Rahalaitos – Luottoa 500-50 000 euroa

In Lainapaikat by Ylläpito lokakuu 9, 2017

Rahalaitos
 • Lainatuote: Joustoluotto/Kulutusluotto
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 20-22 vuotta
 • Lainaa 500-50 000 euroa

HAE Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

Rahalaitoksen Perustiedot

Rahalatos ei ole itse lainantarjoaja, vaan sen perusidea on neuvotella sinulle paras lainaratkaisu eri rahoitusyhtiöiden kanssa. Sinun ei siis itse tarvitse kilpailuttaa lainantarjoajia vaan Rahalaitos tekee sen puolestasi. Samanlaisia palveluita suomessa ovat mm. Lendo ja Freedom Rahoitus.

Lainan kilpailuttamisen hyvä puoli on mm.  se että lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti, kun luottoa haetaan usea eri tarjoajan kautta. Rahalaitos myös pyrkii etsimään sinulle mahdollisimman kilpailukykyisen koron.

Palvelu on täysin ilmainen ja Rahalaitos toimii ainoastaan luotettujen ja tunnettujen rahoituslaitosten kanssa. Voit siis huoletta jättää lainahakemuksesi ammattilaisten käsiin.

Rahalaitoksen hyvä puoli on myös se että sen kautta voit hakea lainaa erittäin monipuolisesti. Luottoa voi hakea 500-50000 euron väliltä eli skaala on hyvin laaja, oli sinulla sitten tarve pienelle- tai isolle lainalle.

Miten Luottoa Haetaan?

Luoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Kolmella yksinkertaisella askelmalla kilpailutat helposti monta lainatarjousta:

 1. Täytä lainahakemus rahalaitoksen sivuilla.
 2. Pankki tai rahoitusyhtiö tekee sinulle tarjouksen luotosta muutaman päivän sisällä.
 3. Hyväksyt tarjouksen ja rahat siirtyvät tilillesi muutamassa päivässä.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea luottoa rahalaitoksen kautta jos olet hoitanut raha-asiasi moitteetta ja olet palkkatyössä. Ikäraja vaihtelee 20-22 ikävuoden välillä riippuen lainasummasta. 500-8500 euron lainoihin vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä ja tätä suurempiin lainoihin 22 vuoden ikä.

Suomalainen Ja Luotettava Yritys

Rahalaitos on toiminut vuodesta 2001 saakka ja on täysin Suomalainen yritys. Liikeideana on yksinkertaisesti etsiä kuluttajille kilpailukykyisimmät lainatuotteet. Lainojen lisäksi Rahalaitos tarjoaa apua myös sijoittamiseen ja säästämiseen.

Rahalaitos kuuluu vahvan luottoluokituksen saaneiden yritysten piiriin ja on täysin puolueeton ja riippumaton toimija. Yrityksen arvoja ovat korkea tietoturva, luotettavuus sekä huippuluokan asiakaspalvelu. Rahalaitos toimii ainoastaan FIVA:n valvonnan alaisten yritysten kanssa.

Kaikki Rahalaitoksen palvelut ovat asiakkaalle täysin ilmaisia ja palveluiden käyttö on turvattu SSL-salauksen avulla. Voit siis hyvillä ja turvallisin mielin hakea luottoa Rahalaitoksen kautta.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.rahalaitos.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 2311 3670 (ma-to 9.30-16.30, pe 9.30-15)
 • Sähköposti: info@rahalaitos.fi
 • Osoite: Rahalaitos/Eone Oy, Kalevantie 7 C, 33100 Tampere

HAE Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Rahalaitos – Luottoa 500-50 000 euroa
4.5 (90%) 2 Ääntä

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *