Risicum – Lainaa 100-5000 Euroa

In Lainapaikat by Jyri Hagman maaliskuu 25, 2019

Risicum
 • Lainatuote: Joustoluotto/Kulutusluotto
 • Jatkuva luotto/Kulutusluotto 12 kk
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 100-5000 euroa

HAE Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Risicum Lainavaihtoehdot

Kulutusluotto

Risicumin kulutusluottoa voit hakea 500, 750 tai 1000 €. Kulutusluotto on kertamuotoinen laina ja se maksetaan aina tilillesi kokonaisuudessaan. Kulutusluottoa voit hakea ilmaisella nettihakemuksella ja jos luottopäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21 välisinä aikoina. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Kulutusluoton takaisinmaksuaika on aina 12 kk riippumatta luoton summasta. Alta näet kuukausittaiset maksuerät eri lainasummille:

 • 500 euron lainaa maksat takaisin 51,38 €/kk
 • 750 euron lainaa maksat takaisin 77,07 €/kk
 • 1000 euron lainaa maksat takaisin 102,77 €/kk

Joustolaina

Risicumin kautta voit hakea kulutusluoton lisäksi myös kätevää joustolainaa. Joustolainaa voit hakea 5000 € asti, josta nostat haluamasi summan. Loppu saldo jää käytettäväksesi silloin kun sitä tarvitset.

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Minimilyhennys on 10 % luoton kokonaissummasta tai vähintään 50 €. Minimilyhennys lasketaan nostamasi luoton määrästä, ei siis käyttämättömästä pääomasta. Voit myös halutessasi maksaa koko luoton pois kerralla.

Luotuasi henkilökohtaisen PIN-koodin, voit nostaa joustolainaa kätevästi kirjautumalla Risicumin palveluun tai vaihtoehtoisesti tekstiviestillä.

Lainan Hakeminen Risicumilta

Risicum lainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Hakemus on ilmainen ja helppo täyttää. Risicum kysyy hakemuksessa perustietojesi lisäksi muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvillä kysymyksillä varmistetaan  että sinulle jää tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun.

Täytettyäsi tarvittavat tiedot, saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Sopimusehtojen hyväksymisen jälkeen sinun tulee vielä lähettää Risicumille kopio palkkakuitistasi tai tiliotteestasi. Voit lähettää tiedot sähköisesti, joten mitään papereita ei tarvitse postittaa.

Yrityksestä

Risicum on osa DFC Nordic Oy:ä, joka on rekisteröity lainanantaja ja noudattaa sekä ECRC:en että Suomen kuluttajaviraston ohjeistuksia.

Risicum on myöntänyt pienlainoja sadoille tuhansille Suomalaisille ja Ruotsalaisille ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa asiakkaiden toivomusten perusteella. Lainaanyt.fi voi vilpittömästi suositella Risicumia jos sinulla on tarvetta kulutusluotolle tai joustolainalle.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.risicum.fi
 • Asiakaspalvelu: 0200 90900(ma-pe 7-22, la-su 9-21)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi
 • Osoite: DFC Nordic Oy , Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku

HAE Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

4.3
03
Jyri Hagman

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *