Collector Bank laina – Kokemuksia 2000-25000 € joustolainasta

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Collector Bank Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Collector Bank on alunperin Ruotsalainen pankki, joka nyt tarjoaa lainaa myös Suomessa. Voit hakea pankin kautta joustolainaa 2000-25000 euroa ja maksuaikaa saat 2-18 vuotta. Lainaa voidaan myöntää vakituisesti Suomessa asuvalle vähintään 20-vuotiaalle henkilölle. Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 15 000 € suuruiset vuosittaiset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainojen nimelliskorko liikkuu välillä 9,90 % – 19,90 %.

Lainaesimerkki: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %. Kuukausierien määrä 48 kuukautta ja kuukausierä 107,31 €. Esimerkin mukaisen luoton kustannukset 1354,88 € ja KSL:n mukainen luottohinta 5354,88 €.

Hyvää

Kilpailukykyiset korot

Luotettava lainantarjoaja

Vakuudetonta lainaa jopa 25000 euroa

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

14 vuorokauden peruutusoikeus

Voit hakea lainaa suoraan verkosta

Joustavasti maksuaikaa

Huonoa

Asiakaspalvelun yhteystietoja ja aukioloaikoja vaikea löytää verkkosivustolta

Vaatii suhteellisen suuret vuosittaiset tulot(15 000 €)

Collector Bank Esittely

Collector Bank logoCollector Bank on suhteellisen uusi pankki Suomen lainamarkkinoilla. Se on alkuperäisin Ruotsista ja on siirtynyt tarjoamaan lainoja nyt myös Suomalaisille kuluttajille.

Voit hakea pankin kautta lainaa 2000-25000 euroa joustavilla 2-18 vuoden maksuajoilla. Korot ovat vakuudettomille lainoille kilpailukykyiset ja vaihtelevat välillä 9,90 % – 19,90 %.

Tästä arvostelusta löydät kattavasti infoa Collectorin myöntämistä lainoista. Jatka siis lukemista jos olet edullisen vakuudettoman lainan tarpeessa.

Kenelle Collector Myöntää Lainaa?

Jos haluat saada lainaa Collectorin kautta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Omaat vähintään 15 000 € suuruiset vuosittaiset tulot
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 • Sinulla ei ole aiempaa lainaa pankilta

Kuinka Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen pankin kautta on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi ja se tapahtuu alusta loppuun verkossa sähköisesti. Lainaa voit hakea suoraan Collectorin verkkosivustolta tai parempana vaihtoehtona voit kilpailuttaa Collectorin ja yli 20 muuta lainapalvelua suoraan kauttamme.

Lainan hakeminen ei vie aikaasi 10 minuuttia enempää. Täytät ensin hakemukseen haluamasi lainan tiedot, jonka jälkeen täydennät tarvittavat henkilötiedot.

Jos hakemuksesi hyväksytään, niin tämän jälkeen vain allekirjoitat lainasopimuksen ja lähetät sähköisesti tarvittavat liitteet. Laina maksetaan sinulle normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä.

Collector Laina Korko Ja Kulut

lainalaskuri

Collector laina perii lainoistaan 9,90 % – 19,90 % nimelliskorkoa, mikä on tämän suuruista kulutusluottoa tarjoavalle palvelulle kilpailukykyinen korkotaso.

Toki voit esim. Bank Norwegianilta saada hieman alhaisemman koron lainallesi parhaassa tapauksessa mutta käytännössä korkotaso kulkee linjassa pahimpien kilpailijoiden kanssa.

Lainan nimelliskorkoon lisätään vielä lainan avausmaksu 60 € ja laskutusmaksu 3 €/kk, joten tämä nostaa nimelliskorkoa vielä hieman.

Lopullisen juuri sinulle määräytyvän korkotason saat selville lainaa hakemalla. Korko määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen riskiluokituksen perusteella.

Collector Bank – Huijaus Vai Rehellinen Toimija?

Kokemuksiemme ja saamamme palautteen tuloksena voimme todeta että Collector Bank ei missään tapauksessa ole huijaus, vaan noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa sekä Suomen lakeja.

Lainan korot liikkuvat lain vaatimissa puitteissa eikä pankki myönnä lainaa esim. maksuhäiriömerkinnän omaaville asiakkaille.

Kyseessä on siis luotettava lainantarjoaja eli voit huoletta hakea lainaa Collector Bankin kautta.

Lainojen Maksuajat

Collector myöntää lainoja väliltä 2000-25000 euroa ja maksuaikaa 2-18 vuotta. Maksuajat ovat todella joustavia tämän suuruisissa lainoissa. Sinun ei siis tarvitse tuskailla ylisuurien kuukausierien kanssa, vaan voit hakea lainalle joustavan maksuajan, mikä sopii budjettiisi.

Toki kannattaa aina muistaa että mitä pidemmän maksuajan lainallesi valitset, niin sitä enemmän maksat lainastasi kuluja. Laina kannattaa siis maksaa takaisin aina niin nopeasti kuin mahdollista.

Mihin Lainan Voi Käyttää?

Voit käyttää Collectorilta hakemasi lainan aivan mihin tahansa käyttötarpeeseen. Collector Bank ei lainan hakemisen yhteydessä utele sinulta sen tarkempaa käyttötarkoitusta lainallesi.

Myös esim. lainojen yhdistäminen onnistuu mainiosti Collector Bankin lainalla.

14 Vuorokauden Peruutusoikeus

Koska Collector on vastuullinen lainantarjoaja, niin sen joustolainaan kuuluu myös lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Voit siis halutessasi perua lainan 14 päivän sisällä lainasopimuksen solmimisesta.

Collector Bank Asiakaspalvelu

Collector Bankin puhelinasiakaspalvelu on avoinna ma-pe 9-18 ja saat tämän lisäksi yhteyden asiakaspalveluun sähköpostitse. Asiakaspalvelu-osiosta löydät myös kätevästi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pankki mainostaa sivustollaan että heihin saa yhteyden myös chatin kautta mutta ainakaan me emme löytäneet tätä ominaisuutta Collectorin verkkosivustolta. Tästä siis pieni miinus asiakaspalvelulle.

Collector Bank Kokemuksia

Kokemuksiemme ja arviomme mukaan Collector Bank on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto pienen-keskisuuren kulutusluoton hankintaan ilman vakuuksia.

Lainojen korot ovat kilpailukykyisiä ja maksuajat todella joustavia. Voit saada 25 000 euron suuruiselle lainalle maksuaikaa jopa 18-vuotta.

Miinusta Collectorille voisi antaa siitä että saadaksesi lainaa sinulla tulee olla kohtuullisen suuret vuosittaiset tulot. Tällä tietenkin varmistetaan se että lainan takaisinmaksu onnistuu mutta netistä löytyy myös pankkeja, jotka eivät vaadi yhtä suuria tuloja.

Ikäraja palveluun on ainoastaan 20-vuotta, mikä on suhteellisen pieni ikäraja tämän suuruisissa lainoissa.

Kaiken kaikkiaan Collector on ainakin tutustumisen arvoinen pankki, jos olet vakuudettoman lainan tarpeessa. Lainahakemus kannattaa ehdottomasti tehdä sillä se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Tekemällä lainahakemuksen mahdollisimman moneen eri paikkaan varmistat sen että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Alla vielä tärkeimmät pointit Collector Bankin joustolainasta:

 • Lainaa 2000-25 000 euroa
 • Maksuaikaa 2-18 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Kilpailukykyiset korot
 • Voit yhdistää pienet pikaluottosi
 • Nimelliskorko 9,90 % – 19,90 %
 • 14 vuorokauden peruutusoikeus
 • Saat itse päättää lainan käyttötarkoituksen

Yhteystiedot

Kilpailuta Collector Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksesi Collectorista

Palautteesi on meille tärkeää, jotta voimme pitää tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajan tasalla sekä auttaa muita lainanhakijoita löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Jaa siis alle kokemuksesi Collectorista tai esitä meille kysymyksiä. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio tälle pankille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää