Santander kokemuksia – Lue arvostelu pankista ja sen lainavaihtoehdoista

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Santander
Santander Arvostelu
Arvio
4.5
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Santander on kansainvälinen rahoitusalan jättiläinen, josta myös Suomalaiset voivat hakea vakuudetonta lainaa 2000-50 000 euroa moneen eri tarpeeseen. Santander on euroalueen kolmanneksi suurin pankki ja sillä on toimintaa yli 50 maassa ympäri maailman.

Lainojen maksuajat liikkuvat 2-10 vuoden välillä ja korkotaso on erittäin kilpailukykyinen alk. 4,57 %. Lainaa voivat hakea kaikki 24-vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi vaaditaan vähintään 1500 euron suuruiset kuukausittaiset bruttotulot.

Vakuudettomien lainojen lisäksi voit hyödyntää Santanderin palveluita mm. ajoneuvorahoituksessa. Santander Consumer Finance on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja ja se tarjoaa kuluttajille helppoja sekä turvallisia rahoitusratkaisuja.

Lainaesimerkki: Lainasumma 2000 € ja laina-aika 2 vuotta. Todellinen vuosikorko 17,15 % ja lainan kokonaiskustannukset 348,78 €. Takaisinmaksettava summa 2348,78 €.

Hyvää

Kansainvälinen luotettava pankki

Kilpailukykyiset korot

Vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa 2-10 vuotta

Verkkopalvelussa hoidat helposti sopimukseesi liittyviä asioita 24/7

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Huonoa

Suhteellisen korkea 24-vuoden ikäraja

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla

Santander Laina Esittelyssä

SantanderSantander on kansainvälinen rahoitusyhtiö, jonka kautta myös Suomalaiset voivat hakea vakuudetonta lainaa nopeasti tililleen. Lainaa voit hakea 2000-50 000 euroa jopa 10 vuoden maksuajalla.

Santander tarjoaa lainaa todella kilpailukykyisillä koroilla! Lainan nimelliskorko on lainasummasta, maksuajasta ja hakijasta riippuen 4,57 % – 9,47 %.

Tästä artikkelista löydät kattavan infopaketin Santanderin tarjoamista lainoista. Jatka siis lukemista ja katso onko Santander sinulle sopiva paikka hakea vakuudetonta lainaa.

Miten Lainaa Haetaan Santanderilta?

Lainan hakeminen Santanderilta onnistuu kätevästi ja nopeasti suoraan pankin verkkosivustolta.

 1. Aloita tunnistautumalla turvallisesti pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
 2. Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä vaadittavat tiedot hakemukseen
 4. Lähetä tarvittavat liitteet sähköisesti(palkkalaskelma tai eläkepäätös)
 5. Laina maksetaan tilillesi kun sopimus ja liitteet on tarkistettu

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on aina ilmaista. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamaasi lainatarjousta.

HUOM! Voit hakea lainaa suoraan Santanderin sivustolta, mutta suosittelemme että kilpailutat lainat Zmartan avulla. Zmarta on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa sinulle yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia.

Toimimalla näin saat lainatarjouksia sekä Santanderilta että muilta pankeilta ja varmistut että löydät itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Kilpailuta Santander Ja 25+ Muuta Lainapalvelua

Kuka Voi Hakea Lainaa santanderilta?

Jos haluat hakea ja myös saada lainaa Santanderilta, niin sinun tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 24 vuotias
 • Asut pysyvästi Suomessa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Bruttotulosi ovat vähintään 1500 €/kk

Jos olet hakemassa lainaa yli 20 000 euroa, niin tällöin hakijalta vaaditaan vakaata tulotasoa sekä omistusasuntoa. Asuntoa ei kuitenkaan käytetä lainan vakuutena.

Huomioi kuitenkin että vaikka täytät nämä ehdot, niin lainan saaminen ei silti ole itsestäänselvyys. Santander tekee riskikartoituksen ja lainapäätöksen monen eri asian perusteella jokaiselle henkilökohtaisesti.

Santander Lainan Korot & Kulut

Kuten jo yllä mainitsimme, niin Santander tarjoaa lainoja todella kilpailukykyisillä koroilla verrattuna Suomessa samantyyppisiä lainoja tarjoaviin palveluihin.

Alta näet eriteltynä Santanderin tarjoamiin lainoihin liittyviä kuluja:

Tuote Hinta
Nimelliskorko 4,57 % – 9,47 %
Todellinen vuosikorko 5,04 % – 17,08 %
Avausmaksu 0 – 49 €
Tilinhoitomaksu 6 €/kk
Maksumuistutus 5 €
Eräpäivän siirto 24 €
Maksusuunnitelman muutos 70 €

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika riippuu haetusta lainasummasta. Jos lainasumma on 2000-5000 euroa, niin tällöin takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 2-5 vuotta. Yli 5000 euron lainoissa takaisinmaksuaika on taas 2-10 vuotta.

Lainallesi määräytyy lainasopimuksessa kuukausierä, jota lyhennät tasaerissä kuukauden välein. Voit myös halutessasi lyhentää lainaasi kuukausierää suuremmalla summalla ilman lisäkustannuksia tai maksaa koko lainan kerralla pois.

Santander tarjoaa myös mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa. Lyhennysvapaalta kuukaudelta sinun ei tarvitse suorittaa kuukausittaista maksuerää ja lyhennysvapaalta kuukaudelta kertynyt korko ja tilinhoitomaksu veloitetaan seuraavassa erässä.

Santander Verkkopalvelu

Kun olet solminut lainasopimuksen Santanderin kanssa, niin saat käyttöösi kätevän verkkopalvelun, jossa voit hoitaa mm. seuraavia lainaasi liittyviä asioita:

 • Tarkastele ja muuta lainasopimustasi
 • Muuta sopimuksen eräpäivää
 • Ilmoita myöhästyvästä maksusta
 • Hae lyhennysvapaita kuukausia
 • Tarkista loppuvelka
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Santander Ajoneuvorahoitus

Vakuudettomien kulutusluottojen lisäksi Santander tarjoaa kuluttajille myös ajoneuvorahoitusta. Santanderin tarjoama ajoneuvorahoitus on osamaksurahoitus, joka on saatavilla niin uusille kuin käytetyillekin autoille. Ehton rahoituksen saamiselle on kuitenkin se että auton myyjänä toimii autoja jälleenmyyvä yritys.

Tarjolla on myös ns. All in one palvelu, joka tarjoaa sinulle helppoa autoilua ja luo taloudellista turvaa omiin tarpeisiisi. All in one palvelun asiakkaana saat käyttöösi uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella ja valitsemillasi palveluilla.
 1. Valitse itsellesi mieluisa auto
 2. Valitse haluamasi palvelut ja laske kuukausierä
 3. Hae luottopäätös autorahoitukselle
 4. Viimeistele sopimus autoliikkeessä

All in one palvelu on erityisen hyvä siinä mielessä että sinun ei tarvitse huolehtia autosi arvosta sopimuksen päättyessä. Santander nimittäin takaa autosi arvon.

Santander Lainaturva

Santander tarjoaa lisäpalveluna mahdollisuuden lisätä lainaturvan lainasopimukseesi. Lainaturva auttaa sinua selviytymään kuukausittaisista maksueristä tiukan paikan tullen.

Lainaturva korvaa:

 • Korkeintaan 1500 euron suuruinen kuukausikorvaus tapaturman tai sairauden aiheuttamasta sairauslomasta
 • Korkeintaan 50 000 euron suuruinen korvaus jäljellä olevasta lainasummasta kuolinpäivänä

Jos haluat lisätä lainaturvan sopimukseesi, niin se kustantaa sinulle 8,5 % lainasopimuksesi kuukausieristä. Saat tämän lisäksi kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi.

Tarjolla on myös lainaturva plus, joka korvaa edellä mainittujen lisäksi korkeintaan 1500 €/kk työttömyyden varalta riippumatta työttömyyteen johtaneista syistä. Lainaturva plus hinta on 10 % lainasopimuksesi kuukausieristä.

Santander On Vastuullinen Luotonantaja

Vastuullisen luotonannon merkitys korostuu Suomessa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, sillä maksuhäiriömerkintöjen määrä lisääntyy hälyttävää tahtia. Menneinä vuosina törkeitä korkoja perineet ja luottoja jopa luottotiedottomille myöntäneet pikavippiyhtiöt ovat toiminnallaan Suomessa tahranneet monen vastuullisesti vakuudetonta lainaa myöntävien palveluiden maineen.

Onneksi pikavipeille asetetun korkokaton myötä näitä vastuuttomasti toimivia palveluita ei enää lainamarkkinoilta löydy. Myös Santander korostaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa, mikä tarkoittaa mm. seuraavaa:

 • Vastuullinen lainanantaja selvittää aina huolellisesti hakijan taloudellisen tilanteen
 • Vastuullinen lainanantaja hinnoittelee lainansa läpinäkyvästi ja noudattaa säädöksiä

Vastuullinen luotonanto koskee lainamyöntäjän lisäksi myös lainanottajaa. Lainan hakijan tulee olla rehellinen lainahakemukseen ilmoittamiinsa tuloihin, menoihin ja velkoihin liittyen. Lainaa hakiessa kannattaa siis olla rehellinen ja miettiä tarkoin lainan tarpeellisuutta. Hetken mielijohteesta isoja lainapäätöksiä ei kannata koskaan tehdä.

Vaikka Santander on ulkomaalainen lainapalvelu, niin se on erittäin luotettava ja turvallinen paikka hakea lainaa. Santander on nimittäin euroalueen kolmanneksi suurin pankki ja sillä on toimintaa yli 50 maassa ympäri maailman.

Santanderin kautta haet siis lainaa vastuullisesti ja turvallisesti.

Santander Kokemuksia

Jos haluat saada vakuudetonta lainaa tilillesi edullisesti, nopeasti ja turvallisesti, niin Santander on erinomainen vaihtoehto.

Lainan nimelliskorko liikkuu välillä 4,57 % – 9,47 %, mikä on todella edullinen korkotaso verrattuna vastaavia lainoja myöntäviin pankkeihin. Tämän lisäksi lainaskaala on todella suuri(2000-50 000 €), joten Santanderin tarjoamat lainat sopivat erinomaisesti myös esim. lainojen yhdistämiseen.

Maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 2-10 vuotta, joten voit valita itsellesi maksuajan todella joustavasti. Voit myös lyhentää lainaasi nopeammin ilman lisäkustannuksia ja hakea tarvittaessa lyhennysvapaita kuukausia.

Lisäpalveluna tarjolla olevan lainaturvan avulla taas turvaat taloutesi yllättävien tapahtumien varalle.

Santander lainasta on vaikeaa löytää negatiivisia puolia mutta sellaisina voidaan mainita kuitenkin suhteellisen korkea 24 vuoden ikäraja sekä se että pankin verkkosivustolta ei löydy mahdollisuutta ottaa yhteyttä asiakaspalveluun chatin välityksellä.

Kaiken kaikkiaan Voimme ehdottomasti suositella Santanderia, jos olet vakuudettoman lainan tarpeessa.

Santander lainan hakeminen onnistuu kaikista helpoiten lainanvälityspalvelu Zmartan kautta. Zmarta kilpailuttaa sinulle yhdellä ilmaisella hakemuksella sekä Santanderin että yli 25 muuta lainanmyöntäjää.

Kilpailuttamalla lainat varmistut siitä että löydät itsellesi parhaiten soveltuvan lainan!

Alla vielä Santander lainan ominaisuudet pähkinänkuoressa:

 • Lainaa 2000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 2-10 vuotta
 • Ikäraja 24-vuotta
 • Luotettava kansainvälinen rahoitusyhtiö
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Todellinen vuosikorko 5,04 % – 17,08 %
 • Tarjolla myös monipuoliset autorahoitukset
 • Mahdollisuus lainaturvaan ja lyhennysvapaisiin kuukausiin

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.santanderconsumer.fi
 • Asiakaspalvelu: Yhteydenotot verkkopalvelun kautta
 • Osoite: Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki

Kilpailuta Santander Ja 25+ Muuta Lainapalvelua

Onko Sinulla Kokemuksia Santanderista

Oletko hakenut lainaa Santanderilta tai haluatko esittää meille kysymyksiä sen tarjoamiin lainoihin liittyen?

Kommentoi alle kokemuksistasi ja auta muita lainanhakijoita löytämään itselleen sopiva lainapaikka. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös oma tähtiarviosi Santanderille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää