Zmarta kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen Zmartalta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Zmarta
Zmarta Arvostelu
Arvio
4.6
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Zmarta on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa yli 25 pankkia yhdellä ilmaisella hakemuksella. Voit hakea lainaa Zmartan kautta, jos olet 20-vuotias henkilö jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voit hakea 1000-60 000 euroa todella joustavilla maksuajoilla.

Zmartan kautta haettujen lainojen nimelliskorko vaihtelee välillä 4,99 % – 20 %, joten voit saada vakuudetonta lainaa todella kilpailukykyisillä koroilla.

Lainaesimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€).

Hyvää

Kilpailuttaa yli 25 pankkia yhdellä hakemuksella

Lainaa aina 60 000 euroon asti

Nopea ja selkeä lainahakemus, saat lainatarjouksia minuuteissa

Todella joustavat maksuajat

Trustpilot arvio 4,6/5

Chat-ominaisuus verkkosivustolla

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Huonoa

Asiakaspalvelu ei avoinna viikonloppuisin

Ei myönnä alle 1000 euron lainoja

Zmarta Pähkinänkuoressa

Zmarta logoZmarta on uudenajan lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa ja vertailee sinulle parhaimman rahoitusratkaisun. Kun haet lainaa Zmartan kautta, niin tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia eri lainantarjoajia.

Zmartan yhteistyökumppaneina on tällä hetkellä yli 25 pankkia, joten voit olla suhteellisen varma että löydät itsellesi kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Zmarta on osa kansainvälistä Zmarta Group- konsernia, jolla on yli 10 vuoden kokemus niin lainojen kuin vakuutustenkin kilpailuttamisesta. Tämän lisäksi palvelu on vuonna 2019 lanseerannut sivustollaan myös sähkön kilpailutuksen. Voit siis nyt kilpailuttaa myös sähkösopimuksesi Zmartan kautta.

Tästä artikkelista löydät kaiken tarpeellisen infon Zmartasta. Lue artikkeli ja päätä onko Zmarta sinulle sopiva paikka hakea lainaa.

Miksi Hakea Lainaa Zmartan Kautta?

Turvallinen

Zmartan kautta haet lainaa aina turvallisesti. Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia säännöksiä ja ottaa huomioon tietoturvauhkiin liittyvät asiat toiminnassaan.

Helppo

Ei enää aikaa vievää lainapaikkojen vertailua netissä! Zmarta etsii juuri sinulle sopivan lainaratkaisun kymmenien eri rahoituslaitosten joukosta yhdellä hakemuksella!

Ilmainen

Kuinkas paljon tämä sitten maksaa? Vastaus on että ei mitään. Lainahakemus Zmartan kautta on sinulle aina ilmainen etkä sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt sinulle tulleen lainatarjouksen.

Lainojen Kilpailutus

Lainojen kilpailutus on aina hyvä idea. Erityisesti siinä tilanteessa jos maksat vanhoista lainoistasi liian korkeita kuluja. Voit kilpailuttamalla löytää itsellesi huomattavasti edullisemman lainan.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jos löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen, niin tällä lainalla voit esim. maksaa muut kalliit lainasi pois.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Zmartan kautta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 18-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite

Paljonko Lainaa Voi Saada?

 

Zmarta kokemuksia

Zmartan kautta voit hakea lainaa 1000-60.000 euroa 1-15-vuoden maksuajalla. Sinulle myönnettävä lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin hakemasi lainasumma.

Lainapalvelut tekevät luottopäätöksen aina henkilökohtaiseen luottoriskiin perustuen ja lopullinen lainasumma juuri sinulle määräytyy tämän riskiluokituksen perusteella.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti. Saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Itse laina maksetaan tilillesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt valitsemasi lainatarjouksen ja lähettänyt tarvittavat liitteet. Lainan saat tilillesi pankkiviiveestä riippuen joko heti tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Huom! Itse lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia

Zmarta Korko Ja Kulut

Koska Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri lainapaikkojen välillä, niin yleisesti ottaen saat aina edullisimman mahdollisen tarjouksen. Jos vertaillaan 20.000-50.000 euron lainoja, niin Zmarta on yksi tämän sivusto edullisimmista lainapaikoista!

Zmartan kautta haettujen lainojen nimelliskorot liikkuvat 4,99 % – 20 % välillä.

Koska Zmarta kilpailuttaa hakemuksesi usean eri pankin kautta, niin voit olla jokseenkin varma siitä että tulet saamaan kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Sinun ei siis itse tarvitse nähdä vaivaa vertaillaksesi lainapalveluita, vaan Zmarta hoitaa tämän asian puolestasi.

Esimerkki lainakustannuksista:

* Lainaesimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€).

Kuinka Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen Zmartan kautta on helppoa ja nopeaa. Täytät vain lainahakemuksen Zmartan sivuilla ja jäät odottelemaan lainatarjouksia, jotka saapuvat usein minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa noin. 10 minuuttia. Zmartan verkkosivusto on hyvin käyttäjäystävällinen ja se ohjeistaa sinua läpi koko lainahakemusprosessin.

Saat myös tarvittaessa apua lainahakemuksen täyttämiseen Zmartan sivuilta löytyvän chatin välityksellä.

Lainojen Yhdistäminen

Koska Zmarta myöntää lainaa jopa 60.000 euroa, niin sen kautta onnistuu kätevästi myös pienten ja kalliiden pikavippien tai kulutusluottojen yhdistäminen. Yhdistämällä lainat säästät helposti satoja euroja kuussa lainalyhennyksistä!

Kannattaa kuitenkin muistaa että lainojen yhdistäminen on oikea ratkaisu ainoastaan silloin, kun olet valmis sitoutumaan uuteen maksusuunnitelmaan.

Jos vielä tämänkin jälkeen joudut vaikeuksiin maksujen kanssa, niin tällöin emme suosittele lainojen yhdistämistä sinulle.

Lainaa Rinnakkaishakijan Kanssa?

Jos siihen on mahdollisuus, niin lainaa kannattaa aina hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tämä helpottaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada isompikin laina tilillesi.

Yhteishakijasta on myös paljon muita hyötyjä. Lainaa voi yleensä mm. saada paljon edullisimmilla koroilla, kun hakijoita on yhden sijasta kaksi.

Yhteishakijaksi hyväksytään normaalisti samassa taloudessa asuva henkilö, kuten avio- tai avopuoliso.

Mihin Tarkoitukseen Lainaa Voi Hakea?

Voit hakea lainaa mihin tarkoitukseen haluat!

Sinulta ei udella lainahaun yhteydessä että mihin olet rahasi käyttämässä. Voit siis huoletta ja vapaasti hakea lainaa martan kautta ihan mihin tarkoitukseen tahansa.

Kilpailuta Myös Sähkösopimus Zmartan Avulla

Zmarta on laajentanut palveluvalikoimaansa vuonna 2019 ja voit nyt kilpailuttaa sen kautta myös sähkösopimukset.

Aivan kuten lainoissakin, niin myös sähkösopimuksen hinnoittelussa on suuria eroja. Itse sähkösopimuksien vertailu on aikaa vievää puuhaa ja sopivaa sähköntarjoajaa on vaikea löytää.

Zmarta kilpailuttaa sinulle parhaan sähkösopimuksen usea palveluntarjoajan kautta. Löydät helposti omaan ja perheesi käyttöön sopivimman sopimuksen.

Zmarta Kokemuksia

Lainaanyt.fi voi lämpimästi suositella Zmartaa erityisesti siinä tapauksessa, jos olet isomman kulutusluoton tarpeessa. Palvelu on luotettava, nopea, ja edullinen.

Voit mm. kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää nämä yhden järkevämmän kokonaisuuden alle ilman mitään riskejä.

Zmartan verkkosivusto on myös erittäin käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti selkeä. Itse lainan hakeminen on tehty asiakkaan kannalta niin helpoksi kuin sen vain voi tehdä.

Lainojen korkotaso on erittäin kilpailukykyinen. Nimelliskorot alkavat 4,99 %:stä, joten voit saada vakuudetonta lainaa todella edullisesti Zmartan kautta.

Zmartasta on itseasiassa todella vaikeaa löytää mitään negatiivista sanottavaa. Sen arvosana on esim. Trustpilotissa 4,6/5, mikä on todella hyvä arvosana lainapalvelulle.

Jos jotain negatiivista kuitenkin on pakko löytää, niin asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin ja vaikka Zmartan yhteistyöpankkien lukumäärä on yksi suurimmista, niin se ei ihan pärjää Omalainalle, jonka verkostoon kuuluu yli 30 pankkia.

Kaiken kaikkiaan luemme Zmartan yhdeksi parhaimmista lainanvälitykseen erikoistuneista palveluista Suomessa. Jos haet lainaa Zmartan kautta, niin löydät suurella todennäköisyydellä itsellesi erittäin kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Alla vielä tärkeimmät pointit Zmartan tarjoamasta lainanvälityksestä:

 • Ikäraja 20-vuotta
 • Lainaa 1000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Kilpailuttaa sinulle parhaan lainan usean lainapalvelun joukosta
 • Nimelliskorko alkaen 4,99 %
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Lainapäätös heti ja lainatarjouksia minuuteissa
 • Luotettava ja nopea lainapalvelu

Siirry hakemaan lainaa Zmartan sivujen kautta alla olevan painikkeen kautta!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.zmarta.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 4241 4444 (ma-to 8-19, pe 8-17), Chat avoinna arkisin 9-16
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Zmarta Suomi, Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

Hae Lainaa Zmartalta

Onko Sinulla Kokemuksia Zmartasta?

Oletko hakenut lainaa Zmartan kautta tai haluaisitko tietää palvelusta lisää?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai esitä meille kysymyksiä Zmartaan liittyen. Näin tuet myös muita lainantarpeessa olevia ihmisiä ja autat heitä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myöskin tähtiarvio Zmartalle!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää