Bondora kokemuksia – Vertaislainaa 500-10.000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

bondora
Bondora Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 2.5 (2 Arvostelua)

Yhteenveto

Bondora on vertaislainapalvelu, mikä tarkoittaa sitä että haet lainaa sijoittajilta pankin sijaan. Lainaa voit hakea Bondoralta 500-10 000 euroa ja maksuaikaa saat 3-60 kuukautta. Tyypillinen vuosittainen korkotaso lainalle on 19,90 %. Korko määräytyy aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti riskiluokituksen perusteella. Ikäraja palveluun on 21-vuotta.

Lainaesimerkki: 4 250 € laina 5 vuodeksi maksaa 93,43 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,90 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 755,98 €, joka sisältää 1 043,38 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 312,6 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitetaan 150 € sopimusmaksu. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloituksesi tulee 1 505,98 € jos lainaamasi summa on 4 250 €.

Hyvää

Helppokäyttöiset verkkosivut

Nopea käsittely lainahakemuksissa

Luotettava vertaislainapalvelu

Lainan hakeminen aina ilmaista etkä sitoudu mihinkään

Huonoa

Ei puhelinasiakaspalvelua

Korkotaso hieman keskimääräistä korkeampi

Bondora Vertaislaina

bondoraBondora on vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea edullista kertaluottoa nopeasti tilillesi jopa 10.000 euroon asti joustavilla maksuajoilla. Lainan rahoittajina toimivat pankkien sijaan yksityissijoittajat, mikä tekee lainaamisesta huomattavasti joustavampaa lainanhakijan kannalta.

Pankkien lainaehdot ovat usein erittäin tiukat ja lainanhakuprosessi aikaa vievä. Palvelu pystyy tarjoamaan juuri sinulle sopivan lainan minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen

Bondora laskee sinulle tietojesi perusteella parhaan mahdollisen korkoprosentin. Lainan hakeminen on ilmaista, joten oma korkoprosentti kannattaa ehdottomasti käydä tarkistamassa Bondoran kautta.

Kenelle Vertaislainaa Voidaan Myöntää?

Jos harkitset vertaislainan hakemista Bondoran kautta, niin saadaksesi lainaa sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 21-vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten

Miten Haen Lainaa Bondoran Kautta?

bondora vertaislaina

Lainan hakeminen Bondoran kautta on erittäin helppo ja nopea prosessi:

 1. Täytä tarvittavat tiedot lainahakemukseen palvelun sivuilla
 2. Kun hakemuksesi hyväksytään, voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen haluamallasi summalla ja maksuajalla
 3. Jos haluat hyväksyä lainan, niin allekirjoita lainasopimus sähköisesti tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainarahat maksetaan tilillesi 3-5 arkipäivän kuluessa.

Lainojen Kulut Ja Korot

Alle olemme listanneet lainoista perittävät kulut:

Kulu Summa
Korko Alk. 8,12 %
Sopimuspalkkio( % lainan summasta) 5,95 %
Vuosittainen hallinnointipalkkio 4 %
Maksumuistutukset(yhteissumma) Max 10 €
B Secure(Valinnainen) 10 €/kk

Esim. 1000 euron laina 2 vuoden takaisinmaksuajalla. Sopimusmaksu 59,5 € ja tilinhoitomaksu 4 % vuodessa. Lainan koron ollessa 12 % on takaisinmaksettava summa yhteenä 1229,26 €

Kuinka Paljon Voin Hakea Lainaa?

Bondoran kautta voit hakea lainaa 500-10.000 euroa.

Lopullinen sinulle myönnettävä lainasumma selviää kuitenkin vasta hakemuksen ja henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella. Periaatteessa mitä parempi maksukyky sinulla on, niin sitä suurempaa lainaa sinun on mahdollista saada.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit riskittä selvittää kuinka paljon lainaa voit Bondoran kautta saada. Jos lainatarjous ei miellytä sinua, niin voit hylätä sen.

Lainan Takaisinmaksu

Tehtyäsi lainahakemuksen ja valittuasi itsellesi sopivan kuukausierän ja maksuajan, saat lainasopimuksen solmimisen yhteydessä tiedot lainan takaisinmaksua varten.

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Jos haluat myöhemmin muuttaa eräpäivääsi tai vaikkapa lyhentää koko jäljellä olevan lainasumman kerralla, niin tämä on mahdollista ilman lisäkuluja.

Jos taloudellinen tilanteesi jostain syystä heikkenee tilapäisesti, niin voit saada Bondoralta myös maksuvapaita kuukausia lainallesi.

Yhteystiedot

Bondora on siitä erikoinen lainapalvelu että sillä ei ole lainkaan puhelinasiakaspalvelua, tai emme ainakaan löytäneet heidän sivuiltaan sitä. Voi olla että puhelinasiakaspalvelun numero ilmoitetaan asiakkaille vasta lainasopimuksessa.

Pidämme joka tapauksessa negatiivisena asiana sitä että Bondora ei ilmoita sivuillaan puhelinasiakaspalvelun numeroa.

Joskus tulee tarve olla nopeasti yhteydessä asiakaspalveluun ja tämä ei onnistu puhelimitse Bondoralla. Ainoa tapa saada yhteys asiakaspalveluun on sähköposti.

Bondora Kokemuksia

Bondora on erittäin joustava ja luotettava vertaislainoja tarjoava palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 10.000 euroa. Maksuaikaa lainalle saat joustavasti 60 kuukauteen asti.

Bondora on ulkomaalainen lainapalvelu ja tarkemmin sen kotimaa on Viro. Se tarjoaa lainoja Suomessa tytäryhtiönsä kautta.

Joustavan palvelusta tekee se että voit itse valita haluamasi kuukausierän lainallesi aina 5-vuoteen asti. Näin voit periaatteessa itse päättää minkä verran lainaa maksat takaisin kuukausitasolla.

Bondoran tarjoamat korot lainoille ovat keskitasoa. Tyypillinen korkotaso lainalle on 19,90 %, mikä on aika lailla linjassa samanlaisia kulutusluottoja netissä tarjoaviin palveluihin verrattuna.

Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee lainanhakuprosessista todella nopean ja helpon. Saat lainan tilillesi muutaman päivän sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Voit myös käyttää lainan itse valitsemaasi käyttötarkoitukseen, oli se sitten yllättävien menojen kattaminen tai vaikkapa vanhojen lainojen yhdistäminen.

Jos harkitset vertaislainan hakemista, niin Bondora on ehdottomasti yksi parhaista vertaislainaa myöntävistä palveluista. Jos et vielä ole varma valinnastasi, niin voit myös tutustua muihin vertaislainaa tarjoaviin palveluihin.

Alla vielä listattuna Bondora lainan tärkeimmät pointit:

 • Lainaa 500-10.000 euroa
 • Maksuaikaa 3-60 kuukautta
 • Ikäraja 21-vuotta
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Luotettava toimija
 • Päätä itse kuukausieräsi suuruus
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
 • Tyypillinen korkotaso 19,90 %

Yhteystiedot

Kilpailuta Bondora Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Onko Sinulla Kokemuksia Bondorasta?

Oletko hakenut vertaislainaa Bondoran kautta tai haluatko esittää palveluun liittyviä kysymyksiä?

Kommentoimalla alle tavoitat muut Bondorasta kiinnostuneet ihmiset. Kommentoi siis kokemuksiasi ja napsauta tähtiarvio Bondoralle.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Bondora kokemuksia – Vertaislainaa 500-10.000 euroa”

 1. Bondora kokemuksia – Vertaislainaa 500-10.000 euroa

  Ei ikinä

  Pysykää erossa tästä!

  Ei puhelinpalvelua eikä myöskään vastaa viesteihin sähköpostin tai palvelun kautta ja juuri tuttava menetti luottotiedot perusteettomasti! Lyhyen Google haun perusteella näyttää olevan kyseisen yrityksen normaali tapa.

  1. Post
   Author
   Bondora kokemuksia – Vertaislainaa 500-10.000 euroa

   Hei Petri,

   Kiitos palautteesta! Pidämme myös hieman erikoisena sitä että Bondoralta ei löydy puhelinasiakaspalvelua ollenkaan. Lainavertailustamme löydät tarvittaessa lukuisia vaihtoehtoja Bondoran tilalle.

   Timo
   Lainaanyt.fi

 2. Bondora kokemuksia – Vertaislainaa 500-10.000 euroa

  Hyvä lainatarjous

  Sain Bondoralta jopa yllättävänkin hyvän lainatarjouksen omasta mielestäni. Täytyy kuitenkin vielä vähän katsella eri paikkoja ja vertailla mutta todennäköisesti otan lainan tämän kautta. Kaiken kaikkiaan jäi positiivinen kuva että homma toimii.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää