Omalaina kokemuksia – Lainaa 100-60000 euroa

In Lainapaikat By Jyri Hagman syyskuu 3, 2019

Omalaina
 • Lainatuote: Pikalaina/Kulutusluotto/Joustoluotto
 • Maksuaika: 1-15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainaa: 100-60 000 euroa

HAE Omalainaa KlikkaamallaTästä

* Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10000 euron suuruiselle lainalle 5 vuoden maksuajalla on 6,26 % ja takaisinmaksettava summa 11 623 euroa. Lainojen nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 %.

Omalaina Perustiedot

Omalainan kautta voit hakea lainaa 100-60 000 euroa. Kyseessä on palvelu, joka etsii puolestasi sinulle juuri sopivimman lainaratkaisun lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Sinun ei siis itse tarvitse etsiä sopivaa lainaa, vaan Omalaina tekee sen puolestasi.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta ja laina-ajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Omalaina lisäksi takaa sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta.

Luotettavaa Lainanvälitystä

Omalaina on luotettava lainanvälityspalvelu. Tämä tarkoittaa sitä että se kilpailuttaa sinulle puolestasi useita lainatarjouksia. Kun täytät lainahakemuksen, niin se lähetetään jopa 30 eri pankille.

Lainanvälitys on ehdottoman hyvä tapa hakea lainaa erityisesti siinä tilanteessa, jos et itse jaksa kilpailuttaa lainoja. Koska hakemuksesi lähetetään usealle pankille, niin voit olla melko varma että saat kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Miten Lainaa Haetaan?

Omalainaa haetaan helpolla ja ilmaisella nettihakemuksella. Jos hakemuksesi hyväksytään alustavasti, niin Omalaina lähettää lainahakemuksesi usealle eri pankille.

Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi sopivimman.Lainan voit saada tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Alla vielä tarkemmat ohjeet lainan hakemiseen:

 1. Siirry Omalaina.fi sivustolle
 2. Valitse lainalaskurista sopiva lainasumma ja maksuaika
 3. Täytä vaaditut tiedot lainahakemukseen
 4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 5. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin se lähetetään jopa 30 eri pankille
 6. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen
 7. Hyväksy paras lainatarjous
 8. Laina maksetaan tilillesi

Huomioi että itse lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Lainan Saamisen Ehdot

Jotta voit saada lainaa Omalainan kautta, niin sinun tulee täyttää muutama ehto:

 • Ikää vähintään 18-vuotta
 • Vakituiset kuukausittaiset tulot(Pienemmissä pikaluotoissa ei välttämättä vaadita tuloja)
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset

Kuinka Paljon Voin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Omalainan kautta todella laajalla skaalalla 100-60 000 euroa. Palvelu soveltuu siis niin pienen pikaluoton kuin suuremmankin kulutusluoton hankintaan.

Huomioi kuitenkin että sinulle ei välttämättä myönnetä haluamaasi lainasummaa, vaan se voi olla myös pienempi kuin hakemasi summa. Luottopäätös tehdään aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella ja lopullinen lainasumma sekä lainan korko määräytyy tällä perusteella.

Lainojen Maksuajat

Omalaina tarjoaa maksuaikaa lainoille jopa 15-vuoteen asti. Pitkät maksuajat tuovat joustoa lainan takaisinmaksuun mutta laina kannattaa aina silti pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti.

Maksamalla lainan takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, minimoit lainan korkoihin menevät kulut. Erityisesti suuremmissa lainasummissa  säästät sievoisen summan ku nmaksat lainan pois mahdollisimman nopeasti.

Laske siis aina tarkasti että mikä on maksimisumma, minkä voit kuukaudessa lyhentää ja hae lainalle maksuaikaa tämän summan perusteella.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Tämä riippuu valuitsemastasi lainapalvelusta ja lainasummasta. Pääsääntöisesti saat lainan tilillesi jo saman päivän aikana. Suuremmissa lainasummissa tai mahdollisesta pankkiviiveestä johtuen lainan tilille siirtymisessä saattaa kestää joissain tapauksissa 1-3 arkipäivää.

Joka tapauksessa Omalaina on erittäin nopea lainapalvelu ja sopii erinomaisesti nopen lainan hankkimiseen.

Miksi Omalaina?

Alla muutama syy miksi Omalaina voisi olla sinulle sopiva lainapalvelu:

 1. Nopea palvelu, rahat tilille jopa samana päivänä
 2. Ilmainen hakemus
 3. Säästät koroissa koska Omalaina etsii sinulle edullisimman lainantarjoajan
 4. Ei vakuuksia tai takaajia
 5. Jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
 6. 100 % Suomalainen

Jos tarvitset lainaa heti tilillesi, niin suosittelemme ehdottomasti Omalainaa erinomaisena vaihtoehtona. Koska lainahakemuksesi kilpailutetaan usean eri pankin kesken, niin löydät suurella todennäköisyydellä itsellesi sopivan lainatarjouksen.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.omalaina.fi
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi
 • Osoite: LVS Brokers Oy, PL 644, 00101 Helsinki

HAE Omalainaa KlikkaamallaTästä

Kokemuksia Lainanvälityksestä?

Oletko käyttänyt Omalainaa tai jotain muuta lainanvälityspalvelua lainan hankkimiseen? Otamme mielellämme vastaan kokemuksia kommenttien muodossa!

Näin pystymme välittämään tietoa myös muille lainan tarpeessa oleville ihmisille.

Kiitämme palautteestasi!

Jyri Hagman

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *