Kilpailuta Sähkösopimuksesi Ilmaiseksi

Harmittaako liian suuret sähkölaskut? Tiedätkö onko sinulla omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva sähkösopimus? Kilpailuttamalla nykyisen sähkösopimuksesi voit säästää sievoisen summan rahaa sähkölaskuissa.

Alta löytyvän vertailun avulla löydät hetkessä juuri omiin tarpeisiisi sopivimman sähkösopimuksen mahdollisimman edullisesti. Vertaile palveluntarjoajia ja säästä!

Miksi Sähkösopimus Kannattaa Kilpailuttaa?

Sähkön kilpailutus

Tuleeko joskus mietittyä että miksi postiluukusta kilahtanut sähkölasku on niin suuri? Tiedätkö kuinka paljon maksat esim. sähkön siirrosta tai kuinka paljon kulutat sähköä vuodessa?

Suurin osa Suomalaisista ei tiedä vastauksia yllä oleviin kysymyksiin ja tästä syystä sähkön kilpailutus kannattaa ehdottomasti tehdä! Kilpailuttamalla oman sähkösopimuksesi voit säästää vuodessa helposti satoja euroja.

Säästäminen on helppoa aloittaa sähkösopimuksesta. Internetin aikana sähkön kilpailutus on vaivaton prosessi, joka vie sinulta aikaa noin 5 minuuttia.

Suositut Sähköntarjoajat

Kilpailuta sähkösopimus yläpuolelta löytyvän vertailun avulla tai tutustu alla mainittuihin suosittuihin sähköntarjoajiin.

1. Fortum

Fortum tarjoaa tällä hetkellä todella edullista Fortum-vakio sähkösopimusta kerrostaloasujille. Jos siis asut kerrostalossa, niin voimme ehdottomasti suositella Fortum-vakiota.

 • FortumSähkösopimus alkaen 16 €/kk
 • Ensimmäinen kuukausi 0 euroa
 • Kiinteä kuukausihinta
 • 100 % hiilidioksidivapaata sähköä
 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Lue Lisää Fortumista


2. Sähkömittari

Sähkömittari on kätevä palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa sähkösi nopeasti ja maksutta useiden eri tarjoajien joukosta.

 • SähkömittariEtsi paras sähköyhtiö 2 minuutissa
 • 100 % Suomalaista sähköä
 • Ilmainen ja luotettava palvelu
 • Jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
 • Löydä edullisin tarjous helposti ja nopeasti

Lue Lisää Sähkömittarista


Kuinka Sähkö Kilpailutetaan?

Kuten yllä jo mainittiin, on sähkön kilpailutus näin nettiaikana todella vaivatonta ja nopeaa. Sähkön voi kilpailuttaa helposti alle 5 minuutissa ja onkin suositeltavaa että kilpailutus tehdään ainakin vuoden välein. Näin varmistut että sinulla on jatkuvasti käytössäsi se edullisin sähkösopimus etkä maksa sähköstä liikaa.

Kauttamme voit kilpailuttaa sähkön seuraavalla tavalla:

 1. Valitse itsellesi sopivin sähköntarjoaja
 2. Valitse lomakkeelta nykyinen sähköyhtiösi ja paikallinen verkonhaltija
 3. Täytä postinumerosi, asumismuoto, lämmitysmuoto ja muut vaadittavat tiedot
 4. Hyväksy sopimusehdot ja paina "Tee Sähkösopimus"
 5. Saat sähköpostiisi uuden sopimuksen tiedot ja ohjeet miten toimia

Kilpailuta Sähkösopimuksesi

Kuinka Paljon Voin Säästää Kilpailuttamalla Sähkön?

Kilpailuta sähkösopimus

Suurin osa ihmisistä allekirjoittanut mukaan lukien suhtautuu skeptisesti tälläisiin "kilpailutus palveluihin". Voiko näiden avulla oikeasti säästää ja mikä koira tähänkin on haudattuna jne..

Päätinkinkin siis tämän lainaanyt.fi sivuston ylläpitäjänä ja tämän artikkelin kirjoittajana testata sähkön kilpailutusta reaalimaailmassa ja katsoa että kuinka paljon se omalla kohdallani toisi säästöä.

Asun kerrostalossa pääkaupunkiseudulla ja aloitin kilpailutuksen sähkömittarin avulla. Täytettyäni lomakkeelle tarvittavat tiedot ehdotti sähkömittari minulle parhaiten sopivaksi vaihtoehdoksi Fortumin tarjoamaa Fortum- Vakio sähkösopimusta.

Jo tässä vaiheessa huomasin että Fortumin tarjoama kiinteä kuukausihinta tulee minulle huomattavasti edullisemmaksi kuin nykyinen sähkösopimukseni. Tämän lisäksi sain ilmaisen kuukauden solmittuani sopimuksen.

Vaihdoin siis sopimuksen Fortumille ja muutaman kuukauden jälkeen olen ollut erittäin tyytyväinen. Laskelmieni mukaan säästän vuositasolla vähintään 200 euroa!

Ja tämä siis kerrostaloasunnossa asuvan säästö. Suuressa omakotitalossa asuvalle perheelle säästöä saattaa kertyä moninkertaisesti. Sähkösopimuksen kilpailutus siis todella kannattaa tehdä jos säästäminen kiinnostaa!

Lisätietoja Sähkösopimuksen Kilpailuttamiseen

Kuka Voi Kilpailuttaa Sähkösopimuksen?

Kuka tahansa kilpailuttaa sähkösopimuksensa milloin haluaa. Ennen kilpailutusta kannattaa kuitenkin tarkistaa että onko voimassa olevassa sähkösopimuksessasi määräaikaisuus.

Jos määräaikaisuus löytyy sopimuksesta, niin silloin saatat joutua odottamaan että sopimuksesi loppuu, minkä jälkeen vasta pystyt vaihtamaan sähkön tarjoajaa.

Voit toki päästä irti määräaikaisuudesta maksamalla korvauksen nykyiselle sähköyhtiöllesi. Usein kuitenkin nämä kustannukset ovat sen verran suuret että on parempi odottaa siihen asti kun nykyinen sopimus päättyy.

Säästät Isolla Todennäköisyydellä

Tilastojen mukaan yli 90 % kotitalouksista säästää sähkölaskussa kilpailutuksen jälkeen. Sähköyhtiöt tarjoavat usein asiakkailleen erittäin hyviä kampanjoita, mitkä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Nyrkkisääntönä voisi pitää sitä että sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa vähintään vuoden välein.

Sopimuksen Vaihtaminen On Vaivatonta

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on tehty asiakkaalle todella vaivattomaksi. Kaikki paperityöt ja sopimuksen vaihtaminen tehdään puolestasi ja se on aina ilmaista.

Kilpailutus Onnistuu Myös Yrityksille

Henkilötalouksien lisäksi esim. tällä sivustolla mainittu sähkömittari tarjoaa sähkön kilpailutusta myös yrityksille. Yritysten kannattaa siis myös kilpailuttaa sähkö tasaisin väliajoin.

Kilpailuta Myös Muut Palvelut

Jos haluat todella säästää, niin sähkön lisäksi kannattaa harkita myös lainojen kilpailuttamista. Kilpailuttamalla lainat voit säästää sievoisen summan esim. yhdistämällä pienet luottosi yhden suuremman lainan alle. Myös puhelinliittymien kilpailutus kannattaa ottaa agendalle.

Kun aloitat säästämisen näistä asioista, niin loppupeleissä pienistä puroista kasvaa iso joki. Jos sinua kiinnostaa säästäminen enemmänkin, niin lue tältä sivustolta artikkelit myös rahastosäästämisestä ja säästötileistä.

Kokemuksia Sähkön Kilpailutuksesta

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa tehdä vähintään kerran vuoteen. Erityisesti se kannattaa tehdä aina silloin jos asumismuoto muuttuu tai sähkönkulutus muuttuu oleellisesti jostain syystä.

Sähkön kilpailutus on aina ilmaista ja vie aikaasi korkeintaan 5 minuuttia. Säästöä voi kertyä yllättävänkin paljon, joten aikaa kannattaa uhrata tämän verran.

Toivottavasti löysit vertailumme avulla itsellesi parhaan mahdollisen sähkösopimuksen!

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
5 (1 ääntä)

Päivitetty: Joulukuu 6, 2021

Jaa Tämä