Lainojen Yhdistäminen - Yhdistä Pienet Luottosi Ja Säästä Lainakuluissa

Tarvitsetko suuremman lainan yhdistääksesi kalliit pikavipit yhden järkevämmän kokonaisuuden alle? Alta voit vertailla kaikki suosituimmat yhdistelylainaa tarjoavat pankit. Voit hakea yhdistelylainaa aina 70 000 euroon asti.

Valitse itsellesi sopiva lainantarjoaja ja hae lainaa tilillesi kätevästi suoraan verkosta. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monen eri palvelun kautta. Näin varmistat että löydät itsellesi parhaan lainaratkaisun.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Miksi Yhdistää Lainat?

Mikäli olet ajautunut tilanteeseen jossa sinulla on maksettavana lukuisia pieniä luottoja, joiden kuukausierät alkavat olemaan liian suuria tuloihisi nähden, niin tässä tilanteessa kannattaa harkita näiden lainojen yhdistämistä yhden suuremman lainan alle.

Yhdistämällä lainasi pystyt siis pienentämään lainojesi kuukausierän tulojesi mukaiseksi ja rahaa jää muuhunkin kuin pelkästään vippien lyhentämiseen.

Isomman lainan etuna on pienemmän kuukausierän lisäksi yleensä huomattavasti pienempi korko. Voit säästää parhaillaan vuositasolla tuhansia euroja pelkästään korkomenoissa.

Lainojen yhdistämisestä kannattaa puhua oman pankin kanssa tai hakea isompaa luottoa lainojen yhdistämiseen netissä.

Suosituimmat Yhdistelylainat

Alle olemme listanneet netin suosituimmat lainapalvelut, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen:

1. Omalaina

Omalaina logoOmalaina on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka avulla voit yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia.

Omalainan yhteistyökumppaniverkosto on ylivoimaisesti Suomen suurin, joten hakemalla yhdistelylainaa Omalainan kautta varmistut siitä, että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Voit hakea lainaa Omalainan kautta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada jopa 15 vuotta ja ikäraja palveluun on ainoastaan 18-vuotta.

Lue Lisää Omalainasta

2. Bank Norwegian

bank norwegianBank Norwegian on Norjalainen pankki, joka on vasta rantautunut Suomen lainamarkkinoille. Pankki on yksi Norjan suosituimmista pankeista ja sen kautta voit hakea yhdistelylainaa jopa 60.000 euroon asti.

Vaikka Bank Norwegian on vasta rantautunut Suomeen, niin se on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Suuri syy suosion jyrkkään nousuun on se että pankki tarjoaa lainoja todella edullisilla koroilla. Myös itse lainan hakeminen on todella nopea prosessi ja se tapahtuu alusta loppuun kotisohvalta käsin.

Jos haluat yhdistää lainasi, niin voimme lämimästi suositella Bank Norwegiania tähän tarkoitukseen!

Lue Lisää Bank Norwegianista

3. Instabank

InstabankBank Norwegianin tapaan Instabank on Norjalainen pankki, jonka kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 50.000 euroon asti. Maksuajan voit valita 1-15-vuoden väliltä.

Voit hakea lainaa Instabankilta, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen tapahtuu nopealla nettihakemuksella eikä lainaan tarvita vakuuksia tai takaajia. Lainojen nimelliskorko alkaen ainoastaan 7,99 %.

Lue Lisää Instabankista

4. Zmarta

ZmartaZmarta on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa sinulle parhaan lainan usean eri pankin välillä. Hakemus on ilmainen eikä sinun ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Lainaa voit hakea jopa 60.000 euroa ja maksuaikaa saat joustavasti aina 15-vuoteen saakka.

Zmarta tarjoaa erittäin kattavan yhteistyöpankkien valikoiman, joten voit olla jokseenkin varma että löydät Zmartan kautta kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Lue Lisää Zmartasta

5. Rahalaitos

rahalaitosRahalaitos on suosittu lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa itsellesi parhaan lainan jopa yli 20 lainantarjoajan joukosta.

Voit hakea yhdistelylainaa Rahalaitoksen kautta 500-70.000 euroa 1-15-vuoden maksuajalla.

Rahalaitos on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2001 alkaen, joten se on todella luotettava palvelu. Sillä on myös tällä hetkellä Suomen laajin yhteistyöverkko, joten voit olla varma että löydät Rahalaitoksen avulla juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Lue Lisää Rahalaitoksesta

6. Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusRahalaitoksen tapaan myös Freedom Rahoitus on lainanvälityspalvelu. Voit hakea Freedom Rahoituksen kautta luottoa aina 60.000 euroon asti todella joustavilla maksuajoilla.

Freedom Rahoituksella on lähes yhtä monta yhteistyökumppania kuin Rahalaitoksella ja sen listoilta löytyy myös perinteinen kivijalkapankki Danske Bank.

Lainan hakeminen Freedom Rahoituksen kautta on sinulle aina ilmaista ja lainatarjouksia saat eri pankeilta sähköpostiisi jopa saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.

Lue Lisää Freedom Rahoituksesta

7. Komplett Bank

komplett bankKomplett Bank on Suomen lainamarkkinoilla suhteellisen uusi lainapalvelu ja sen tarjoama lainatuote on joustoluotto 50.000 euroon asti.

Komplett Bank eroaa muista lainojen yhdistämistä tarjoavista palveluista siten että sen lainalla ei ole mitään kiinteää takaisinmaksuaikaa.

Voit siis halutessasi esim. maksaa joka kuukausi pelkästään lainan korkoa. Lainan nimelliskorko on alkaen ainoastaan 4,99 %!

Lue Lisää Komplett Bankista

8. Lendo

LendoLendo on todella tunnettu lainapalvelu Suomessa, jonka kautta yhdistelylainan hakeminen onnistuu todella nopeasti ja helposti.

Lainaa voit hakea Lendon kautta 500-50.000 euroa ja maksuaikaa saat todella joustavasti jopa 15-vuotta!

Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Lue Lisää Lendosta

9. Vertaaensin.fi

vertaaensin.fiVertaaensin.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa yli 60 eri lainantarjoajan kautta.

Lainaa voit hakea palvelun kautta jopa 60.000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä sinun ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Lue Lisää Vertaaensin.fi:stä

10. Rahoitu.fi

rahoitu.fiRahoitu.fi:n kautta voit kätevästi yhdellä hakemuksella kilpailuttaa reilusti yli 20 pankkia.

Voit hakea vakuudetonta lainaa 2000-60 000 euroa ja ikäraja lainan saamiseksi on 20-vuotta.

Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan puhtaat luottotiedot sekä vakituiset kuukausittaiset tulot.

Lue Lisää Rahoitu.fi:stä


Huomioi Nämä Kun Harkitset Lainojen Yhdistämistä

lainojen yhdistäminen

Jos olet tilanteessa jossa joudut harkitsemaan lainojen yhdistämistä ja haluat päästä eroon veloistasi, niin ennen tämän päätöksen tekemistä kannattaa tehdä toinen päätös siitä, että lisää lainoja et enää lainojen yhdistämisen jälkeen ota, ennen kuin olet selviytynyt entisistä veloista.

Jos lainojen yhdistämisen jälkeen jatkat edelleen pienten luottojen ottamista, niin huomaat pian olevasi samassa kierteessä kuin aiemminkin

Selvitä taloudellinen tilanteesi kokonaisvaltaisesti ennen lainojen yhdistämistä ottaen huomioon kaikki menot ja tulot, jotta hahmotat tilanteesi mahdollisimman hyvin.

Muista että lainojen yhdistäminen ei poista ongelmaa mutta helpottaa siitä selviämistä huomattavasti.

Mistä Sopiva Luotto Lainojen Yhdistämiseen?

Tältä sivustolta löydät lainavertailu osiostamme vertailut lähes sadasta lainapalvelusta. Vertaile paikkoja ja löydä tilanteeseesi sopivin ratkaisu. Koska olet yhdistämässä lainoja, niin todennäköisesti tarvitset hieman suurempaa lainaa netistä.

Jo yllämainitut Bank Norwegian, Freedom Rahoitus ja Lendo tarjoavat lainaa jopa 70.000 euroon asti ja nämä palvelut tarjoavat lisäksi räätälöityä palvelua lainojen yhdistämiseen. Suosittelemme siis aloittamaan vertailun ja pyytämään lainatarjousta näiltä lainapalveluilta.

Kannattaa tutustua myös ulkomaisiin lainapalveluihin. Myös näiden kautta yhdistelylainan hakeminen on mahdollista joskus todella edullisesti. Kun olet yhdistelemässä lainoja, niin lainan hakemista kannattaa harkita yhteishakijan kanssa. Kun lainalla on 2 hakijaa, niin lainan myöntämisen mahdollisuudet erityisesti isommissa lainoissa kasvavat huomattavasti.

Yhdistelylainaa Kivijalkapankista

Lainojen yhdistely onnistuu tänä päivänä kaikista helpoiten suoraan netin kautta mutta voit toki neuvotella yhdistelylainan myös oman kivijalkapankkisi kanssa.

Jos onnistut tässä, niin yleensä lainasi korot ovat alhaisemmat kuin netin kautta otetussa yhdistelylainassa mutta vastavuoroisesti varsinkiin isompiin lainoihin vaaditaan yleensä jonkinlainen takus tai vakuus.

Pankkilainaa haettaessa joudut myös hyvin usein käymään ikäviä neuvotteluja pankissa lainan saamista varten. Lisääntyneen kilpailun ansiosta netin kautta haetut yhdistelylainat eivät kuitenkaan ole enää kovin kalliita verrattuna kivijalkapankkien vastaaviin. Esim. Komplett Bank tarjoaa lainalleen alk. 4,99 % nimelliskorkoa.

Tämän lisäksi lainanvälityspalvelut, kuten vaikkapa Omalaina kilpailuttavat tänä päivänä myös kivijalkapankkien tarjoamia lainoja.

Lainojen Yhdistäminen Asuntolainaan

Tämä on kysymys jota meiltä kysytään todella usein. Valitettavasti tähän emme voi kuitenkaan antaa suoraa ja aina oikeaa vastausta. Lainojen yhdistäminen asuntolainaan riippuu aina pankistasi ja siitä minkälainen taloudellinen tilanne sinulla on.

Tuntuma on tällä hetkellä(2020) se että tämä ei ainakaan kovin helposti onnistu. Vielä muutamia vuosia sitten pankit myönsivät tälläisiäkin lainoja suht avoimella kädellä mutta viime aikojen vaikea taloudellinen tilanne on laittanut rahahanat tiukemmalle pankeissa.

Asiaa kannattaa kuitenkin tiedustella omasta pankista varman vastauksen saamiseksi.

Voit Myös Jälleenrahoittaa Lainasi

Jos lainojen yhdistäminen ei syytä tai toisesta onnistu eli sinulle ei myönnetä haluamaasi lainasummaa, niin on myös toinen vaihtoehto.

Uuden Anyfin palvelun avulla voit jälleenrahoittaa olemassaolevat luottosi ja alentaa luottojen korkotasoa. Anyfin ei siis varsinaisesti myönnä uutta lainaa, vaan maksaa vanhat luottosi pois ja alentaa korkotasoa tuntuvasti.

Anyfinin kautta saattaa olla helpompi saada jälleenrahoitusta lainoille kuin perinteisiltä pankeilta, sillä Anyfin ei välttämättä esim. vaadi vakituista työsuhdetta kriteeriksi jälleenrahoitukselle.

Lue Lisää Anyfinistä

Muita Keinoja Lainojen Lyhentämiseen

Jos sinulla on useita pieniä vippejä tai kulutusluottoja tililläsi, niin ennen lainan hakemista kannattaa miettiä muita keinoja näiden lyhentämiseen ennen turvautumista uuteen lainaan.

Kun saat edes muutaman pienen vipin lyhennettyä kerralla pois, niin kuukausieräsi pienenee jo sillä parhaillaan siedettävälle tasolle.

Harkitse esim. ylimääräisen omaisuuden myymistä. Vaikkapa huuto.netissä saat helposti kaupaksi jos jonkinmoista tavaraa. Myös perinteinen kirpputori on aina hyvä vaihtoehto. Jos omistat auton ja se ei ole sinulle aivan välttämätön työkalu, niin harkitse sen myymistä. Uuden auton saat helposti kun taloustilanteesi on paremmalla mallilla.

Yhdistelylainan hakeminen kannattaa. Se kuitenkin edellyttää usein omien kulutustottumuksien muuttamista ja talouden suunnitelmallisuuden lisäämistä.

Jos olet tähän valmis, niin yhdistämällä lainat pääset hyvälle tielle kohti velatonta elämää.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä Lainojen Yhdistämisestä

Vertaile Yhdistelylainoja

Jos et löytänyt tältä sivulta sopivaa paikkaa lainojen yhdistämiseen, niin kätevän lainahakumme avulla voit vertailla kymmeniä yhdistelylainaa tarjoavia pankkeja. Aloita lainavertailu klikkaamalla alta:

Vertaa Yhdistelylainat

Jaa Tämä