Lainaanyt.fi on vuonna 2013 perustettu talousalan asiantuntijoiden kehittämä verkkosivusto. Missiomme on auttaa Suomalaisia tekemään parempia valintoja heidän henkilökohtaisessa taloudessaan. Sivustoltamme löydät kattavien lainavertailujen lisäksi runsaasti vinkkejä säästämiseen, sijoittamiseen sekä muihin oma talouden hoitoon liittyviin asioihin. Tarjoamme lukijoillemme laadukasta ja asiantuntevaa informaatiota kyseisiin aihealueisiin liittyen.

Miten Lainavertailut Tehdään?

Lainavertailut eivät päivity sivustollamme automaattisesti, vaan haemme tiedot itse lainanmyöntäjien sivustoilta. Tästä syystä pitää muistaa että vertailut ja tiedot ovat aina viitteellisiä. Pyrimme toki pitämään sivustomme mahdollisimman ajantasaisena mutta emme voi esim. taata että juuri sinulle myönnetään lainaa kertomamme koron mukaan. Emme myöskään voi taata että löydät tältä sivustolta kaikki netissä lainaa tarjoavat palvelut.

Emme myöskään listaa lainojen korkotietoja kaikilla tämän sivuston artikkeleista. Ajantasaiset korkotiedot lainoille löydät aina itse siirtyessäsi haluamasi lainantarjoajan sivustolle.

Voit täyttää sivustollamme myös lainahakemuksen, joka lähetetään yhdelle tai useammalle pankille käsiteltäväksi lainanvälittäjän kautta. Lainahakemusten osalta toimimme yhteistyössä lainanvälittäjän(Salus Group Oy) kanssa.

Kaikki lainavertailuissa esitellyt palvelut ovat Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja finanssivalvonnan valvonnan alla toimivia lainanmyöntäjiä. Emme siis esittele sivustollamme palveluita, jotka eivät noudata toiminnassaan Suomen lakeja.

Vastuuvapaus

Lainaanyt.fi ei tarjoa asiantuntijatason neuvoja sijoittamiseen, säästämiseen tai lainaamiseen. Palvelumme tarkoituksena on ainoastaan esitellä mahdollisesti sinua kiinnostavia palveluita. Sijoittamisessa on aina riskinsä ja mahdollisuus pääoman menetyksiin.

Kumppanuudet

Kun ohjaamme kävijän tältä sivustolta lainapalvelun sivustolle, niin tämä sivusto saattaa saada näistä asiakkaista korvauksen kumppaniltaan.

Lainavertailun tekeminen tai lainahakemuksen täyttäminen sivustollamme on kuitenkin itse kuluttajalle aina ilmaista. Emme myöskään järjestele lainoja sillä perusteella miten kannattavaa se tälle sivustolle on, vaan pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun kuluttajan näkökulmasta katsottuna.

Ylläpito

Sivuston ylläpitäjänä toimii taloustieteiden asiantuntija Jyri Hagman, joka omaa pitkän kokemuksen laina-alalta ja on kiinnostunut erityisesti oman talouden hoitoon liittyvistä asioista. Jos haluat esittää Jyrille kysymyksiä liittyen oman taloutesi hoitoon tai lainoihin, niin voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@lainaanyt.fi.

Yhteystiedot

Lainaanyt.fi
69/1 Moo 1 Mae Hia Muang
50100 Chiang Mai, Thailand
Asiakaspalvelu: info@lainaanyt.fi

Sosiaalinen Media

Facebook

Twitter