Usein Kysyttyä

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Mikä On Lainaanyt.fi?

Lainaanyt.fi on vuonna 2013 perustettu talousalan asiantuntijoiden kehittämä verkkosivusto. Missiomme on auttaa Suomalaisia tekemään parempia valintoja heidän henkilökohtaisessa taloudessaan.

Sivustoltamme löydät kattavien lainavertailujen lisäksi runsaasti vinkkejä säästämiseen, sijoittamiseen sekä muihin oma talouden hoitoon liittyviin asioihin. Tarjoamme lukijoillemme laadukasta ja asiantuntevaa informaatiota kyseisiin aihealueisiin liittyen.

Miten Palvelumme Toimii?

Vertailemme lainat tai kilpailutamme ne puolestasi yhteistyökumppaniemme kesken. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita itsellesi sopivin lainapalvelu ja siirtyä hakemaan lainaa heidän sivustolleen. Halutessasi voit myös kilpailuttaa kauttamme yli 20 lainapalvelua yhdellä hakemuksella.

Vertailemme lainojen lisäksi myös esim. luottokortteja ja säästötilejä. Keräämme tiedot näihin vertailuihin mahdollisimman puolueettomasti taataksemme käyttäjillemme parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut.

Onko Lainaanyt.fi Puolueeton Vertailusivusto?

Kyllä on! Olemme täysin riippumaton ja puolueeton rahoitustuotteiden vertailusivusto. Pyrimme vertailuissamme ja arvosteluissamme antamaan käyttäjillemme mahdollisimman todenmukaisen kuvan jokaisesta rahoituspalvelusta riippumatta siitä, minkälaisen komission mahdollisesti saamme heiltä asiakkaista.

Onko Palvelumme Käyttö Maksutonta?

Kyllä on. Tämän palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta. Voit vertailla rahoitustuotteita täysin puolueettomasti ja ilmaiseksi.

Miksi Vertailla Rahoitustuotteita?

Rahoitustuotteiden vertailu kannattaa aina. Esim. Lainojen osalta jo pienissäkin lainasummissa voit saada merkittävää säästöä aikaan vertailemalla eri lainapalveluiden tarjoamia korkotasoja.

Mistä Löydän Parhaan Lainan?

Parhaan lainan löytäminen saattaa tuntua haasteelliselta sillä lainapalveluita on tarjolla todella paljon. Tästä syystä olemme kehittäneet tälle sivustolle kätevän hakukoneen, jonka avulla voit vertailla itsellesi sopivimman lainan hetkessä. Jos et itse halua tehdä vertailua, niin voit myös kilpailuttaa kauttamme yli 20 lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Minkälaisella Korolla Voin Saada Lainaa?

Kaikki vertailuissamme esitellyt lainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisen riskiluokituksen perusteella. Korko voi olla minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %.

Voinko Yhdistää Lainani?

Kyllä voit! Löydät sivustolta useita lainapalveluita, joiden kautta pienten ja kalliiden lainojen yhdistäminen on mahdollista. Tutustumalla artikkeliimme lainojen yhdistämisestä pääset hyvin alkuun.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Yleiset lainan saamiseen vaadittavat ehdot ovat seuraavat:

  • Ikää vähintään 18-vuotta(Suuremmissa lainasummissa saatetaan vaatia korkeampi ikä)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Vakituiset kuukausittaiset tulot
  • Vakituinen osoite Suomessa

Kuinka Nopeasti Saan Lainan Tililleni?

Kaikki lainanhakuun liittyvät prosessit tapahtuvat tänä päivänä automatisoidusti, joten saat yleensä lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen. Laina maksetaan tilillesi lainapalvelusta ja summasta riippuen 1-3 arkipäivän sisällä.

Päivitetty: Helmikuu 21, 2021

Jaa Tämä