Hae Pikaluotto Tilillesi Hetkessä

Tarvitsetko pikaluottoa helpottamaan arjen rahamurheita? Onko rahalle pikaisesti tarvetta esim. lomamatkaan tai remonttiin? Tältä sivulta löydät kattavasti eri pikaluottoja tarjoavia palveluita. Valitse itsellesi sopivin lainapalvelu ja hae pikaluotto tilillesi minuuteissa. Alla sivustomme TOP 3 pikaluottoa tarjoavat palvelut. Selaamalla sivua alaspäin löydät lisää vaihtoehtoja pikaluoton hakemiseen.

Omalaina logo

  Korko alk.: 4,19 %

  Lainasumma: 100-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu
Komplett Bank Mastercard

  Korko alk.: 19,44 %

  Lainasumma: 5000 € luottoraja

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Ei

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Kyllä


Hae Lainaa
Arvostelu
Saldo logo

  Korko alk.: 13,99 %

  Lainasumma: 2000-10.000 €

  Laina-aika: 12-88 kk

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu

* Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10000 euron suuruiselle lainalle 5 vuoden maksuajalla on 6,26 % ja takaisinmaksettava summa 11 623 euroa.

Pikaluotto Tilille Edullisesti

pikaluotto

Tarvitsetko pikaluottoa heti tilillesi? Listaamme tälle sivulle kaikki parhaat paikat hakea pikaluottoa netistä vuonna 2022.

Katso alta lyhyt esittely kustakin paikasta, valitse itsellesi sopivin ja hae pikaluotto tilillesi jo tänään! Tarkemmat korkotiedot lainoista löydät siirryttyäsi haluamasi lainapalvelun sivustolle.

Jos et löydä itsellesi mieluista pikalainaa alla mainituista palveluista, niin tutustu myös kätevään lainahakuumme.

Kaikki Pikaluotot

Alla listattuna kaikki tämän hetken suosituimmat netissä pikaluottoa tarjoavat lainapalvelut.

Rahoitu.fi

rahoitu.fiTarvitsetko vakuudetonta lainaa 2000-60.000 euroa? Rahoitu.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita pikaluottoa tarjoavia yrityksiä. Valitse saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivin.

HAE Lainaa Tästä

Freedom Rahoitus

Isompaan luottotarpeeseen sopii erinomaisesti Freedom Rahoitus. Lainaa jopa 50.000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia tarjoava palvelu on erittäin suosittu ja edullinen.

HAE Lainaa Tästä

Vertaaensin.fi

vertaaensin.fiVertaaensin.fi on lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa pikaluottoa 500-60 000 euroa. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

HAE Lainaa Tästä

Komplett Bank Mastercard

Jopa 5000 euron luottoraja käyttöösi Komplett Bank Mastercardilla! Tällä luottokortilla kerrytät myös bonuksia niin ostoista kuin käteisnostoistakin. Kortti on vuosimaksuton ja siihen sisältyy mm. ilmainen matkavakuutus.

HAE Lainaa Tästä

Vippi.fi

vippi.fiVippi.fi on suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea nopeasti tilillesi joko 2000 euron suuruisen joustoluoton tai jopa 10 000 euron suuruisen kulutusluoton.

HAE Lainaa Tästä

Saldolimiitti

Saldolimiitti myöntää tililuottoa kilpailukykyisillä koroilla jo 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hae 2000 euron jatkuva luotto käyttöösi!

HAE Lainaa Tästä

Rahalaitos

Rahalaitos on palvelu, joka kilpailuttaa pikaluotot puolestasi usean eri lainantarjoajan kautta. Luottoa Rahalaitoksen kautta voit saada jopa 70.000 euroa!

HAE Lainaa Tästä

Käyttöraha.fi

Käyttöraha on uusi lainapaikka, joka myöntää asiakkailleen jopa 50.000 euron suuruista joustoluottoa heti tilille. Palvelun ikäraja on 23-vuotta ja luoton takaisinmaksu on tehty todella joustavaksi

HAE Lainaa Tästä

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen usean rahoituslaitoksen joukosta. Lainaa aina pienistä vipeistä 50.000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Lendo

LendoLendo on lainanvälityspalvelu, joka etsii sinulle parhaan lainatarjouksen reilusti yli 20 lainapalvelun joukosta. Voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainat välillä 500-60 000 euroa.

HAE Lainaa Tästä

Balanzia

balanzia logoBalanzia on Suomen lainamarkkinoilla suhteellisen uusi lainapalvelu. Voit hakea lainaa Balanzian kautta 3000-30 000 euroa kilpailukykyisillä koroilla. Ikäraja lainan saamiseksi on 24-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Bondora

Hae Bondoran kautta vertaislainaa tilillesi jopa 10.000 euroa. Alustava lainapäätös välittömästi ja maksuaikaa joustavasti 3-60 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Rahapalvelu.fi

Hae itsellesi 100-4000 euron suuruinen luotto Rahapalvelulta. Palvelu on yksi edullisimmista joustoluottoa tarjoavista lainapalveluista tällä hetkellä.

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian

Bank Norwegian on Norjalainen pankki, joka on nyt saapunut myös Suomen markkinoille. Hae lainaa jopa 60.000 euroa todella edullisesti! Palvelun ikäraja on 23-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian Luottokortti

Bank Norwegianin tarjoamaan luottokorttiin saat jopa 10.000 euron luottorajan ja 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Todella suosittu luottokortti monipuolisilla eduilla!

HAE Lainaa Tästä

Ege.fi

Egen kautta saat nopeasti ja edullisesti tilillesi 100 euron suuruisen pikaluoton. Vipin laina-aika on aina 30 vuorokautta ja voit hakea sitä tilillesi jos olet 20-vuotias henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

HAE Lainaa Tästä

Instabank

Instabank on uusi Norjalainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa tilillesi 500-50.000 euroa nopeasti ja luotettavasti.

HAE Lainaa Tästä

Credigo

Credigo myöntää asiakkailleen 500-5000 euron suuruisia lainoja todella joustavilla maksuajoilla. Välitön lainapäätös ja rahat tilillesi minuuteissa!

HAE Lainaa Tästä

Ferratum

Ferratumin kautta haet nopeasti 100-4000 euron suuruisen joustoluoton käyttöösi. Maksat kuluja lainasta vasta kun nostat joustoluottoa tilillesi. Laina sopii siis hyvin esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

HAE Lainaa Tästä

Surimo Finance

Jos tarvitset todella edullista lainaa heti tilillesi, niin kannattaa kokeilla Surimoa! Palvelun kautta voit hakea kulutusluottoa 500-4000 euroa. Ikäraja ainoastaan 19-vuotta!

HAE Lainaa Tästä

Ostosraha

Ostosrahan kautta voit hakea kulutusluotto nopealla nettihakemuksella 400-3000 euroa. Maksuaikaa lainallesi saat 1-3 vuotta!

HAE Lainaa Tästä

Ainalaina

Ainalaina logoAinalaina on myöntänyt pikalainoja tyytyväisille asiakkaille jo vuodesta 2006 asti. Luotettavan lainapalvelun kautta voit hakea käyttöösi 50-2000 euron suuruisen luoton.

HAE Lainaa Tästä

Komplett Bank

Komplett Bank on uusi lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa nopeasti 1000-50.000 euroa. Lainahakemus on aina ilmainen ja lainapäätöksen saat todella nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

HAE Lainaa Tästä

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa kaikille 18-vuotta täyttäneille joko ilmaisen pikavipin tai jopa 2000 euron suuruisen joustoluoton heti tilille.

HAE Lainaa Tästä

Credento

Jos tarvitset kulutusluottoa tilillesi todella nopeasti, niin Credento voi olla sinulle hyvä ratkaisu. Kulutusluottoa 1500-10000 euroa läpinäkyvällä hinnoittelulla.

HAE Lainaa Tästä

Credit24

Credit24 on erittäin suosittu lainapaikka, joka tarjoaa jatkuvaa luottoa aina 3000 euroon asti. Jatkuva luotto tarkoittaa sitä, että voit aina halutessasi nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa.

HAE Lainaa Tästä

Easycredit

Easycredit on jo vuodesta 2006 alkaen toiminut lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa tilillesi 500-5000 euroa. Ikäraja lainan saamiseksi on 20-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Suomilimiitti

2000 euron luottotili käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Suomilimiitin kautta voit hakea lainaa, jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

HAE Lainaa Tästä

Cashbuddy

Cashbuddyn kautta saat lainaa 1000-3000 euroa. Jos lainapäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi välittömästi. Lainaa voit hakea Cashbuddyn kautta kätevästi myös mobiilisti.

HAE Lainaa Tästä

Lainasto

Lainaa 100-5000 euroa todella nopeasti tilillesi. Lainasto tarjoaa asiakkailleen pikalainoja, kulutusluottoja sekä joustoluottoja todella monipuolisesti.

HAE Lainaa Tästä

Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa käyttöösi markkinoiden suurinta 3000 euron suuruista joustoluottoa. Ensimmäinen 500 euron luotto täysin ilman korkoja tai kuluja!

HAE Lainaa Tästä

Euro24

Euro24:n tililuotto on kuin luottokortti ilman korttia. Hae 2000 euron suuruinen tililuotto käyttöösi ilmaisella nettihakemuksella 10-minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Everyday

Hae luottokortti kännykkääsi! Everydayn joustoluotolla saat käyttöösi 2000 euron suuruisen luottorajan. Voit tehdä nostoja milloin tahansa ja luoton minimilyhennys on ainoastaan 10 %.

HAE Lainaa Tästä

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa perinteistä kulutusluottoa 2000-5000 euroa. Palvelun ikäraja on ainoastaan 18-vuotta ja maksuaikaa pikaluotolle saat 6-24 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Lainalaitos

Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous Lainalaitoksen kautta. Tavoitat yhdellä hakemuksella monta rahoituslaitosta ja voit hakea lainaa aina 30.000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Ekstraluotto

Ekstraluotto tarjoaa jopa 2100 euron suuruisen jatkuvan tililuoton käyttöösi kilpailukykyisillä koroilla. Hae lainaa täyttämällä ilmainen lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään.

HAE Lainaa Tästä

Aasa

Tarvitsetko luottoa 2000-5000 euroa? Aasalta saat lainapäätöksen nopeasti ilmaisen nettihakemuksen täyttämisen jälkeen.

HAE Lainaa Tästä

Euroloan

Euroloan tarjoaa käyttöösi jopa 10.000 euron suuruisen jatkuvan luottotilin. Maksat korkoa ja kuluja vasta kun nostat rahaa tilillesi luottotililtä.

HAE Lainaa Tästä

Tonnilaina

Aasan uusi lainatuote tonnilaina on nimensä mukaisesti 1000 euron suuruinen laina. Maksuaikaa lainalle saat aina 19 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Pikaluotto Netistä 2022

hae pikaluottoa

Pikavippi on lyhytaikainen ja vakuudeton luotto, jota useimmiten myönnetään 50 – 400 euroa, vaikka osa lainapalveluista myöntää pikalainaa myös muutamia tuhansia euroja.

Pikaluottoa kutsutaan usein myös nimellä pikalaina, pikavippi tai pienlaina. Hakijoiden onneksi, tänä päivänä markkinoilta ovat poistuneet pienet ja epämääräiset lainapalvelut, minkä ansiosta hakija voi olla varma pikaluoton ottamisen turvallisuudesta.

Lyhyesti pikalaina tarkoittaa sitä, että saat lainaa nopeasti, helposti ja ilman vakuuksia.

Nopeimmillaan pikaluottoa voi saada jopa alle 5 minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä sähköisesti. Pikaluotot ovatkin tarkoitettu erityisesti niille ihmisille, jotka tarvitsevat nopeasti lainaa arkielämän yllättäviin kuluihin.

Sivuillamme voit vertailla eri luotonantajien tarjoamia pikaluottoja ja valita omiin tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Lainaajasta riippuen saat pikaluoton heti tilillesi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Verkkohakemusta käytettäessä saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi samaan aikaan.

Pikaluotolla rahoitetaan yleensä jokin äkillinen ylimääräinen rahantarve, kuten esimerkiksi risteily, merkkipäivän tai jonkin muun juhlan järjestäminen.

Pikaluoton laina-aika on yleensä erittäin lyhyt ja todellinen korko korkea verrattuna useiden vuosien pituisiin lainoihin. Tosin pikalainaa saa nykyään myös pidemmällä maksuajalla.

Miten Luottoa Haetaan?

Pikaluoton hakeminen on tänä päivänä todella nopeaa ja vaivatonta. Käytännössä hakeminen tapahtuu seuraavalla kaavalla lähes kaikkien tällä sivulla mainittujen lainapaikkojen kautta:

 • Siirry haluamasi lainapaikan sivuille
 • Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
 • Täytä hakemukseen henkilökohtaiset tietosi
 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla

Helppoa vai mitä. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen useimmiten välittömästi ja rahatkin maksetaan tilillesi minuuteissa!

Kuka Voi Hakea Pikaluottoa?

Lainaehdot vaihtelevat hieman eri lainapaikkojen välillä mutta pääsääntöisesti voit hakea pikaluottoa netistä, jos täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet Suomen kansalainen tai sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omistat verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen
 • Sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot(Isommat lainat)

Valitse haluamasi lainapaikka ja tutustu tarkemmin kyseisen lainapaikan ehtoihin heidän sivuillaan tai tämän sivuston lainaesittelyjen kautta.

Mistä Luottoa Kannattaa Hankkia?

Netissä on tänä päivänä todella paljon paikkoja, joiden kautta voit hakea pikaluottoa tilillesi. Ennen lainapäätöksen tekoa kannattaa kuitenkin tutustua eri lainapaikkojen tarjontaan.

Erityisesti silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainaa, niin korot ja kulut voivat vaihdella todella rajusti eri paikkojen välillä.

Tutustu siis huolella eri paikkojen tarjontaan ennen pikaluoton hakemista jotta saat parhaan kuvan siitä, mistä juuri sinun haluamallasi lainasummalla ja maksuajalla saa lainaa edullisimmin.

Lainahakemuksia kannattaa täyttää mahdollisimman moneen eri paikkaan koska lainahakemuksien teko on aina ilmaista. Saaduista lainatarjouksista voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan.

Helpottaaksemme valintaasi, olemme lisänneet alla olevaan taulukkoon suosituimpien pikaluottoa tarjoavien palveluiden lainasummat, maksuajat ja ikärajat.

Pääset tutustumaan tarkemmin haluamaasi lainapaikkaan napsauttamalla lainapaikan logoa.

Lainapaikka Ikäraja Lainasummat Maksuaika
omalaina 18-vuotta 100-60.000 € 1-15-vuotta
23-vuotta 1000-50.000 € 1-15-vuotta
20-vuotta 50-2000 € Jatkuva luotto
20-vuotta 100-2500 € 6-60 kuukautta
vertaaensin.fi 18-vuotta 500-60.000 € 1-15-vuotta
Lendo 20-vuotta 500-60.000 € 1-15-vuotta
bondora 21-vuotta 500-10.000 € 3-60 kuukautta
20-vuotta 400-3000 € 1-3-vuotta
18-vuotta 500-50.000 € 1-15-vuotta
Käyttöraha 20-vuotta 1000-50.000 € Jatkuva luotto
saldolimiitti 18-vuotta 100-2000 e Jatkuva luotto
23-vuotta 1000-50.000 € Jatkuva luotto
Ege 20-vuotta 100 € 30 vuorokautta
Instabank 23-vuotta 500-50.000 € 3-15-vuotta
credento 22-vuotta 1500-10.000 € 2-8-vuotta
easycredit 20-vuotta 500-5000 € 2-10-vuotta
20-22-vuotta 500-50.000 € 1-15-vuotta
vippi.fi 20-vuotta 100-10.000 € Jatkuva luotto
credit24 19-vuotta 10-4000 € Jatkuva luotto
Zmarta 18-vuotta 500-50.000 € 1-15-vuotta
19-vuotta 100-4000 € Jatkuva luotto
bigbank 22-vuotta 1000-50.000 € 2-10-vuotta

Pikalainojen Kulut Ja Korot

Pikavippien kuluissa on todella huomattavia eroja, joten vertailu kannattaa. Eri lainoja vertailemalla voit huomata, että kallein laina voi olla kuluiltaan jopa useita kymmeniä kertoja kalliimpi kuin halvin laina, eli vertailemalla eri lainoja voit säästää satoja euroja puhdasta rahaa.

Vertaillessasi eri pikaluottoja, kannattaa ottaa huomioon pikaluoton suuruus, ikäsi, maksuerien määrät ja laina-aika, jotta voit paremmin valita sopivan pikalainan lainatarpeesi ja tulevan maksykykysi mukaan

Pikaluottojen korot vaihtelevat huomattavasti laina-ajan mukaan, joten lyhyt pikavippi voi olla varsin halpakin. Kuitenkin vuosikorko on usein suhteellisen suuri, josta johtuen toisilla voi ilmaantua maksuvaikeuksia.

Pikaluottojen koroista on valitettu paljon viime vuosien aikana, mikä on haitannut lyhytaikaisia pikalainoja myöntävien rahoitusyhtiöiden toimintaa, mutta poliisin tutkimuksissa on tultu siihen tulokseen, ettei kyseessä ole mitään laitonta.

Myös syyskuussa 2019 voimaan tuleva lainojen korkokatto rajoittaa pikaluottoyritysten perimiä korkoja 20 %:iin. Jatkossa voit siis saada pikaluottoa netistä todella edullisesti!

Korkokattoa kiristettiin edelleen vuonna 2020 ja tällä hetkellä on voimassa laki, joka määrittää korkokatoksi lainoille 10% nimelliskoron. Huom! Korkokatto on väliaikainen ja on voimassa 31.9.2021 asti. Tämän jälkeen lainojen maksimikorko palaa 20%:iin.

Moni pikalaina on mahdollista saada ensimmäisellä kerralla ilman kuluja, joten pikaluotonantajat ovat usein reilumpia kuin pankit, sillä pankista on mahdotonta saada mitään lainaa ilman korkoja.

Tutustu myös korottomiin pikaluottoihin tai löydä halvimmat tarjolla olevat lainat. Löydät myös tuoreen listauksen Suomen TOP 10 pikaluotoista täältä: Pikalainaa heti tilille - Esittelyssä TOP 10 lainapalvelut

Helpota Elämää Pikaluoton Avulla

Pikaluotot ovat yleisesti noin 50-2000 euron suuruisia, joissa maksuaika vaihtelee päivästä useampaan kuukauteen. Pikaluotot ovat ainoa järkevä tapa hankkia pieni summainen laina, koska pankista haetun pienlainan hakemusprosessi ja käsittely on kohtuuttoman hankala, pitkä ja kustannukset ovat monesti moninkertaiset.

Verkosta haettavien pikaluottojen etu on myös, että lainan saa todella nopeasti tilille ja lainalle voi olla joustava takaisinmaksusuunnitelma.

Ihmiset ottavat pikavippejä aivan tavallisiin menoihin, eikä lainatarvetta tarvitse erikseen ilmoittaa pikaluottoa hakiessa. Voi olla, että kodinkone menee yhtäkkiä rikki tai yllättäen löytyy mahtava matkatarjous, mutta palkkapäivään on vielä aikaa.

Pikaluotot ovat sinua varten helpottaaksesi elämääsi!

Onko Pikaluotto Järkevä Ratkaisu?

Pikaluottoja on tarjottu kuluttajille Suomessa 2000-luvun alusta alkaen ja ne ovat herättäneet runsaasti keskustelua. Keskustelu on ollut yleisesti negatiivissävytteinen erityisesti siitä syystä että pikaluotot ovat olleet osasyy kasvaviin maksuhäiriöongelmiin Suomessa.

Tämä keskustelu on ollut aiheellista sillä ennen vanhaan pikaluottoja oli todella helppo saada ja niistä perittiin järjettömän suuria korkoja. Tämä taas johti siihen että monet ihmiset ajautuivat vaikeuksiin pikaluottojen takia.

Tänä päivänä asia on kuitenkin toisin. Syyskuussa 2019 voimaan tulleen pikavippien korkoa koskevan lakimuutoksen myötä myös pikaluottojen korkotasot ovat nyt järkevällä tasolla, eikä niitä myönnetä enää niin helposti mm. työttömille henkilöille.

Voidaan siis todeta että tänä päivänä pikaluotto on järkevä ratkaisu tilanteissa, joissa äkillinen rahantarve yllättää ja mahdollisuuksia kattaa näitä menoja ei ole muuten kuin pienen lainan avulla. Pikaluottoa on helppo hakea suoraan verkosta todella nopeasti.

Toki kannattaa muistaa että vaikka korot ovat nyt järkevällä tasolla, niin pikaluottojen kanssa kannattaa silti olla varovainen. Pienet korot eivät takaa sitä etteikö ylimääräisen lainan ottaminen johtaisi maksuvaikeuksiin.

Lainaa Vastuullisesti

Pikavippi on tarkoitettu kuitenkin ainoastaan vastuullisesti talousasiansa hoitaville ihmisille, joten jos sinulla on jo entuudestaan ongelmia velkojen ja luottojen kanssa, niin älä ota lisälainaa, vaan vältä sitä.

Erityisen huonoksi tilanne voi muuttua, jos otetaan uusi luotto vanhan maksamiseksi. Tällöin kulut kerääntyvät päällekkäin ja satasenkin pikaluotto voi vuodessa muuttua tuhansien eurojen velaksi.

Pikaluottojen kanssa ylivelkaantuminen voi tapahtua yllättävän nopeasti. Netin kautta haettavat luotot on kuitenkin hyvä apu äkillisen rahan tarpeen yllättäessä jos on varaa maksaa luotto takaisin.

Joten jos voit maksaa velat takaisin ongelmitta, niin pikaluotto on erinomainen vaihtoehto helpottaa hetkellistä rahan puutetta!

Luotonantajan Vastuu Pikaluotoissa

Luotonhakijan lisäksi myös pikaluoton myöntäjällä on oma vastuunsa luoton myöntämiselle. Kaikkien pikaluottoa myöntävien palveluiden tulee noudattaa toiminnassaan Suomen lakia. Tänä päivänä suurin osa luotonmyöntäjistä toimii vastuullisesti mutta sekaan mahtuu aina myös niitä, jotka yrittävät kiertää lakia tai toimivat muuten rikollisella tavalla.

Tarkista siis aina palvelun luotettavuus ennen kuin nostat pikaluottoa tilillesi. Älä hae pikaluottoa paikasta, joka osuu johonkin seuraavista:

 • Pikaluoton myöntäjä on yksityishenkilö
 • Luotonmyöyntäjä pyytää lainalle jonkinlaisen vakuusmaksun ennen lainan myöntämistä
 • Henkilötietojasi kalastellaan ilman turvallista tunnistautumista tai verkkosivustoa(Esim. sähköpostin välityksellä)
 • Pikaluotto luvataan myöntää ilman luottotietoja

Vastuullinen luotonantaja selvittää aina asiakkaan maksukyvyn ennen pikaluoton myöntämistä. Tähän maksukyvyn selvittämiseen kuuluu myös luottotietojen tarkistus. Yksikään vastuullinen luotonantaja ei myönnä lainaa luottotiedottomalle henkilölle tänä päivänä.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
3.67 (3 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä Pikaluotoista

Vertaa Pikaluotot

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi mieleistä pikaluottoa, niin kätevän lainavertailumme avulla voit verrata lähes 100 lainapalvelun tiedot.

Vertaa Pikaluotot

Jaa Tämä