Tarvitsetko Lainaa? - Anna Meidän Auttaa!

Tämän hakemuksen avulla voit kilpailuttaa jopa 23 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Aloita lainahakemuksen täyttäminen alta, vertaa lainatarjouksia ja valitse itsellesi sopivin. Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000-60 000 euroa. Lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.


3 Helppoa Vaihetta

  Täytä vaaditut tiedot lainahakemukseen.

Hakemuksesi lähetetään käsiteltäväksi usealle eri pankille.

  Valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Saat tarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

*) Esimerkki lainakustannuksista: Lainasumman ollessa 10.000 € 5 vuoden takaisimaksuajalla on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 95 € avausmaksu ja 5 € laskutuslisä. Lainan nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,90 %. Kokonaiskustannus on tällöin 13.958 €. Lainanmyöntäjät tekevät lainatarjouksen perustuen asiakaskohtaiseen arvioon. Todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,5 % - 30,6 % välillä (1.1.2021-30.9.2021 nim. korko maksimissaan 10 %. Varoitus: 10 % korkokatto on voimassa ainoastaan 30.9.2021 asti). Tarjottavat lainasummat ovat 1000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma saattaa olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Maksuaika lainoilla vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Toimimme yhteistyössä Salus Group Oy kanssa ja markkinoimme tämän luvanvaraista lainanvälityspalvelua.

Turvallinen Lainapalvelu

Tietojesi turvassa pysyminen on meille tärkeää. Käytämme SSL-suojattua yhteyttä ja takaamme että tietosi ovat meillä 100 % turvassa.

Image
hae lainaa

KILPAILUTA LAINAT

Kauttamme tavoitat jopa 23 luotontarjoajaa yhdellä hakemuksella. Voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60.000 € asti.

Image

AINA ILMAINEN

Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Sinun ei ole myöskään pakko hyväksyä sinulle lähetettyjä lainatarjouksia.

Image

PUOLUEETON

Lainat kilpailutetaan aina puolueettomasti. Tavoitteena on aina löytää sinulle paras mahdollinen lainatarjous.

Image

HELPPO & NOPEA

Löydä itsellesi edullisin lainatarjous todella nopeasti ja vaivattomasti! Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Löydä Edullisin Laina Itsellesi

Sinun ei tarvitse enää itse käyttää kallista aikaasi parhaan lainatarjouksen löytämiseen. Yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailutat itsellesi edullisimman lainan useiden lainapalveluiden joukosta. Hae lainaa nyt ja valitse itsellesi sopivin lainatarjous.

Hae Lainaa Tästä

Asiakaspalautteita

"Onnistuin yhdistämään nykyiset lainani ja nyt säästän ylimääräisissä lainakustannuksissa 300 euroa kuukaudessa."

- Nainen, 42v Helsinki

"Sain yhdellä hakemuksella 18 lainatarjousta. Kannatti kilpailuttaa, koska korot eri palveluiden välillä erosivat jopa 30 %."

- Mies, 35v Jyväskylä

"Halusin järjestellä lainani uudelleen ja päätin kilpailuttaa lainapalvelut. Sain alennettua lainojeni korkoa lähes puolella!"

- Nainen, 54v, Kuopio

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Ikä: Olet vähintään 20-vuotta täyttänyt henkilö.

Tulot: Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Erityisesti suuremmissa lainasummissa kannattaa myös harkita yhteishakijaa lainalle.

Luottotiedot: Sinulla ei saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietosi tarkistetaan lainahakemuksen yhteydessä.

Vakuudet: Kaikki lainapalvelut myöntävät lainaa ilman takaajia, joten et tarvitse kauttamme haettuihin lainoihin vakuuksia tai takaajia.

Miksi Lainaanyt.fi?

Lainasummat: Voit hakea kauttamme lainaa todella laajalla skaalalla 2000-60.000 euroa.

Lainojen Yhdistäminen: Jos sinulle on kertynyt paljon kalliita pienlainoja, niin kauttamme voit yhdistää ne järkevämmäksi kokonaisuudeksi.

Nopea Ja Vaivaton: Heti hakemuksen täyttämisen jälkeen siirryt OmaRahoitu- sivullesi, josta voit valita sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Turvallinen: Käytämme tietojen salauksessa SSL-salausta, joten voit turvallisesti hakea lainaa kauttamme.

Tavoita kaikki luotonantajat yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Hae Lainaa Tästä