Komplett Bank kokemuksia – Pankkilainaa jopa 50000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 2.3.2022

Komplett Bank
Komplett Bank Arvostelu
Arvio
4.4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka tarjoaa lainoja myös Suomessa. Voit hakea pankin kautta joustoluottoa jopa 50 000 euron luottorajalla. Pankin tarjoama luotto on todella joustava takaisinmaksun suhteen, sillä voit halutessasi lyhentää siitä ainoastaan korkoa.

Lainaa voit hakea, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä. Koroiltaan joustoluotto on erittäin kilpailukykyinen, sillä sen nimelliskorko liikkuu välillä 4,9 % – 19,9 %.

Lainaesimerkki: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk.

Hyvää

Erittäin kilpailukykyiset korot joustoluotolle

Joustavat lainaehdot, ei ennalta määriteltyä maksuaikaa

Joustoluottoa jopa 50 000 euroa

Joustoluotto jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa

Nopea ja helppo lainahakemus

Luotettava pankki

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Huonoa

Korkea 23-vuoden ikäraja

Ei chat- ominaisuutta verkkosivustolla

Komplett Bank Joustoluotto

komplett bank logoJos etsit nopeaa ja turvallista luottoa netistä, niin Komplett Bank saattaa olla sinulle oikea ratkaisu. Pankin tarjoama luotto on todella joustava maksuaikojen suhteen, sillä maksat halutessasi takaisin ainoastaan korkoa lainastasi.

Komplett Bank on uusi lainapalvelu Suomessa ja se tarjoaa joustavia 1000-50 000 euron suuruisia luottoja. Palvelu on todella edullinen sillä sen lainan korot ovat alkaen 4,9 %. Saat siis lainaa edullisemmin kuin monesta muusta netissä toimivasta lainapaikasta.

Tästä arvostelusta löydät kattavan infopaketin Koplett Bankin tarjoamista lainoista. Jos siis tarvitset lainaa netistä nopeasti tilillesi, niin jatka lukemista!

Kuka Voi Hakea Joustoluottoa?

Jotta voit hakea lainaa Komplett Bank:n kautta, niin sinun tulee olla vähintään 23-vuotias raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 10 000 € suuruiset vuositulot ja vakituinen osoite Suomessa. Palveluun rekisteröitymiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen.

Jos nämä asiat ovat kunnossa, niin voit hakea joustoluottoa ilmaisella nettihakemuksella jo tänään!

Paljonko Lainaa On Mahdollista Hakea?

Komplett Bank tarjoaa kuluttajille 1000-50 000 euron suuruisia lainoja. Lainaskaala pankilla on siis todella suuri.

Erikoisuutena muihin vastaavia lainoja netissä tarjoaviin palveluihin on se, että maksuaikaa lainalle ei ennalta määritellä. Komplett Bank edellyttää ainoastaan että maksat kultakin kuukaudelta kertyneet korot ja kulut.

Vaikka pankkilainan maksuaikataulu on avoin, niin kannattaa aina muistaa että kertynyt laina kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois jotta kokonaiskulut pysyvät aisoissa.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen Komplett Bankin kautta on todella helppoa ja nopeaa. Lainaa haetaan suoraan verkossa täytettävällä hakemuksella eli minkäänlaisia paperitöitä ei tarvita.

Lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta noin. 5 minuuttia ja lainapäätöksen saat nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainahakemukseen täytetään ensin tiedot halutusta lainasta ja sen jälken omat henkilö- sekä taloustietosi.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Jos hakemuksesi hyväksytään, niin rahat siirretään tilillesi välittömästi kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Tämän nopeampaa pankkilainaa et netistä tänä päivänä taatusti löydä!

Lainan Kulut Ja Korot

Alle olemme luetelleet Komplett Bank:n lainojen kuluja ja korkoja:

 • Lainan avausmaksu riippuen lainasummasta 45 €- 195 €
 • Korko 4,9 %-19,9 % riippuen hakijan taloustilanteesta ja lainasummasta
 • Vuosimaksu 0 €
 • Nostopalkkio 0 €
 • Sähköpostilasku 0 €
 • Tilinhoitopalkkio 5 €/kk
 • Lainan muutosmaksu 45 €

Esimerkki:

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Komplett Bank Lainan Korotus

Konplett Bankin tarjoama laina on tyypiltään joustoluotto. Tämä tarkoittaa sitä että luotto on luottorajasi puitteissa käytössäsi jatkuvasti. Sinun ei siis tarvitse korottaa lainaasi, vaan aina kun maksat luottoa takaisin, niin voit myös nostaa sitä tilillesi uudestaan.

Jos taas haluat korottaa luottorajaasi, niin ole yhteydessä Komplett Bankin asiakaspalveluun ja kysele korotuksen mahdollisuutta.

Palvelun Luotettavuus

Komplett Bank on uusi lainapalvelu, joten on aiheellista kysyä että onko se turvallinen ja luotettava?

Lyhyesti vastattuna kyllä on!

Komplett Bank on norjalainen pankki. Vaikka se on saapunut Suomen lainamarkkinoille vasta helmikuussa 2017, niin se on toiminut Norjassa jo vuosia ja on yksi maan suosituimmista pankeista.

Lainan hakeminen tehdään aina suojatun yhteyden kautta, mikä on sama tapa millä kaikki suuret Suomalaiset pankit suojaavat yhteytensä.

Voit siis turvallisin mielin hakea lainaa Komplett Bank:n kautta!

Lainojen Yhdistäminen

Komplett Bank myöntää vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti, joten se sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen.

Jos sinulle on kertynyt paljon korkeakorkoisia pikalainoja eri lainapalveluiden kautta ja kuukausieristä suoriutuminen tuottaa vaikuttaa, niin kannattaa harkita näiden lainojen yhdistämistä yhden suuremman lainan alle.

Yhdistämällä lainat säästät huomattavia summia kuukausitasolla ja rahaa jää muuhunkin kuin lainojen lyhentämiseen.

Yrityksestä

Komplett Bank on helmikuussa 2017 Suomen lainamarkkinoille saapunut Norjalainen pankki. Se on yksi Norjan suosituimmista pankeista nuoresta iästään huolimatta(Perustettu vuonna 2014).

Pankki tarjoaa kuluttajille joustavaa rahoitusta todella laajalla skaalalla ja asiakastyytyväisyys on olennainen osa sen toimintaa.

Oma Arviomme

Kuten mainittua, pankki on vielä suhteellisen uusi Suomen lainamarkkinoilla, joten kovin kattavaa arviota siitä on vielä vaikea tehdä.

Lyhyellä otannalla voidaan kuitenkin sanoa että pankin lainat ovat todella edullisia verrattuna moneen muuhun netissä lainaa tarjoavaan palveluun. Lisäksi se on erittäin helppo ja nopea käyttää ja kaikki tapahtuu 100 % verkossa. Eli mitään papereita ei tarvitse erikseen pankille postitella.

Negatiivisia puolia tästä pankista on todella vaikeaa löytää. Sellaisiksi voidaan kuitenkin lukea suhteellisen korkea 23-vuoden ikäraja sekä se että verkkosivustolla ei ole chat-ominaisuutta. Jos siis esim. lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä sinulle herää kysymyksiä, niin et voi hakea apua chatin kautta vaan sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun joko soittamalla tai sähköpostitse.

Kyseessä on kuitenkin todella lupaava uusi pankki Suomessa! Lainaa myönnetään 1000-50 000 euroa joten se sopii niin pienen kuin isommankin kulutusluoton hankintaan.

Alla vielä pääpointit Komplett Bankin tarjoamasta joustoluotosta:

 • Joustoluottoa 1000-50 000 euroa
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Joustavat maksuajat, lyhennä tarvittaessa ainoastaan korkoa luotostasi
 • Lainapäätös heti
 • Käytä luottoa uudestaan luottorajasi puitteissa
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Erittäin kilpailukykyiset korot
 • Voit hakea pankin kautta myös luottokorttia

Yhteystiedot

Hae Lainaa Komplett Bankilta

Komplett Bank Kokemuksia

Oletko asioinut Komplett Bankin kanssa ja hakenut heiltä joustoluottoa? Minkälaisia kokemuksia sinulle jäi käteen?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai esitä meille kysymyksiä liittyen Komplett Bankin lainoihin. Napsauta myös tähtiarvio tälle pankille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää