Ferratum joustava – Joustoluottoa 50-2000 euroa

In Lainapaikat by Ylläpito marraskuu 1, 2018

Ferratum
 • Lainatuote: Joustoluotto/Pikalaina/Kulutusluotto
 • Jatkuva luotto/Plus Laina 12-36 kk
 • Ikäraja 21-vuotta
 • Lainaa 50-2000 euroa

HAE Ferratum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Koodilla FERRA11 50 % alennusta nostokuluista 1000 euroon asti. Voimassa koko lokakuun!

Ferratum Joustava Pähkinänkuoressa

Ferratum Joustava on nimensä mukaisesti joustoluotto, joka on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa. Joustava luoton luottoraja on 2000 euroa ja saat sen käyttöösi täyttämällä ilmaisen hakemuksen Ferratumin sivuilla.

Hakemus on yksinkertainen ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan 5 minuutissa. Luotto on myöntämisen jälkeen käytössäsi ympäri vuorokauden, eli voit nostaa rahaa tilillesi milloin haluat.

Ilmainen Pikavippi

Joustoluoton lisäksi voit hakea Ferratumin kautta käyttöösi täysin kuluttoman pikavipin. Kulutonta lainaa voit hakea 50-300 euroa ja maksuaikaa vipille myönnetään 7-30 vuorokautta.

Jos siis haet esimerkiksi 200 euron suuruisen pikavipin Ferratumilta ja maksat sen takaisin 30 vuorokauden sisällä, niin takaisinmaksettavaa kertyy tasan sama määrä minkä olet lainannut, eli 200 euroa.

Ferratum koroton on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Eli jos olet aiemmin jo hakenut lainaa Ferratumilta, niin tällöin et voi hakea korotonta pikavippiä tililesi.

HUOM! Ferratum koroton pikavippi on poistunut käytöstä 1.1.2018. Korottoman lainan tilalla Ferratum myöntää kaikille uusille asiakkaille joustoluoton täysin kuluttomasti 30 vuorokauden maksuajalla.

Uusi Plus Laina

Joustoluoton ja korottoman pikavipin lisäksi Ferratum on lanseerannut vuonna 2017 myös uuden Plus Lainan. Plus Laina on perinteinen kulutusluotto, jota voit hakea tilillesi 2050-5000 euroa 12-36 kuukauden maksuajalla.

Hyvän vaihtoehdon Plus Lainasta tekee erityisesti se että toisin kuin monella muulla kulutusluottoa tarjoavalla palvelulla, Ferratumin Plus lainaan ei tule lainkaan avausmaksua tai kuukausittaista tilinhoitomaksua.

Plus Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia, jos olet 25-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

HUOM! Ferratumin Plus laina on poistunut valikoimasta keväällä 2018. Plus lainan tilalla Ferratum tarjoaa Prime- lainaa. Prime lainaa voit hakea 3000-20.000 euroa 1-10-vuoden maksuajoilla.

Perustiedot Yrityksestä

Ferratum mainostaa itseään sivuillaan maailman rehellisimpänä pikalaina yrityksenä ja sillä onkin Suomessa hyvin luotettavan yrityksen leima.

Ferratum Finland Oy on Suomalainen osakeyhtiö ja osa Euroopan suurinta microlaina-yritystä. Ferratum myöntää lainoja ja vippejä 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille.

Lainat myönnetään avoimesti ilman piilokuluja ja luotettavasti. Ferratum panostaa täydellisen läpinäkyvään toimintaan ja kaikki hinnoittelut ovat lainan hakemisen yhteydessä selkeästi näkyvissä.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen Ferratumilta on helppoa ja nopeaa:

 1. Valitse lainasumma, minkä haluat lainata
 2. Tunnistaudu turvallisesti pankkitunnuksillasi ja sinulle luodaan henkilökohtainen PIN-koodi, jonka avulla pystyt hakemaan lainoja helposti.
 3. Täytä ja lähetä lainahakemus.
 4. Hakemukset käsitellään aukioloaikoina välittömästi ja rahat siirtyvät tilillesi hetkessä.

Tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen ja hakulomakkeen löydät Ferratumin nettisivuilta.

Ehdot Lainan Saamiseksi

Voit saada joustoluoton tai korottoman pikavipin käyttöösi Ferratumilta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 20-vuotta täyttänyt Suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö
 • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen

Miten Nopeasti Saan Lainan Tililleni?

Ferratum on ylivoimaisesti yksi Suomen nopeimmista lainapalveluista!

Itse lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin rahat siirretään kaikkien Suomalaisten pankkien tileille minuuteissa. Koko prosessi vie siis aikaa vähimmillään vain 5-minuuttia!

Lainan Takaisinmaksu Ja Kulut

Ferratum Joustavaa lyhennetään kuukausittain. Lyhennyksen määrä riippuu siitä että minkä verran olet luottoa nostanut tilillesi. Maksat siis kuluja vain silloin kun olet nostanut lainaa tilillesi.

Minimissään voit lyhentää lainaasi 10 % nostetun lainan määrästä tai vähintään 100 euroa kuukaudessa. Voit toki halutessasi lyhentää luottoa enemmän tai vaikkapa kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Kulut koostuvat 7,5 % nostopalkkiosta ja tottakai korosta. Alla näet esimerkin lainan kuluista:

Jos nostat tilillesi 2000 euron lainan ja maksat sen takaisin 12 kuukaudessa, niin todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 216,20 %. Maksat siis takaisin 3534,01 euroa.

Ferratum Joustava Vararahastona

Kuten yllä jo mainittiin, niin maksat kuluja Ferratumin joustoluotosta vasta siinä vaiheessa kun nostat sitä tilillesi. Joustoluotto sopii siis erinomaisesti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Voit hakea luoton käyttöösi ja pitää sitä vararahastona vaikkapa monen vuoden ajan. Sitten kun yllättävä rahantarve iskee, niin nostat luottoa tilillesi ja kulut alkavat juoksemaan vasta tuosta hetkestä alkaen.

Asiakaspalvelu

Ferratumilla on suuren yrityksen todella toimiva ja osaava asiakaspalvelu, joka toimii 24h vuorokaudessa! Saat siis yhteyden asiakaspalveluun vaikkapa keskellä yötä!

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella mutta myös Ferratumin verkkosivuilta löytyvän Chat-toiminnon avulla.

Ferratum Kokemuksia

Pidämme Ferratumia yhtenä Suomen parhaimmista pikalainapalveluista. Erityisen hyvän siitä tekee sen nopeus, helppous ja luotettavuus.

Ferratum Finland on osa Euroopan suurinta pienlainoja myöntävää yritystä, joten kyseessä ei ole mikään pieni pikavippejä tarjoava palvelu, vaan luotettava kansainvälinen yritys.

Jos kiinnostuit Ferratumista, niin alla vielä muutama pointti miksi se voisi olla myös sinulle sopiva lainapalvelu:

 • Kansainvälinen ja luotettava yritys
 • Lainaa todella monipuolisesti joustoluotosta kulutusluottoon
 • Erittäin toimiva asiakaspalvelu 24/7
 • Koroton pikavippi uusille asiakkaille
 • Rahat käyttöösi 5-minuutissa
 • Maksat kuluja joustoluotosta vasta kun nostat sitä tilillesi
 • Yli 1,5 miljoonaa asiakasta 20 eri maassa
 • Luotoilla ei avaus- tai kuukausimaksuja

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.ferratum.fi
 • Asiakaspalvelu: 0800 166 308 (24h/vrk)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi
 • Osoite: Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

HAE Ferratum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Koodilla FERRA11 50 % alennusta nostokuluista 1000 euroon asti. Voimassa koko lokakuun!

Kerro Meille Kokemuksistasi

Oletko hakenut lainaa Ferratumilta tai onko sinulla muita kokemuksia tästä palvelusta?

Jaa meille kokemuksesi kommentoimalla alle ja auta muita ihmisiä päättämään että onko Ferratum myös heille sopiva lainapalvelu.

Napsauta alta myös tähtien muodossa arviosi tästä artikkelista.

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Ferratum joustava – Joustoluottoa 50-2000 euroa
4.7 (93.33%) 3 Ääntä

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *