Lainaanyt.fi Rekisteriseloste

Rekisteriseloste ohjaa tapaa, jolla Lainaanyt.fi (“Lainaanyt.fi” tai “Me”) käsittelee henkilökohtaista tietoa, jota se kerää käyttäjiltään (“käyttäjä” tai “Sinä”).

Tämä rekisteriseloste koskee ainoastaan Lainaanyt.fi: käyttöä. Ennen kuin siirryt tältä sivulta muiden pankkien tai rahoituslaitosten sivuille, niin kehotamme sinua tutustumaan myös heidän omiin rekisteriselosteisiin, sillä ne saattavat erota meidän vastaavasta.

Käyttämämme rekisteriseloste muodostaa Lainaanyt.fi:n käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Yhteystiedot: Lainaanyt.fi

69/1 Moo 1 Mae Hia Muang
50100 Chiang Mai, Thailand
Asiakaspalvelu: info@lainaanyt.fi

1. Lainaanyt.fi:n keräämät selaus- ja käyttäjätiedot

Keräämme käyttäjiltä seuraavia tietoja:

  • Etu- ja sukunimet
  • Sähköpostiosoite

Selaimilta saatetaan kerätä evästeiden avulla dataa käyttäjistä, kun he vierailevat Lainaanyt.fi verkkosivustolla. Tämä data pitää sisällään mm. IP-osoitteen, selaimen, käyttöjärjestelmän, tietokoneen tyypin, sivulla vierailun ajan ja päivämäärän sekä muuta teknistä tietoa. Henkilötietojasi ei yhdistetä kerättyihin tietoihin.

2. Tietojen käsittelyn oikeudelliset syyt ja tarkoitus

Saatamme käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakaspalveluun liittyvä viestintä ja asiakassuhteen hoitaminen
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen, suojaaminen ja parantaminen
  • Sivuston personointi käyttäjäkohtaisesti ja mainokien kohdistaminen
  • Analytiikka ja tilastot
  • Sähköinen suoramarkkinointi
  • Lakisääteisten velvotteiden täyttäminen, jota meiltä vaaditaan

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietoja myös uutiskirjeiden lähettämiseen esim. markkinointitarkoituksessa tai tiedottaaksemme uudesta sisällöstä sivustollamme. Sähköpostiviestien lopussa on ohje uutiskirjeen perumiseen, jos et halua enää vastaanottaa meiltä sähköpostiviestejä tulevaisuudessa.

3. Tietojen jakaminen

Käytämme mahdollisesti kolmannen osapuolen palveluita, jotta voimme tarjota ja valvoa Lainaanyt.fi:n toimintaan liittyviä toimintoja kuten esim. lähetettyjen sähköpostiviestien statistiikkaan liittyviä asioita. Pystymme jakamaan tietosi näiden kolmansien osapuolien kanssa ainoastaan edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Lain vaatimissa tilanteissa voimme antaa henkilökohtaisia tietoja viranomaisille.

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan siirtää toiseen maahan, jossa meillä on toimintaa ja jossa meillä on työntekijöitä tai palveluntarjoajia.

4. Turvallisuus tietojan käsittelyssä

Tietojen käsittelyssä on otettu huomioon alan turvallisuuteen liittyvät standardit. Kaikki tiedot, on suojattu TLS (entinen SSL) Salausprotokollan avulla. Vain sivuston ylläpitäjillä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi.

Näillä toimilla estämme ulkopuolisten pääsyn tietoihisi.

5. Oikeudet käyttäjätietojen suhteen

Sinulla on laillinen oikeus tietää mitä tietoja me sinusta säilytämme. Voit lähettää kirjallisen pyynnön yllä löytyvään osoitteeseen, jos haluat tietää mitä tietoja sinusta säilytetään tietokannassamme.

Sinulla on myös oikeus saada korjatuksi tai poistetuksi sinusta keräämämme tiedot.

Päivitetty 28.7.2018