Tarvitsetko Lainaa Heti Tilille?

Jos tarvitset lainaa heti tilillesi, niin olet tullut oikealle sivustolle. Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat lainapalvelut, joiden kautta voit hakea lainaa heti tilillesi. Vertaile lainat alta haluamasi lainasumman ja ikäsi perusteella.

Vertailemalla lainat löydät itsellesi helposti parhaan lainapalvelun. Muista kuitenkin että lainojen korot vertailussa ovat ainoastaan esimerkkejä ja lopullinen sinulle muodostuva korko selviää vasta lainasopimuksesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, joten lainaa kannattaa hakea monesta eri paikasta.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa Heti Tilille Netistä

Lainaa heti tilille

Usealle meistä on harmittavan tuttu tilanne jos esim. auto hajoaa tai jokin kodinkone alkaa olemaan uusimisen tarpeessa. Näissä tilanteissa tarvitsee usein lainaa heti tilille jos omat säästöt eivät riitä.

Onneksi tänä päivänä voit hakea lainaa tilillesi todella nopealla aikataululla ilman vakuuksia. Saat usein lainan heti tilillesi erityisesti silloin, kun on kyse hieman pienemmästä lainasummasta.

Vaikka lainan tarve on äkillinen, niin silti kannattaa käyttää hetki lainapalveluiden vertailuun. Korot ja kulut saattavat nimittäin erota todella paljon eri lainapalveluiden välillä.

Vertailemalla lainat tämän sivuston kautta varmistat että löydät itsellesi halvimman lainan. Voit itse asiassa saada lainan jopa ilmaiseksi, jos pystyt maksamaan sen takaisin lyhyen ajan sisällä.

Miten Lainaa Käytännössä Haetaan?

Lainan hakeminen netistä on tänä päivänä erittäin helppo ja nopea prosessi. Tämän sivuston kautta voit kilpailuttaa lainasi jopa 23 eri luotonantajan kesken.

Käytännössä lainan hakeminen toimii seuraavasti:

 1. Täytä lainahakemukseen tarvittavat tiedot
 2. Me välitämme hakemuksesi usealle eri pankille
 3. Hakemuksen täyttämisen jälkeen pääset suoraan omille sivuillesi vertailemaan saamiasi lainatarjouksia. Saat lainatarjouksia usein jo minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen
 4. Kun löydät itsellesi sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen sähköisesti
 5. Rahat siirretään tilillesi parhaillaan jo saman päivän aikana

HUOM! Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido siua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Kuten jo yllä mainittiin, niin voit myös vertailla lainoja sivustomme lainavertailun avulla itse. Itse lainanhakuprosessi toimii silti hyvin samalla tavalla. Kun olet löytänyt itsellesi mieluisan käyttöluottoa myöntävän palvelun, siirryt vain kyseisen palvelun sivustolle täyttämään lainahakemuksen.

Kuka Voi Hakea Lainaa Heti Tilille?

Tämän sivuston kautta voit hakea lainaa heti tilillesi, jos täytät vähintään seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias(lainahakumme kautta löydät myös lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa jo 18-vuotta täyttäneille)
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot

Tunnistautumiseen tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen sekä voimassa olevan puhelinnumeron. Lainanhaun yhteydessä luottotietosi tarkistetaan. Luottotietojen tarkistus tapahtuu automatisoidusti palveluiden, kuten instantorin kautta.

Automatisoitu prosessi takaa sen että saat lainatarjoukset todella nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lue Myös:

Kuinka nopeasti voin saada lainaa tililleni?

Lainan lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella. Lainaan ei tarviyta vakuuksia tai takaajia.

Parhaat Vaihtoehdot Hakea Lainaa Heti Tilille

Jos tarvitset lainaa todella nopeasti tilillesi, niin alta löydät TOP 3 vaihtoehdot:

1. Omalaina

Omalaina logoOmalaina on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa heti tilillesi jopa 60 000 euroa. Voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja saada lainatarjouksia sähköpostiisi minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lue Lisää Omalainasta

2. Saldo

Saldo logoSaldo on todella monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea tilillesi heti niin joustoluottoa, kuin kulutusluottoakin. Lainasummat Saldolla ovat 2000-10 000 euroa ja voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lue Lisää Saldosta

3. Blue Finance

blue finance logoJos olet pienemmän pikaluoton tarpeessa, niin voimme suositella ehdottomasti Blue Financea. Se tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea 300 euron suuruinen arkilaina heti tilille. Lainan vuosikorko on ainoastaan 9,90%, joten pienestäkään vipistä ei tarvitse tänä päivänä maksaa ylisuuria korkoja.

Lue Lisää Blue Financesta

Mihin Tarkoituksiin Lainaa Voi Hakea?

Lainaa voi hakea periaatteessa ihan mihin tarkoitukseen tahansa. Yleisimpiä tarkoituksia ovat esim. Lainojen yhdistäminen, auton osto- tai korjaus, lomamatka tai vaikkapa kodin remontti. Lainapalvelut saattavat kysyä hakemuksien yhteydessä lainan käyttötarkoitusta mutta loppupeleissä tällä ei ole juurikaan vaikutusta lainapäätökseen tänä päivänä.

Lainaa voit siis periaatteessa hakea mihin käyttötarkoitukseen tahansa.

Nettilainat Vs Oma Pankki?

Ennen vanhaan oikeastaan ainoa paikka hakea lainaa oli oma pankki. Lainan saanti vaati henkilökohtaisia käyntejä pankissa ja usein lainalle vaadittiin jokin vakuus tai takaajia. Nykyään lainan hakeminen on todella paljon helpompaa ja nopeampaa eikä lainaa aina tarvitse hakea oman pankin kautta. Markkinoilla on jo satoja palveluita, jotka keskittyvät vakuudettomien lainojen myöntämiseen netissä.

Nettilainat eivät myöskään tänä päivänä ole enää niin kalliita kuin yleisesti luullaan. Fakta on se että pienellä vertailulla löydät hyvin todennäköisesti vakuudettoma lainan netistä vertailukelpoisella korolla omaan pankkiisi nähden.

Tilanne kuluttajan kannalta tulee edelleen paranemaan kun syyskuussa 2019 Suomessa astuu voimaan uusi laki, joka säätelee lainojen todellisen vuosikoron maksimissaan 20 %:iin. Tämän lain myötä lainaa on mahdollista saada entistäkin halvemmalla useasta eri paikasta.

Korkokatolla on toki myös varjopuolensa, sillä kun lainojen korkoja joudutaan laskemaan, niin silloin myös luottotappioiden riski lisääntyy lainanmyöntäjillä. Lainoja ei siis pystytä myöntämään enää yhtä löyhi perustein kuin ennen. Lainatarjous kannattaa kuitenkin aina pyytää vaikkei olisi varma että onko lainaa mahdollista saada vai ei.

Tarvitaanko Lainaan Vakuuksia?

Kaikki tällä sivustolla esitellyt lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Et siis tarvitse lainan hakemiseen minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Voit hakea vakuudetonta lainaa esiteltyjen palveluiden kautta aina 70 000 euroon asti.

Sinun ei siis tarvitse käydä hikisiä neuvotteluja pankissa lainan saamiseksi, vaan koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun tietokoneelta käsin.

Harkitse Ennen Kuin Haet Lainaa

Vaikka raha tarve tulee usein eteen äkillisesti ja lainaa tarvitsee heti tilille, niin silti kannattaa aina harkita ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Totuus on se että harvemmin se ensimmäinen vastaantuleva vippi on edullisin vaihtoehto.

Tästä syystä lainojen vertailuun kannattaa käyttää hieman aikaa. Vertailemalla lainat voit usein säästää sievoisen summan lainan koroissa ja kuluissa. Erityisesti vertailu kannattaa tehdä, kun lainasumma on keskimääräistä suurempi.

Kaikki lainapalvelut toki mainostavat lainojaan edullisina, mutta näihin markkinointikikkoihin ei usein kannata sokeasti uskoa. Vain vertailemalla lainat itse saat todellisen kuvan siitä mistä kannattaa hakea lainaa heti tilille.

Muutama perussääntö mitä tulee muistaa ennen lainapäätöksen tekemistä:

 • Mieti tarvitsetko todella lainaa vai voisitko rahoittaa kulusi jollain muulla tavalla.
 • Ota lainaa ainoastaan sen verran kuin on oikeasti tarve.
 • Laske tarkasti kuinka paljon pystyt lyhentämään lainaa kuukaudessa. Mitä enemmän sen parempi. Kulut kasvavat aina sitä mukaa kun laina-aika pitenee.
 • Vertaile lainat! Hae lainaa useasta eri paikasta tai käytä hyväksesi lainanvälityspalveluita. Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, joten kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta.
 • Lue lainasopimus tarkasti läpi, jotta vältyt yllättäviltä piilokuluilta. Todellinen vuosikorko on mittari, millä pystyt helposti määrittelemään lainan todelliset kulut.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Tutustu Myös Näihin

Jos et vielä löytänyt itsellesi sopivaa lainaa, niin alta löydät runsaasti lisää infoa lainoihin liittyen

Jaa Tämä