Tietoa Lainaanyt.fi Sivustosta – Netin Kattavin Lainavertailu

Lainaanyt.fi on vuonna 2013 perustettu talousalan asiantuntijoiden kehittämä verkkosivusto. Missiomme on auttaa Suomalaisia tekemään parempia valintoja heidän henkilökohtaisessa taloudessaan. Sivustoltamme löydät kattavien lainavertailujen lisäksi runsaasti vinkkejä säästämiseen, sijoittamiseen sekä muihin oma talouden hoitoon liittyviin asioihin. Tarjoamme lukijoillemme laadukasta ja asiantuntevaa informaatiota kyseisiin aihealueisiin liittyen.

Miten Lainavertailut Tehdään?

Lainavertailut eivät päivity sivustollamme automaattisesti, vaan haemme tiedot itse lainanmyöntäjien sivustoilta. Tästä syystä pitää muistaa että vertailut ja tiedot ovat aina viitteellisiä. Pyrimme toki pitämään sivustomme mahdollisimman ajantasaisena mutta emme voi esim. taata että juuri sinulle myönnetään lainaa kertomamme koron mukaan. Emme myöskään voi taata että löydät tältä sivustolta kaikki netissä lainaa tarjoavat palvelut.

Emme myöskään listaa lainojen korkotietoja kaikilla tämän sivuston artikkeleista. Ajantasaiset korkotiedot lainoille löydät aina itse siirtyessäsi haluamasi lainantarjoajan sivustolle.

Voit täyttää sivustollamme myös lainahakemuksen, joka lähetetään yhdelle tai useammalle pankille käsiteltäväksi lainanvälittäjän kautta. Lainahakemusten osalta toimimme yhteistyössä lainanvälittäjän(Salus Group Oy) kanssa.

Kaikki lainavertailuissa esitellyt palvelut ovat Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja finanssivalvonnan valvonnan alla toimivia lainanmyöntäjiä. Emme siis esittele sivustollamme palveluita, jotka eivät noudata toiminnassaan Suomen lakeja.

Palvelumme Hyödyt Kuluttajille

  • Kaikki lainat ovat vakuudettomia lainoja
  • Nopea ja puolueeton lainavertailu, jonka avulla löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainan
  • Sivustomme käyttö on aina ilmaista
  • Voit kilpailuttaa jopa yli 20 lainapalvelua yhdellä hakemuksella
  • Lainaa nopeasti tilille. Saat lainan tilillesi jopa 15-minuutissa

Vastuullinen Lainaaminen

Lainaanyt.fi kannustaa ihmisiä vastuulliseen lainaamiseen. Ennen lainasopimuksen allekirjoitusta kannattaa aina tutustua lainasopimuksen ehtoihin mahdollisimman tarkasti. Tulee myös muistaa että lainaamiseen liittyy riskejä kuten esim. luottotietojen menetys jos lainan takaisinmaksu laiminlyödään.

Emme suosittele lainaamista seuraavissa tilanteissa:

  • Taloudellinen tilanteesi on jo valmiiksi huono
  • Et osaa hoitaa raha-asioitasi mallikkaasti
  • Et ole varma miten pystyt suoriutumaan lanan kuukausieristä
  • Rahan tarpeen voi kattaa jollakin muulla tavalla kuin lainalla

Vastuuvapaus

Vaikka tarjoamme asiantuntevaa informaatiota liittyen lainoihin, säätämiseen ja sijoittamiseen, niin tulee aina kuitenkin muistaa että näihin asioihin liittyy riskejä esim. pääoman menetyksen muodossa. Palvelumme tarkoituksena on ainoastaan esitellä ja vertailla mahdollisesti sinua kiinnostavia palveluita.

Emme ota vastuuta mahdollisista pääoman menetyksistä tai riitatilanteista lainanantajan kanssa.

Kumppanuudet

Kun ohjaamme kävijän tältä sivustolta lainapalvelun sivustolle, niin tämä sivusto saattaa saada näistä asiakkaista korvauksen kumppaniltaan.

Lainavertailun tekeminen tai lainahakemuksen täyttäminen sivustollamme on kuitenkin itse kuluttajalle aina ilmaista. Emme myöskään järjestele lainoja sillä perusteella miten kannattavaa se tälle sivustolle on, vaan pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun kuluttajan näkökulmasta katsottuna.

Ylläpito

Sivuston ylläpitäjinä toimii ryhmä taloustieteiden asiantuntijoita. Omaamme pitkän kokemuksen laina-alalta ja olemme kiinnostuneita erityisesti oman talouden hoitoon liittyvistä asioista. Jos haluat esittää meille kysymyksiä liittyen oman taloutesi hoitoon tai lainoihin, niin voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Yhteystiedot

Lainaanyt.fi
293 Moo 6 Mae Hia Muang
50100 Chiang Mai, Thailand
Sähköposti: [email protected]
Puh: +66956129428

Sosiaalinen Media

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Päivitetty: Helmikuu 21, 2021