Ferratum joustava kokemuksia – Joustoluottoa 100-4000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 27.4.2022

Ferratum
Ferratum Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 4.33 (3 Arvostelua)

Yhteenveto

Ferratum on yksi Suomen suosituimmista joustoluottoa tarjoavista pankeista. Kyseessä on luotettava yritys, jolla on toimintaa useissa euroopan maissa. Voit hakea Ferratumilta joustoluottoa jopa 4000 euron luottorajalla, jos olet 23-vuotta täyttänyt raha-asiasi mallikkaasti hoitanut henkilö.

Joustoluoton lisäksi voit hakea Ferratumilta perinteisrtä kulutusluottoa jopa 30 000 € asti. Kulutusluotolle on mahdollista saada maksuaikaa 1-10 vuotta.

Lainaesimerkki: Nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Hyvää

Joustoluoton avausmaksu 0 euroa

Luotto käytössäsi jatkuvasti luottorajasi puitteissa

14 vuorokauden peruutusoikeus

Luotettava toimija

Toimiva asiakaspalvelu

Laina heti tilille

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä

Huonoa

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Verkkosivuston ulkoasu ei kaikista selkein

Tilinhoitomaksu 12 €/kk

Ferratum Joustava Pähkinänkuoressa

ferratum logoFerratum Joustava on nimensä mukaisesti joustoluotto, joka on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa. Joustava luoton luottoraja on 4000 euroa ja saat sen käyttöösi täyttämällä ilmaisen hakemuksen Ferratumin sivuilla.

Hakemus on yksinkertainen ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan 5 minuutissa. Joustoluotto on myöntämisen jälkeen käytössäsi ympäri vuorokauden, eli voit nostaa rahaa tilillesi milloin haluat.

Tästä arvostelusta löydät kattavan infopaketin Ferratumin tarjoamista lainoista. Jos olet joustoluoton tarpeessa, niin Ferratum on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Ilmainen Pikavippi

Joustoluoton lisäksi voit hakea Ferratumin kautta käyttöösi täysin kuluttoman pikavipin. Kulutonta lainaa voit hakea 50-300 euroa ja maksuaikaa vipille myönnetään 7-30 vuorokautta.

Jos siis haet esimerkiksi 200 euron suuruisen pikavipin Ferratumilta ja maksat sen takaisin 30 vuorokauden sisällä, niin takaisinmaksettavaa kertyy tasan sama määrä minkä olet lainannut, eli 200 euroa.

Ferratum koroton on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Eli jos olet aiemmin jo hakenut lainaa Ferratumilta, niin tällöin et voi hakea korotonta pikavippiä tililesi.

HUOM! Ferratum koroton pikavippi on poistunut käytöstä 1.1.2018. Saat kuitenkin joustoluotolle korotonta maksuaikaa 30 vuorokautta uutena asiakkaana!

Uusi Lainatuote Ferratumilta

Ferratum laina

Joustoluoton ja korottoman pikavipin lisäksi Ferratum on lanseerannut vuonna 2020 myös uuden lainatuotteen. Kyseessä on perinteinen kulutusluotto, jota voit hakea tilillesi 3000-30 000 euroa 1-10 vuoden maksuajalla.

Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia, jos olet 23-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kulutusluotto sopii mainiosti vaikkapa uuden auton hankintaan, remonttiin tai muihin yllättäviin menoihin.

Perustiedot Ferratumin uudesta lainatuotteesta:

 • Lainaa 3000-30 000 €
 • Nimelliskorko 9,95 %
 • Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana
 • Maksuaikaa 1-10 vuotta
 • Tilinhoitomaksu 9,90 €/kk
 • Max. todellinen vuosikorko 16,20 %
Hae Kulutusluotto Ferratumilta

Perustiedot Yrityksestä

Ferratum mainostaa itseään sivuillaan maailman rehellisimpänä pikaluottoa tarjoavana yrityksenä ja sillä onkin Suomessa hyvin luotettavan yrityksen leima.

Ferratum Finland Oy on Suomalainen osakeyhtiö ja osa Euroopan suurinta microlaina-yritystä. Ferratum myöntää lainoja ja vippejä 21-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille.

Lainat myönnetään avoimesti ilman piilokuluja ja luotettavasti. Ferratum panostaa täydellisen läpinäkyvään toimintaan ja kaikki hinnoittelut ovat lainan hakemisen yhteydessä selkeästi näkyvissä.

Miten Lainaa Haetaan?

Hae lainaa ferratumiltaLainan hakeminen Ferratumilta on helppoa ja nopeaa:

 1. Valitse lainasumma, minkä haluat lainata
 2. Tunnistaudu turvallisesti pankkitunnuksillasi ja sinulle luodaan henkilökohtainen PIN-koodi, jonka avulla pystyt hakemaan lainoja helposti.
 3. Täytä ja lähetä lainahakemus.
 4. Hakemukset käsitellään aukioloaikoina välittömästi ja rahat siirtyvät tilillesi hetkessä.

Tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen ja hakulomakkeen löydät Ferratumin nettisivuilta.

Ehdot Lainan Saamiseksi

Voit saada joustoluoton tai korottoman pikavipin käyttöösi Ferratumilta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 20-vuotta täyttänyt Suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö
 • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen

Miten Nopeasti Saan Lainan Tililleni?

Ferratum on ylivoimaisesti yksi Suomen nopeimmista lainapalveluista!

Itse lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa vain muutamia minuutteja ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin rahat siirretään kaikkien Suomalaisten pankkien tileille minuuteissa. Koko prosessi vie siis aikaa vähimmillään vain 5-minuuttia!

Lainan Takaisinmaksu Ja Kulut

Ferratum Joustavaa lyhennetään kuukausittain. Lyhennyksen määrä riippuu siitä että minkä verran olet luottoa nostanut tilillesi. Maksat siis kuluja vain silloin kun olet nostanut lainaa tilillesi.

Minimissään voit lyhentää lainaasi 3,0% nostetun lainan määrästä tai vähintään 40 euroa kuukaudessa. Voit toki halutessasi lyhentää luottoa enemmän tai vaikkapa kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Alla näet esimerkin lainan kuluista:

* Lainaesimerkki: Nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Ferratum Joustava Vararahastona

Kuten yllä jo mainittiin, niin maksat kuluja Ferratumin joustoluotosta vasta siinä vaiheessa kun nostat sitä tilillesi. Joustoluotto sopii siis erinomaisesti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Voit hakea luoton käyttöösi ja pitää sitä vararahastona vaikkapa monen vuoden ajan. Sitten kun yllättävä rahantarve iskee, niin nostat luottoa tilillesi ja kulut alkavat juoksemaan vasta tuosta hetkestä alkaen.

Asiakaspalvelu

Ferratumilla on suuren yrityksen todella toimiva ja osaava asiakaspalvelu, joka on auki ma-pe klo 9-17.

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä perinteisesti sähköpostilla ja puhelimella mutta myös Ferratumin verkkosivuilta löytyvän Chat-toiminnon avulla.

Ferratum Kokemuksia

Pidämme Ferratumia yhtenä Suomen parhaimmista pikalainapalveluista. Erityisen hyvän siitä tekee sen nopeus, helppous ja luotettavuus.

Ferratum Finland on osa Euroopan suurinta pienlainoja myöntävää yritystä, joten kyseessä ei ole mikään pieni pikavippejä tarjoava palvelu, vaan luotettava kansainvälinen yritys.

Erityisesti nyt Ferratum tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon lainatarpeisiin, sillä pikavippien korkokaton myötä sen joustoluoton korkotaso on laskenut huomattavasti.

Ferratumilla on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat ja sen asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Palvelusta on vaikeaa löytää mitään negatiivista sanottavaa mutta sellaisina voidaan mainita verkkosivusto, joka mielestämme olisi päivityksen tarpeessa.

Jos kiinnostuit Ferratumista, niin alla vielä muutama pointti miksi se voisi olla myös sinulle sopiva lainapalvelu:

 • Kansainvälinen ja luotettava yritys
 • Lainaa todella monipuolisesti joustoluotosta kulutusluottoon
 • Erittäin toimiva asiakaspalvelu
 • Nyt uusi edullisempi hinnoittelu 1.9.2019 alkaen
 • Rahat käyttöösi 5-minuutissa
 • Maksat kuluja joustoluotosta vasta kun nostat sitä tilillesi
 • Yli 1,5 miljoonaa asiakasta 20 eri maassa
 • Luotoilla ei avausmaksua

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.ferratumbank.fi
 • Asiakaspalvelu: 0800 166 308 (ma-pe 9-17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120 The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Hae Lainaa Ferratumilta

Kerro Meille Kokemuksistasi

Oletko hakenut lainaa Ferratumilta tai onko sinulla muita kokemuksia tästä palvelusta?

Jaa meille kokemuksesi kommentoimalla alle ja auta muita ihmisiä päättämään että onko Ferratum myös heille sopiva lainapalvelu.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Ferratumille.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Ferratum joustava kokemuksia – Joustoluottoa 100-4000 euroa”

 1. Ferratum joustava kokemuksia – Joustoluottoa 100-4000 euroa

  Toimiva joustoluotto

  Joustoluoton hakeminen on todella helppoa ja vaivatonta. Sain 4000 euron luottorajan käyttööni noin 10 minuutissa. Myös asiakaspalvelu on minun kohdallani toiminut loistavasti ja nopeasti. Erittäin tyytyväinen olen ollut Ferratumiin.

 2. Ferratum joustava kokemuksia – Joustoluottoa 100-4000 euroa

  Olen kyllä ollut tyytyväinen Ferratumiin mutta harmittaa todella paljon että olen hakenut joustoluoton heiltä ennen 1.9.2019. Tämä siitä syystä että nyt tuon joustoluoton saisi todella paljon edullisemmin!

 3. Ferratum joustava kokemuksia – Joustoluottoa 100-4000 euroa

  Toimii

  Päädyin ottamaan joustoluoton Ferratumilta koska ovat laskeneet hintojaan ja joustoluottoa saa nyt 4000 euron luottorajalla. Olen ollut erittäin tyytyväinen ja saanut vastaukset kysymyksiini asiakaspalvelusta todella nopeasti ja asiantuntevasti.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää