Lendo – Lainaa 500-50 000 euroa

In Lainapaikat by Ylläpito lokakuu 7, 2017

Lendo
  • Lainatuote: Kulutuslusluotto/Pikalaina/Tililuotto
  • Maksuaikaa 1-15 vuotta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Lainaa 500-50 000 euroa

HAE Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Lendo Lainan Perustiedot

Lendo on itsenäinen lainanvälittäjä, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti. Lendo eroaa perinteisistä lainapalveluista siten että se ei itse myönnä lainoja, vaan etsii asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan pankin.

Palvelu on siis erittäin kätevä koska sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa lainoja, vaan Lendo tekee sen puolestasi.

Lendo ei lisää lainatarjouksiin minkäänlaisia kuluja eikä lainan hakeminen Lendon kautta maksa asiakkaalle mitään. Lendon kautta saadut lainatarjoukset eivät myöskään eroa koroiltaan mitenkään verrattuna siihen, jos hakisit lainaa suoraan pankista.

Miten Lainaa Haetaan?

Lendon sivuilta löydät kätevän lainahakemuksen, jonka täyttämällä voit hakea lainaa 500-50 000 euroa. Maksuaikaa lainalle voit halutessasi hakea jopa 12 vuotta. Kun olet täyttänyt hakemukseen vaadittavat tiedot, voit jäädä rauhassa odottelemaan lainatarjouksia pankeilta.

Tärkeää: Lendon kautta lähetetty lainahakemus ja pankeilta tulevat lainatarjoukset ovat sinulle täysin maksuttomia!

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt paljon pieniä vippejä tai lainoja, niin Lendon kautta voit kätevästi hakea yhdistelylainaa ja näin ollen alentaa lainojesi kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaan pienempiä ja mahdollisesti kuluiltaan kalliita lainoja pois. Yksi suurempi laina on kuukausikustannuksiltaan lähes poikkeuksetta edullisempi, kuin monta pientä lainaa.

Yrityksestä

Lendo on osa Schibsted-konsernia ja yksi pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Lendo on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomessa, sillä se on ollut kotimaamme markkinoilla vasta vuodesta 2014 lähtien.

Kaikki Lendon väittämät lainat ovat luonteeltaan vakuudettomia kulutusluottoja. Tämä tarkoittaa sitä että et tarvitse lainaasi takaajia tai vakuuksia, vaan kaikki perustuu ainoastaan Lendon sinulta saamiin tietoihin.

Lainaanyt.fi suosittelee ehdottomasti Lendoa, jos sinulla on tarvetta pienelle kulutusluotolle tai isommalle yhdistelylainalle.

Yhteystiedot

  • WWW-osoite: www.lendo.fi
  • Asiakaspalvelu: 09 6899 8000 (ma-pe 9-17)
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
  • Osoite: Lendo Oy, Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

HAE Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Lendo – Lainaa 500-50 000 euroa
5 (100%) 2 Ääntä

Ylläpito

Yksi Kommentti “Lendo – Lainaa 500-50 000 euroa”

  1. Todella positiivinen yllätys tämä Lendo! Laitoin huvikseen lainahakemuksen ja jo saman päivän aikana sain 5 lainatarjousta. Näistä sitten valitsin itselleni parhaan. Todella nopeaa ja helppoa!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *