Sambla kokemuksia – Lainaa matalalla korolla nopeasti ja helposti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Sambla
Sambla Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Sambla on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa minuuteissa yli 20 pankkia. Löydät siis Samblan avulla itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen todella nopeasti ja helposti.

Voit kilpailuttaa Samblaan kautta vakuudettomat lainat 500-60 000 euron väliltä, joten palvelu sopii niin pienemmän pikaluoton kuin suuremman kulutusluotonkin hankintaan. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu mainiosti Samblan kautta.

Lainaa voit hakea, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintää. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 1000 euron suuruiset kuukauittaiset bruttotulot.

Lainaesimerkki: Lainan ollessa 25 000 €, 10v. laina-ajalle, on kuukausierä 303 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 36 398 €, nimelliskorko 8% ja todellinen vuosikorko 8.30%

Hyvää

Kilpailuttaa yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella

Vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Sopii lainojen yhdistämiseen

Aina ilmainen lainahakemus

Huonoa

Ei  chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Asiakaspalvelu ei avoinna viikonloppuisin

Arvioitavana Sambla – Lainaa Matalalla Korolla

Sambla logoOletko joskus ollut tilanteessa, jossa rahaa on pakko saada jostain? Ja nyt ei puhuta lottovoitosta tai mistään miljoonista, vaan tilanteesta jossa vaikkapa autoon on tehtävä remonttia, tai kotiin on hankittava jotain, eikä rahaa ole? Kiukutteleva perheauto saattaa olla hyvinkin tärkeä, mutta se syö puskurirahaston äärimmäisen nopeasti.

Näitä tilanteita varten ovat kulutusluotot. Ja ei, emme puhu nyt mistään pikavipeistä vaan luotettavista, suomalaisten pankkien vakuudettomista lainoista. Ne on varta vasten suunniteltu kassavajeen paikkaamiseen ja niitä voi olla niin lyhytaikaisia, kuin pitkäaikaisiakin.

Oikean lainan valinta saattaa kuitenkin olla vaikeaa. Ja tässä kohtaa me tulemme apuun, ja suosittelemme käyttämään lainoja vertailevaa lainanvälityspalvelua. Sambla –niminen lainanvälittäjä vertailee lainat ja antaa sinulle parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Tässä artikkelissa esittelemme Samblan ja kerromme oman rehellisen mielipiteemme siitä ja sen toiminnasta.

Sambla – Yli 390 000 Asiakkaan Valinta

Sambla on välittäjä, jonka on sen antamien tilastotietojen mukaan valinnut jo yli 390 000 asiakasta. Sillä on liuta yhteistyökumppaneita, joiden lainatuotteet se vertailee ja valitsee asiakkaan antaminen tietojen perusteella parhaan lainatarjouksen. Asiakas ohjataan valitun pankin tai muun rahoituslaitoksen luokse tekemään lainasopimus ja tutustumaan siihen liittyviin muihin sopimusehtoihin ja mahdollisiin muihin vaatimuksiin.

Jokaisella pankilla ovat omat ehtonsa liittyen lainanottajan ikään ja vaikkapa tulotasoon. Samblalla on kuitenkin yleisluonnolliset perusvaatimukset, jotka tulevat tässä.

 • Velallisen tulee olla vähintään 18-vuotias
 • Velallisella tulee olla pysyvä osoite Suomessa
 • Velallisella tulee olla suomalainen pankkitili
 • Velallisella tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Velallisella ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Kuten jo mainittua, tarkemmat ehdot tulevat ilmi luotonmyöntäjän omilta sivuilta. Vaatimukset löytyvät myös Sambla.fi –sivustolla olevista arvosteluista. Ehtoihin kannattaa tutustua ennen lainan hakemista, jotta voit varmistua siitä, että voit saada lainaa kyseisestä luottolaitoksesta.

Miksi Samblaa sitten tarvitaan? Miksi 390 000 ihmistä on valinnut sen, sen sijaan, että kirjautuisi oman pankin sivulle ja klikkailisi nollia tilille? Siihen annamme vastauksen seuraavassa kappaleessa.

Sambla Laina – Kilpailuttamisen ABC

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Voihan toki olla, että kilpailutusprosessin päätteeksi selviää, että oma pankkisi on paras luotonmyöntäjä, jolla on asiakkaan kannalta loistavimmat edut. Tämä tulee kuitenkin selvittää, sillä on ainoastaan sinun etusi, että saatat säästää lainan kuluissa valitsemalla jonkin toisen lainanmyöntäjän.

Samblan avulla kilpailutusprosessi on kätevä ja toimii näin:

 • Mene Samblan nettisivustolle ja etsi käsiisi etusivun lainalaskuri
 • Valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
 • Täytä hakemustiedot
 • Odota: yhteistyökumppanit lähettävät mahdolliset tarjouksensa sinulle 24 tunnin kuluessa
 • Vastaa puhelimeen: lainaneuvoja ottaa yhteyttä ja auttaa valitsemaan parhaan lainan
 • Valitse laina ja tee sopimus

Melko yksinkertaista, eikös olekin? Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki. Halutessasi voit tehdä lainahakemuksen myös puhelimitse soittamalla Samblan numeroon +358(0)942456000.

Sambla Yhteistyökumppanit

Sambla yhteistyökumppanit

Siihen nähden, että Sambla tuli Suomeen vasta vuonna 2019, on sen yhteistyökumppaniverkosto jo melko kattava. Tämä johtuu varmasti siitä, että Sambla on perustettu Ruotsissa jo vuonna 2014. Pitkä historia Ruotsin markkinoilla heijastuu myös Suomeen.

Samblan yhteistyökumppaneita ovat mm:

Kaiken kaikkiaan edustettuina on iso liuta pienempiä finanssialan yrityksiä ja muutama varsinainen pankki. Muutamat isot tekijät puuttuvat vielä toistaiseksi Samblan vertailusta, mutta uskomme vakaasti, että yhteistyökumppaneiden määrä vain kasvaa jatkossa.

Lainaa Elämän Eri Tarpeisiin

Sambla palvelee ihmisiä eri elämäntilanteissa. Lainaa voikin saada jopa 60 000 euroa. Maksimilaina-aika on 15 vuotta, mutta toki niin pitkäksi aikaa ei tarvitse sitoutua, vaan laina-ajaksi voi säätää vaikkapa yhden vuoden. Lainan voi aina maksaa pois sovittua nopeammin, tai vaikkapa kerralla, eikä siitä tule lisäkuluja.

Lainaa voi ottaa eri tarpeisiin, eikä lainan käyttötarkoitusta ole pakko kertoa. Vakuudettomat lainat sopivat hyvin vaikkapa veneen tai auton ostoon tai remontin tekemiseen. Lainan voi kuitenkin käyttää myös vaikkapa kokonaisuudessaan arjen kulujen kattamiseen, tai lainojen yhdistelyyn. Lainojen yhdistelyssä useamman pikkulainan kulut poistuvat, kun niiden sijaan maksetaan vain yhtä, isompaa lainaa.

Vakuudeton laina on kalliimpi, kuin vaikkapa opintolaina. Tutustu siis huolella lainan ehtoihin ja määrittele oma lainan tarpeesi tarkasti ennen lainan ottamista. Lainan voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainalle voi saada pienemmät kulut. Kahden ihmisen hakiessa lainaa, on suuremman lainamäärän saaminen niin ikään mahdollista.

Sambla.fi – Luottojen Korot Ja Kulut

Sambla on välityspalvelu, joten se ei määrää itse lainojen korkoja, eikä sen kanssa voi niistä neuvotella. Pankki tai rahoituslaitos määrää itse lainojensa ehdot sisältäen niin korkoprosentit, kuin muutkin kulut. Näin ollen Sambla voi antaa esimerkkejä todellisista vuosikoroista, mutta niihin ei kannata perustaa omia kululaskelmiaan.

Sambla kertoo, että lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,9% – 20% välillä. Se ei kuitenkaan ota kantaa siihen mistä ja missä tapauksissa saa vaikkapa tuon 4,9% koron. Näin ollen helpoin tapa saada korkotietoja onkin käyttää palvelua ja pyytää tarjoukset eri pankeista.

Ohjenuorana kuitenkin on, että mitä riskialttiimpi laina on pankille, sitä suuremman koron se määrään. Näin ollen lainasumman kasvattaminen ja takaisinmaksuajan pidentäminen molemmat kasvattavat takaisinmaksettavaa kokonaismäärää.

Samblan kautta tarjousten pyytäminen on ilmaista, sillä yhteistyökumppanit maksavat palkkion yritykselle, mikäli se onnistuu asiakashankinnassa. Lainojen vertailu ei sido mihinkään, joten tarjouksia voi pyytää vaikkapa useamman kerran.

Sambla Kokemuksia

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä todelliset asiakkaat ovat yhtiöstä ja sen toiminnasta mieltä. Lähdimmekin hakemaan kokemuksia Sambla Oy:sta Trustpilot –nimiseltä, puolueettomalta arvostelusivustolta. Siellä meitä kohtasi todellinen yllätys!

Sambla on saanut sivustolla arvioksi 4,8/5! Kyseessä on todella hyvä arvio.

Kiitosta on tullut etenkin nopeudesta ja asiakaspalvelusta. Miinusta taas on tullut siitä, että lainaneuvottelijat soittavat vaikkapa työajalla, eivätkä välttämättä osaa lukea asiakasta ja tämän tarpeita riittävän hyvin. Myös lainatarjouksissa on ollut epäselvyyksiä, eikä yllätyksiltä ole vältytty. Nämä negatiiviset kommentit edustavat kuitenkin hyvin pientä osaa asiakaskommenteista, joten kaiken kaikkiaan firma näyttää mainiolta!

Alla vielä muutama tärkeä pointti Samblasta tiivistettynä:

 • Lainaa 500-60 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Luotettava lainanvälitys
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen
 • Lainatarjouksia minuuteissa
 • Aina ilmainen lainahakemus

Asiakaspalvelu Ja Yhteystiedot

Samblan asiakaspalvelu on asiakkaita varten. Huolien ja lisäkysymysten noustessa asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakaspalvelu vastaa numerosta +358(0)942456000 ja oikea sähköpostiosoite tarkoitukseen on [email protected]

Molemmissa on tarjolla suomenkielistä apua seuraaviin kellonaikoihin:

 • Maanantai: 10-19
 • Tiistai: 10-19
 • Keskiviikko: 10-19
 • Torstai: 10-19
 • Perjantai: 10-18

Huomio! Lounastauko klo 13-14

Samblan postiosoite on BOX 5300, 102 46 Tukholma ja katuosoite Suomessa on Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki.

Hae Lainaa Samblalta

Yhteenveto – Kannattaako Valita Sambla?

Tutkiskelun jälkeen voidaan sanoa, että Sambla on huippuhyvä palvelu! Se on turvallinen, sillä se ei saa asiakkaan arkaluontoisia tietoja tai rahoja käsiinsä. Se toimii hyvänä apuna lainojen kilpailutukseen, ja sen lisäksi se on maksuton!

Samblassa on vielä joitain uuden palvelun puutteita, kuten vähäinen määrä yhteistyökumppaneita. Se kuitenkin kehittyy jatkuvasti ja pystyy jo nyt tarjoamaan kilpailukykyisiä lainoja!

Oletko sinä valinnut Samblan, kerro meille siitä kommenteissa! Kiitos jo etukäteen!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää