Lainaa työttömälle – Voiko työtön saada lainaa netistä?

In Blogi By Lainaanyt.fi 3.10.2019

lainaa työttömälle

Voiko työtön ihminen, jolla ei ole minkäänlaisia tuloja saada tänä päivänä lainaa netistä?

Vastaus on että kyllä voi, mutta ihan jokaisesta lainapaikasta se ei toki ole mahdollista. Myös lainasumma rajoittuu yleensä korkeintaan 2000 euroon, jos sitä haetaan ilman tuloja.

Netistä löytyy useita paikkoja, jotka eivät kysy lainahakemuksen yhteydessä lainkaan mitään tulotositteita tai vastaavia todistuksia. Näiden palveluiden kautta voit siis hakea lainaa työttömänä henkilönä.

Mistä Lainaa Työttömälle?

Mistä sitten kannattaa lähteä etsimään lainapalvelua, joka myöntää lainaa myös työttömälle henkilölle? Aloita etsiminen alta syöttämällä hakukoneeseen haluamasi lainasumma sekä maksuaika, niin näytämme sinulle parhaat vaihtoehdot.

Valitse Lainasumma Valitse Maksuaika Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Maksuaika:
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Tando Myöntää Lainaa Ilman Luottotietoja Tai Tuloja

Tando lainaTando on täysin uudenlainen lainapalvelu Suomessa. Sen tarjoama takaajalaina on siitä erityinen, että sitä myönnetään myös luottotiedottomalle henkilölle. Myöskään hakijan tulotietoja ei tarkisteta hakemuksen yhteydessä.

Lainan saamisen vaatimuksena on ainoastaan se että hakija hankkii lainalleen takaajan.

Lue Lisää Tandosta

Luottokortti Työttömälle

Joissakin tapauksissa on mahdollista saada luottokortti myös työttömänä. Jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, niin on mahdollista saada luottokortti käyttöön.

Luottokortti on yleensä järkevämpi ratkaisu, kuin pikavippi tai joustoluotto. Kortin korot ovat usein edullisemmat kuin edellä mainituissa lainoisssa. Luottokorttiin saat myös eriliasia etuja esim. bonuksien tai matkavakuutuksen muodossa.

Suosittelemme tutustumaan vuosimaksuttomaan Bank Norwegianin luottokorttiin. Sivustoltamme löydät myös kattavan luottokorttivertailun, josta löydät kaikki tämän hetken suosituimmat luottokortit.

Pikavippi Työttömälle

Luonnollisesti helpoin lainaamisen muoto työttömälle on pikavippi. Pikavipin hakeminen ei tänä päivänä enää ole niin yksinkertaista kuin ennen, mutta edelleen markkinoilta löytyy palveluita, joiden kautta saat pikavipin työttömänä heti tilillesi.

Näiden palveluiden kautta voit hakea pikavippia työttömänä:

1. Credigo

Jos tarvitset edullista pikaluottoa tilillesi, niin kannattaa tutustua Credigoon. Palvelun hinnoittelu pikalainoissa on yksi markkinoiden edullisimmista!

Voit hakea lainaa työttömänä Credigon kautta 500-5000 euroa. Ikäraja on 20-vuotta ja maksuaikaa saat jopa 10 vuotta lainallesi.

Lue Lisää Credigosta

2. Vivus

Vivus on jo pitkään laina-alalla tominut luotettava lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikavippiä heti tilillesi 10-2010 euroa.

Vivuksen ikäraja on 20-vuotta ja maksuaikaa vipille saat 3-30 vuorokautta. Erikoisuutena Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen pikavipin täysin kuluttomasti 400 euroon asti.

Lue Lisää Vivuksesta

3. Lainasto

Lainasto on monipuolinen lainapalvelu, joka tarjoaa kuluttajille niin pikavippiä, kulutusluottoa kuin joustoluottoakin.

Työttömänä voit kuitenkin hakea Lainaston kautta ainoastaan pikalainaa. Lainan suuruus on 100-400 euroa ja ikäraja on 18-vuotta.

Lue Lisää Lainastosta

Joustoluotto Työttömälle

Joustoluotto on tänä päivänä erittäin suosittu lainaamisen muoto ja myös sitä voit hakea työttömänä henkilönä. Ainakin seuraavat paikat myöntävät tietojemme mukaan joustoluottoa työttömille.

Jos et löydä alta itsellesi sopivaa lainapalvelua, niin tutustu myös sivustomme joustoluottovertailuun.

1. Saldolimiitti

Saldolimiitti on erittäin suosittu joustoluottoja tarjoava lainapalvelu. Sen kautta saat käyttöösi nopeasti ja helposti jopa 2000 euron suuruisella luottorajalla varustetun joustoluoton.

Joustoluottoa työttömänä voit hakea Limiitin kautta, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti.

Lue Lisää Saldolimiitistä

2. Vivus Jousto

Vivus Jousto myöntää korkeintaan 3000 euron suuruisia joustoluottoja työttömille. Kyseessä on jatkuva luotto, joka on käytössäsi luottokortin tapaan luottorajasi puitteissa.

Voit hakea Vivus Joustoa, jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla on puhdas luottotietorekisteri.

Lue Lisää Vivus Joustosta

3. Suomilimiitti

Suomilimiitti on suhteellisen tuore lainanmyöntäjä, jonka kautta voit hakea itsellesi joustavaa tililuottoa 100-2000 euroa. Ikäraja joustoluoton saamiseen on 21-vuotta.

Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen ensilainan uusille asiakkailleen jopa 60 vuorokauden maksuajalla ja sen korot ja kulut ovat muutenkin erittäin kilpailukykyiset verrattuna samantyyppisiä joustoluottoja tarjoaviin palveluihin.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Kulutusluotto Työttömälle

Kulutusluoton saaminen työttömänä on erittäin hankalaa. Lähes jokainen lainapalvelu kysyy tulotositteita kulutusluoton hakijalta.

Tiedossamme ei itseasiassa ole kuin yksi palvelu, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa tilillesi työttömänä:

1. Surimo

Surimon kautta voit hakea lainaa pankkitunnuksilla tilillesi todella nopealla aikataululla. Lainaa myönnetään 500-4000 euroa 19-vuotta täyttäneille henkilöille.

Työttömänä voit hakea lainaa Surimolta aina 2000 euroon asti, sillä alle 2000 euron suuruisissa lainoissa ei asiakkaalta kysytä tulotositteita.

Lue Lisää Surimosta

Entä Pankkilainat Työttömänä?

Tähän lyhyt ja ytimekäs vastaus on että pankkilainan saaminen työttömänä on erittäin hankalaa!

Voi anoa että 99 % tapauksista se ei onnistu, vaan pankki vaatii aina vakituisia kuukausittaisia tuloja lainan myöntämiseksi. Joissain tapauksissa tosin hyvä takaus saattaa riittää lainan saamiseen. Myös asiakkuushistorialla pankin kanssa saattaa olla merkitystä.

Jos haluat tutustua tarkemmin eri pankkien lainaehtoihin, niin käy kurkkaamassa vertailumme pankkilainoista. Löydät tietoa esim. Osuuspankin tai Nordean tarjoamista lainoista.

Tarvitsenko Vakuuksia Lainalle?

Kaikki tämän sivuston lainapalvelut ovat vakuudettomia lainoja myöntäviä palveluita. Työttömänä henkilönä sinulla on kuitenkin paremmat mahdollisuudet saada lainaa, jos löydät lainallesi takaajan tai sinulla on esittää vakuuksia lainallesi.

Asiasta kannattaa keskustella valitsemasi lainapalvelun kanssa.

Harkitse Ennen Lainan Hakemista

Vaikka listaamme tällä sivulla palveluita, joiden kautta voi hakea lainaa työttömänä tai ilman liitteitä, niin kehotamme silti harkitsemaan vakavasti ennen lainan hakemista.

Vaikka eläminen on tiukkaa ja rahat eivät tunnu riittävän mihinkään, niin usein lainan ottaminen vain mutkistaa tilannetta entisestään.

Lainaa ei pitäisi koskaan ottaa jos sen takaisinmaksusta ei ole varmuutta.

Tilanne on toki eri siinä vaiheessa, jos esim. uusi työpaikka on jo tiedossa ja rahaa tulee riittämään lainojen kuukausierien lyhentämiseen.

Jos olet tilanteessa jossa sinulla on paljon velkaa ja vaikeuksia selviytyä niistä, niin käy lukaisemassa artikkelimme: Eroon veloista – 10 vinkkiä miten selviytyä velkakierteestä.

Oletko Hakenut Ja Saanut Lainaa Työttömänä?

Jos olet hakenut ja saanut lainaa työttömänä ollessasi, niin jaa ihmeessä kokemuksesi kommentoimalla alle.

Näin pystymme pitämään tämän sivun tiedot ajan tasalla ja auttamaan muita työttömiä lainan hakemisessa. Voimme esim. lisätä artikkeliin paikkoja, joista myös työtön voi hakea lainaa.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää