Vertaa Kaikki Lainapalvelut

Tältä sivulta löydät vertailusta kaikki lainat. Kattava valikoima kattaa lähes sadan lainapalvelun tiedot, joten löydät varmasti itsellesi sopivan lainan. Voit hakea lainaa niin monen palvelun kautta kuin haluat, sillä lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Aloita lainojen vertailu syöttämällä alle haluamasi lainasumma ja ikäsi, niin hakukoneemme hakee sinulle parhaat lainavaihtoehdot.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Ovatko Kaikki Lainapalvelut Luotettavia?

kaikki lainat

Listaamme tällä sivulla ainoastaan luotettavia lainapalveluita, joten voit turvallisin mielin hakea lainaa minkä tahansa palvelun kautta.

Kaikki tällä sivulla mainitut lainapalvelut toimivat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräysten mukaan ja noudattavat toiminnassaan Suomen lakeja.

Tutustu kuitenkin lainaehtoihin aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä jotta vältyt yllätyksiltä esim. korkojen tai muiden kulujen suhteen.

Lainan Hakeminen On Ilmaista

Kun haet lainaa, niin se on sinulle aina ilmaista etkä sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt haluamasi lainatarjouksen.

Voit siis hakea lainaa niin monen palvelun kautta kuin haluat. Tämä on myös suositeltavaa, sillä korot ja kulut eroavat lainanmyöntäjien välillä paljon.

Kun haet käyttöluottoa mahdollisimman monesta paikasta, niin varmistat sen että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainan.

Kuinka Paljon Voin Hakea Lainaa?

Tämä riippuu siitä että minkä lainapalvelun valitset itsellesi. Lainojen skaala vaihtelee 100 eurosta aina 70 000 euroon asti.

Valitse siis itsellesi lainapalvelu sen mukaan kuinka paljon tarvitset lainaa. Kaikki lainapalvelut myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Kenelle Lainaa Voidaan Myöntää?

Jotta voisit saada lainaa, niin sinun täytyy täyttää muutamia ehtoja. Nämä ehdot eroavat jonkin verran riippuen lainapaikasta, lainasummasta ja maksuajasta. Oikeastaan ainoa yhteinen tekijä on se että kaikki lainapalvelut vaativat lainan myöntä,iseen puhtaita luottotietoja.

Yleisesti ottaen jos täytät seuraavat ehdot, niin sinulla on mahdollisuus saada lainaa:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Vakituiset palkka-tai eläketulot
  • Ikää vähintään 18-vuotta

Tämän lisäksi sinun tulee omistaa verkkopankkitunnukset, jotta voit tunnistautua lainan hakemisen yhteydessä. Jos täytät vähintään nämä ehdot, niin voit saada lainaa sivustolla esiteltyjen palveluiden kautta.

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Lisää Lainoista

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa lainapalvelua, niin tutustu myös seuraaviin artikkeleihin:

Jaa Tämä