Risicum kokemuksia – Lainaa 4000-10000 Euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 8.9.2019

Risicum
 • Lainatuote: Kulutusluotto
 • Maksuaika: 3-7 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa: 4000-10.000 euroa

HAE Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko 24,00-28,33 %. Esim. 4000 euron laina 36 kuukauden maksuajalla kokonaiskulut luotolle ovat 5740,22 euroa.

Palvelun Esittely

Risicum on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 alkaen. Se on siis yksi pisimpään Suomessa toimineista ”nettilainaa” myöntävistä palveluista.

Risicum toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja se on palvellut vuosien saatossa jo yli 400 000 asiakasta. Tässä artikkelissa esittelemme Risicumin lainatuotteet ja jaamme kokemuksia palvelusta.

Risicum Lainavaihtoehdot

Kulutusluotto

Risicumin kulutusluottoa voit hakea 4000-10000 €. Kulutusluotto on kertamuotoinen laina ja se maksetaan aina tilillesi kokonaisuudessaan. Kulutusluottoa voit hakea ilmaisella nettihakemuksella ja jos luottopäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21 välisinä aikoina. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Kulutusluoton takaisinmaksuaika on 3-7 vuotta ja sitä voit hakea jos olet 20-vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluotto

Risicumin kautta voit hakea kulutusluoton lisäksi myös kätevää joustoluottoa. Joustolainaa voit hakea 5000 € asti, josta nostat haluamasi summan. Loppu saldo jää käytettäväksesi silloin kun sitä tarvitset.

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Minimilyhennys on 10 % luoton kokonaissummasta tai vähintään 50 €. Minimilyhennys lasketaan nostamasi luoton määrästä, ei siis käyttämättömästä pääomasta. Voit myös halutessasi maksaa koko luoton pois kerralla.

Luotuasi henkilökohtaisen PIN-koodin, voit nostaa joustolainaa kätevästi kirjautumalla Risicumin palveluun tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä.

Päivitys 1.9.2019: Syyskuussa voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta Risicum tarjoaa ainoastaan kulutusluottoja eli joustoluotto on poistunut Risicumin lainavalikoimasta.

Lainan Hakeminen Risicumilta

Risicum lainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Hakemus on ilmainen ja helppo täyttää. Risicum kysyy hakemuksessa perustietojesi lisäksi muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen.

Talouteen liittyvillä kysymyksillä varmistetaan  että sinulle jää tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun.

Täytettyäsi tarvittavat tiedot, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Sopimusehtojen hyväksymisen jälkeen sinun tulee vielä lähettää Risicumille kopio palkkakuitistasi tai tiliotteestasi. Voit lähettää tiedot sähköisesti, joten mitään papereita ei tarvitse postittaa.

Voinko Minä Hakea Lainaa Risicumilta?

Jos haluat hakea lainaa Risicumin kautta, niin sinun tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikää 20-vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa

Tämän lisäksi Risicum saattaa vaatia todistusta vakituisista tuloista riippuen siitä, minkä verran olet lainaa hakemassa.

Lainaa Ilman Korkoja

Kun haet joustoluottoa Risicumilta, niin saat luotollesi uutena asiakkaana aina korotonta maksuaikaa 14-45 vuorokautta. Koroton maksuaika riippuu siitä missä vaiheessa kuuta haet lainaa.

Joustoluotto on siis sinulle täysin ilmainen, jos maksat avoimen luoton takaisin korottoman maksuajan puitteissa!

Lainojen Korot Ja Kulut

Korottoman maksuajan jälkeen luotostasi veloitetaan luonnollisesti korkoa. Korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja riippuu myös valitusta lainatuotteesta.

Alla esimerkkejä lainojen koroista:

Kulutusluotto: Todellinen vuosikorko 4000 euron suuruiselle luotolle 3-7 vuoden maksuajalla on 24,00-28,33 %. Kokonaiskulut 4000 euron luotolle 3 vuoden maksuajalla ovat 5740,22 euroa.

Yrityksestä

Risicum on osa DFC Nordic Oy:ä, joka on rekisteröity lainanantaja ja noudattaa sekä ECRC:en että Suomen kuluttajaviraston ohjeistuksia.

Risicum on myöntänyt pienlainoja sadoille tuhansille Suomalaisille ja Ruotsalaisille ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa asiakkaiden toivomusten perusteella. Lainaanyt.fi voi vilpittömästi suositella Risicumia jos sinulla on tarvetta kulutusluotolle tai joustolainalle.

Alla vielä Risicumin tiedot tiivistettynä:

 • Joustoluottoa 5000 euroon asti
 • Kulutusluottoa 500-1000 euroa
 • Maksuaikaa kulutusluotolle 12 kuukautta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Ei vaadi takaajia tai vakuuksia
 • Lainapäätös heti ja rahat tilille saman päivän aikana
 • Myöntänyt lainoja jo vuodesta 2005 alkaen
 • Aina ilmainen hakemus

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.risicum.fi
 • Asiakaspalvelu: 0200 90900(ma-pe 7-22, la-su 9-21)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi
 • Osoite: DFC Nordic Oy , Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku

HAE Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kokemuksia Risicumista?

Onko sinulla kokemuksia Risicumista? Jos olet hakenut lainaa palvelun kautta, niin jaa kokemuksesi Risicumista kommentoimalla alle.

Voit myös esittää meille kysymyksiä Risicumista tai ehdottaa parannuksia tähän arvosteluun.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää