Koroton Laina – Hae Ilmaista Lainaa Jopa 60 Vuorokauden Maksuajalla

Tiesitkö että voit saada useiden lainapalveluiden kautta ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja? Lainaanyt.fi otti selvää paikoista, jotka myöntävät ilmaista ensilainaa asiakkailleen ja listasi niistä parhaimmat. Valitse alta itsellesi sopiva korotonta lainaa tarjoava palvelu ja hae luotto tilillesi.

(Päivitys 25.10.2019: Pikavipeille voimaan tulleen korkokaton myötä useampi palvelu on lopettanut ilmaisen ensilainan myöntämisen. Tietojemme mukaan ainakin Ferratum kuitenkin edelleen tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden korotonta lainaa, joten suosittelemme Ferratumia ilmaisen ensilainan hankkimiseen.)

Ferratum

  Koroton lainasumma: 50-2000 €

  Koroton maksuaika: 10-30 vrk

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä


Hae Lainaa
Suomilimiitti

  Koroton lainasumma: 50-2000 €

  Koroton maksuaika: 15-60 vrk

  Ikäraja: 21 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä


Hae Lainaa
Vivus

  Koroton lainasumma: 10-400 €

  Koroton maksuaika: 3-30 vrk

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei


Hae Lainaa
Blue Finance

  Koroton lainasumma: 100-300 €

  Koroton maksuaika: 10-14 vrk

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei


Hae Lainaa
Credit24

  Koroton lainasumma: 100-4000 €

  Koroton maksuaika: 1-30 vrk

  Ikäraja: 19 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä


Hae Lainaa
Risicum

  Koroton lainasumma: 100-5000 €

  Koroton maksuaika: 14-45 vrk

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä


Hae Lainaa

* Lainaesimerkki: 2000 euron lainan todellinen vuosikorko on 29,60 % jos maksat lainan takaisin 12 kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksettava summa on tällöin 2295 euroa.

Miten Haen Ilmaisen Ensilainan?

ilmainen ensilaina

Korottoman lainan hakeminen on todella helppoa. Lainaa voit hakea haluamasi lainapalvelun sivuilta löytyvän lainahakemuksen avulla. Pikavippiin täytetään ensin perustiedot itsestä, jonka jälkeen tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla.

Jos hakemuksesi hyväksytään, niin koroton laina maksetaan välittömästi tilillesi. Parhaillaan voit siis saada lainan käyttöösi 10- minuutissa.

Huomio että ilmainen ensilaina on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Jos siis olet käyttänyt haluamasi lainapalvelun palveluita aiemmin, niin et pysty hakemaan ilmaista ensilainaa.

Kun laina on myönnetty ja maksettu, niin saat jatkoa ajatellen käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin tai käyttöoikeuden valitsemasi lainapalvelun omille sivuille, joiden avulla voit jatkossa hakea lainaa myös tekstiviestillä tai oman lainapalvelusi sivujen kautta.

Lainaa voit hakea lisää siinä vaiheessa, kun olet maksanut ilmaisen ensilainasi pois kokonaisuudessaan.

Alla vielä pieni esittely kustakin ilmaista ensilainaa myöntävästä palvelusta. Katso haluamasi lainapalvelun laajempi esittely lue lisää painikkeesta ja hae ilmainen laina tilillesi:

Ferratum

ferratumFerratumin lainatuote on jatkuva 2000 euron suuruinen tililuotto. Tililuottoa voit hakea, jos olet 21-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut Suomen kansalainen. Ilmaista ensilainaa Ferratum myöntää 2000 euroon asti kuukauden maksuajalla.

Lue Lisää Ferratumista

Suomilimiitti

Suomilimiitin lainatuote on 10-2000 euron suuruinen todella joustava tililuotto. Tästä ensimmäisen 2000 euroa saat täysin kuluttomasti jopa 60 vuorokauden maksuajalla! Voit hakea luottoa Suomilimiitiltä, jos olet 21-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Vivus.fi

Vivus.fi on todella suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa heti tilillesi 10-2010 euroa. Ilmaista ensilainaa saat uutena asiakkaana aina 400 euroon asti. Vivus myöntää maksuaikaa lainoilleen 3-61 vuorokautta ja ikäraja palveluun on 20-vuotta.

Lue Lisää Vivuksesta

Credit24

credit24Credit24 on luotettava, nopea ja suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa luottoa aina 4000 euroon asti. Palvelun ikäraja on 19-vuotta ja ilmaiselle pikavipille annetaan maksuaikaa 30 vuorokautta

Lue Lisää Credit24:stä

Blue Finance

blue finance logoBlue Finance tarjoaa asiakkailleen ilmaista pikavippiä 100-300 euroa 14 vuorokauden maksuajalla. Lisäksi voit hakea palvelun kautta käyttöösi jopa 5000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää Blue Financesta

Risicum

risicumRisicum on jo vuodesta 2005 alalla toiminut lainapalvelu, jonka lainavalikoimiin kuuluu 5000 euron suuruinen joustoluotto. Joustoluoton saat korottomasti 14-45 vuorokauden maksuajalla.

Lue Lisää Risicumista

Lainasummat Ja Takaisinmaksu

Korottomien lainojen summat liikkuvat 100-5000 euron välillä. Suosituimmat summat taas liikkuvat 200-500 euron välillä. Laina-ajat ovat yleensä 30 päivän luokkaa.

Ilmainen ensilaina on todella kätevä ratkaisu, jos tarvitset lainaa netistä heti ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin esim. seuraavana palkkapäivänä.

Tältä sivulta löydät kaikki korotonta pikavippiä myöntävät paikat, mutta jos haluat tutustua myös muihin lainapaikkoihin, niin katsasta myös sivustoltamme löytyvä kätevä lainavertailu.

Lue Myös:

Lainaa 2000 euroa - Löydä edullisin 2000 € laina

Hyödynnä Kuluton Laina

Lainapalvelut tarjoavat nostokulutonta lainaa koska haluavat houkutella asiakkaita lisää itselleen ja hyötyvät siitä, että asiakas saattaa jatkossa ottaa lisää lainaa saman yrityksen kautta.

Vaikka kuluton laina on yrityksille tapa houkutella asiakkaita, niin se on myös kuluttajan kannalta ehdottoman hyvä asia, mikä kannattaa hyödyntää varsinkin silloin jos olet pienen ja pikaisen vipin tai vaikkapa kesälainan tarpeessa.

Hakemalla kulutonta luottoa säästät selvää rahaa. Esim jos haet 300 euron lainan ferratumin kautta, niin säästät koroissa ja kuluissa 63 euroa korolliseen lainaan verrattuna. Vivuksen kautta taas 400 euron lainassa säästät noin 60 euroa.

Kannattaa siis ehdottomasti hyöydyntää lainapalveluiden tarjoamat ilmaiset lainat! Toivottavasti sait hyödyllisiä vinkkejä tältä sivulta ja pääset hakemaan ilmaisen ensilainan tilillesi jo tänään!

(Haluamme vielä muistuttaa loppuun että ilmainen ensilaina ei välttämättä ole hyvä ratkaisu, jos et pysty maksamaan sitä ajoissa takaisin. Jos olet joutunut velkakierteeseen ja tarvitset apua, niin suosittelemme tutustumaan takuusäätiön sivustoon.)

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Usein Kysyttyä Ilmaisista Lainoista

Kaikki Pikaluotot

Jos et löytänyt tältä sivulta sopivaa ilmaista ensilainaa itsellesi, niin klikkaamalla alta pääset tutustumaan kaikkiin pikaluottoa tarjoaviin palveluihin.

Kaikki Pikaluotot

Jaa Tämä