Lainaa Helposti Ja Nopeasti - Vertaa Ja Hae Heti Tilillesi

Jos olet hakemassa lainaa tilillesi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivustolta löydät kaikki Suomen suosituimmat lainapalvelut. Aloita lainojen vertailu klikkaamalla alta. Vertailustamme löydät lähes 100 lainapalvelun tiedot.

Jos et halua itse vertailla lainoja, niin voit myös kilpailuttaa lainat kauttamme. Kilpailuttamalla lainat tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 20 eri pankkia. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainavertailu

Lainavertailu

Vertaa lähes 100 lainapalvelua kätevän lainavertailumme avulla.
Vertaa Lainat
Kilpailuta lainat

Lainan Kilpailutus

Kilpailuta itsellesi paras mahdollinen laina minuuteissa.
Kilpailuta Lainat

Tarjoamme Ilmaisen Ja Nopean Lainavertailun

Verkosta löytyy tänä päivänä satoja eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa netissä hyvinkin erisuuruisilla summilla, koroilla ja maksuajoilla.

Jokainen lainapalvelu on tietenkin omien sanojensa mukaan se edullisin ja paras vaihtoehto. Totuus on kuitenkin se että korot ja muut kulut eroavat lainojen välillä todella merkittävästi.

Tästä syystä ennen lainapäätöksen tekoa on aina syytä tehdä pientä vertailua eri lainantarjoajien kesken.

Lainaanyt.fi tarjoaa sinulle täysin ilmaisen tavan vertailla lainantarjoajia keskenään. Tältä sivulta löydät jo lähes 100 eri lainantarjoajan tiedot.

Käytä sivustomme vertailua hyväksesi ja löydä itsellesi paras paikka hakea lainaa tilillesi.

Kuka Voi Hakea Lainaa Netistä?

Lainapalveluita on markkinoilla todella paljon, joten luonnollisesti myös ehdot kertalainan saamiselle vaihtelevat jonkin verran eri palveluiden kesken.

lainaa

Tyypilliset ehdot lainan saamiselle ovat kuitenkin lähes samat jokaisella palvelulla:

 • Ikää pitää olla vähintään 18-vuotta. Yleisin ikäraja lainapalveluilla on kuitenkin 20-vuotta.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikki lainapalvelut tarkistavat asiakkaan luottotiedot lainahakemuksen yhteydessä.
 • Säännölliset tulot on vaatimuksena suurempien lainojen osalta. Pientä pikaluottoa voit kuitenkin saada myös ilman tuloja.
 • Sinulla on Suomen kansalaisuus tai olet asunut Suomessa vakituisesti tietyn vaaditun ajan.
 • Omistat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Lainavertailu Kannattaa

Vuonna 2013 tuli voimaan laki, jossa pikavipeille asetettiin korkokatto. Lainoista ei voi siis enää tänä päivänä veloittaa tähtitieteellistä korkoa mutta tämä ei missään nimessä tarkoita sitä että lainojen korot eivät edelleen eroaisi toisistaan huomattavasti.

Päivitys 1.9.2019: Syyskuussa 2019 pikavippien korkokattoa kiristettiin edelleen. Uusi korkokatto asetti lainojen nimelliskorot maksimissaan 20 %:iin. Vakuudetonta lainaa voi siis saada netistä nyt jo todella kilpailukykyisillä koroilla!

Tämän sivuston lainapalveluiden korot vaihtelevat karkeasti 4,99 - 20 % välillä. Jokainen osaa varmasti laskea että tällä varianssilla lainojen kulut eroavat huomattavasti toisistaan.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten lainapalveluiden sivuillaan ilmoittamat korot ovat aina vain viitteellisiä.

Tästä syystä lainavertailu kannattaa tehdä huolella. Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monen palvelun kautta, jotta saadaan todellinen kuva palveluiden tarjoamasta korkotasosta. Lainan hakeminen on aina ilmaista, joten vertailun tekeminen ei kustanna sinulle mitään.

Jos et itse halua hakea lainaa monesta paikasta, niin lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi myös lainanvälityspalveluiden avulla.

Top 6 Lainat 2021

Helpottaaksemme edelleen lainapalvelun valintaasi, olemme listanneet alle tämän vuoden TOP 5 lainapalvelut sivustomme tilastojen perusteella. Näiden palveluiden kautta saat lainaa edullisesti tilillesi ilman vakuuksia.

1. Omalaina

Omalaina on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia.

Omalaina tarjoaa vakuudetonta lainaa 100-60 000 euroa, eli se sopii lähes minkälaiseen lainatarpeeseen tahansa. Maksuaikaa lainoille on myös tarjolla todella joustavasti. Voit maksaa lainan takaisin lainasummasta riippuen 1-15 vuodessa.

Voit hakea lainaa Omalainalta jos olet täysi-ikäinen henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Lue Omalainan Arvostelu

2. Saldo

Saldo logoSaldo on todella monipuolinen ja nopea lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 2000-10 000 euroa heti tilillesi. Saldon lainatuotteet ovat joustoluotto, jota myönnetään 2000 euron luootrajalla sekä kulutusluotto, jota voit hakea aina 10 000 euroon asti.

Kyseessä on erittäin suosittu ja luotettava lainapalvelu, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa erittäin kilpailukykyisillä koroilla.

Kuluttajalainojen lisäksi voit hakea Saldon kautta myös yrityslainaa 50 000 euroon asti. Kaiken kaikkiaan Saldo soveltuu erinomaisesti sinulle, jos olet pienen joustoluoton tai keskisuurn kulutusluoton tarpeessa.

Lue Saldon Arvostelu

3. Ferratum

ferratum logoJos etsit parasta paikkaa hakea käyttöluottoa, niin Ferratum on tähän tarkoitukseen oiva vaihtoehto. Ferratum on sivustomme ylivoimaisesti suosituin joustoluotto.

Ferratum tarjoaa joustoluottoa 4000 euron luottorajalla. Kyseessä on siis jatkuva luotto, joka on käytössäsi luottorajasi puitteissa aina kun haluat. Joustoluotto sopii erinomaisesti esim. vararahastoksi, sillä et maksa siitä lainkaan kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi.

Voit hakea joustoluottoa Ferratumilta, jos olet 20-vuotias raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Ferratumin Arvostelu

4. Bondora

bondoraJos et halua hakea lainaa suoraan pankeilta, niin suosittelemme sinulle Bondoraa. Kyseessä on suosittu vertaislainapalvelu, mikä tarkoittaa sitä että haet lainaa sijoittajilta pankkien sijasta.

Usein voit saada vertaislainaa jopa paremmilla lainaehdoilla kuin perinteistä pankkilainaa. Kannattaa siis ainakin tutustua Bondoraan ja katsoa minkälaisen lainatarjouksen palvelun kautta saa.

Voit hakea vertaislainaa Bondoralta, jos olet 21-vuotias ja sinulta löytyy vakituiset palkka-tai eläketulot.

Lue Bondoran Arvostelu

5. Bank Norwegian

bank norwegian logoJos olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa, niin voimme ehdottomasti suositella Bank Norwegiania tähän tarkoitukseen. Kokemustemme perusteella erityisesti yli 10 000 euron kulutusluottojen osalta Bank Norwegian on hinnoittelultaan yksi edullisimmista vaihtoehdoista.

Lainaskaala on todella laaja 1000-60 000 euroa eli Bank Norwegian sopii erinomaisesti esim. kalliiden pikavippien yhdistämiseen.

Ikäraja lainan saamiseksi on suhteellisen korkea 23-vuotta. Tämän lisäksi vaaditaan vakituset kuukausittaiset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lue Bank Norwegian Arvostelu

6. Vivus

VivusPienempää pikaluottoa hakeville voimme suositella Vivusta. Erityisesti uuden korkokaton jälkeen pikaluottoa saa kohtuullisilla koroilla palvelun kautta heti tilille.

Lainasummat ovat 300-600 euroa ja maksuaika luotolle 4 kuukautta. Hakemuksen täyttäminen vie n. 5 minuuttia ja luotto maksetaan heti tilillesi.

Voit hakea pikaluottoa Vivukselta, jos olet täyttänyt 20-vuotta ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Vivuksen Arvostelu

Lainaa Järkevästi

Lainan ottaminen on tänä päivänä osa ihmisten arkipäivää ja suuri osa ihmisistä ottaa jonkinlaista lainaa jossain elämänsä vaiheessa. Käyttötarkoituksia lainoille on monia. Lainaa otetaan asuntoa varten, auton ostoa varten, lomamatkaa varten tai yllättäviä menoja varten.

Lainaaminen ei siis ole mitenkään ihmeellistä mutta se on että Suomessa on tällä hetkellä lähes 400 000 maksuhäiriömerkintää. Näistä maksuhäiriömerkinnöistä iso osa tulee juuri maksamattomista lainoista. On siis tärkeää aina muistaa vastuullisuus lainaamisessa.

Mieti aina ennen lainan ottamista että miten pystyt suoriutumaan takaisinmaksueristä. Lainaa ei tule koskaan ottaa yli omien tulojen. Jos kuitenkin käy niin että et pysty suoriutumaan lainan maksueristä, niin ole rohkeasti yhteydessä lainantarjoajaan ja pyri sopimaan maksusuunnitelma.

Luottotietojen menetys ei ole mukava asia ja siihen pisteeseen asioita ei kannata päästää. Jos sinulla on velkaa, niin tutustu myös tämän sivuston vinkkeihin: 10 vinkkiä miten selvitä velkakierteestä

Valitse Sinulle Sopivin Lainamuoto

Kun lähdet hakemaan lainaa, niin mieti että mikä on juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopiva lainamuoto. Lainamuotoja ovat mm:

Pikaluotto on nopea laina, joka on suuruudeltaan yleensä alle 2000 euroa. Pikaluotot ovat tarkoitettu nopeaan rahantarpeseen ja niiden maksuajat ovat lyhyitä.

Kulutusluotto on perinteinen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Kulutusluottoa et voi nostaa tilillesi uudestaan, vaan se maksetaan sinulle kertaeränä.

Joustoluotto taas toimii sillä tavalla että voit nostaa sitä tilillesi luottorajasi puitteissa aina uudestaan. Jatkuva luotto maksetaan takaisin kuukausittain ja minimi maksuerä on yleensä 10-20 % avoinna olevan luoton summasta.

Luottokortti toimii samaan tapaan joustoluoton kanssa. Erona se että luottokortille on mahdollista saada erilaisia etuja esim. bonusten muodossa.

Vertaislaina on taas lainaa, joka tulee ihmiseltä pankin sijasta. Sijoittaja sijoittaa lainaan ja vertaislainapalvelu yhdistää sijoittajan lainanhakijan kanssa.

Lainan Käyttötarkoitukset

Netissä myönnettävät lainat ovat yleesnsä vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä että sinun ei tarvitse asettaa lainalle esim. autoasi pantiksi, vaan laina myönnetään suoraan ilman sen kummempia vaatimuksia.

Vakuudeton laina on nopea ja kätevä tapa rahoittaa monia asioita:

 • Lomamatka on ollut mielessä pitkään mutta rahavarat eivät riitä lentojen ostamiseen.
 • Talosi alkaa rapistumaan ja pieni remontti on tarpeellinen.
 • Auto vaatii korjausta tai uuden auto osto on edessä.
 • Haluat yhdistellä sinulle kertynet pienet pikavipit tai maksaa muita velkoja pois.
 • Jokin elintärkeä kodinkone rikkoutuu ja uusi on saatava nopeasti
 • etc etc.

Käyttötarkoituksia lainalle on varmasti yhtä monta kuin on meitä ihmisiäkin. Hienoa on se että tänä päivänä vakuudetonta lainaa hakieessa sinun ei tarvitse sen kummemmin selitellä lainan käyttötarkoitusta, vaan voit käyttää sen ihan mihin itse haluat.

Lainojen Korkokatto 2021

Voimassa olevan poikkeustilanteen takia kaikille kuluttajaluotoille on määrätty 10% korkokatto. Tämä korkokatto on voimassa 31.9.2021 asti, jonka jälkeen lainojen korot palaavat normaaleiksi(kork. 20%).

Nyt kannattaa siis ehdottomasti esim. kilpailuttaa jo olemassa olevat lainat, sillä korkokaton ansiosta voit säästää sievoisen summan lainan kuluissa, erityisesti jos sinulla on pieniä kalliskorkoisia lainoja.

Huomioi kuitenkin että 10% korkokatto on voimassa ainoastaan syyskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen lainan korko saattaa nousta. Kannattaa siis lukea lainasopimus huolella ennen sen allekirjoittamista.

Lainaa Maksuhäiriöiselle Tai Työttömälle?

Ylivoimaisesti yleisin asia mitä meiltä kysytään on se että voinko saada lainaa maksuhäiriöisenä henkilönä. Toisena tulee että voinko saada lainaa jos minulla ei ole vakituisia tuloja. Ensimmäisen kysymyksen vastaus on helppo: Lainaa ei voi tänä päivänä saada jos sinulla on tililläsi maksuhäiriömerkintä.

Kaikki lainapalvelut tarkistavat asiakkaan luottotiedot ja prosessi loppuu siihen, jos luottotietojen kohdalla palaa punainen valo. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä ja haluat lainaa, niin kehotamme kääntymään oman pankkisi puoleen ja neuvottelemaan asiasta.

Työttömänä voit taas joissain tapauksissa saada lainaa. Lainasummat eivät luonnollisesti ole kovin suuria mutta pienempiä lainoja ilman tulovaatimuksia myöntää useampikin paikka. Muista kuitenkin että lainan ottaminen ilman tuloja ei ole kovin järkevää, varsinkaan silloin kun sinulla ei ole tiedossa miten pystyt maksamaan lainan takaisin.

Päivitys 8.12.2019: Jos olet työtön tai sinulla on maksuhäiriömerkintä tililläsi, niin markkinoille on tullut uusi Tando takaajalaina. Tämän lainapalvelun kautta voit saada lainaa myös ilman luottotietoja. Tarvitset ainoastaan takaajan lainallesi.

Tietoa Lainoista

Alle listatuista artikkeleista löydät lisää hyödyllistä infoa lainatarpeisiisi:

Lainaa Netistä

lainaa netistäTarvitsetko vakuudetonta lainaa netistä. Keräsimme yhteen kaikki suosituimmat nettilainaa myöntävät palvelut ja vertailimme ne. Katso vertailu ja päätä mistä lainaa kannattaa hakea.

Lue Lisää

Halvin Laina Netistä

Etsitkö todella edullista luottoa netistä? Tässä artikkelissa vertailemme kaikki edullisimmat lainat 1000-10.000 euron suuruisilla lainasummilla ja eri maksuajoilla. Katso mistä saat haluamasi lainasumman kaikista edullisimmin.

Lue Lisää

Ilmaiset Ensilainat

Tiesitkö että voit saada netistä tänä päivänä täysin kulutonta ja korotonta luottoa? Esittelyssä parhaat palvelut, joiden kautta ilmaisen ensilainan hakeminen onnistuu. Ilmaista lainaa jopa 1000 euroon asti!

Lue Lisää

Lainan Hakeminen

Oletko hakemassa lainaa mutta et ole aivan varma että mitä kaikkea sinun tulisi ottaa huomioon? Lukaise vinkkimme lainan hakemiseen ja hae lainaa järkevästi.

Lue Lisää

Lainaa Ilman Liitteitä

Oletko hakemassa lainaa ilman liitteitä koska olet kyllästynyt ainaiseen paperien pyörittelyyn? Katso mitkä lainapalvelut myöntävät luottoa ilman liitteitä ja säästä aikaa!

Lue Lisää

Lainaa Ilman Nostokuluja

Oletko hakemassa lainaa ilman nostokuluja? Katso vertailustamme parhaat lainapalvelut, jotka eivät veloita lainoistaan minkäänlaisia nostokuluja!

Lue Lisää

Lainaa Netistä Pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksien avulla on todella nopea ja helppo tapa hakea lainaa. Katso paikat, missä tunnistautuminen on varmasti turvallista ja laina maksetaan tilillesi nopeasti.

Lue Lisää

Lainaa Opiskelijalle

Opintolaina on tietysti opiskelijalle se järkevin lainavaihtoehto. Mutta joskus luottoa pitää saada myös opintolainan lisäksi. Tästä artikkelista löydät parhaat lainapalvelut, jotka myöntävät lainaa myös opiskelijalle.

Lue Lisää

Lainaa Työttömälle

Voiko työttömänä saada lainaa? Kyllä voi mutta ei kuitenkaan kovin isoja summia. Netistä löytyy muutama lainapalvelu, jotka myöntävät lainaa myös työttömille. Katso parhaat vaihtoehdot!

Lue Lisää

Lainaa Ulkomailta

Jos olet aikeissa hakea lainaa ulkomailta, niin suosittelemme tutustumaan tähän artikkeliin. Saat paljon vinkkejä että mistä lainaa kannattaa hakea ja mitä asioita erityisesti tulee ottaa huomioon.

Lue Lisää

Lainaa Viikonloppuna

Iskikö akuutti rahantarve viikonloppuna? Katso blogistamme parhaat paikat, mistä saat lainaa tilillesi viikonloppuna jopa 15-minuutissa!

Lue Lisää

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt esim. paljon kalliita pikaluottoja, niin tällöin kannattaa harkita näiden lainojen yhdistämistä yhden suuremman ja järkevämmän kokonaisuuden alle. Voit yhdistellä lainojasi jopa 60.000 euroon asti.

Lue Lisää

Rahaa Heti Tilille

Tarvitsetko rahaa heti tilillesi? Tässä artikkelissa esittelemme lainapalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa tilillesi jopa 15-minuutissa! Katso mistä lainan saaminen onnistuu todellakin näin nopeasti.

Lue Lisää

Remonttilaina

Onko talo remontin tarpeessa mutta kukkaro tyhjillään? Ei hätää! Netistä voit hakea edullista remonttilainaa aina 50.000 euroon asti. Katsasta mistä remonttilainaa kannattaa hakea ilman että lainan kulut nousevat kohtuuttoman suuriksi.

Lue Lisää

Uudet Lainat

Etsitkö itsellesi uutta paikkaa hakea lainaa tilillesi? Listaamme tässä artikkelissa kaikki uudet lainapalvelut. Päivitämme listausta sitä mukaan kun uusia lainapaikkoja tipahtelee markkinoille.

Lue Lisää

Yleisimmät Virheet Lainaa Hakiessa

Usein lainaa haetaan liian nopeasti ja ilman kunnollista lainavertailua. Listasimme asiat, joita kannattaa välttää lainaa hakiessa. Lue vinkit ja löydä itsellesi sopivin lainavaihtoehto.

Lue Lisää

Lainaa Heti Tilille

lainaa hetiTarvitsetko lainaa heti tilille? Voit kilpailuttaa jopa 23 lainapalvelua kauttamme minuuteissa ja saada lainaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lue Lisää

Lainaa Ilman Vakuuksia

vakuudeton lainaJos olet hakemassa lainaa ilman vakuuksia, niin tutustu parhaisiin ja suosituimpiin lainapalveluihin. Näiden palveluiden kautta voit hakea vakuudetonta lainaa heti tilillesi 100-70 000 euroa.

Lue Lisää

Kaikki Lainat

Tästä artikkelista löydät listattuna kaikki lainapalvelut. Vertaile lähes 100 lainapaikan tietoja keskenään ja löydä itsellesi sopivin paikka hakea lainaa nopeasti tilillesi.

Lue Lisää

Paras Lainatarjous

lainatarjousMistä ja miten löytyy paras lainatarjous helposti ja nopeasti. Katso vinkkimme ja paikat mistä voit hakea lainatarjouksen todella nopeasti ilman sitoumuksia. Voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti.

Lue Lisää

Vakuudellinen Laina

vakuudellinen lainaMilloin kannattaa hankkia vakuudellinen laina ja milloin taas vakuudeton laina on parempi vaihtoehto? Katso kattava infopaketti vakuudellisista lainoista.

Lue Lisää

Yksityislaina

yksityislainaVertailussa 35+ yksityislainaa tarjoavaa lainapalvelua. Vertaile itsellesi paras laina ja hae heti tilillesi. Voit hakea yksityislainaa aina 70 000 euroon asti.

Lue Lisää

Lainalaskuri

lainalaskuriSelvitä kätevän lainalaskurimme avulla haluamasi lainan todelliset kulut lainasumman, maksuajan ja todellisen vuosikoron perusteella.

Lue Lisää

Toivottavasti löysit tästä artikkelista hyödyllistä infoa lainoihin liittyen. Napsauta alta vielä tähtiarvio artikkelille:

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
5 (1 ääntä)

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Usein Kysyttyä Lainoista

Jaa Tämä