lainaa

Top 3 Lainat

Lainapalvelu Lainasumma Maksuaika Korko Ikäraja Lue Lisää
  1000-60.000 € 1-15 vuotta alk. 8,99 % 23-vuotta Lue Lisää
  500-60.000 € 1-15 vuotta alk. 5 % 20-vuotta Lue Lisää
1000-3000 € 1-5 vuotta alk. 20 % 20-vuotta Lue Lisää

Vertaa Kaikki Lainat

Tarjoamme Ilmaisen Ja Nopean Lainavertailun

Verkosta löytyy tänä päivänä satoja eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa netissä hyvinkin erisuuruisilla summilla, koroilla ja maksuajoilla.

Jokainen lainapalvelu on tietenkin omien sanojensa mukaan se edullisin ja paras vaihtoehto. Totuus on kuitenkin se että korot ja muut kulut eroavat lainojen välillä todella merkittävästi.

Tästä syystä ennen lainapäätöksen tekoa on aina syytä tehdä pientä vertailua eri lainantarjoajien kesken.

Lainaanyt.fi tarjoaa sinulle täysin ilmaisen tavan vertailla lainantarjoajia keskenään. Tältä sivulta löydät jo lähes 100 eri lainantarjoajan tiedot.

Käytä sivustomme vertailuja hyväksesi ja löydä itsellesi paras paikka hakea lainaa tilillesi.

Tietoa Lainoista

Alle listatuista artikkeleista löydät todella runsaasti hyödyllistä infoa lainatarpeisiisi:

Halvin Laina Netistä

Etsitkö todella edullista lainaa netistä? Tässä artikkelissa vertailemme kaikki edullisimmat lainat 1000-10.000 euron suuruisilla lainasummilla ja eri maksuajoilla. Katso mistä saat haluamasi lainasumman kaikista edullisimmin.

Lue Lisää

Ilmaiset Ensilainat

Tiesitkö että voit saada netistä tänä päivänä täysin kulutonta ja korotonta lainaa? Esittelyssä parhaat palvelut, joiden kautta ilmaisen ensilainan hakeminen onnistuu. Ilmaista lainaa jopa 1000 euroon asti!

Lue Lisää

Lainaa Netistä Pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksien avulla on todella nopea ja helppo tapa hakea lainaa. Katso paikat, missä tunnistautuminen on varmasti turvallista ja laina maksetaan tilillesi nopeasti.

Lue Lisää

Lainaa Opiskelijalle

Opintolaina on tietysti opiskelijalle se järkevin lainavaihtoehto. Mutta joskus luottoa pitää saada myös opintolainan lisäksi. Tästä artikkelista löydät parhaat lainapalvelut, jotka myöntävät lainaa myös opiskelijalle.

Lue Lisää

Lainaa Työttömälle

Voiko työttömänä saada lainaa? Kyllä voi mutta ei kuitenkaan kovin isoja summia. Netistä löytyy muutama lainapalvelu, jotka myöntävät lainaa myös työttömille. Katso parhaat vaihtoehdot!

Lue Lisää

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt esim. paljon kalliita pikaluottoja, niin tällöin kannattaa harkita näiden lainojen yhdistämistä yhden suuremman ja järkevämmän kokonaisuuden alle. Voit yhdistellä lainojasi jopa 60.000 euroon asti.

Lue Lisää

Rahaa Heti Tilille

Tarvitsetko rahaa heti tilillesi? Tässä artikkelissa esittelemme lainapalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa tilillesi jopa 15-minuutissa! Katso mistä lainan saaminen onnistuu todellakin näin nopeasti.

Lue Lisää

Remonttilaina

Onko talo remontin tarpeessa mutta kukkaro tyhjillään? Ei hätää! Netistä voit hakea edullista remonttilainaa aina 50.000 euroon asti. Katsasta mistä remonttilainaa kannattaa hakea ilman että lainan kulut nousevat kohtuuttoman suuriksi.

Lue Lisää

Uudet Lainat

Etsitkö itsellesi uutta paikkaa hakea lainaa tilillesi? Listaamme tässä artikkelissa kaikki uudet lainapalvelut. Päivitämme listausta sitä mukaan kun uusia lainapaikkoja tipahtelee markkinoille.

Lue Lisää

Kuka Voi Hakea Lainaa Netistä?

Lainapalveluita on markkinoilla todella paljon, joten luonnollisesti myös ehdot lainan saamiselle vaihtelevat jonkin verran eri palveluiden kesken.

Tyypilliset ehdot lainan saamiselle ovat kuitenkin lähes samat jokaisella palvelulla:

 • Ikää pitää olla vähintään 18-vuotta. Yleisin ikäraja lainapalveluilla on kuitenkin 20-vuotta.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikki lainapalvelut tarkistavat asiakkaan luottotiedot lainahakemuksen yhteydessä.
 • Säännölliset tulot on vaatimuksena suurempien lainojen osalta. Pientä pikaluottoa voit kuitenkin saada myös ilman tuloja.
 • Sinulla on Suomen kansalaisuus tai olet asunut Suomessa vakituisesti tietyn vaaditun ajan.
 • Omistat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lainavertailu Kannattaa

Vuonna 2013 tuli voimaan laki, jossa pikavipeille asetettiin korkokatto. Lainoista ei voi siis enää tänä päivänä veloittaa tähtitieteellistä korkoa mutta tämä ei missään nimessä tarkoita sitä että lainojen korot eivät edelleen eroaisi toisistaan huomattavasti.

Tämän sivuston lainapalveluiden korot vaihtelevat karkeasti 4,99 – 50,5 % välillä. Jokainen osaa varmasti laskea että tällä varianssilla lainojen kulut eroavat huomattavasti toisistaan.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten lainapalveluiden sivuillaan ilmoittamat korot ovat aina vain viitteellisiä.

Tästä syystä lainavertailu kannattaa tehdä huolella. Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monen palvelun kautta, jotta saadaan todellinen kuva palveluiden tarjoamasta korkotasosta.

Lainan hakeminen on aina ilmaista, joten vertailun tekeminen ei kustanna sinulle mitään.

Jos et itse halua hakea lainaa monesta paikasta, niin lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi myös lainanvälityspalveluiden avulla.

Lainaa Järkevästi

Lainan ottaminen on tänä päivänä osa ihmisten arkipäivää ja suuri osa ihmisistä ottaa jonkinlaista lainaa jossain elämänsä vaiheessa.

Käyttötarkoituksia lainoille on monia. Lainaa otetaan asuntoa varten, auton ostoa varten, lomamatkaa varten tai yllättäviä menoja varten.

Lainaaminen ei siis ole mitenkään ihmeellistä mutta se on että Suomessa on tällä hetkellä lähes 400 000 maksuhäiriömerkintää. Näistä maksuhäiriömerkinnöistä iso osa tulee juuri maksamattomista lainoista.

On siis tärkeää aina muistaa vastuullisuus lainaamisessa. Mieti aina ennen lainan ottamista että miten pystyt suoriutumaan takaisinmaksueristä. Lainaa ei tule koskaan ottaa yli omien tulojen.

Jos kuitenkin käy niin että et pysty suoriutumaan lainan maksueristä, niin ole rohkeasti yhteydessä lainantarjoajaan ja pyri sopimaan maksusuunnitelma. Luottotietojen menetys ei ole mukava asia ja siihen pisteeseen asioita ei kannata päästää.

Jos sinulla on velkaa, niin tutustu myös tämän sivuston vinkkeihin: 10 vinkkiä miten selvitä velkakierteestä

Valitse Sinulle Sopivin Lainamuoto

Kun lähdet hakemaan lainaa, niin mieti että mikä on juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopiva lainamuoto. Lainamuotoja ovat mm.

Pikaluotto on nopea laina, joka on suuruudeltaan yleensä alle 2000 euroa. Pikaluotot ovat tarkoitettu nopeaan rahantarpeseen ja niiden maksuajat ovat lyhyitä.

Kulutusluotto on perinteinen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Kulutussluottoa et voi nostaa tilillesi uudestaan, vaan se maksetaan sinulle kertaeränä.

Joustoluotto taas toimii sillä tavalla että voit nostaa sitä tilillesi luottorajasi puitteissa aina uudestaan. Jatkuva luotto maksetaan takaisin kuukausittain ja minimi maksuerä on yleensä 10-20 % avoinna olevan luoton summasta.

Luottokortti toimii samaan tapaan joustoluoton kanssa. Erona se että luottokortille on mahdollista saada erilaisia etuja esim. bonusten muodossa.

Vertaislaina on taas lainaa, joka tulee ihmiseltä pankin sijasta. Sijoittaja sijoittaa lainaan ja vertaislainapalvelu yhdistää sijoittajan lainanhakijan kanssa.

Lainan Käyttötarkoitukset

Netissä myönnettävät lainat ovat yleesnsä vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä että sinun ei tarvitse asettaa lainalle esim. autoasi pantiksi, vaan laina myönnetään suoraan ilman sen kummempia vaatimuksia.

Vakuudeton laina on nopea ja kätevä tapa rahoittaa monia asioita:

 • Lomamatka on ollut mielessä pitkään mutta rahavarat eivät riitä lentojen ostamiseen.
 • Talosi alkaa rapistumaan ja pieni remontti on tarpeellinen.
 • Auto vaatii korjausta tai uuden auto osto on edessä.
 • Haluat yhdistellä sinulle kertynet pienet pikavipit tai maksaa muita velkoja pois.
 • Jokin elintärkeä kodinkone rikkoutuu ja uusi on saatava nopeasti
 • etc etc.

Käyttötarkoituksia lainalle on varmasti yhtä monta kuin on meitä ihmisiäkin. Hienoa on se että tänä päivänä vakuudetonta lainaa hakieessa sinun ei tarvitse sen kummemmin selitellä lainan käyttötarkoitusta, vaan voit käyttää sen ihan mihin itse haluat.

Lainaa Maksuhäiriöiselle Tai Työttömälle?

Ylivoimaisesti yleisin asia mitä meiltä kysytään on se että voinko saada lainaa maksuhäiriöisenä henkilönä. Toisena tulee että voinko saada lainaa jos minulla ei ole vakituisia tuloja.

Ensimmäisen kysymyksen vastaus on helppo: Lainaa ei voi tänä päivänä saada jos sinulla on tililläsi maksuhäiriömerkintä. Kaikki lainapalvelut tarkistavat asiakkaan luottotiedot ja prosessi loppuu siihen, jos luottotietojen kohdalla palaa punainen valo.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä ja haluat lainaa, niin kehotamme kääntymään oman pankkisi puoleen ja neuvottelemaan asiasta.

Työttömänä voit taas joissain tapauksissa saada lainaa. Lainasummat eivät luonnollisesti ole kovin suuria mutta pienempiä lainoja ilman tulovaatimuksia myöntää useampikin paikka.

Muista kuitenkin että lainan ottaminen ilman tuloja ei ole kovin järkevää, varsinkaan silloin kun sinulla ei ole tiedossa miten pystyt maksamaan lainan takaisin.

Kommentoi Kokemuksistasi Lainojen Kanssa

Saitko tästä artikkelista apua lainan hakemiseen tai onko sinulla meille kysymyksiä?

Kommentoi alle, niin autamme mielellämme.

Kiitämme palautteesta!

Lainaa 100-60.000 euroa – Tee ilmainen lainavertailu
5 (100%) 3 Ääntä

Katso Myös:

Lainaa 100-60.000 euroa – Tee ilmainen lainavertailu Päivitetty: Maaliskuu 31, 2018 by Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *