Bigbank kokemuksia – Lue arvostelu ennen lainaamista

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Bigbank
Bigbank Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Bigbank on vuonna 1992 Virossa perustettu pankki, joka palvelee tänä päivänä asiakkaitaan Suomen ja Viron lisäksi 7 Euroopan maassa. Pankki tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja 1000-50 000 euron väliltä joustavilla maksuajoilla.

Jos olet aikeissa hakea lainaa Bigbankin kautta, niin sinun tulee olla 22-vuotta täyttänyt henkilö jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi sinun tulee omata vähintään 1200 euron suuruiset kuukausittaiset nettotulot.

Bigbankin tarjoama korkotaso lainoilleen on varsin kilpailukykyinen erityisesti yli 3000 euron suuruisissa lainoissa. Yli 3000 euron lainoissa korko on alkaen 5,9 %, mikä on vertailukelpoinen samansuuruisia kulutusluottoja tarjoavien pankkien kanssa. Alle 3000 euron suuruisissa lainoissa korko on taas suhteellisen korkea 19,95 %.

Lainaesimerkki: Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 198,89 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 12,4 %. Takaisinmaksettava summa 11 933,40 €

Hyvää

Kilpailukykyinen korkotaso yli 3000 euron lainoissa

Luotettava pankki

Nopea ja helppo lainahakemus

Lainaa jopa 50 000 euroa

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Mahdollisuus lainan korotukseen

Huonoa

Ei chat- ominaisuutta verkkosivustolla

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Suhteellisen korkea korko alle 3000 euron suuruisissa lainoissa

Bigbank Esittely

bigbankBigbank tarjoaa kuluttajille jopa 50 000 euron suuruisia lainoja joustavilla maksuajoilla. Voit hakea lainaa yksin 10 000 euroon asti ja yhteishakijan kanssa maksimisumma on tuo 50 000 euroa. Lainoille ei vaadita takaajia tai vakuuksia!

Bigbank on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 1992 saakka. Yritys on perustettu Virossa ja sillä on toimintaa useassa eri maassa Euroopassa, kuten Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa, Liettuassa, Saksassa, Latviassa, Itävallassa ja Hollannissa. Bigbank on yksi Baltian alueen suurimmista yksityisasiakkaille lainaa myöntävistä yrityksistä.

Tästä artikkelista löydät kaiken tarvittavan infon lainan hakemiseen Bigbankilta. Lue arvostelu ja päätä onko Bigbank lainatarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Bigbankin kautta, jos täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 22-vuotias
 • Olet Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Nettotulosi ovat vähintään 1200 €/kk
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot

Huomioi että suuremmissa lainasummissa lainan saaminen onnistuu ainoastaan yhteishakijan kanssa. Lainaa kannattaa siis hakea yhteishakijan kanssa jos se vain on mahdollista. Usein myös lainaehdot ovat asiakkaalle paremmat kun lainaa hakee kaksi henkilöä yhden sijasta.

Lainan Hakeminen Bigbankilta

Lainaa haetaan täyttämällä ilmainen lainahakemus Bigbankin verkkosivustolla. Hakemuksen täyttämisen jälkeen lainaa hakeva asiakas tunnistautuu verkkopankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen voit seurata Bigbankin verkkopankissa hakemuksesi etenemistä.

Lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä kannattaa lähettää jo valmiiksi palkkakuitti tai tiliote. Nämä ovat vaadittuja dokumentteja ja lähettämällä ne valmiiksi nopeutat lainanhakuprosessia huomattavasti. Dokumentin voi liittää sähköisesti hakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Jos lainahakemus hyväksytään, niin sopimuksen allekirjoitus hoituu myös sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla.

Sopimuksen voi toki myös allekirjoittaa perinteisesti paperille ja lähettää sen postitse Bigbankille.

Allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan tilillesi normaalisti jo saman päivän aikana. Lainanhakuprosessi on siis erittäin kätevä ja ennen kaikkea nopea. Kaikki tapahtuu digitaalisesti ja saat rahat tilillesi todella nopealla aikataululla.

Bigbank Lainan Korot

Lainan lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisen riskianalyysin perusteella, joten lopullisen koron juuri sinun lainallesi näet vasta lainasopimuksesta.

Lainojen korot alkavat kuitenkin ainoastaan 5,9 %:sta, mikä on todella kilpailukykyinen korkotaso verrattuna vastaavia kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin.

Jos haluat vertailla korkoja ja kuluja alustavasti ennen lainan hakemista, niin Bigbankin sivustolta löytyy tätä tarkoitusta varten erittäin kätevä lainalaskuri.

Huom! Suosittelemme Bigbankia suurempien kulutusluottojen hakemiseen mutta alle 3000 euron suuruisissa lainoissa korkotaso nousee huomattavasti. Jos siis olet hakemassa alle 3000 euron suuruista lainaa, niin sinun kannattaa harkita vaihtoehtoina joko joustoluottoa tai luottokorttia.

Lainaesimerkki

Jos lainaat Bigbankilta 9000 euroa 5 vuoden maksuajalla ja 8,9 % korolla, niin kuukausieräksi muodostuu tällöin 198,89 euroa.

Tähän lisätään vielä 12,5 euroa/kk tilinhoitomaksu, jolloin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 12,4 %. Maksat lainasta takaisin yhteensä 11 933,40 euroa.

Miksi Lainahakemukseni Hylättiin?

Bigbank, kuten kaikki muutkin lainapalvelut perustavat lainapäätöksensä asiakkaasta tekemäänsä kokonaisarvioon. Tähän vaikuttavat mm. asiakkaan taloustilanne ja lainan takaisinmaksukyky.

Lainahakemuksen hylkäämiseen johtavia syitä voivat olla mm. maksuhäiriömerkintä tai riittämätön tulotaso. Valitettavasti et usein saa kuitenkaan tietää lopullista syytä miksi lainahakemus hylätään.

Hyvä puoli on se että lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Jos siis saat Bigbankilta kielteisen lainapäätöksen, niin ei kannata luovuttaa vaan lainaa kannattaa hakea myös muualta. Esim. tältä sivustolta löydät kätevän lainavertailun, jonka avulla vertaat lähes 100 eri lainapalvelua.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kilpailuttaa lainat. Täyttämällä yhden lainahakemuksen tavoitat kerralla jopa yli 20 eri lainanmyöntäjää. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia eri tahoilta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Lainojen Yhdistäminen

Jos sinulle on kertynyt paljon pieniä ja kalliita luottoja, niin Bigbankin laina soveltuu erinomaisesti näiden lainojen yhdistämiseen. Vaikka pankki ei varsinaisesti tarjoa lainojen yhdistämispalvelua, niin voit kuitenkin hakea pankilta lainaa sen verran mitä sinulla on kalliskorkoisia pienlainoja maksettavana ja maksaa pois nämä tällä lainalla.

Hae lainaa Bigbankilta, katso minkälaisella korolla saat lainaa ja laske kuinka paljon pystyt näin säästämään lainakuluissa.

Yhdistämällä lainat voit säästää sievoisen summan rahaa sekä kuukausierissä että tilinhoitomaksuissa!

Bigbank Lisälaina

Bigbank tarjoaa mahdollisuuden myös lisälainan hakemiseen. Lisälainan hakeminen onnistuu silloin kun olet jo Bigbankin laina-asiakas. Voit hakea lisälainaa Bigbankin verkkopankin kautta ja se tapahtuu uudella lainasopimuksella.

Vanhaa lainasopimusta ei voi yhdistää uuteen ja voit hakea lisälainaa siten että lainojen yhteissumma on korkeintaan 25 000 euroa. Uuden lainan ehdot ovat myös usein paremmat.

Bigbank Maksuvapaa Kuukausi

Bigbank ei tällä hetkellä valitettavasti myönnä maksuvapaita kuukausia lainoilleen. Jos olet ajautunut maksuvaikeuksiin, niin on kuitenkin tärkeää että olet ajoissa yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun ja etsit yhdessä asiakaspalvelun kanssa ratkaisua tilanteeseen.

Tyytyväisyystakuu

Bigbank tyytyväisyystakuuBigbankin lainoihin kuuluu Suomessa ainutlaatuinen 60 päivän tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa sitä että jos et ole tyytyväinen lainaasi, niin sinulla on oikeus palauttaa lainasumma 60 päivän sisällä täysin ilman kuluja.

Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia lainasopimuksia, jotka on solmittu suoraan Bigbankin kautta. Takuu ei kuitenkaan koske niitä sopimuksia, jotka on solmittu esim. lainanvälittäjän kautta.

Jos haluat peruuttaa lainasi, niin tämä onnistuu olemalla yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun(yhteystiedot sivun alareunassa) sähköpostitse.

Tyytyväisyystakuuta voi käyttää yhden kerran kolmen vuoden sisällä.

Bigbank Määräaikaistalletus

Bigbank määräaikaistalletus

Lainojen lisäksi Bigbank tarjoaa myös mahdollisuutta määräaikaistalletuksiin. Korko talletuksille on jopa 1,70 %. Talletustilin korko on aina kiinteä eikä ole riippuvainen esim. rahoitusmarkkinoiden tapahtumista.

Voit tehdä talletussopimuksen 1-10 vuodeksi ja korko maksetaan tilillesi vuosittain.

Bigbank on Viron vakuutusjärjestelmän takuurahaston jäsen, mikä takaa sen että saat talletuksillesi 100 % suojan aina 100 000 euroon asti.

Voit tehdä talletuksen jos täytät seuraavat ehdot:

 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on Suomalainen pankkitili
 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Jos olet alaikäinen, niin tarvitset huoltajan talletuksen tekemiseen

Bigbank Kokemuksia

Bigbank on luotettava toimija rahoitusalalla ja kokemuksiemme mukaan se soveltuu erityisesti suurempien ja vakuudettomien kulutusluottojen hankintaan.

Pankin verkkosivusto on erittäin selkeä ja itse lainanhakuprosessi on todella nopea. Voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana!

Bigbankin kautta voit yhdistää kalliit pikaluottosi yhden järkevämmän kokonaisuuden alle ja pankki tarjoaa myöskin mahdollisuutta lainan korotukseen.

Maksuajat ovat suhteellisen joustavia. Voit maksaa lainasi takaisin 2-10 vuodessa. Myös todella reilu 60 vuorokauden tyytyväisyystakuu on ehdottomasti iso plussa Bigbankille.

Miinusta annamme Bigbankille suhteellisen korkeasta korkotasosta alle 3000 euron suuruisissa lainoissa. Myös verkkosivustolta uupuva chat-ominaisuus on selkeä miinus. Jos sinulle herää kysymyksiä lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, niin joudut olemaan asiakaspalveluun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jos kiinnostuit Bigbankista ja harkitset lainan hakemista palvelun kautta, niin olemme listanneet alle vielä tärkeimmät pointit Bigbankin lainatuotteesta:

 • Lainaa jopa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksuaikaa joustavasti 2-10 vuotta
 • 60 päivän tyytyväisyystakuu
 • Ikäraja 22-vuotta
 • Lainan hakeminen on aina maksutonta
 • Voit hakea lainaa 24/7
 • Saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen
 • Kilpailukykyiset korot suuremmissa kulutusluotoissa

Yrityksestä

Pankki on perustettu jo vuonna 1992 ja se on alunperin Virolainen pankki. Toimintaa sillä on tänä päivänä jo lähes kymmenessä euroopan maassa.

Suomeen Bigbank toi toimintansa vuonna 2009 ja lainapalveluiden lisäksi pankki tarjoaa talletuspalveluita. Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin, joita se myöntää ilman vakuuksia tai takaajia.

Palvelu on erittäin turvallinen, nopea ja suosittu.

Voimme lämpimästi suositella Bigbankia, jos olet hakemassa edullista kulutusluottoa nopeasti tilillesi.

Yhteystiedot

Kilpailuta Bigbank Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksia Bigbankista

Onko sinulla kokemusta Bigbankin tarjoamista lainoista? Jaa kokemuksesi kommentoimalla alle tai esitä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Bigbankille.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää