Lainaa ilman vakuuksia - Parhaat vaihtoehdot

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia nopeasti tilillesi? Tältä sivulta löydät parhaat vaihtoehdot vakuudettomien lainojen osalta. Tutustu vaihtoehtoihin ja hae lainaa tilillesi nopeasti ja vaivattomasti.

Bank Norwegian

  Korko alk.: 6,99 %

  Lainasumma: 1000-60 000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Kyllä


Lue Lisää
Ferratum

  Korko alk.: 0 %

  Lainasumma: 100-2000 €

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 21 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Vakituiset tulot: Ei

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Lue Lisää
Vertaaensin

  Korko alk.: 4,18 %

  Lainasumma: 500-60 000 €

  Laina-aika: 1 kk-15 vuotta

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Ei


Lue Lisää

* Esimerkki lainakustannuksista: Lainasumman ollessa 5000 euroa on todellinen vuosikorko 9,92 %. Maksuaika lainalle tässä tapauksessa on 5 vuotta ja takaisinmaksettava summa 6301 euroa.

Mikä On Vakuudeton Laina?

lainaa ilman vakuuksia

Tänä päivänä vakuudetonta lainaa on todella helppo ja nopea saada netin välityksellä, mutta mitä vakuudeton laina oikeastaan tarkoittaa?

Lyhykäisyydessään vakuudeton laina tarkoittaa sitä että se myönnetään sinulle nimensä mukaisesti ilman mitään vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse vakuuttaa lainaasi esim. millään irtaimella omaisuudella tai hommata itsellesi takaajia lainalle asuntolainan tapaan.

Vakuudeton laina on lähes aina kalliimpi vaihtoehto kuin vakuudellinen laina. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä että vakuudettomia lainoja myöntävien pankkien luottotappioriski on huomattavasti suurempi kuin vakuudellisissa lainoissa. Tästä syystä pankkien on pakko periä vakuudettomista lainoista suurempaa korkoa.

Vaihtoehtoja hakea lainaa tilille löytyy tänä päivänä todella paljon. Vaihtoehtoina on niin pikaluottoja, joustoluottoja kuin kulutusluottojakin. Tästä syystä lainat kannattaa kilpailuttaa aina ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Erityisen tärkeää tämä on suuremmissa lainasummissa, sillä korot ja kulut eroavat eri lainapalveluiden osalta merkittävästi.

Kaikki tältä sivulta löytyvät lainapalvelut ovat vakuudetonta lainaa tarjoavia palveluita. Jos olet hakemassa lainaa heti tilillesi, niin kannattaa tutustua lainavertailuihimme.

Miksi Hakea Vakuudetonta Lainaa?

Moni meistä lukee päivittäin internetistä miten yhä useampi Suomalainen joutuu maksuvaikeuksiin vakuudettomien lainojen takia. Tämä onkin näiden lainojen kääntöpuoli ja juontaa juurensa pikavippien kulta-aikaan, jolloin lainaa pystyi hakemaan tilille todella helposti mutta todella suurilla koroilla.

Tänä päivänä lainaa voi saada netin välityksellä kuitenkin ihan järkevillä koroilla, joten voidaan todeta että keskustelupalstoilla nähdyt avautumiset lainojen tähtitieteellisistä koroista ovat osittain vanhentuneita. Jos haluat löytää itsellesi halvimman lainan, niin ei kannata tarttua ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen, vaan lainojen vertailuun kannattaa käyttää hieman aikaa.

Vakuudeton laina tulee tarpeeseen silloin kun lainan tarve on äkillinen ja rahaa on saatava tilille nopeasti. Lainan hakeminen onnistuu tänä päivänä parhaillaan kymmenessä minuutissa, joten äkilliseen rahan tarpeeseen saa nopeasti apua.

Vakuudeton laina on siis usein hyvä ratkaisu esim. jos autosi hajoaa, tarvitset lainaa lomamatkaan tai vaikkapa keittiöremonttiin. Jos pystyt maksamaan lainan takaisin suhteellisen nopeasti ja lainasumma ei ole kovin suuri, niin vakuudettomia lainoja kannattaa käyttää hyväksi näissä tilanteissa.

Vakuudettomien lainojen hyvät ja huonot puolet:

Nopea ja helppo hakuprosessi
Lainasummia moneen lähtöön 100-70 000 euron välillä
Joustavat maksuajat
Monipuoliset lainavalikoimat
  Lainojen korkotaso on suurempi kuin vakuudellisissa lainoissa
  Lainan saamisen helppous saattaa johtaa maksuvaikeuksiin
  Lainavalikoima on todella suuri, joten parhaan lainan löytäminen voi olla hankalaa

Mistä Lainaa Kannattaa Hakea?

Kuten yllä jo mainittiin, niin vakuudettomia lainoja on tarjolla todella paljon. Tämä tekee oikean lainan valinnasta vähintäänkin haastavaa.  Erityisesti silloin kun on kyse suuremmasta lainasummasta niin oikean lainapalvelun etsintään kannattaa käyttää aikaa.

Koska valikoima on niin suuri, niin esim. tältä sivustolta löytyy kätevä vertailutyökalu jonka avulla saat alustavasti hyvän kuvan siitä mistä sinun kannattaa lähteä hakemaan lainaa ilman vakuuksia. Vertailumme avulla pystyt alustavasti katsomaan korkotasoja lähes 100 eri lainapalvelun välillä.

Muista kuitenkin että ilmoitetut korkotasot ovat suuntaa antavia. Lopullinen korko lainalle määräytyy aina henkilökohtaisen riskianalyysin perusteella ja saat sen tietoosi lainatarjouksesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta.

Vertaa Vakuudettomat Lainat

Vakuudettomien Lainojen Kilpailutus

Jos et halua itse käyttää aikaasi lainojen vertailuun, niin tänä päivänä edullisen lainan löytämiseen on myös helpompi tapa. Voit kilpailuttaa lainasi yhdellä ilmaisella hakemuksella ja saada lainatarjouksia jopa saman päivän aikana.

Kilpailutus on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Sinun ei siis tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia jos et ole niihin tyytyväinen. Kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä korot eri pankkien välillä saattavat erota huomattavasti. Kilpailuttamalla lainat säästät lainakuluissa selvää rahaa!

Kilpailuta Vakuudettomat Lainat

Mikä Lainamuoto On Minulle Sopivin?

Vakuudettomien lainojen valikoima on todella suuri ja tästä syytä tarjolla on myös useita erilaisia lainatuotteita. Alle olemme listanneet tyypillisimmät lainatuotteet ja sen missä tilanteessa kyseistä tuotetta kannattaa harkita:

Pikaluotto: Pikaluotto eli tuttavallisemmin pikavippi on yleisimmin 100-1000 euron suuruinen luotto, joka maksetaan takaisin nopealla aikataululla. Pikaluottoa kannattaa harkita silloin, kun lainan tarve on pieni ja sen pystyy maksamaan takaisin enintään kuukauden sisällä. Tarjolla on myös ilmaista ensilainaa tarjoavia palveluita, joten nämä kannattaa ehdottomasti tarkistaa jos haluat pienen lainan ilmaiseksi tilillesi.

Joustoluotto: Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joka toimii samaan tapaan luottokorttien kanssa. Kyseessä on siis jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi limiittisi puitteissa milloin haluat. Joustoluoton suuruus on yleensä korkeintaa 2000 euroa ja se tulee kyseeseen silloin, kun tarvitset esim. vararahaston pahan päivän varalle. Joustoluotolle saa yleensä korotonta maksuaikaa vähintään 30 vuorokautta ja tästä maksuajasta kanaattaakin pitää kiinni. Korot ovat nimittäin usein todella korkeita silloin kun koroton maksuaika loppuu.

Kulutusluotto: Kulutusluotto on perinteisin lainamuoto ja sitä voit hakea vakuudetta tilillesi aina 70.000 euroon asti. Jos olet suuremman lainan tarpeessa, niin kulutusluotto tulee tällöin kyseeseen. Vakuudetonta kulutusluottoa saa tänä päivänä netistä jo kohtuullisilla koroilla, joten muista vertailla lainoja ennen kulutusluoton hankkimista.

Kuka Voi Hakea Lainaa Ilman Vakuuksia?

Lainavaatimukset eri pankkien ja lainatuotteiden välillä eroavat jonkin verran. Oikeastaan ainoa pakollinen vaatimus tänä päivänä on luottotietojen kunnossa oleminen. Kaikki lain mukaan toimivat lainapalvelut tarkistavat asiakkaansa luottotiedot. Lainaa on siis lähes mahdotonta saada tänä päivänä ilman luottotietoja.

Muita vaatimuksia ovat luonnollisesti vähintään 18-vuoden ikä. Usein lainapalvelut kuitenkin vaativat 20-vuoden ikää pienemmissä lainasummissa ja 23-vuoden ikää suuremmissa summissa. Vakituinen asuinpaikka pitää olla Suomessa ja yleensä vaaditaan myös tietyn suuruiset vakituiset kuukausittaiset tulot.

Säännölliset tulot auttavat erityisesti pienemmän koron saamisessa lainalle. Korkotasoon vaikuttaa moni muukin asia, kuten vaikkapa se että haetaanko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa. Lainan saamisen ehdot saat parhaiten selville tutustumalla haluamasi lainapalvelun ehtoihin.

Erityisesti pienempiä lainoja on mahdollista saada myös ilman tuloja. Lainaa voi siis hakea joissain tapauksessa myös työttömänä.

Lue Myös:

Lainaa Työttömälle - Voiko työtön saada lainaa netistä?

Yhteenveto Vakuudettomista Lainoista

Vakuudeton laina on tänä päivänä varteenotettava vaihtoehto erityisesti silloin kun rahan tarve on suhteellisen pieni. Kiristyneen kilpailun ja lakimuutosten myötä lainojen korot ovat laskeneet jo ihan järkevälle tasolle.

Lainan hakeminen on todella helppoa ja vaivatonta eikä sinun tarvitse hikoilla löytääksesi lainalle sopivia vakuuksia tai takaajia. Lainanhakuprosessi tapahtuu myös alusta loppuun verkon välityksellä, joten hikoiluttavilta neuvotteluilta pankkisedän kanssa vältytään.

Parhaillaan saat lainan tilillesi 10-minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Kaikki mahdolliset liitteet voit myös lähettää lainapalvelulle sähköisesti. Prosessi on lähes kokonaan automatisoitu mikä tarkoittaa sitä että esim. luottotietosi tarkistetaan automaattisesti ja luottopäätös tehdään automaattisen riskianalyysin perusteella.

Toivon mukaan löysit tältä sivulta hyviä vinkkejä vakuudettoman lainan hakemiseen! Jos taas olet suuremman lainan tarpeessa, niin katso myös artikkelimme vakuudellisista lainoista.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä Vakuudettomista Lainoista

Yhdistä Vakuudettomat Lainat

Tutustu myös artikkeliimme lainojen yhdistämisestä ja löydä itsellesi paras vakuudetonta yhdistelylainaa tarjoava lainapalvelu.

Lainojen Yhdistäminen

Jaa Tämä