BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

BRAbank Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

BRAbank on Norjalainen pankki, joka tarjoaa innovatiivisia rahoitusratkaisuja kuluttajille täysin digitaalisesti. Voit hakea pankin kautta vakuudetonta kulutusluottoa 1000-50 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla ja erittäin kilpailukykyisillä koroilla.

Voit hakea lainaa BRAbankilta, jos olet 23-vuotias henkilö ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi olet asunut Suomessa vähintään 3 vuoden ajan ja kuukausittaiset tulosi ovat vähintään 1200 euroa.

Lainaesimerkki: 10 000 euron suuruinen kulutusluotto 5 vuoden maksuajalla.  Nimelliskorko 13,77 %, avausmaksu 90 € ja todellinen vuosikorko 16,22 %. Maksat takaisin yhteensä 14 315 €.

Hyvää

Täysin digitaalinen ja nopea lainanhakuprosessi

Lainaa jopa 50 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa 1-15 vuotta

Kilpailukykyiset korot alk. 7,62 %

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Todella selkeät verkkosivut

Huonoa

Suhteellisen korkea ikäraja 23-vuotta

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla

BRAbank Arvostelu & Kokemuksia

BRAbank logoBRAbank on Norjalainen täysin digitaalisia rahoitusratkaisuja tarjoava pankki, joka on perustettu vuonna 2015. Pankki toimi ennen nimellä Monobank mutta kesäkuusta 2019 alkaen se vaihtoi nimensä BRAbankiksi.

Pankki tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja aina 50 000 euroon asti joustavilla 1-15 vuoden maksuajoilla. Korot ovat erittäin kilpailukykyiset alk. 7,62 %.

Voit hakea lainaa täysin digitaalisesti, mikä tarkoittaa sitä että lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopea. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Tästä artikkelista löydät todella kattavan infopaketin BRAbankin tarjoamista kulutusluotoista. Jatka siis tutustumista pankkiin ja päätä onko BRAbank sinulle sopiva paikka hakea lainaa.

BRAbank Lainatuotteet

BRAbankin lainatuote on perinteinen kulutusluotto. Luotto maksetaan kerralla tilillesi ja sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Voit hakea Kulutusluottoa BRAbankilta 1000-50 000 euroa ja maksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Lainaskaala on siis todella laaja ja soveltuu moneen eri tarkoitukseen.

BRAbank tarjoaa myös mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on siis kertynyt paljon kalliskorkoisia pikaluottoja, niin BRAbank on oiva vaihtoehto näiden luottojen yhdistämiseen yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Miten Lainaa Haetaan?

BRAbank lainan hakeminen

Kuten yllä mainittiin, niin BRAbank on täysin digitaalinen pankki ja sen lainanhakuprosessi on todella nopea ja vaivaton:

 1. Valitse palvelun etusivulla haluamasi maksuaika ja lainasumma ja paina ”Hae Lainaa” painiketta
 2. Täytä lomakkeelle henkilötietosi ja tiedot taloudellisesta tilanteestasi
 3. Allekirjoita lainahakemus sähköisesti
 4. Saat alustavan lainatarjouksen välittömästi sähköpostiisi
 5. Jos lainatarjous miellyttää sinua, niin hyväksy se
 6. Lähetä mahdollisesti tarvittavat liitteet BRAbankille sähköisesti
 7. Laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa

Itse lainahakemuksen täyttäminen vie aikaasi n. 10 minuuttia.

HUOM! Jos haluat löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, niin suosittelemme että kilpailutat kauttamme BRAbankin ja 20+ muuta lainapalvelua.

Kilpailuttamalla lainat saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella tarjouksia useilta eri pankeilta. Näin löydät kaikista suurimmalla todennäköisyydellä itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Jos kiinnostuit BRAbankista ja haluat hakea lainaa pankilta, niin lainan saamiseksi sinulta vaaditaan seuraavaa:

 • Olet vähintään 23 vuotias
 • Olet asunut Suomessa vakituisesti viimeiset 3 vuotta
 • Sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä
 • Omaat vähintään 1200 euron suuruiset kuukausittaiset bruttotulot

BRAbank Korko Ja Kulut

BRAbankin tarjoamien lainojen korot ja kulut ovat erittäin kilpailukykyiselle tasolla verrattuna vastaavanlaisia vakuudettomia lainoja tarjoaviin palveluihin.

Alle olemme eritelleet lainaan liittyvät kulut:

Tuote Hinta
Nimelliskorko 7,62 % – 19,62 %
Lainan avausmaksu 45 € – 90 €
Lainan tilinhoitomaksu 5 €/kk
Maksumuistutus 5 €

Lainaesimerkki: 10 000 euron suuruinen kulutusluotto 5 vuoden maksuajalla. Nimelliskorko 13,77 %, avausmaksu 90 € ja todellinen vuosikorko 16,22 %. Maksat takaisin yhteensä 14 315 €.

Milloin Lainaa Voi Hakea?

Koska BRAbank toimii täysin digitaalisesti, niin lainaa voi hakea milloin tahansa.

Voit siis käydä täyttämässä lainahakemuksen pankin verkkosivustolla vaikka keskellä yötä ja saada alustavan lainapäätöksen sähköpostiisi välittömästi.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Lainan kuukausierän ja mahdolliset muut kulut näet lainasopimuksesta

Ensimmäinen lasku lähetetään sinulle aina postitse. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vaihtaa joko E-laskutukseen tai Netpostilaskuun. Lasku lähetetään aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää.

Hae Lainaa Yhteishakijan Kanssa

BRAbank tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa.

Yhteishakijaa kannattaa aina käyttää lainan hakemisen yhteydessä mahdollisuuksien mukaan mm. seuraavista syistä:

 • Laina myönnetään suuremmalla todennäköisyydellä
 • Lainaehdot ovat yleensä paremmat

Yhteishakijaksi sopii mainiosti esim. perheenjäsen, ystävä tai sukulainen. Erityisesti suuremmissa lainasummissa yhteishakijan kanssa lainan hakeminen on hyvinkin suositeltavaa.

Voinko Korottaa Lainaani?

Kyllä voit!

Voit hakea BRAbankin kautta ottamaasi lainaan korotusta kolmen kuukauden jälkeen ensimmäisen lainan nostosta. Lainan korotus tapahtuu seuraavasti:

 • Täytä BRAbankin verkkosivustolla uusi lainahakemus ja ilmoita hakemukseen olemassa olevan lainasi pääoma ja haluamasi lisälainan yhteenlaskettu summa.

Lainan korotuspäätökseen vaikuttaa oleellisesti se että oletko pystynyt hoitamaan ensimmäisen lainasi maksut ajallaan.

BRAbank Verkkosivusto

BRAbankin verkkosivusto on todella selkeä ja helppokäyttöinen. Verkkosivustolle ei ole lisätty mitään turhaa vaan se on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena.

Asiakkaan kannalta tämä on hyvä asia sillä kaikki tarvittava löytyy helposti ja lainan hakeminen on todella vaivatonta.

Annamme kuitenkin verkkosivustolle hieman moitteita siitä että sille ei ole lisätty chat ominaisuutta. Jos sinulle tulee kysyttävää lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, niin avun saaminen chatin välityksellä ei ole valitettavasti mahdollista.

Perustietoa BRAbankista

BRAbank on Norjalainen pankki, joka on uusi tulokas Suomen lainamarkkinoilla. Se on perustettu vuonna 2015 nimellä Monobank ja vuodesta 2019 lähtien toiminut nykyisellä nimellään. Monobank ja BRAbank fuusioituivat kesällä 2019.

Suomessa BRAbank on myöntänyt lainoja vuodesta 2017 lähtien ja tällä hetkellä sillä on toimintaa Suomen ja Norjan lisäksi myös Ruotsissa.

Pankin tarjontaan kuuluvat Norjassa myös säästötilit ja luottokortit mutta ainakin toistaiseksi se on pysyttäytynyt ainoastaan kulutusluotoissa Suomen maaperällä.

Kyseessä on luotettava lainantarjoaja, joka toimii Norjan finanssivalvonnan alaisuudessa ja on myös listautunut Oslon pörssiin Merkur Market markkinapaikalle vuonna 2017.

Työntekijöitä pankilla on n. 60 henkilöä ja n. 30 000 asiakasta(2018). Pankki ei siis kuulu suurimpien joukkoon mutta kasvaa ja laajentaa jatkuvasti.

BRAbank Asiakaspalvelu

BRAbankin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita myös Suomen kielellä. Tavoitat asiakaspalvelun puhelimitse arkisin klo. 9-17 välisenä aikoina tai sähköpostitse.

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot tämän sivun alalaidasta.

Kilpailuta BRAbank Ja Yli 20 Muuta Lainapalvelua

Jos et itse jaksa tehdä aikaa vievää lainavertailua ja hakea lainaa usean eri pankin kautta, niin suosittelemme että kilpailutat lainat kauttamme.

Kauttamme voit kilpailuttaa BRAbankin ja yli 20 muuta lainapalvelua kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella. Lainan kilpailutus on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Tällä tavalla selvität helposti ja nopeasti että minkä pankin kautta saat itsellesi parhaan lainatarjouksen. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia usein jo muutamassa minuutissa.

BRAbank Kokemuksia

BRAbank on uusi lainapalvelu Suomessa ja kokemuksemme siitä ovat lähes pelkästään positiivisia.

Ensinnäkin tarjottujen lainojen korot ovat alkaen. 7,62 %, mikä on täysin vertailukelpoinen luku esim. Bank Norwegianin tai Komplett Bankin tarjoamiin lainoihin verrattuna.

Vakuudetonta lainaa on siis mahdollista saada niin edullisesti kuin se Suomessa tällä hetkellä vain on mahdollista.

Lainaa voi hakea laajalla skaalalla 1000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Lainat soveltuvat siis lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Myös maksuajat ovat joustavat 1-15 vuotta.

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen on myös positiivinen asia. Jos sinulle on kertynyt paljon kalliskorkoisia pikaluottoja, niin BRAbankin avulla sinulla on mahdollisuus yhdistää nämä luotot yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Lainanhakuprosessi on todella nopea ja helppo. Hakemus tapahtuu alusta loppuun digitaalisesti, eli tunnistautuminen, lainasopimuksen allekirjoitus ja liitteiden lähettäminen hoituvat kaikki sähköisesti.

Miinuspuolena voidaan todeta se että pankin verkkosivustolta ei löydy chat ominaisuutta. Tämä on ongelmallista siinä mielessä että jos sinulle herää kysymyksiä lainahakemuksen täyttämiseen liittyen, niin ainoa mahdollisuus tavoittaa asiakaspalvelu on puhelin tai sähköposti.

Kaiken kaikkiaan pidämme BRAbankia tervetulleena tulokkaana Suomen lainamarkkinoille. Pankin kautta voit hakea lainaa moneen eri käyttötarkoitukseen erittäin kilpailukykyisillä koroilla nopeasti ja vaivattomasti.

Alla vielä tiivistettynä tärkeimmät tiedot BRAbankista:

 • Lainaa 1000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Lainapäätös välittömästi
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Nimelliskorko alk. 7,62 %
 • Mahdollisuus lainan korotukseen
 • Rahat tilille 1-2 vuorokauden sisällä lainasopimuksen allekirjoituksesta

Yhteystiedot

Kilpailuta BRAbank Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Onko Sinulla Kokemuksia BRAbankista?

Oletko hakenut lainaa BRAbankin kautta tai kenties kilpailuttanut sen muiden pankkien kanssa? Minkälaisen lainatarjouksen sait BRAbankilta?

Jaa kokemuksesi alle ja auta näin myös muita lainanhakijoita löytämään itselleen paras mahdollinen laina. Napsauta myös tähtiarvio kommentoinnin yhteydessä BRAbankille.

Kiitos palautteestai!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

4 Kommenttia “BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?”

 1. BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?

  Onko laina mahdollista maksaa kerralla takaisin ja minkälaisin ehdoin?

  1. Post
   Author
   BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?

   Hei Maarit,

   Käsittääksemme BRA bankin myöntämän lainan voi maksaa takaisin kerralla. Jos haluat tästä kuitenkin varman tiedon, niin sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan BRA bankin asiakaspalveluun.

   Timo
   Lainaanyt.fi

 2. BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?

  Välttäkää Brabankia

  En todella suosittele Brabankia, koko summan takaisin maksu tosi hankalaa ja joudut maksaan koko lainaajan korkopäivät vaikka varsinaista lainaa ei enää ole. Kallista on.

  1. Post
   Author
   BRAbank kokemuksia – Kannattaako lainan hakeminen BRAbankilta?

   Hei Annette,

   Kiitos palautteesta ja ikävä kuulla että Brabankista on sinulle jäänyt näin ikäviä kokemuksia. Onneksi vaihtoehtoja kuitenkin löytyy! Kauttamme voit nimittäin kilpailuttaa yli 20 lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella: https://lainaanyt.fi/hae-lainaa/

   Ystävällisin terveisin,

   Timo
   Lainaanyt.fi

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää