Zmarta – Lainaa 1000-60.000 euroa ilman vakuuksia

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi syyskuu 5, 2019

Zmarta
 • Lainatuote: Joustoluotto/Kulutusluotto/Pikalaina
 • Maksuaikaa: 1-15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa: 1000-60.000 euroa

HAE Zmarta Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€).

Zmarta Pähkinänkuoressa

Zmarta on uudenajan lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa ja vertailee sinulle parhaimman rahoitusratkaisun. Kun haet lainaa Zmartan kautta, niin tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia eri lainantarjoajia.

Zmarta on osa kansainvälistä Zmarta Group- konsernia, jolla on yli 10 vuoden kokemus niin lainojen kuin vakuutustenkin kilpailuttamisesta.

Miksi Hakea Lainaa Zmartan Kautta?

Turvallinen

Zmartan kautta haet lainaa aina turvallisesti. Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia säännöksiä ja ottaa huomioon tietoturvauhkiin liittyvät asiat toiminnassaan.

Helppo

Ei enää aikaa vievää lainapaikkojen vertailua netissä! Zmarta etsii juuri sinulle sopivan lainaratkaisun kymmenien eri rahoituslaitosten joukosta yhdellä hakemuksella!

Ilmainen

Kuinkas paljon tämä sitten maksaa? Vastaus on että ei mitään. Lainahakemus Zmartan kautta on sinulle aina ilmainen etkä sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt sinulle tulleen lainatarjouksen.

Lainojen Kilpailutus

Lainojen kilpailutus on aina hyvä idea. Erityisesti siinä tilanteessa jos maksat vanhoista lainoistasi liian korkeita kuluja. Voit kilpailuttamalla löytää itsellesi huomattavasti edullisemman lainan.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jos löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen, niin tällä lainalla voit esim. maksaa muut kalliit lainasi pois.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Zmartan kautta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite

Paljonko Lainaa Voi Saada?

zmarta kokemuksia

Zmartan kautta voit hakea lainaa 1000-60.000 euroa 1-15-vuoden maksuajalla. Sinulle myönnettävä lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin hakemasi lainasumma.

Lainapalvelut tekevät luottopäätöksen aina henkilökohtaiseen luottoriskiin perustuen ja lopullinen lainasumma juuri sinulle määräytyy tämän riskiluokituksen perusteella.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti. Saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Itse laina maksetaan tilillesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt valitsemasi lainatarjouksen ja lähettänyt tarvittavat liitteet. Lainan saat tilillesi pankkiviiveestä riippuen joko heti tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Huom! Itse lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia

Onko Zmarta Edullinen Vaihtoehto?

Koska Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri lainapaikkojen välillä, niin yleisesti ottaen saat aina edullisimman mahdollisen tarjouksen. Jos vertaillaan 20.000-50.000 euron lainoja, niin Zmarta on yksi tämän sivusto edullisimmista lainapaikoista!

Koska Zmarta kilpailuttaa hakemuksesi usean eri pankin kautta, niin voit olla jokseenkin varma siitä että tulet saamaan kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Sinun ei siis itse tarvitse nähdä vaivaa vertaillaksesi lainapalveluita, vaan Zmarta hoitaa tämän asian puolestasi.

Esimerkki lainakustannuksista:

* Lainaesimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€).

Kuinka Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen Zmartan kautta on helppoa ja nopeaa. Täytät vain lainahakemuksen Zmartan sivuilla ja jäät odottelemaan lainatarjouksia, jotka saapuvat usein jopa saman päivän aikana.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa noin. 10 minuuttia. Zmartan verkkosivusto on hyvin käyttäjäystävällinen ja se ohjeistaa sinua läpi koko lainahakemusprosessin.

Lainojen Yhdistäminen

Koska Zmarta myöntää lainaa jopa 60.000 euroa, niin sen kautta onnistuu kätevästi myös pienten ja kalliiden pikavippien tai kulutusluottojen yhdistäminen. Yhdistämällä lainat säästät helposti satoja euroja kuussa lainalyhennyksistä!

Kannattaa kuitenkin muistaa että lainojen yhdistäminen on oikea ratkaisu ainoastaan silloin, kun olet valmis sitoutumaan uuteen maksusuunnitelmaan.

Jos vielä tämänkin jälkeen joudut vaikeuksiin maksujen kanssa, niin tällöin emme suosittele lainojen yhdistämistä sinulle.

Lainaa Rinnakkaishakijan Kanssa?

Jos siihen on mahdollisuus, niin lainaa kannattaa aina hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tämä helpottaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada isompikin laina tilillesi.

Yhteishakijasta on myös paljon muita hyötyjä. Lainaa voi yleensä mm. saada paljon edullisimmilla koroilla, kun hakijoita on yhden sijasta kaksi.

Yhteishakijaksi hyväksytään normaalisti samassa taloudessa asuva henkilö, kuten avio- tai avopuoliso.

Mihin Tarkoitukseen Lainaa Voi Hakea?

Voit hakea lainaa mihin tarkoitukseen haluat!

Sinulta ei udella lainahaun yhteydessä että mihin olet rahasi käyttämässä. Voit siis huoletta ja vapaasti hakea lainaa martan kautta ihan mihin tarkoitukseen tahansa.

Zmarta Kokemuksia

Lainaanyt.fi voi lämpimästi suositella Zmartaa erityisesti siinä tapauksessa, jos olet isomman kulutusluoton tarpeessa. Palvelu on luotettava, nopea, ja edullinen.

Voit mm. kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää nämä yhden järkevämmän kokonaisuuden alle ilman mitään riskejä.

Zmartan verkkosivusto on myös erittäin käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti selkeä. Itse lainan hakeminen on tehty asiakkaan kannalta niin helpoksi kuin sen vain voi tehdä

Alla vielä tärkeimmät pointit Zmartan tarjoamasta lainanvälityksestä:

 • Ikäraja 20-vuotta
 • Lainaa 1000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Kilpailuttaa sinulle parhaan lainan usean lainapalvelun joukosta
 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,99 %
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Lainapäätös heti
 • Luotettava ja nopea lainapalvelu

Siirry hakemaan lainaa Zmartan sivujen kautta alla olevan painikkeen kautta!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.zmarta.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 4241 4444 (ma-ke 8-20, to-pe 8-18)
 • Sähköposti: info@zmarta.fi
 • Osoite: Zmarta Suomi, Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

HAE Zmarta Lainaa Klikkaamalla Tästä

Onko Sinulla Kokemuksia Zmartasta?

Oletko hakenut lainaa Zmartan kautta tai haluaisitko tietää palvelusta lisää?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai esitä meille kysymyksiä Zmartaan liittyen. Näin tuet myös muita lainantarpeessa olevia ihmisiä ja autat heitä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää