Lendo kokemuksia – Onko kyseessä luotettava lainanvälitys?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Lendo
Lendo Arvostelu
Arvio
4.5
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Lendo on tunnettu ja suosittu lainanvälittäjä, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa jopa yli 20 pankkia. Voit hakea lainaa Lendon kautta 500-60 000 euroa 1-15 vuoden maksuajoilla. Lainaa voit hakea, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla vakituiset kuukausittaiset tulot ja sinun tulee asua Suomessa.

Lainojen korot ovat Lendolla erittäin kilpailukykyiset. Nimelliskorko vaihtelee normaalisti välillä 8 % – 20 %. Koska Lendo kilpailuttaa lainat usean eri pankin välillä, niin voit valita itsellesi sen pankin, joka tarjoaa sinulle lainaa parhaalla korkotasolla.

Lainaesimerkki: 10 000 € lainaa, maksuaikaa 5 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 €, nimelliskorko 8,50 %, todellinen vuosikorko 8,84 %, kk-maksu 205,17 €, maksut yhteensä 12 310 €.

Hyvää

Kilpailuttaa lainat yli 20 eri pankin välillä

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia

Joustavat maksuajat

Luotettava lainanvälittäjä

Nopea lainanhakuprosessi. Saat lainatarjouksia normaalisti jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Erittäin selkeät verkkosivut

Huonoa

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Sivustolla mainittu lainojen minimikorko on hieman suurempi kuin usealla muulla lainanvälittäjällä

Lendo Lainan Perustiedot

LendoLendo on itsenäinen lainanvälittäjä, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 60.000 euroon asti. Lendo eroaa perinteisistä lainapalveluista siten että se ei itse myönnä lainoja, vaan etsii asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan pankin.

Palvelu on siis erittäin kätevä koska sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa lainoja, vaan Lendo tekee sen puolestasi.

Lendo ei lisää lainatarjouksiin minkäänlaisia kuluja eikä lainan hakeminen Lendon kautta maksa asiakkaalle mitään. Lendon kautta saadut lainatarjoukset eivät myöskään eroa koroiltaan mitenkään verrattuna siihen, jos hakisit lainaa suoraan pankista.

Miten Lainaa Haetaan?

Lendon sivuilta löydät kätevän lainahakemuksen, jonka täyttämällä voit hakea lainaa 500-60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voit halutessasi hakea jopa 15 vuotta. Kun olet täyttänyt hakemukseen vaadittavat tiedot, voit jäädä rauhassa odottelemaan lainatarjouksia pankeilta.

Tärkeää: Lendon kautta lähetetty lainahakemus ja pankeilta tulevat lainatarjoukset ovat sinulle täysin maksuttomia! Et myöskään sitoudu mihinkään täyttämällä lainahakemuksen, vaan voit itse päättää hyväksytkö saamiasi lainatarjouksia vai et.

Lainan hakeminen on erittäin simppeli prosessi:

 1. Valitse lainasumma, maksuaika ja käyttötarkoitus
 2. Täytä hakemukseen vaaditut henkilötiedot ja lähetä hakemus
 3. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja lainatarjouksia minuuteissa
 4. Tarkista lainatarjoukset ja valitse itsellesi parhaiten sopiva ratkaisu
 5. Lähetä tarvittavat liitteet ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 6. Laina maksetaan tilillesi normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa

Voisinko Minäkin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Lendon kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Vakituiset kuukausittaiset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Omistat verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoitteen

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt paljon pieniä vippejä tai lainoja, niin Lendon kautta voit kätevästi hakea yhdistelylainaa ja näin ollen alentaa lainojesi kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaan pienempiä ja mahdollisesti kuluiltaan kalliita lainoja pois. Yksi suurempi laina on kuukausikustannuksiltaan lähes poikkeuksetta edullisempi, kuin monta pientä lainaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa mutta samalla pitää muistaa että yhdistämisen jälkeen uusia lainoja ei tule enää ottaa ennen kuin vanha on maksettu pois. Jos otat uusia lainoja vanhan päälle edelleen, niin joudut pian samaan kierteeseen missä olit aiemmin.

Jos yhdistät lainasi, niin vanhojen lainojen takaisinmaksu tapahtuu kahdella eri tavalla riippuen lainanmyöntäjästä:

 1. Osa pankeista maksaa lainan kokonaisuudessaan tilillesi, jolloin vanhojen lainojen takaisinmaksu jää sinun vastuullesi.
 2. Toiset pankit taas eivät maksa lainaa tilillesi, vaan maksavat myönnetyllä lainalla suoraan pois vanhat lainasi.

Lendo Korot Ja Kulut

Lendo tarjoaa lainoilleen nimelliskorkoa alk. 8 %:sta, mikä on todella edullinen korko vakuudettomalle lainalle. Totuus kuitenkin on että harvemmin lainaa saa juuri tällä korolla.

Lainahakemus välitetään useille eri lainapalveluille ja vasta näiden lainatarjouksista näet millä korolla juuri sinulle voidaan myöntää lainaa. Lainaa kannattaa kuitenkin ehdottomasti hakea sillä se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis halutessasi hylätä lainatarjouksen jos se ei sinua miellytä.

Esimerkkilaskelma lainasta:

10 000 € lainaa, maksuaikaa 5 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 €, nimelliskorko 8,50 %, todellinen vuosikorko 8,84 %, kk-maksu 205,17 €, maksut yhteensä 12 310 €.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu siitä miltä pankilta lainan otat ja minkälainen lainatuote on kyseessä.

Alla kaksi yleisintä lainatyyppiä:

 1. Kulutusluotto: Maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä lainasumman, maksuajan ja koron perusteella määräytyvän erän mukaan.
 2. Joustoluotto: Luotto on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa. Minimilyhennys kuukaudessa on normaalisti jonkin suuruinen % osuus lainan avoimesta summasta.

Näet tarkemmat lainaehdot sekä maksusuunnitelman lainasopimuksesta, joten muista tarkistaa nämä ennen sopimuksen allekirjoittamista. Voit aina halutessasi maksaa suuremman erän tai lainan pois kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti silloin kun olet hakemassa suurempaa lainaa, niin sinun kannattaa mahdollisuuksien mukaan hakea sitä yhteishakijan kanssa.

Tämä siitä syystä että lainan saaminen helpottaa huomattavasti suuremman lainan saamista sekä lainan ehdot ovat lähes poikkeuksetta paremmat.

Yhteishakijaksi soveltuu normaalisti samassa taloudessa asuva henkilö, kuten esim. avo- tai aviopuoliso.

Lendon Yhteistyökumppanit

Tällä hetkellä(helmikuu 2020) Lendo tekee yhteistyötä 20 pankin kanssa. Alla näet kaikki pankit, joiden kautta voit saada lainaa täyttämällä lainahakemuksen Lendon kautta.

Lendo yhteistyökumppanit

Yrityksestä

Lendo on osa Schibsted-konsernia ja yksi pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Lendo on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomessa, sillä se on ollut kotimaamme markkinoilla vasta vuodesta 2014 lähtien.

Kaikki Lendon väittämät lainat ovat luonteeltaan vakuudettomia kulutusluottoja. Tämä tarkoittaa sitä että et tarvitse lainaasi takaajia tai vakuuksia, vaan kaikki perustuu ainoastaan Lendon sinulta saamiin tietoihin.

Lainaanyt.fi suosittelee ehdottomasti Lendoa, jos sinulla on tarvetta pienelle kulutusluotolle tai isommalle yhdistelylainalle.

Lendo Kokemuksia

Vaikka Lendo on suhteellisen tuore lainanvälityspalvelu Suomen markkinoilla, niin se on jo vahvistanut asemansa yhtenä suosituimmista lainojen välittämiseen erikoistuneista palveluista.

Yhteistyöpankkien valikoima on yksi Suomen kattavammista. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella jo yli 20 pankkia Lendon kautta. Koska kumppaneita on paljon, niin mahdollisuutesi löytää edullinen laina ovat erittäin hyvät.

Palvelu on asiakkaalle aina maksuton eli lainan hakeminen on ilmaista. Et myöskään joudu sitoutumaan lainatarjouksiin mitenkään vaan voit hylätä ne jos et löydä itsellesi mieluista tarjousta.

Hyvin toimivan asiakaspalvelun lisäksi Lendolla on verkkosivuillaan käytössä Chat-ominaisuus. Saat siis tarvittaessa yhteyden asiakaspalveluun todella nopeasti ja vaivattomasti.

Pienen miinuksen annamme Lendolle ainoastaan siitä, että asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin. Jos siis olet esim. täyttämässä lainahakemusta viikonloppuna ja törmäät ongelmiin, niin et saa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaiken kaikkiaan Lendo on yksi parhaista ja luotettavimmista lainanvälityksistä Suomessa. Sen tarjoama lainaskaala on todella suuri, joten se soveltuu niin pienen pikaluoton kuin suuremmankin kulutusluoton hankintaan.

Alla vielä vedettynä yhteen pääpointit Lendosta:

 • Luottoa 500-60.000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Luotettava lainanvälitys
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Mahdollista yhdistää lainat
 • Todella kätevä ja nopea lainahakemus

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lendo.fi
 • Asiakaspalvelu: +358  9 6899 8000 (ma-pe 8-17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Lendo Oy, Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

HAE Lainaa Lendolta

Kommentoi Kokemuksistasi

Jos sinulla on kokemuksia Lendosta tai haluat esittää kysymyksiä palveluun liittyen, niin kommentoimalla alle tavoitat meidät sekä muut lukijamme.

Kommenttien avulla pystymme myös pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Lendolle.

Kiitämme palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Lendo kokemuksia – Onko kyseessä luotettava lainanvälitys?”

 1. Lendo kokemuksia – Onko kyseessä luotettava lainanvälitys?

  Todella positiivinen yllätys tämä Lendo! Laitoin huvikseen lainahakemuksen ja jo saman päivän aikana sain 5 lainatarjousta. Näistä sitten valitsin itselleni parhaan. Todella nopeaa ja helppoa!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää