Avida Finance kokemuksia – Vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Avida Finance
Avida Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Avida on Ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja niin yrityksille kuin henkilöasiakkaillekin jo vuodesta 1983 alkaen. Tällä hetkellä Avida myöntää lainoja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Henkilöasiakkaana voit hakea lainaa Avidan kautta 2000-50 000 euroa kilpailukykyisellä korkotasolla(alk. 8,90 %). Lainaa myönnetään 24-vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 16 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot.

Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 12 000 €, 12,90 % nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 14,15 % ja kuukausieräksi 181,36 €. Todellinen vuosikorko sisältää lainan avausmaksun 69 € sekä kuukausittaisen 5 € suuruisen tilinhoitomaksu.

Hyvää

Lainaa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroa

Joustavat maksuajat

Kilpailukykyinen korkotaso

Helppo ja nopea lainanhakuprosessi

Todella selkeä verkkosivusto

Luotettava lainantarjoaja

Huonoa

Korkeahko ikäraja 24-vuotta

Ei chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Asiakaspalvelu auki ainoastaan arkisin klo 10-15

Avida Finance

Avida logoAvida Finance on tarjonnut rahoitusratkaisuja kuluttajille jo vuodesta 1983 alkaen. Se on alunperin Ruotsalainen rahoitusyhtiö ja toimii tänä päivänä myös Suomessa ja Norjassa.

Avida tarjoaa kulutusluottoja kilpailukykyisillä koroilla(nimelliskorko 8,90 % – 17,90 %) ja joustavilla maksuajoilla. Saat maksuaikaa lainallesi jopa 15-vuoteen asti.

Tästä artikkelista löydät kattavan infopaketin Avidan tarjoamista lainoista sekä kokemuksemme palvelusta. Tutustu Avidan tarjoamiin lainoihin ja hae lainaa täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

AvidanLainatuote

Avidan tarjoamat lainat ovat perinteisiä kulutusluottoja. Tämä tarkoittaa sitä että luotto maksetaan kerralla tilillesi ja maksat sen takaisin kuukausittain tasaerissä.

Kulutusluottoa voit hakea Avidan kautta 2000-50 000 euroa ilman vakuuksia ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1-15 vuotta.

Ehdot Lainan Saamiselle

Jos olet aikeissa hakea lainaa Avidan kautta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omaat vähintään 16 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot
 • Olet Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Miten Voin Hakea Lainaa?

Avida lainahakemus

Lainan hakeminen Avidan kautta on todella helppo ja nopea prosessi:

 1. Täytä lainahakemukseen haluamasi lainasumma, maksuaika sekä muut vaadittavat tiedot
 2. Saat välittömästi alustavan lainapäätöksen ja linkin lainatarjoukseen sähköpostitse
 3. Tarkista tarjouksesta lainaehdot ja hyväksy tarjous halutessasi tunnistautumalla verkkopankin avulla
 4. Lähetä tarvittavat liitteet Avidalle(esim. palkkakuitti)
 5. Jos lopullinen lainapäätös on myönteinen, niin laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa

HUOM! Jos haluat löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, niin sinun kannattaa kilpailuttaa lainat kauttamme. Yhdellä hakemuksella kilpailutat Avidan, sekä yli 20 muun lainapalvelun lainat.

Avida Lainan Korko Ja Kulut

Alla näet Avidan tarjoamiin lainoihin liittyvät korot ja kulut. Lainapäätös tehdään aina henkilökohtaisesti jokaisen hakijan kohdalla, joten muista tarkistaa juuri sinulle määräytyvät kulut lainasopimuksesta.

Tuote Hinta
Nimelliskorko 8,90 % – 17,90 %
Avausmaksu(lainasumma 2000 – 5000 €) 0 €
Avausmaksu(lainasumma 5001 – 50 000 €) 69 €
Tilinhoitomaksu 5 €/kk

Lainan Takaisinmaksu

Kuten jo yllä mainittiin, niin Avidan tarjoama laina on tyypiltään kulutusluotto, jota maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Sinulle määräytyvän kuukausierän näet lainasopimuksesta. Sinulle lähetetään joka kuukausi lasku erän maksamista varten joko postitse tai sähköpostitse.

Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla kuukausierää suuremman summan ilman lisäkustannuksia. Voit myös maksaa koko lainan pois kerralla niin ikään ilman lisäkustannuksia. Jos haluat toimia näin, niin ole yhteydessä Avidan asiakaspalveluun.

Avida tarjoaa myös mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin. Voit saada lainallesi lyhennysvapaata, kun olet suorittanut lainasta neljä ensimmäistä erää. Maksuvapaita kuukausia voidaan myöntää kaksi kertaa vuodessa.

Mihin Tarkoituksiin Voin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Avidan kautta ihan mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä lainan käyttötarkoitusta ei sen kummemmin udella.

Yleisiä käyttötarkoituksia vakuudettomalle lainalle voivat olla mm. remontti, auton osto, lainojen yhdistäminen tai vaikkapa lomamatka

Lainojen Yhdistäminen Avidan Kautta

Jos sinulla on olemassaolevia lainoja, niin voit kätevästi yhdistää nämä lainat Avidan kautta. Lainojen yhdistäminen on kannattavaa jos saat Avidalta lainatarjouksen nykyistä paremmilla ehdoilla.

Erityisesti nyt syyskuussa 2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton myötä  kannattaa kilpailuttaa nykyiset lainat. Saat hyvin todennäköisesti paremman lainatarjouksen ja voit säästää lainan kuluissa sievoisen summan rahaa.

Toimi näin:

 • Hae lainaa Avidan kautta
 • Tarkista lainasopimuksesta minkälaisilla ehdoilla voit saada lainaa
 • Laske olemassaolevien lainojen kulut
 • Jos lainaehdot ovat paremmat, niin nosta Avida laina
 • Maksa tällä lainalla vanhat lainasi pois

Hae Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti silloin, jos olet suuremman lainan tarpeessa, niin lainaa kannattaa aina hakea yhteishakijan kanssa, jos se vain on mahdollista.

Syy tähän on yksinkertainen. Kun hakijoita on yhden sijaan kaksi, niin lainan saaminen on paljon helpompaa ja myös lainaehdot ovat lähes poikkeuksetta paremmat.

Yhteishakijaksi kelpaa normaalisti samassa taloudessa asuva henkilö, kuten aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Muista kuitenkin että myös yhteishakija on samalla tavalla päähakijan kanssa vastuussa lainan takaisinmaksusta esim. siinä tilanteessa jos maksuvaikeuksia ilmenee.

Miksi Lainahakemukseni Hylättiin?

Lainapäätös tehdään jokaisen hakijan kohdalla henkilökohtaisesti kokonaisarvioon perustuen. Jos olet saanut hylätyn lainapäätöksen, niin se tarkoittaa sitä että et ole läpäissyt Avidan tekemää riskikartoitusta.

Voit halutessasi kysellä tarkemmin hylkäämiseen johtavia syitä Avidan asiakaspalvelusta. Valitettavan usein tilanne kuitenkin on se että lopullista syytä hylkäämiseen ei kerrota.

Jos saat hylätyn lainapäätöksen, niin se ei tarkoita sitä että kannattaisi luovuttaa. Jos et saa lainaa Avidan kautta, niin hakemuksia kannattaa täyttää myös muiden lainapalveluiden kautta. Jokaisen lainanmyöntäjän kriteerit eroavat hieman toisistaan, joten voit aivan hyvin saada lainaa jonkin toisen pankin kautta.

Helpoiten löydät itsellesi sopivia lainapalveluita tekemällä kauttamme lainavertailun. Jos et itse jaksa vertailla lainoja, niin voit myös kilpailuttaa kauttamme yhdellä hakemuksella yli 20 lainapalvelua. Lainojen kilpailutus on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Avida Lainan Korotus

Jos sinulla on olemassaoleva laina Avidan kautta, niin lainaa on mahdollista korottaa. Voit hakea korotusta lainallesi kunhan olet hoitanut edellisen lainantakaisinmaksa ajallaan.

Korotusta nykyiselle lainalle haetaan täyttämällä uusi lainahakemus Avidan verkkosivustolla.

Avida Kokemuksia

Avida on luotettava lainantarjoaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1983 alkaen. Yritys noudattaa toiminnassaan viranomaisten määräyksiä ja on ehdottoman turvalline  paikka hakea lainaa.

Positiivisia puolia Avidasta löytyy paljon. Ensinnäkin sen tarjoama nimelliskorko(alk. 8,90 %) on erittäin kilpailukykyinen verrattuna samansuuruisia kulutusluottoja tarjoaviin rahoituslaitoksiin.

Lainaa myönnetään suhteellisen laajalla skaalalla ja maksuajat ovat joustavia. Lainoihin ei myöskään vaadita takaajia tai vakuuksia.

Avida tarjoaa mahdollisuuden myös lainojen yhdistämiseen, joten palvelun kautta kannattaa katsoa että voiko lainaa saada paremmilla ehdoilla nykyisiin lainoihin verrattuna.

Negatiivisina puolina voidaan mainita se että Avida ei sovellu pienempien pikaluottojen hankkimiseen. Lainasummat alkavat 2000 eurosta, joten jos olet pienemmän lainan tarpeessa, niin kannattaa tutustua pikaluottoihin tai joustoluottoihin.

Miinusta annamme Avidalle myös siitä että verkkosivustolta puuttuu chat-ominaisuus. Jos esim. törmäät ongelmiin lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, niin ainoa tapa saada yhteys asiakaspalveluun on joko puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat myös mielestämme hieman puutteelliset(ma-pe klo 10-15)

Voimme suositella lainan hakemista Avidan kautta erityisesti silloin, jos olet suuremman kulutusluoton tarpeessa tai haluat yhdistää nykyiset lainasi yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Alta näet vielä tiivistettynä Avida lainan tärkeimmät ominaisuudet:

 • Lainaa 2000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 24-vuotta
 • Nopea lainapäätös
 • Laina tilille 1-2 vuorokaudessa
 • Nimelliskorko 8,90 % – 17,90 %
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Yhteystiedot

Kilpailuta Avida Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Onko Sinulla Kokemuksia Avidasta?

Oletko hakenut lainaa Avidan kautta? Minkälaisilla ehdoilla sait lainan? Oletko ollut tyytyväinen saamaasi palveluun?

Jos sinulla on kokemuksia Avidasta, niin kommentoi näistä alle ja auta muita hakijoita päättämään onko Avida heille sopiva lainapalvelu. Voit myös esittää meille kysymyksiä Avidan lainoihin liittyen. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio tälle lainapalvelulle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää