Lainaanyt.fi on lainavertailuihin erikoistunut sivusto. Vertailemme tällä sivustolla netistä löytyviä 100-70.000 euron lainoja tarjoavia palveluita. Tämän lisäksi arvioimme ja esittelemme kunkin lainapaikan. Löydät sivustoltamme myös hyödyllisiä vinkkejä lainaamiseen, mielenkiintoisen talousblogin sekä runsaasti infoa säästämiseen ja muuhun oman talouden hoitoon liittyen.

Miten Lainavertailut Tehdään?

Lainavertailut eivät päivity sivustollamme automaattisesti, vaan haemme tiedot itse lainanmyöntäjien sivustoilta. Tästä syystä pitää muistaa että vertailut ja tiedot ovat aina viitteellisiä. Pyrimme toki pitämään sivustomme mahdollisimman ajantasaisena mutta emme voi esim. taata että juuri sinulle myönnetään lainaa kertomamme koron mukaan. Emme myöskään voi taata että löydät tältä sivustolta kaikki netissä lainaa tarjoavat palvelut.

Emme myöskään listaa lainojen korkotietoja kaikilla tämän sivuston artikkeleista. Ajantasaiset korkotiedot lainoille löydät aina itse siirtyessäsi haluamasi lainantarjoajan sivustolle.

Vastuuvapaus

Lainaanyt.fi ei tarjoa asiantuntijatason neuvoja sijoittamiseen, säästämiseen tai lainaamiseen. Palvelumme tarkoituksena on ainoastaan esitellä mahdollisesti sinua kiinnostavia palveluita. Sijoittamisessa on aina riskinsä ja mahdollisuus pääoman menetyksiin.

Kumppanuudet

Kun ohjaamme kävijän tältä sivustolta lainapalvelun sivustolle, niin tämä sivusto saattaa saada näistä asiakkaista korvauksen kumppaniltaan.

Lainavertailun tekeminen sivustollamme on kuitenkin itse kuluttajalle aina ilmaista. Emme myöskään järjestele lainoja sillä perusteella miten kannattavaa se tälle sivustolle on, vaan pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun kuluttajan näkökulmasta katsottuna.

Ylläpito

Sivuston ylläpitäjänä toimii taloustieteiden asiantuntija Jyri Hagman, joka on erikoistunut pikalainoihin ja omaa pitkän kokemuksen laina-alalta. Jos haluat esittää Jyrille kysymyksiä liittyen oman taloutesi hoitoon tai lainoihin, niin voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lainaanyt.fi.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook

Twitter
Tietoa Sivustosta Päivitetty: Kesäkuu12, 2017 by Ylläpito