Saldolimiitti – Tililuottoa nopeasti 100-2000 Euroa

In Lainapaikat by Jyri Hagman kesäkuu 18, 2019

Limiitti
 • Lainatuote: Tililuotto
 • Jatkuva luotto
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainaa 100-2000 euroa

Hae Tililuottoa Saldolimiitiltä Klikkaamalla Tästä

Kenelle Tililuotto Voidaan Myöntää?

Saldolimiitti tunnettiin vuoden 2019 tammikuuhun asti Limiitti.fi nimellä. Tammikuussa Limiitti.fi sulautui osaksi saldoa, jolloin nimeksi vaihtui Saldolimiitti. Kyseessä on brändiuudistus ja Saldolimiitti tarjoaakin samaa tuttua joustoluottoa kuin Limiitti.fi aiemmin.

Palvelun kautta voit hakea 100-2000 euron suuruista tililuottoa nopeasti ja helposti tilillesi. Avattuasi tililuoton, voit tehdä siltä nostoja aina halutessasi oman luottorajasi puitteissa.

Tililuottoa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omaat riittävän suuret tulot luoton takaisinmaksuun

Tililuoton Hakeminen Ja Takaisinmaksu

Tililuoton hakeminen Limiitti.fi palvelun kautta on helppoa ja nopeaa. Ensin valitset lainalaskurin avulla haluamasi lainasumman, jonka jälkeen näet arvion lainan kuluista ja takaisinmaksuerien suuruudesta.

Tämän jälkeen täytät lainahakemuksen ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksen saat saman tien ja rahat siirretään tilillesi välittömästi.

Jatkossa voit tehdä nostoja luottotililtäsi aina kun haluat kirjautumalla Saldolimiitin omille sivuille ensimmäisen noston yhteydessä saamillasi tunnuksilla.

Voit maksaa tililuoton takaisin valintasi mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä. Maksaessasi useammassa erässä, lyhennyksen suuruus on vähintään 20 % luoton kokonaissummasta tai 50 euroa.

Esimerkki luotosta:

1500 € lainalle todellinen vuosikorko on 49,9 % jos asiakas maksaa luoton takaisin 12 erässä. Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1873,13 €. Todellinen vuosikorko luotoille min. 49,9 % ja max. 189,3 %.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, ovat rahat käytettävissäsi välittömästi.

Tämän jälkeen voit tehdä nostoja luottotililtäsi luottorajasi puitteissa 24h vuorokaudessa. Huomaa että maksat kuluja ja korkoja vasta siinä vaiheessa, kun nostat rahaa tilillesi.

Maksuvapaat Kuukaudet

Saldolimiitti on todella joustava lainapalvelu. Jos esim. tarvitset maksuvapaita kuukausia luotollesi tai haluat vaikkapa siirtää eräpäivää, niin tämä onnistuu helposti olemalla yhteydessä Limiitin asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivuston alalaidasta.

Kokemuksia Palvelusta

Saldolimiitti(Ennen Limiitti.fi) on toiminut Suomen lainamarkkinoilla menestyksekkäästi jo vuosia. Se on tähän päivään mennessä auttanut yli 300 000 Suomalaista heidän rahoitustarpeissaan.

Palvelu on erittäin luotettava ja sen lainanhakuprosessi on nopea ja mutkaton. Plussaa tulee ehdottomasti myös siitä, että uusille asiakkaille annetaan ensimmäinen 300 euron nosto täysin ilman kuluja.

Myös Limiitin asiakaspalvelu on saamamme palautteen perusteella todella asiantunteva ja kaikki asiat hoituvat todella mutkattomasti. Asiakaspalveluun saat kätevästi yhteyden vaikkapa Limiitin sivuilta löytyvän Chatin välityksellä.

Limiitin tililuotto soveltuu erinomaisesti esim. vararahastoksi, sillä et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat rahaa tilillesi.

Lainahakemus on aina ilmainen etkä sitoudu mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Katso myös vertailumme joustoluotoista

Yrityksestä

Saldolimiitti tililuottoja myöntää suomalainen Tact Finance Oy kuluttajaluottopalvelu. Yritys on perustettu vuonna 2006 ja se tarjoaa asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan tuotteita.

Yritys toimii läheisessä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa ja noudattaatoiminnassaan lakia ja viranomaisten ohjeita. Kyseessä on siis luotettava rahoitusalan yritys.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.limiitti.fi
 • Asiakaspalvelu: 010 219 5500(ma-pe 8-20, la 10-18, su 12-18)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi
 • Osoite: Tact Finance Oy, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

Voimme suositella lämpimästi Saldolimiitti palvelun käyttöä jos tarvitset joustavaa tililuottoa nopeasti käyttöösi.

Hae Tililuottoa Saldolimiitiltä Klikkaamalla Tästä

5.0
02
Jyri Hagman

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *