Mylender kokemuksia – Hae lainaa 500 – 30 000 €

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Mylender Arvostelu
Arvio
3.9
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Mylender on Suomalainen rahoitusyhtiö, jonka kautta voit hakea lainaa mutkattomasti ja nopeasti 500-30 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja lainaa voit hakea minä vuorokauden aikana tahansa.

Lainaa myönnetään 26-vuotta täyttäneille henkilöille, jotka asuvat pysyvästi Suomessa ja ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta. Tämän lisäksi lainan saamiseen vaaditaan vähintään 1000 euron suuruiset kuukausittaiset bruttotulot.

Lainaesimerkki: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.

Hyvää

Nopea lainapäätös

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Joustavat maksuajat

Mahdollisuus lainan korotukseen

Käytössäsi kätevä online-palvelu

Luotettava kotimainen rahoitusyhtiö

Huonoa

Korkea 26-vuoden ikäraja

Ei chat- ominaisuutta verkkosivustolla

Mylender Laina

Mylender logoMylender on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita ja mutkattomia vaihtoehtoja arjen eri rahoitustarpeisiin.

Voit hakea lainaa Mylenderin kautta ilman vakuuksia 500-30 000 euroa. Maksuaikaa lainoille myönnetään todella joustavasti aina 12-vuoteen asti.

Mylender pyrkii olemaan mahdollisimman nopea ja vaivaton lainapalvelu. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen ja lainaa voit hakea minä vuorokauden aikana tahansa.

Tutustuimme Mylenderin tarjoamiin lainoihin ja arvostelimme palvelun. Jatka lukemista, tutustu Mylenderiin ja arvioi onko tämä sinulle sopiva paikka hakea lainaa.

Mylender Lainatuotteet

Mylender tarjoaa asiakkailleen kolmea erilaista lainatuotetta:

Omaraha

Jos olet pienessä ja tilapäisessä rahoituksen tarpeessa, niin Omaraha voi olla sinulle hyvä ratkaisu. Omarahaa voit hakea 500-1900 euroa nopesti tilillesi. Lainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 12 kuukautta.

Omalaina

Hieman suurempaan rahantarpeeseen tarkoitettua Omalainaa voit taas hakea 2000-30 000 euroa. Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1-12 vuotta oman tilanteesi mukaan.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainan avulla voit yhdistää nykyiset kalliit pikaluottosi yhden järkevämmän kokonaisuuden alle. Lainojen yhdistäminen on erittäin kannattavaa, sillä siten voit alentaa kuukausittaisia lainanhoitomenoja sekä pienentää kokonaislainan korkotasoa merkittävästi. Yhdistämällä lainat säästät parhaimmillaan satoja euroja lainanhoitokuluissa joka vuosi.

Miten Lainaa Haetaan

Lainan hakeminen Mylenderin kautta on erittäin helppo ja nopea prosessi:

 1. Siirry Mylenderin sivustolle
 2. Valitse lainalaskurista haluamasi lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä lainahakemukseen henkilötietosi
 4. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Suosittelemme että kilpailutat kauttamme Mylenderin ja 20+ muuta lainapalvelua. Kilpailuttamalla lainat löydät itsellesi takuuvarmasti parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Myös lainojen kilpailuttaminen kauttamme on sinulle ilmaista eikä sinun ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Mylender Korko Ja Kulut

Alla olevasta taulukosta löydät Mylender lainojen tkorot sekä muut lainaan liittyvät kulut:

Tuote Hinta
Lainan korko alk. 12,9 %
Lainan avausmaksu 0-50 €
Lainan tilinhoitomaksu 0-8 %
Lainan korotuspalkkio 0 €
Kuukausierän muuttaminen 5 €
Eräpäivän muuttaminen 5 €
Lyhennysvapaa kuukausi 5 €
Huomautusmaksu maksun viivästymisestä 5 €/huomautus

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Jos lainahakemuksesi hyväksytään ja allekirjoitat lainasopimuksen sekä toimitat tarvittavat liitteet Mylenderille sähköisesti, niin laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana.

Voinko Korottaa Lainaani?

Kyllä voit!

Mylender tarjoaa mahdollisuuden jo olemassaolevan lainan korotukseen. Kun olet hoitanut lainasi kuukausierät moitteetta tietyn aikaa, niin Mylender on sinuun yhteydessä ja informoi mahdollisuudesta lainan korotukseen.

Lainan Peruutusoikeus

Mylender toimii vastuullisena lainanantajana Suomen lakien mukaan. Tämä tarkoittaa sitä että sinulla on 14 vuorokautta aikaa lainasopimuksen allekirjoittamisesta perua laina.

Jos haluat peruuttaa lainasi, niin sinun tulee tehdä tämä kirjallisesti joko postitse tai sähköpostitse. Peruutuksesta tulee ilmetä lainanhakijan henkilötunnus, ilmoitus lainan peruuttamisesta sekä oma nimi.

Mylender Online Palvelu

Mylender online

Mylender asiakkaana saat käyttöösi kätevän online palvelun, jossa voit hoitaa mm. seuraavia lainaasi liittyviä asioita:

 • Voit katsella lainan tietoja
 • Voit hakea lisälainaa
 • Voit hakea lyhennysvapaita kuukausia
 • Voit muuttaa lainasi eräpäivää
 • Voit hakea muutosta lainan kuukausierään

Mylender Asiakaspalvelu

Mylenderin asiakaspalvelu toimii sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17 ja kaikki asiakaspalvelupuhelut ovat maksuttomia.

Jos etsit Mylender asiakaspalvelun yhteystietoja, niin löydät ne tämän artikkelin alareunasta.

Mylender Kokemuksia

Mylender on mielenkiintoinen tulokas Suomen lainamarkkinoilla. Se tarjoaa lainaa suhteellisen laajalla skaalalla ja on todella joustava maksuaikojen suhteen.

Kyseessä ei ole kuitenkaan markkinoiden edullisin lainantarjoaja. Korot ovat alkaen 12,9 %, mikä on suhteellisen korkea korkotaso verrattuna esim. Bank Norwegianiin, jonka kautta voit saada lainaa paljon alhaisemmalla korolla.

Suosittelemmekin että kilpailutat kauttamme Mylenderin ja 20+ muuta pankkia. Näin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit valita näiden joukosta itsellesi parhaiten soveltuvan.

Kilpailuta 20+ lainapalvelua tästä

Mylenderin verkkosivusto on selkeä ja itse lainan hakeminen on todella nopeaa ja vaivatonta. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi täytettyäsi lainahakemuksen ja rahat tilillesi jo saman päivän aikana sopimuksen allekirjoittamisesta.

Myös asiakaspalvelupuheluiden maksuttomuus voidaan lukea hyväksi ominaisuudeksi. Miinusta annamme kuitenkin siitä, että verkkosivustolla ei ole tarjolla chat-ominaisuutta. Jos siis lainahakemuksen yhteydessä tulee vastaan ongelmia, niin joudut tarttumaan perinteisesti puhelimeen.

Myös todella korkea ikäraja 26-vuotta voidaan lukea negatiivisiin puoliin.

Alla vielä muutama tärkeä avainasia Mylenderin lainoista:

 • Lainaa 2000-30 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-12 vuotta
 • Ikäraja 26-vuotta
 • Lainapäätös heti hakemuksen täyttämisen jälkeen
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Nimelliskorko alk. 12,9%
 • Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa
 • Rahat tilille samana päivänä lainasopimuksen allekirjoittamisesta

Yhteystiedot

Kilpailuta Mylender Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksia Mylenderistä

Oletko hakenut lainaa Mylenderin kautta tai haluaisitko esittää meille kysymyksiä tästä lainapalvelusta?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai kysy meiltä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Napsauta samalla myös tähtiarvio tälle artikkelille ja Mylenderille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää