yrityslaina

Yrityslainat

Yrityslainan hakeminen suoraan pankista on tänä päivänä suhteellisen haasteellista ja yleensä lainaan vaaditaan jonkinlainen vakuus.

Yrityslainaa voi tänä päivänä kuitenkin hakea kätevästi myös netin kautta. Netin kautta haettavat yrityslainat ovat vakuudettomia lainoja ja niitä voivat hakea kaikenkokoiset yritykset.

Lainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 500.000 euroon asti. Olemme listanneet alle kaikki tiedossamme olevat palvelut, joiden kautta voi hakea vakuudetonta yrityslainaa helposti ja nopeasti.

Valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehto ja tutustu haluamaasi palveluun klikkaamalla ”Lue Lisää” painiketta.

1. Haenyt.fi

Haenyt.fi
 • Maksuaikaa 6-60 kk
 • Lainaa 30.000-3 000 000 euroa
 • Helppo ja vakuudeton yrityslaina

Jos tarvitset yrityksellesi vakuudetonta lainaa nopeasti, niin voimme lämpimästi suositella Haenyt.fi palvelua! Yrityslainaa on todella helppoa hakea ja sitä saa laajalla skaalalla 30.000-3 000 000 euroa.

Lainaa myönnetään myös aloitteleville yrityksille, jotka ovat vasta toimintansa alkuvaiheessa ja tarvitsevat rahoitusta erilaisiin investointeihin, jotta yritystoiminta saadaan kunnolla käynnistettyä.

Haenyt.fi palvelun kautta haettujen yrityslainojen kulut ovat kaikki yksilöllisiä. Pääsääntöisesti yrityslainan korko liikkuu välillä 10-30 %. Saat omalle yrityksellesi määräytyvän koron selville täyttämällä lainahakemuksen Haenyt.fi verkkosivustolla.

Lainan kulut määräytyvät yritykselle mm. seuraavien asioiden perusteella:

 • Mihin yritys haluaa lainan käyttää
 • Investoinnin realistisuus
 • Edellisten vuosien tilinpäätökset
 • Uusilla yrityksillä liiketoimintasuunnitelman toimivuus
 • Yleinen arvio lainaa hakemassa olevasta yrityksestä

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido yritystä mihinkään, joten hakemus kannattaa käydä täyttämässä ja päättää lainatarjouksen perusteella onko sitä järkevää hyväksyä vai ei.

Lue Lisää Haenyt.fi Palvelusta

2. Yrityslainat.fi

Yrityslainat.fi
 • Maksuaikaa 6-60 kk
 • Lainaa 30.000-500.000 euroa
 • Vakuudetonta rahoitusta vaivattomasti

Yrityslainat.fi on Vauraus Suomi Oy:n ylläpitämä palvelu, jonka kautta voit hakea vakuudetonta lainaa yrityksellesi jopa 500 000 euroon asti 6-60 kuukauden maksuajalla.

Palvelu on erityisesti perustettu helpottamaan suomalaisten pk-yritysten rahoitustarpeita. Palvelun kautta voit hakea yrityksellesi luottoa vakuudetta, nopeasti ja vaivattomasti.

Yrityslainat.fi toimii ns. vertaislaina periaatteella. Yritys hakee toivomansa lainasumman, jonka jälkeen sijoittajat sijoittavat rahaa tähän lainasummaan. Kun lainasumma on täynnä, niin laina toteutuu ja yritys saa rahat käyttöönsä.

Palvelun kautta voi hakea lainaa:

 • Osakeyhtiölle
 • Toiminimelle
 • Uuden yhtiön perustamiseen
 • Yrityskaupan toteuttamiseen
Lue Lisää Yrityslainat.fi Palvelusta

3. Ferratum Business

Ferratum Business
 • Maksuaikaa 6-18 kk
 • Lainaa 2000-100.000 euroa
 • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu

Oletko kyllästynyt hakemaan yrityksellesi lainaa pankeista joiden käsittelyajat liikuvat viikoissa? Jos tarvitset yrityksellesi lainaa nopeasti, niin Ferratum Business on sinulle oikea ratkaisu!

Ferratum business myöntää 2000-100.000 euron suuruisia yrityslainoja yksinkertaisella nettihakemuksella ja selkeällä hinnoittelulla. Ferratum Business on nopeampi ja helpompi tapa saada yrityslaina.

Ferratum yrityslainan hakeminen on turvallista ja helppoa. Hakeminen tapahtuu maksuttoman nettihakemuksen avulla ja lainan saat yrityksesi tilille jopa 1 päivän kuluttua hakemuksen täyttämisestä.

Voit hakea yrityslainaa Ferratumilta jos yrityksesi täyttää seuraavat ehdot:

 • Yrityksesi on toiminut vähintään 2-vuoden ajan
 • Vuosittainen liikevaihto on yli 75 000 euroa
 • Yrityksen johto toimii Suomessa

Ferratum Business keskittyy auttamaan Suomalaisia yrityksiä niiden rahoitustarpeissa. Palvelu on osa Ferratum Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista rahoitusyhtiöistä. Ferratum Group toimii yli 25 maassa ympäri maailman.

Toisin kuin ennen, yritysten liiketoiminta kehittyy tänä päivän parhaillaan todella nopeasti ja tästä syystä perinteinen ja byrokraattinen pankkirahoitus ei aina ole se nopein, helpoin tai tuottavin ratkaisu.

Ferratum Business on luonut yrityslainapalvelunsa tarjotakseen lainaa pienille yrityksille juuri silloin kun ne sitä kaikkein kipeimmin tarvitsevat.

Klikka alta, tutustu Ferratum yrityslainaan ja hanki rahat millä saat yrityksesi kasvamaan!

Lue Lisää Ferratum Business Palvelusta

 

4. FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoitus
 • Maksuaikaa 6-24 kk
 • Lainaa 2000-10.000 euroa
 • Lainaa kaikenkokoisille yrityksille

FIN Yritysrahoituksen kautta voivat hakea yrityslainaa kaikenkokoiset yritykset pienistä PK-yrityksistä Osakeyhtiöihin. Lainaan ei vaadita vakuuksia mutta edellytyksenä on, että yksi yrityksen vastuuhenkilöistä toimii lainan takaajana.

Lainaa voi hakea FIN Yritysrahoituksen kautta 2000-10.000 euroa ja maksuaikaa lainalle saa 6-24 kuukautta. Lainaa voi saada, jos yritys ja takaaja täyttävät seuraavat ehdot:

 • Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin
 • Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
 • Yritys ei ole ns. ”Pöytälaatikkoyritys”, vaan sen toiminta on aktiivista
 • Takaajan luottotiedot ovat puhtaat
 • Takaajalla on riittävät tulot lainan takaamiseen

Kulut FIN Yritysrahoituksella ovat 14,9 % vuotuinen nimelliskorko, 299 € lainan järjestelypalkkio ja kuukausittainen 15 € tilinhoitomaksu.

Lue Lisää FIN Yritysrahoituksesta

5. Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina
 • Maksuaikaa 1-18 kk
 • Lainaa 1000-100.000 euroa
 • Vertailun edullisin yrityslaina

Suomen Yrityslainan kautta voit hakea yrityksellesi lainaa 1000-100.000 euroa 1-18 kuukauden maksuajalla.

Yritys voi saada lainaa Suomen Yrityslainalta jos:

 • Yritys on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin
 • Yritys on ollut aktiivisena yli 2 kuukautta
 • Yrityksen luottotiedot ovat kunnossa
 • Omistajayrittäjä antaa takauksen lainalle
 • Yrityksen vastuuhenkilö tekee lainahakemuksen

Lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset ja Suomen Yrityslaina tekee lainatarjoukset aina yrityskohtaisesti. Lainatarjoukseen vaikuttavia tekijöitä ovat esim. luottoluokitus ja yrityksen vastuuhenkilön luottotiedot.

Suomen Yrityslaina on todella nopea tapa hankkia lainaa yritykselle. Itse hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutteja ja myös lainatarjous toimitetaan lähes välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Voit siis saada lainan yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana!

Lue Lisää Suomen Yrityslainasta

6. Fellow Finance Yrityslaina

Fellow Finance Yrityslaina
 • Maksuaikaa 1-84 kk
 • Lainaa 1500-250.000 euroa
 • Lainaa ilman reaalivakuuksia

Fellow Finance vertaislaina kuluttajille on varmasti tuttu monille, mutta harvempi tietää että vertaislainaa voivat hakea palvelun kautta myös yritykset.

Fellow Finance yrityslainaa voi hakea jopa 250.000 euroon asti ja maksuaikaakin myönnetään joustavasti 1-84 kuukautta.

Yrityslaina Fellow Financen kautta on vakuudeton laina, jonka hakeminen on todella helppoa ja lainan voi saada yrityksen tilille jopa saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.

Lainan kulut ovat erittäin kilpailukykyiset ja korko alkaa 6 %:sta. Korko on kiinteä koko laina-ajan, joten mitään yllättäviä piilokuluja ei tule.

Korkotarjous on aina jokaiselle yritykselle yksilöllinen. Parhaimmat tarjoukset saavat yleensä ne yritykset, joiden kassavirta on vahvalla pohjalla.

Hakemalla Fellow Finance yrityslainaa kasvatat yrityksesi näkyvyyttä sekä luottamusta. Kun sijoittavat sijoittavat yritykseesi, niin se lisää samalla yrityksesi tunnettavuutta ja luotettavuutta sijoittajien silmissä.

Saatat siis lainaamalla saada myös uusia asiakkaita yrityksellesi!

Lue Lisää Fellow Finance Yrityslainasta

Yrityslaina Pankkilainan Vakuutena

Yksi netistä haettavien vakuudettomien yrityslainojen suosituimmista käyttötarkoituksista on käyttää lainaa suuremman pankkilainan vakuutena. Erityisesti silloin, jos yritys tarvitsee isompaa lainaa pankista, niin tämä toimintamalli toimii todella mainiosti.

Jos siis yrityksellä ei ole antaa riittäviä vakuuksia suurempaan pankkilainaan, niin yhdistämällä vakuudeton ”nettilaina” ja pankkilaina päästään haluttuun lopputulokseen.

Tälläisen yhdistelmärahoituksen korot eivät myöskään pääse nousemaan liian korkeiksi, sillä korkeampikorkoinen vakuudeton laina on vain pieni osa isompaa ja edullisempaa lainakokonaisuutta.

Yrityslaina Varjopankeista

Jos et ota yrityslainaa ”oikeasta pankista”, niin otat sen ”varjopankista”. Varjopankki terminä kuulostaa negatiiviselta mutta se ei oikeasti ole sitä.

Ns. ”varjopankkeja”, jotka tarjoavat lainaa sekä kuluttajille että yrityksille on tällä hetkellä Suomessa useita satoja. Kaikki nämä palvelut noudattavat toiminnassaan Suomen lakeja ja ovat rekisteröityjä Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Tämä tarkoittaa sitä että näillä rahoituslaitoksilla on laillisesti oikeus myöntää lainoja kuluttajille ja yrityksille.

Varjopankkien ja nettilainaamisen huimasti lisääntynyt suosio viime vuosina on sekä kuluttajien että yritysten kannalta pelkästään hyvä asia! Tänä päivänä nettilainaa saattaa saada jopa alhaisemmalla korolla kuin perinteistä pankkilainaa.

”Yrityslainaa voi tänä päivänä hakea netistä turvallisin mielin, sillä kaikki lainapalvelut noudattavat toiminnassaan Suomen lakeja ja ovat rekisteröityjä Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.”

Kova kilpailu laina-alalla on johtanut siihen, että myös varjopankkien on ollut pakko laskea ennen niin huimia korkotasojaan,

Osaltaan korkotasoon on vaikuttanut myös vuonna 2013 voimaan tullut laki koskien pikaluottojen korkoja. Lainapalvelut eivät enää saa periä lainoistaan tähtitieteellisiä korkoja.

Lakimuutoksen myötä lainamarkkinoilta ovat myös poistuneet kaikki ns. ”huijariyritykset”.

Kannattaako Yrityslainaa Ottaa Netin Kautta?

Jos Yritys hakee lainaa netistä, niin se on usein koroiltaan hieman kalliimpi kuin vakuudellinen pankkilaina. Lainan saaminen pankista saattaa kuitenkin usein olla todella hankalaa, joten netin kautta yrityslainan hakeminen on  tänä päivänä järkevää mm. näistä syistä:

 • Lainan haku on todella nopea prosessi ja kaikki tapahtuu kotisohvalta käsin
 • Jos yrityksesi ei saa lainaa pankista vakuuksien puuttuessa, niin voit esim. vakuuttaa isomman pankkilainan vakuudettomalla nettilainalla
 • Vakuudettomien lainojen korot ja kulut eivät ole enää kohtuuttoman suuria
 • Nettilaina on loistava vaihtoehto, jos yritys tarvitsee nopeasti rahaa esim. tärkeisiin investointeihin

Jätä Palautetta

Haluamme pitää tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja siksi toivomme että kommentoit alle esim. kokemuksiasi tällä sivustolla mainituista yrityslainoista.

Näin voimme myös auttaa muita lainan tarpeessa olevia yrityksiä löytämään itselleen sopivia rahoitusratkaisuja.

Jos pidit tästä artikkelista, niin napsauta myös tähdet tälle kirjoitukselle.

Päivitetty: Syyskuu 17, 2019

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *