Rahalaitos – Lainaa 500-70.000 euroa nopeasti ja edullisesti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Rahalaitos
 • Lainatuote: Kilpailuttaa lainat
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Lainaa 500-70.000 euroa

HAE Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä, lainasummat 500 – 70 000€, nimelliskorko 4,5% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Rahalaitos Perustiedot

Rahalatos ei ole itse lainantarjoaja, vaan sen perusidea on neuvotella sinulle paras lainaratkaisu eri rahoitusyhtiöiden kanssa. Sinun ei siis itse tarvitse kilpailuttaa lainantarjoajia vaan Rahalaitos tekee sen puolestasi. Samanlaisia palveluita suomessa ovat mm. Lendo ja Freedom Rahoitus.

Lainan kilpailuttamisen hyvä puoli on mm.  se että lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti, kun luottoa haetaan usea eri tarjoajan kautta. Rahalaitos myös pyrkii etsimään sinulle mahdollisimman kilpailukykyisen koron.

Palvelu on täysin ilmainen ja Rahalaitos toimii ainoastaan luotettujen ja tunnettujen rahoituslaitosten kanssa. Voit siis huoletta jättää lainahakemuksesi ammattilaisten käsiin.

Rahalaitoksen hyvä puoli on myös se että sen kautta voit hakea lainaa erittäin monipuolisesti. Luottoa voi hakea 500-70.000 euron väliltä eli skaala on hyvin laaja, oli sinulla sitten tarve pienelle- tai isolle lainalle.

Miten Luottoa Haetaan?

Luoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Kolmella yksinkertaisella askelmalla kilpailutat helposti monta lainatarjousta:

 1. Täytä lainahakemus rahalaitoksen sivuilla.
 2. Pankki tai rahoitusyhtiö tekee sinulle tarjouksen luotosta muutaman päivän sisällä.
 3. Hyväksyt tarjouksen ja rahat siirtyvät tilillesi muutamassa päivässä.

HUOM! Sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia. Voit siis hakea lainaa vaikka vain katsoaksesi että millä korolla sitä saisit.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea luottoa rahalaitoksen kautta jos olet hoitanut raha-asiasi moitteetta ja olet palkkatyössä. Ikäraja palvelussa on 20-vuotta ja sinulla ei luonnollisesti saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voit hakea mainiosti myös yhteishakijan kanssa.

Lainojen Hinnat

Rahalaitos välittää hakemuksesi todella monelle pankille, joten juuri sinulle muodostuvaa lopullista korkotasoa on todella vaikeaa arvioida. Oman korkotasosi saat selville vasta lainatarjouksesta.

Rahalaitos mainostaa sivuillaan todelliseksi vuosikoroksi 4,5-50,5 % eli skaala on todella laaja. Kannattaa ehdottomasti kokeilla että millä korolla itselle lainaa irtoaisi Rahalaitoksen kautta. Jos korkotaso on mieleinen, niin silloin lainatarjous kannattaa hyväksyä.

* Esimerkkilaskelma: Todellisen vuosikoron ollessa 9,11 % 10.000 euron lainasummalle ja 5-vuoden takaisinmaksuajalla muodostuu takaisinmaksettavaksi summaksi yhteensä 12.382 € eli 206 €/kk

Yhdistä Lainasi Rahalaitoksen Kautta

Lainojen yhdistäminen kannattaa yleensä tilanteessa, jossa sinulle on kertynyt paljon kalliskorkoisia pienlainoja joiden kuukausierät rasittavat talouttasi liikaa.

Yhdistämällä lainat yhden järkevämmän kokonaisuuden alle, saatat säästää kuukausitasolla huomattavia summia. Isomman lainan todellinen vuosikorko on myös aina paljon järkevämpi kuin kalliiden pikavippien.

Rahalaitoksen kautta voit hakea yhdistelylainaa jopa 70.000 euroon asti.

Vanhan Lainan Kilpailutus

Rahalaitoksen kautta voit myös kätevästi kilpailuttaa vanhan lainasi. Vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa siinä missä sähkösopimukset ja matkapuhelinliittymätkin.

Älä maksa vanhasta lainastasi liian korkeaa korko vaan kilpailuta laina Rahalaitoksen kautta näin:

 • Tarkista jäljellä oleva summa vanhasta lainastasi ja katso paljonko maksat siitä korkoa.
 • Tee lainahakemus Rahalaitoksen sivuilla samalle lainasummalle.
 • Jos saamasi lainatarjous on edullisempi, niin hyväksy se.
 • Maksa uudella lainallasi vanha laina pois ja ala lyhentämään uutta ja edullisempaa lainaasi.

Lainaa Aina Ilman Vakuuksia

Rahalaitoksen tarjoamat lainat ovat kaikki ns. vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä että et joudu etsimään lainalle esim. henkilötakausta.

Vakuudeton laina on aina huomattavasti vakuudellista lainaa nopeampi ja helpompi vaihtoehto. Vastaavasti vakuudettomassa lainassa korkotaso on luonnollisesti heiman korkeampi.

Suomalainen Ja Luotettava Yritys

Rahalaitos on toiminut vuodesta 2001 saakka ja on täysin Suomalainen yritys. Liikeideana on yksinkertaisesti etsiä kuluttajille kilpailukykyisimmät lainatuotteet. Lainojen lisäksi Rahalaitos tarjoaa apua myös sijoittamiseen ja säästämiseen.

Rahalaitos kuuluu vahvan luottoluokituksen saaneiden yritysten piiriin ja on täysin puolueeton ja riippumaton toimija. Yrityksen arvoja ovat korkea tietoturva, luotettavuus sekä huippuluokan asiakaspalvelu. Rahalaitos toimii ainoastaan FIVA:n valvonnan alaisten yritysten kanssa.

Kaikki Rahalaitoksen palvelut ovat asiakkaalle täysin ilmaisia ja palveluiden käyttö on turvattu SSL-salauksen avulla. Voit siis hyvillä ja turvallisin mielin hakea luottoa Rahalaitoksen kautta.

Alla vielä tiivistettynä tärkeimmät pointit Rahalaitoksesta:

 • Lainaa 70.000 euroon asti
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Todellinen vuosikorko alkaen 4,5 %
 • Yli 20 yhteistyökumppania
 • Lainan hakeminen 24/7
 • Ilmainen lainahakemus
 • Suomalainen luotettava lainapalvelu

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.rahalaitos.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 2311 3670 (ma-to 9.30-16.30, pe 9.30-15)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Rahalaitos/Eone Oy, Kalevantie 7 C, 33100 Tampere

HAE Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

Jaa Kokemuksesi Rahalaitoksesta

Jos sinulla on kokemuksia Rahalaitoksesta tai haluat esittää kysymyksiä palveluun liittyen, niin kommentoimalla alle saat äänesi kuuluviin.

Kommentoimalla jaat tietoa myös muille kanssalainaajille ja autat heitä löytämään itselleen sopivimman lainapalvelun.

Kiitos kommentistasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää