Saldolimiitti kokemuksia – Tililuottoa nopeasti 100-2000 Euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Saldolimiitti
Saldolimiitti Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Saldolimiitti on Saldo Finance Oyj:n tarjoama lainatuote. Kyseessä on 2000 euron suuruinen joustoluotto, joka on luottokortin tapaan jatkuvasti käytössäsi luottorajan puitteissa. Voit hakea joustoluottoa käyttöösi jos olet täysi-ikäinen henkilö ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta.

Joustoluoton nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 29,60 %. Korko on vertailukelpoinen samantyyppisiä joustoluottoja tarjoavien palvelujen kanssa.

Lainaesimerkki: Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Hyvää

Luotettava pitkään alalla toiminut lainapalvelu

Täysin kotimainen luotontarjoaja

Ei kiinteää takaisinmaksuaikaa. Luotto käytössäsi jatkuvasti luottorajan puitteissa

Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Nopea lainahakemus ja rahat käyttöösi välittömästi

Maksat kuluja vasta kun nostat luottoa tilillesi

Huonoa

Asiakaspalvelupuhelut maksullisia

Saldolimiitti Joustoluotto

saldolimiittiSaldolimiitti tunnettiin vuoden 2019 tammikuuhun asti Limiitti.fi nimellä. Tammikuussa Limiitti.fi sulautui osaksi saldoa, jolloin nimeksi vaihtui Saldolimiitti. Kyseessä on brändiuudistus ja Saldolimiitti tarjoaakin samaa tuttua joustoluottoa kuin Limiitti.fi aiemmin.

Palvelun kautta voit hakea 100-2000 euron suuruista joustoluottoa nopeasti ja helposti tilillesi. Avattuasi tililuoton, voit tehdä siltä nostoja aina halutessasi oman luottorajasi puitteissa.

Tästä arvostelusta löydät kaiken tarvittavan infon Saldolimiitistä. Jatka siis lukemista ja katso onko Saldolimiitti sinulle oikea paikka hakea joustoluottoa heti tilillesi.

Kenelle Tililuotto Voidaan Myöntää?

Tililuottoa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omaat riittävän suuret tulot luoton takaisinmaksuun

Tililuoton Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Tililuoton hakeminen Limiitti.fi palvelun kautta on helppoa ja nopeaa. Ensin valitset lainalaskurin avulla haluamasi lainasumman, jonka jälkeen näet arvion lainan kuluista ja takaisinmaksuerien suuruudesta.

Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksen saat saman tien ja rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Jatkossa voit tehdä nostoja luottotililtäsi aina kun haluat kirjautumalla Saldolimiitin omille sivuille ensimmäisen noston yhteydessä saamillasi tunnuksilla.

Voit maksaa tililuoton takaisin valintasi mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä. Maksaessasi useammassa erässä, lyhennyksen suuruus on vähintään 15 % luoton kokonaissummasta.

Esimerkki luotosta:

2000 euron lainan todellinen vuosikorko on 29,60 % jos maksat lainan takaisin 12 kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksettava summa on tällöin 2295 euroa.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, ovat rahat käytettävissäsi välittömästi. Ensimmäisen kerran voit nostaa luottoa tilillesi klo 7-23 välisenä aikana.

Tämän jälkeen voit tehdä nostoja luottotililtäsi luottorajasi puitteissa 24h vuorokaudessa. Huomaa että maksat kuluja ja korkoja vasta siinä vaiheessa, kun nostat rahaa tilillesi.

Nostoja voit tehdä joko tekstiviestillä tai Saldon sivustolla MySaldo palvelun kautta kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi.

Saldolimiitti Korko & Kulut

Alla olevasta taulukosta näet kaikki Saldolimiitin tarjoamaan joustoluottoon liittyvät kulut.

Palvelu Hinta
Nimellinen vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 29,60 %
Lainanhoitokulu 0,01 %/vrk ja maksimissaan 150 €/vuosi
Maksuvapaa kuukausi 5 €
Eräpäivän muuttaminen 5 €
Luottorajan korotus 0 €
Laskutustavan muutos 0 €
Maksuhuomautus 5 €

Maksuvapaat Kuukadet

Saldolimiitti on todella joustava lainapalvelu. Jos esim. tarvitset maksuvapaita kuukausia luotollesi tai haluat vaikkapa siirtää eräpäivää, niin tämä onnistuu helposti olemalla yhteydessä Limiitin asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivuston alalaidasta.

Saldolimiitti Kokemuksia

Saldolimiitti(Ennen Limiitti.fi) on toiminut Suomen lainamarkkinoilla menestyksekkäästi jo vuosia. Se on tähän päivään mennessä auttanut yli 300 000 Suomalaista heidän rahoitustarpeissaan.

Palvelu on erittäin luotettava ja sen lainanhakuprosessi on nopea ja mutkaton. Saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja myös rahat käyttöösi heti. Ensimmäisen noston voit tehdä klo 7-23 välisenä aikana ja tämän jälkeen voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa.

Myös Saldolimiitin asiakaspalvelu on saamamme palautteen perusteella todella asiantunteva ja kaikki asiat hoituvat todella mutkattomasti. Asiakaspalveluun saat kätevästi yhteyden vaikkapa Saldolimiitin sivuilta löytyvän Chatin välityksellä. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun 24h vuorokaudessa.

Noottia annamme kuitenkin hieman siitä että asiakaspalvelupuhelut ovat maksullisia.

Saldolimiitin tililuotto soveltuu erinomaisesti esim. vararahastoksi, sillä et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat rahaa tilillesi.

Lainahakemus on aina ilmainen etkä sitoudu mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Jos kuitenkin haluat tutustua myös muihin joustoluottoa tarjoaviin palveluihin, niin katso myös vertailumme joustoluotoista

Yrityksestä

Saldolimiitti tililuottoja myöntää suomalainen Saldo Finance Oy kuluttajaluottopalvelu. Yritys on perustettu alunperin vuonna 2006 ja se tarjoaa asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan tuotteita.

Saldo Finance Oyj kuuluu osana kansainväliseen Tact Group konserniin. Tililuoton lisäksi Saldo Finance Oy myöntää myös kulutusluottoja. Tutustu kaikkiin Saldon lainatuotteisiin täällä.

Yritys toimii läheisessä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa ja noudattaa toiminnassaan lakia ja viranomaisten ohjeita. Kyseessä on siis luotettava rahoitusalan yritys.

Yhteenveto Saldolimiitistä

Saldolimiitin myöntämä 2000 euron suuruinen joustoluotto ei ole halvin markkinoilla oleva mutta ei kalleinkaan. Palvelun tarjoaman tililuoton kulut ovat itseasiassa varsin vertailukelpoiset vastaavia luottoja tarjoaviin palveluihin verrattuna.

Jos olet hakemassa joustoluottoa, niin Saldolimiitti ei ole huono vaihtoehto. Huomioi kuitenkin että korot kaikissa joustoluotoissa ovat suhteellisen korkeat, jos pidät avointa luottoa pitkään tililläsi.

Luotto kannattaakin siis lyhentää mahdollisuuksien mukaan aina pois kokonaisuudessaan ensimmäisenä eräpäivänä. Näin pidät ylimääräiset korkokulut kurissa.

Saldolimiitti sopii hyvin esim. vararahastoksi yllättävien menojen varalle. Huolehdi aina että pystyt maksamaan avoimen luottosi nopeasti takaisin, niin vältyt korkeilta koroilta.

Kyseessä on ehdottoman luotettava palvelu, joka noudattaa toiminnassaan Suomen lakeja. Voit siis turvallisin mielin hakea tililuottoa Saldolimiitin kautta.

Alla vielä Saldolimiitin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Luottoraja maksimissaan 2000 euroa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Jatkuva luotto
 • Luotto heti käytössäsi
 • Täysin kotimainen lainapalvelu
 • Selkeä lainahakemus ja verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu avoinna 24/7
 • Läpinäkyvä hinnoittelu

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.limiitti.fi
 • Asiakaspalvelu: 010 219 5500(avoinna 24/7)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Saldo Finance Oyj, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

Voimme suositella lämpimästi Saldolimiitti palvelun käyttöä jos tarvitset joustavaa tililuottoa nopeasti käyttöösi.

Hae Lainaa Saldolimiitiltä

Jaa Omat Kokemuksesi Saldolimiitistä

Onko sinulla kokemuksia Saldolimiitistä? Voisitko suositella Saldolimiittiä myös muille joustoluoton tarpeessa oleville?

Kommentoi alle ja auta muita löytämään itselleen paras mahdollinen joustoluotto. Jätä kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Saldolimiitille.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää