Omalaina kokemuksia – Lainaa 100-60000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Omalaina
Omalaina Arvostelu
Arvio
4.6
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 5 (2 Arvostelua)

Yhteenveto

Omalaina on Suomen suurimman yhteistyöverkon omaava lainanvälityspalvelu. Sen kautta voit kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia, joten voit olla jokseenkin varma että löydät itsellesi kilpailukykyisen lainatarjouksen. Lainaa voit hakea 100-60 000 euroa ja maksuaikaa lainoille on mahdollista saada 1-15 vuotta. Ikäraja palveluun on ainoastaan 18-vuotta.

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle lainalle 5 vuoden maksuajalla on 6,26 % ja takaisinmaksettava summa 11 623 euroa. Lainojen nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 %.

Hyvää

Kilpailuttaa yli 30 pankkia

Lainaa 100-60 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa

100 % Suomalainen lainanvälittäjä

Lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Löydä itsellesi paras lainatarjous todella helposti ja nopeasti

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Lainojen yhdistäminen mahdollista

Huonoa

Asiakaspalvelu ainoastaan sähköpostitse

Omalaina Perustiedot

omalaina logoOmalainan kautta voit hakea lainaa 100-60 000 euroa. Kyseessä on palvelu, joka etsii puolestasi sinulle juuri sopivimman lainaratkaisun lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Sinun ei siis itse tarvitse etsiä sopivaa lainaa, vaan Omalaina tekee sen puolestasi.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta ja laina-ajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Omalaina lisäksi takaa sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta.

Lue arvostelu Omalainasta ja päätä onko tämä lainanvälityspalvelu sinulle sopiva ratkaisu.

Luotettavaa Lainanvälitystä

Omalaina on luotettava lainanvälityspalvelu. Tämä tarkoittaa sitä että se kilpailuttaa sinulle puolestasi useita lainatarjouksia. Kun täytät lainahakemuksen, niin se lähetetään jopa 30 eri pankille.

Lainanvälitys on ehdottoman hyvä tapa hakea lainaa erityisesti siinä tilanteessa, jos et itse jaksa kilpailuttaa lainoja. Koska hakemuksesi lähetetään usealle pankille, niin voit olla melko varma että saat kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Miten Lainaa Haetaan?

Omalainaa haetaan helpolla ja ilmaisella nettihakemuksella. Jos hakemuksesi hyväksytään alustavasti, niin Omalaina lähettää lainahakemuksesi usealle eri pankille.

Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi sopivimman.Lainan voit saada tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Alla vielä tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen:

 1. Siirry Omalaina.fi sivustolle
 2. Valitse lainalaskurista sopiva lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä vaaditut tiedot lainahakemukseen
 4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 5. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin se lähetetään jopa 30 eri pankille
 6. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen
 7. Hyväksy paras lainatarjous
 8. Laina maksetaan tilillesi

Huomioi että itse lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Lainan Saamisen Ehdot

Jotta voit saada lainaa Omalainan kautta, niin sinun tulee täyttää muutama ehto:

 • Ikää vähintään 18-vuotta
 • Vakituiset kuukausittaiset tulot(Pienemmissä pikaluotoissa ei välttämättä vaadita tuloja)
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset

Kuinka Paljon Voin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Omalainan kautta todella laajalla skaalalla 100-60 000 euroa. Palvelu soveltuu siis niin pienen pikaluoton kuin suuremmankin kulutusluoton hankintaan.

Huomioi kuitenkin että sinulle ei välttämättä myönnetä haluamaasi lainasummaa, vaan se voi olla myös pienempi kuin hakemasi summa. Luottopäätös tehdään aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella ja lopullinen lainasumma sekä lainan korko määräytyy tällä perusteella.

Omalaina Korko

Koska Omalaina kilpailuttaa lainat yli 30 pankin kautta, niin voit olla jokseenkin varma että löydät itsellesi kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Lainojen korot ovat alkaen 4,19 % ja saat selville itsellesi muodostuvan korkotason hakemalla lainaa Omalainan kautta. Korko määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Lainojen Maksuajat

Omalaina tarjoaa maksuaikaa lainoille jopa 15-vuoteen asti. Pitkät maksuajat tuovat joustoa lainan takaisinmaksuun mutta laina kannattaa aina silti pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti.

Maksamalla lainan takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, minimoit lainan korkoihin menevät kulut. Erityisesti suuremmissa lainasummissa  säästät sievoisen summan ku nmaksat lainan pois mahdollisimman nopeasti.

Laske siis aina tarkasti että mikä on maksimisumma, minkä voit kuukaudessa lyhentää ja hae lainalle maksuaikaa tämän summan perusteella.

Omalaina Yhteistyöpankit

Kuten yllä mainittiin, niin lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajan välillä. Alla listattuna kaikki Omalainan yhteistyökumppanit:

Omalaina pankit

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Tämä riippuu valuitsemastasi lainapalvelusta ja lainasummasta. Pääsääntöisesti saat lainan tilillesi jo saman päivän aikana. Suuremmissa lainasummissa tai mahdollisesta pankkiviiveestä johtuen lainan tilille siirtymisessä saattaa kestää joissain tapauksissa 1-3 arkipäivää.

Voinko Yhdistää Lainani?

Onko sinulle kertynyt useita kalliskorkoisia pikavippejä? Ei hätää, voit nimittäin yhdistää nämä kalliit vipit yhden järkevämmän lainan alle Omalainan kautta.

Yhdistämällä lainat voit säästää lainan kuluissa ja kuukausierissä sievoisen summan rahaa.

Lainaa voit hakea Omalainalta jopa 60 000 euroa, joten suurempienkin lainojen yhdistäminen on mahdollista. Lainojen yhdistäminen on fiksu ratkaisu erityisesti nyt, kun pikavipeille määrätyn korkokaton jälkeen lainaa on mahdollista saada todella järkevillä koroilla.

Kilpailuttaa Myös Perinteisiä Kivijalkapankkeja

Omalaina erottuu useista muista lainanvälityspalveluista edukseen myös siinä mielessä että sen kautta on mahdollista kilpailuttaa myös perinteisiä kivijalkapankkeja.

Lainahakemuksesi lähetetään mm. Nordealle ja POP-Pankille.

Tämä osaltaan vahvistaa luottamusta siihen että Omalaina pystyy todella puolueettomasti kilpailuttamaan sinulle parhaan lainatarjouksen.

Miksi Omalaina?

Alla muutama syy miksi Omalaina voisi olla sinulle sopiva lainapalvelu:

 1. Nopea palvelu, rahat tilille jopa samana päivänä
 2. Ilmainen hakemus
 3. Säästät koroissa koska Omalaina etsii sinulle edullisimman lainantarjoajan
 4. Ei vakuuksia tai takaajia
 5. Jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
 6. 100 % Suomalainen

Oikeastaan ainoa miinus Omalainalle tulee siitä että sillä ei ole lainkaan puhelinasiakaspalvelua tai Chat-ominaisuutta verkkosivustolla. Jos sinulle siis tulee kysymyksiä mieleen lainahakemusta täyttäessäsi, niin ainoa mahdollisuus on lähestyä Omalainaa sähköpostitse.

Jos tarvitset lainaa heti tilillesi, niin suosittelemme ehdottomasti Omalainaa erinomaisena vaihtoehtona. Koska lainahakemuksesi kilpailutetaan usean eri pankin kesken, niin löydät suurella todennäköisyydellä itsellesi sopivan lainatarjouksen.

Yhteystiedot

Hae Lainaa Omalainalta

Omalaina Kokemuksia

Oletko käyttänyt Omalainaa tai jotain muuta lainanvälityspalvelua lainan hankkimiseen? Otamme mielellämme vastaan kokemuksia kommenttien muodossa!

Näin pystymme välittämään tietoa myös muille lainan tarpeessa oleville ihmisille. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Omalainalle.

Kiitämme palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

2 Kommenttia “Omalaina kokemuksia – Lainaa 100-60000 euroa”

 1. Omalaina kokemuksia – Lainaa 100-60000 euroa

  Loistava tapa kilpailuttaa lainat

  Omalaina on ehdottomasti paras paikka kilpailuttaa lainat. Toimii todella hyvin ja lainat kilpailutetaan yli 30 pankin välillä. Itse hain 10 000 euron suuruista lainaa ja sain hyviä tarjouksia useilta pankeilta.

  Kannattaa käyttää tätä palvelua jos haluat löytää edullisimman lainan nopeasti ja helposti.

 2. Omalaina kokemuksia – Lainaa 100-60000 euroa

  Helppo tapa kilpailuttaa lainat

  Todella helppo tapa kilpailuttaa lainat! Sain useita lainatarjouksia heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja valitsin itselleni parhaan. Suosittelen kokeilemaan!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää