pikaluotto

Pikaluotto Tilille Edullisesti

Tarvitsetko pikaluottoa heti tilillesi? Listaamme tälle sivulle kaikki parhaat paikat hakea pikaluottoa netistä vuonna 2018. Katso alta lyhyt esittely kustakin paikasta, valitse itsellesi sopivin ja hae pikaluotto tilillesi jo tänään! Tarkemmat korkotiedot lainoista löydät siirryttyäsi haluamasi lainapalvelun sivustolle.

Jos et löydä itsellesi mieluista pikaluottoa alla mainituista palveluista, niin tutustu myös kätevään lainahakuumme tai tilaa ilmainen uutiskirje.

Bondora

Hae Bondoran kautta vertaislainaa tilillesi jopa 10.000 euroa. Alustava lainapäätös välittömästi ja maksuaikaa joustavasti 3-60 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Suomilimiitti

2000 euron luottotili käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Suomilimiitin kautta voit hakea lainaa, jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian

Bank Norwegian on Norjalainen pankki, joka on nyt saapunut myös Suomen markkinoille. Hae lainaa jopa 60.000 euroa todella edullisesti! Palvelun ikäraja on 23-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Siimpl

Siimpl on erinomainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa sinulle parhaan lainan yli 15 eri rahoituslaitoksen joukosta. Ikäraja ainoastaan 18-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Rahalaitos

Rahalaitos on palvelu, joka kilpailuttaa pikaluotot puolestasi usean eri lainantarjoajan kautta. Luottoa Rahalaitoksen kautta voit saada jopa 70.000 euroa!

HAE Lainaa Tästä

Instabank

Instabank on uusi Norjalainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa tilillesi 500-50.000 euroa nopeasti ja luotettavasti.

HAE Lainaa Tästä

Käyttöraha.fi

Käyttöraha on uusi lainapaikka, joka myöntää asiakkailleen jopa 50.000 euron suuruista joustoluottoa heti tilille. Palvelun ikäraja on 23-vuotta ja luoton takaisinmaksu on tehty todella joustavaksi

HAE Lainaa Tästä

Ege.fi

Egen kautta saat nopeasti ja edullisesti tilillesi lainaa 100-2800 euroa. Palvelun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen ja maksuaikaa lainoille saat summasta riippuen 2-12 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Cashbuddy

Cashbuddyn kautta saat lainaa 1000-3000 euroa. Jos lainapäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi välittömästi. Lainaa voit hakea Cashbuddyn kautta kätevästi myös mobiilisti.

HAE Lainaa Tästä

Ferratum

Ferratumin kautta haet nopeasti 50-2000 euron suuruisen joustoluoton käyttöösi. Maksat kuluja lainasta vasta kun nostat joustoluottoa tilillesi. Laina sopii siis hyvin esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

HAE Lainaa Tästä

Rahapalvelu.fi

Hae itsellesi 100-4000 euron suuruinen luotto Rahapalvelulta. Palvelu on yksi edullisimmista joustoluottoa tarjoavista lainapalveluista tällä hetkellä.

HAE Lainaa Tästä

Credigo

Credigo myöntää asiakkailleen 100-2500 euron suuruisia lainoja todella joustavilla maksuajoilla. Välitön lainapäätös ja rahat tilillesi minuuteissa!

HAE Lainaa Tästä

Surimo Finance

Jos tarvitset todella edullista lainaa heti tilillesi, niin kannattaa kokeilla Surimoa! Palvelun kautta voit hakea kulutusluottoa 500-4000 euroa. Ikäraja ainoastaan 19-vuotta!

HAE Lainaa Tästä

Lainasto

Lainaa 100-5000 euroa todella nopeasti tilillesi. Lainasto tarjoaa asiakkailleen pikalainoja, kulutusluottoja sekä joustoluottoja todella monipuolisesti.

HAE Lainaa Tästä

Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa käyttöösi markkinoiden suurinta 3000 euron suuruista joustoluottoa. Ensimmäinen 500 euron luotto täysin ilman korkoja tai kuluja!

HAE Lainaa Tästä

Ostosraha

Ostosrahan kautta voit hakea kulutusluotto nopealla nettihakemuksella 400-10.000 euroa. Maksuaikaa lainallesi saat jopa 72 kuukautta!

HAE Lainaa Tästä

Freedom Rahoitus

Isompaan luottotarpeeseen sopii erinomaisesti Freedom Rahoitus. Lainaa jopa 50.000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia tarjoava palvelu on erittäin suosittu ja edullinen.

HAE Lainaa Tästä

Vivus

Jos tarvitset pienen pikavipin nopeasti tilillesi, niin Vivus on hyvä vaihtoehto. Saat ensimmäisen 400 euron vipin 30 päiväksi täysin ilman kuluja ja korkoja!

HAE Lainaa Tästä

Limiitti.fi

Limiitti.fi myöntää tililuottoa kilpailukykyisillä koroilla jo 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hae 2000 euron jatkuva luotto käyttöösi!

HAE Lainaa Tästä

Komplett Bank

Komplett Bank on uusi lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa nopeasti 1000-50.000 euroa. Lainahakemus on aina ilmainen ja lainapäätöksen saat todella nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

HAE Lainaa Tästä

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa kaikille 18-vuotta täyttäneille joko ilmaisen pikavipin tai jopa 2000 euron suuruisen joustoluoton heti tilille.

HAE Lainaa Tästä

Euro24

Euro24:n tililuotto on kuin luottokortti ilman korttia. Hae 2000 euron suuruinen tililuotto käyttöösi ilmaisella nettihakemuksella 10-minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Everyday

Hae luottokortti kännykkääsi! Everydayn joustoluotolla saat käyttöösi 2000 euron suuruisen luottorajan. Voit tehdä nostoja milloin tahansa ja luoton minimilyhennys on ainoastaan 10 %.

HAE Lainaa Tästä

Lainalaitos

Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous Lainalaitoksen kautta. Tavoitat yhdellä hakemuksella monta rahoituslaitosta ja voit hakea lainaa aina 30.000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Ekstraluotto

Ekstraluotto tarjoaa jopa 2100 euron suuruisen jatkuvan tililuoton käyttöösi kilpailukykyisillä koroilla. Hae lainaa täyttämällä ilmainen lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään.

HAE Lainaa Tästä

Credento

Jos tarvitset kulutusluottoa tilillesi todella nopeasti, niin Credento voi olla sinulle hyvä ratkaisu. Kulutusluottoa 1000-5000 euroa läpinäkyvällä hinnoittelulla.

HAE Lainaa Tästä

Aasa

Tarvitsetko pikaluottoa 2000-5000 euroa? Aasalta saat lainapäätöksen nopeasti ilmaisen nettihakemuksen täyttämisen jälkeen.

HAE Lainaa Tästä

Euroloan

Euroloan tarjoaa käyttöösi jopa 10.000 euron suuruisen jatkuvan luottotilin. Maksat korkoa ja kuluja vasta kun nostat rahaa tilillesi luottotililtä.

HAE Lainaa Tästä

Tonnilaina

Aasan uusi lainatuote tonnilaina on nimensä mukaisesti 1000 euron suuruinen laina. Maksuaikaa lainalle saat aina 19 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen usean rahoituslaitoksen joukosta. Lainaa aina pienistä vipeistä 50.000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Credit24

Credit24 on erittäin suosittu lainapaikka, joka tarjoaa jatkuvaa luottoa aina 3000 euroon asti. Jatkuva luotto tarkoittaa sitä, että voit aina halutessasi nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa.

HAE Lainaa Tästä

Ainalaina

Ainalaina on myöntänyt pikaluottoja tyytyväisille asiakkaille jo vuodesta 2006 asti. Luotettavan lainapalvelun kautta voit hakea käyttöösi 50-2000 euron suuruisen luoton.

HAE Lainaa Tästä

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa perinteistä kulutusluottoa 2000-5000 euroa. Palvelun ikäraja on ainoastaan 18-vuotta ja maksuaikaa pikaluotolle saat 6-24 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Easycredit

Easycredit on jo vuodesta 2006 alkaen toiminut lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa tilillesi 100-5000 euroa. Ikäraja lainan saamiseksi on 20-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Pikaluotto Netistä 2018

Pikaluotto on lyhytaikainen ja vakuudeton luotto, jota useimmiten myönnetään 50 – 400 euroa, vaikka osa lainapalveluista myöntää pikalainaa myös muutamia tuhansia euroja.

Pikaluottoa kutsutaan usein myös nimellä pikalaina, pikavippi tai pienlaina. Hakijoiden onneksi, tänä päivänä markkinoilta ovat poistuneet pienet ja epämääräiset lainapalvelut, minkä ansiosta hakija voi olla varma pikaluoton ottamisen turvallisuudesta.

Lyhyesti pikaluotto tarkoittaa sitä, että saat lainaa nopeasti, helposti ja ilman vakuuksia.

Nopeimmillaan pikaluottoa voi saada jopa alle 5 minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä sähköisesti. Pikaluotot ovatkin tarkoitettu erityisesti niille ihmisille, jotka tarvitsevat nopeasti lainaa arkielämän yllättäviin kuluihin.

Sivuillamme voit vertailla eri luotonantajien tarjoamia pikaluottoja ja valita omiin tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Lainaajasta riippuen saat pikaluoton heti tilillesi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Verkkohakemusta käytettäessä saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi samaan aikaan.

Pikaluotolla rahoitetaan yleensä jokin äkillinen ylimääräinen rahantarve, kuten esimerkiksi risteily, merkkipäivän tai jonkin muun juhlan järjestäminen.

Pikaluoton laina-aika on yleensä erittäin lyhyt ja todellinen korko korkea verrattuna useiden vuosien pituisiin lainoihin. Tosin pikalainaa saa nykyään myös pidemmällä maksuajalla.

Miten Luottoa Haetaan?

Pikaluoton hakeminen on tänä päivänä todella nopeaa ja vaivatonta. Käytännössä hakeminen tapahtuu seuraavalla kaavalla lähes kaikkien tällä sivulla mainittujen lainapaikkojen kautta:

  • Siirry haluamasi lainapaikan sivuille
  • Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika
  • Täytä hakemukseen henkilökohtaiset tietosi
  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla

Helppoa vai mitä. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen useimmiten välittömästi ja rahatkin maksetaan tilillesi minuuteissa!

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Lainaehdot vaihtelevat hieman eri lainapaikkojen välillä mutta pääsääntöisesti voit hakea pikaluottoa netistä, jos täytät seuraavat kriteerit:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet Suomen kansalainen tai sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Omistat verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen
  • Sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot(Isommat lainat)

Valitse haluamasi lainapaikka ja tutustu tarkemmin kyseisen lainapaikan ehtoihin heidän sivuillaan tai tämän sivuston lainaesittelyjen kautta.

Mistä Pikaluotto Kannattaa Hankkia?

Netissä on tänä päivänä todella paljon paikkoja, joiden kautta voit hakea pikaluottoa tilillesi. Ennen lainapäätöksen tekoa kannattaa kuitenkin tutustua eri lainapaikkojen tarjontaan.

Erityisesti silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainaa, niin korot ja kulut voivat vaihdella todella rajusti eri paikkojen välillä.

Tutustu siis huolella eri paikkojen tarjontaan ennen pikaluoton hakemista jotta saat parhaan kuvan siitä, mistä juuri sinun haluamallasi lainasummalla ja maksuajalla saa lainaa edullisimmin.

Lainahakemuksia kannattaa täyttää mahdollisimman moneen eri paikkaan koska lainahakemuksien teko on aina ilmaista. Saaduista lainatarjouksista voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan.

Helpottaaksemme valintaasi, olemme lisänneet alla olevaan taulukkoon suosituimpien pikaluottoa tarjoavien palveluiden lainasummat, maksuajat ja ikärajat.

Pääset tutustumaan tarkemmin haluamaasi lainapaikkaan napsauttamalla lainapaikan logoa.

LainapaikkaIkärajaLainasummatMaksuaika
19-vuotta100-4000 €Jatkuva luotto
23-vuotta1000-50.000 €1-15-vuotta
 20-vuotta1000-3000 €1-5-vuotta
 20-vuotta50-2000 €Jatkuva luotto
 20-vuotta 100-2500 € 6-60 kuukautta
 19-vuotta500-4000 €2-3-vuotta
 18-22-vuotta100-5000 €Max. 3-vuotta
 21-vuotta10-3000 € Jatkuva luotto
 20-vuotta 400-10.000 € 1-6-vuotta
 18-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta
 20-vuotta10-2010 €3-30 vuorokautta
 18-vuotta100-2000  eJatkuva luotto
 23-vuotta1000-50.000 €Jatkuva luotto
 18-vuotta100-2000 €Jatkuva luotto
 21-vuotta20-2000 €Jatkuva luotto
 21-vuotta2000-40.000 €1-10-vuotta
 21-vuotta10-2100 €Jatkuva luotto
 20-22-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta
 20-vuotta2000-5000 €6-24 kuukautta
 21-vuotta10-2000 €Jatkuva luotto
 18-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta

Pikaluottojen Kulut Ja Korot

Pikaluottojen kuluissa on todella huomattavia eroja, joten vertailu kannattaa. Eri lainoja vertailemalla voit huomata, että kallein laina voi olla kuluiltaan jopa useita kymmeniä kertoja kalliimpi kuin halvin laina, eli vertailemalla eri lainoja voit säästää satoja euroja puhdasta rahaa.

Vertaillessasi eri pikaluottoja, kannattaa ottaa huomioon pikaluoton suuruus, ikäsi, maksuerien määrät ja laina-aika, jotta voit paremmin valita sopivan pikalainan lainatarpeesi ja tulevan maksykykysi mukaan.

Pikaluottojen korot vaihtelevat huomattavasti laina-ajan mukaan, joten lyhyt pikaluotto voi olla varsin halpakin. Kuitenkin vuosikorko on usein suhteellisen suuri, josta johtuen toisilla voi ilmaantua maksuvaikeuksia.

Pikaluottojen koroista on valitettu paljon viime vuosien aikana, mikä on haitannut lyhytaikaisia pikalainoja myöntävien rahoitusyhtiöiden toimintaa, mutta poliisin tutkimuksissa on tultu siihen tulokseen, ettei kyseessä ole mitään laitonta.

Moni pikaluotto on mahdollista saada ensimmäisellä kerralla ilman kuluja, joten pikaluotonantajat ovat usein reilumpia kuin pankit, sillä pankista on mahdotonta saada mitään lainaa ilman korkoja.

Tutustu myös korottomiin pikaluottoihin tai löydä halvimmat tarjolla olevat lainat. Löydät myös tuoreen listauksen Suomen TOP 10 pikaluotoista täältä: Pikalainaa heti tilille – Esittelyssä TOP 10 lainapalvelut

Helpota Elämää Pikaluoton Avulla

Pikaluotot ovat yleisesti noin 50-2000 euron suuruisia, joissa maksuaika vaihtelee päivästä useampaan kuukauteen. Pikaluotot ovat ainoa järkevä tapa hankkia pieni summainen laina, koska pankista haetun pienlainan hakemusprosessi ja käsittely on kohtuuttoman hankala, pitkä ja kustannukset ovat monesti moninkertaiset.

Verkosta haettavien pikaluottojen etu on myös, että lainan saa todella nopeasti tilille ja lainalle voi olla joustava takaisinmaksusuunnitelma.

Ihmiset ottavat pikaluottoa aivan tavallisiin menoihin, eikä lainatarvetta tarvitse erikseen ilmoittaa pikaluottoa hakiessa. Voi olla, että kodinkone menee yhtäkkiä rikki tai yllättäen löytyy mahtava matkatarjous, mutta palkkapäivään on vielä aikaa.

Pikaluotot ovat sinua varten helpottaaksesi elämääsi!

Lainaa Vastuullisesti

Pikaluotto on tarkoitettu kuitenkin ainoastaan vastuullisesti talousasiansa hoitaville ihmisille, joten jos sinulla on jo entuudestaan ongelmia velkojen ja luottojen kanssa, niin älä ota lisälainaa, vaan vältä sitä.

Erityisen huonoksi tilanne voi muuttua, jos otetaan uusi pikaluotto vanhan maksamiseksi. Tällöin kulut kerääntyvät päällekkäin ja satasenkin pikaluotto voi vuodessa muuttua tuhansien eurojen velaksi.

Pikaluottojen kanssa ylivelkaantuminen voi tapahtua yllättävän nopeasti. Netin kautta haettavat luotot on kuitenkin hyvä apu äkillisen rahan tarpeen yllättäessä jos on varaa maksaa luotto takaisin.

Joten jos voit maksaa velat takaisin ongelmitta, niin pikaluotto on erinomainen vaihtoehto helpottaa hetkellistä rahan puutetta!

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Pikaluotto – Vertailussa markkinoiden edullisimmat pikaluotot
4.8 (96.67%) 6 Ääntä

Pikaluotto – Edullinen pikaluotto tili

Katso Myös:

Pikaluotto – Vertailussa markkinoiden edullisimmat pikaluotot Päivitetty: Joulukuu 4, 2018 by Ylläpito