Lendo – Lainaa 500-60.000 euroa edullisesti ja nopeasti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 25.11.2019

Lendo
 • Lainatuote: Kilpailuttaa lainat
 • Maksuaika: 1-15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa: 500-60.000 euroa

HAE Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko 10000 euron suuruiselle lainalle 10 vuoden maksuajalla on 5,36 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12677 euroa.

Lendo Lainan Perustiedot

Lendo on itsenäinen lainanvälittäjä, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 60.000 euroon asti. Lendo eroaa perinteisistä lainapalveluista siten että se ei itse myönnä lainoja, vaan etsii asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan pankin.

Palvelu on siis erittäin kätevä koska sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa lainoja, vaan Lendo tekee sen puolestasi.

Lendo ei lisää lainatarjouksiin minkäänlaisia kuluja eikä lainan hakeminen Lendon kautta maksa asiakkaalle mitään. Lendon kautta saadut lainatarjoukset eivät myöskään eroa koroiltaan mitenkään verrattuna siihen, jos hakisit lainaa suoraan pankista.

Miten Lainaa Haetaan?

Lendon sivuilta löydät kätevän lainahakemuksen, jonka täyttämällä voit hakea lainaa 500-60.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voit halutessasi hakea jopa 15 vuotta. Kun olet täyttänyt hakemukseen vaadittavat tiedot, voit jäädä rauhassa odottelemaan lainatarjouksia pankeilta.

Tärkeää: Lendon kautta lähetetty lainahakemus ja pankeilta tulevat lainatarjoukset ovat sinulle täysin maksuttomia!

Voisinko Minäkin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Lendon kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Vakituiset kuukausittaiset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoitteen

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt paljon pieniä vippejä tai lainoja, niin Lendon kautta voit kätevästi hakea yhdistelylainaa ja näin ollen alentaa lainojesi kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaan pienempiä ja mahdollisesti kuluiltaan kalliita lainoja pois. Yksi suurempi laina on kuukausikustannuksiltaan lähes poikkeuksetta edullisempi, kuin monta pientä lainaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa mutta samalla pitää muistaa että yhdistämisen jälkeen uusia lainoja ei tule enää ottaa ennen kuin vanha on maksettu pois. Jos otat uusia lainoja vanhan päälle edelleen, niin joudut pian samaan kierteeseen missä olit aiemmin.

Lainahinnasto

Lendo tarjoaa lainoilleen todellista vuosikorkoa alk. 4,99 %:sta, mikä on todella edullinen korko. Totuus kuitenkin on että harvemmin lainaa saa juuri tällä korolla.

Lainahakemus välitetään useille eri lainapalveluille ja vasta näiden lainatarjouksista näet millä korolla juuri sinulle voidaan myöntää lainaa. Lainaa kannattaa kuitenkin ehdottomasti hakea sillä se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis halutessasi hylätä lainatarjouksen jos se ei sinua miellytä.

Esimerkkilaskelma lainasta:

Lainasumman ollessa 10.000 euroa 6 vuoden takaisinmaksuajalle muodostuu todelliseksi vuosikoroksi 5,36 %. Kuukausierä lainassa on tällöin 161 €/kk ja takaisinmaksettavaa kertyy yhteensä 11.592 €.

Yrityksestä

Lendo on osa Schibsted-konsernia ja yksi pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Lendo on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomessa, sillä se on ollut kotimaamme markkinoilla vasta vuodesta 2014 lähtien.

Kaikki Lendon väittämät lainat ovat luonteeltaan vakuudettomia kulutusluottoja. Tämä tarkoittaa sitä että et tarvitse lainaasi takaajia tai vakuuksia, vaan kaikki perustuu ainoastaan Lendon sinulta saamiin tietoihin.

Lainaanyt.fi suosittelee ehdottomasti Lendoa, jos sinulla on tarvetta pienelle kulutusluotolle tai isommalle yhdistelylainalle.

Lendo Kokemuksia

Vaikka Lendo on suhteellisen tuore lainanvälityspalvelu Suomen markkinoilla, niin se on jo vahvistanut asemansa yhtenä suosituimmista lainojen välittämiseen erikoistuneista palveluista.

Yhteistyöpankkien valikoima on yksi Suomen kattavammista. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella jo yli 15 pankkia Lendon kautta. Koska kumppaneita on paljon, niin mahdollisuutesi löytää edullinen laina ovat erittäin hyvät.

Palvelu on asiakkaalle aina maksuton eli lainan hakeminen on ilmaista. Et myöskään joudu sitoutumaan lainatarjouksiin mitenkään vaan voit hylätä ne jos et löydä itsellesi mieluista tarjousta.

Hyvin toimivan asiakaspalvelun lisäksi Lendolla on verkkosivuillaan käytössä Chat-ominaisuus. Saat siis tarvittaessa yhteyden asiakaspalveluun todella nopeasti ja vaivattomasti.

Alla vielä vedettynä yhteen pääpointit Lendosta:

 • Luottoa 500-60.000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Luotettava lainantarjoaja
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Mahdollista yhdistää lainat
 • Todella kätevä ja nopea lainahakemus

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lendo.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 6899 8000 (ma-pe 9-17)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
 • Osoite: Lendo Oy, Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

HAE Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kommentoi Kokemuksistasi

Jos sinulla on kokemuksia Lendosta tai haluat esittää kysymyksiä palveluun liittyen, niin kommentoimalla alle tavoitat meidät sekä muut lukijamme.

Kommenttien avulla pystymme myös pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina.

Kiitämme palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Lendo – Lainaa 500-60.000 euroa edullisesti ja nopeasti”

 1. Lendo – Lainaa 500-60.000 euroa edullisesti ja nopeasti

  Todella positiivinen yllätys tämä Lendo! Laitoin huvikseen lainahakemuksen ja jo saman päivän aikana sain 5 lainatarjousta. Näistä sitten valitsin itselleni parhaan. Todella nopeaa ja helppoa!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää