Vertaile Kaikki Suosituimmat Joustoluotot

Jos olet hakemassa joustoluottoa, niin tältä sivulta löydät kattavan joustoluottovertailun. Vertailun avulla löydät omiin tarpeisiisi sopivimman joustoluoton helposti ja nopeasti. Katso alta itsellesi sopiva lainapalvelu ja hae joustoluottoa tilillesi.

Alla sivustomme TOP 3 joustoluotot tällä hetkellä. Selaamalla sivua alaspäin löydät lisää vaihtoehtoja joustoluoton hankintaan.

Ferratum logo

  Korko alk.: 20 %

  Lainasumma: 100-2000 €

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Vakituiset tulot: Ei

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu
Komplett Bank logo

  Korko alk.: 4,90 %

  Lainasumma: 1000-50.000 €

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Kyllä


Hae Lainaa
Arvostelu
Vippi.fi logo

  Korko alk.: 13,90 %

  Lainasumma: 10-10.000 €

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 20 vuotta

  Heti tilille: Kyllä

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu

* Lainaesimerkki: 2000 euron lainan todellinen vuosikorko on 29,60 % jos maksat lainan takaisin 12 kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksettava summa on tällöin 2295 euroa.

Mistä Joustoluotto Edullisesti Tilille?

joustoluottovertailu

Jos luet tätä artikkelia, niin sinua todennäköisesti kiinnostaa tehdä joustoluottovertailu. Joustoluottoa tarjoavia palveluita on Suomessa tällä hetkellä jo useita kymmeniä, eli valinnanvaraa riittää.

Luottojen todelliset vuosikorot kuitenkin eroavat todella paljon eri palveluntarjoajien välillä, joten pieni vertailu on ehdottomasti paikallaan. Huom! 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokattoa koskevan lakimuutoksen myötä saat joustoluottoa nyt entistä edullisimmilla koroilla. Joustoluottoihin kannattaa siis tutustua!

Tästä artikkelista löydät vertailusta kaikki Suomen suosituimmat joustoluottoa myöntävät palvelut. Valitse vertailusta itsellesi sopivin ja hae joustoluotto tilillesi.

Parhaat Joustoluotot

Katso alta minkälaisia todellisia vuosikorkoja eri lainantarjoajat tarjoavat joustoluotoilleen:

1. Ferratum

ferratumFerratum on yksi tunnetuimmista joustoluoton tarjoajista Suomessa. Se on myöskin ehdottoman luotettava ja kansainvälinen lainan tarjoaja.

Uuden lainojen korkokaton myötä Ferratum tarjoaa joustoluottoa entistäkin edullisemmin. Joustavaa luottoa voit hakea Ferratumilta aina 2000 euroon asti.

Ferratumin todellinen vuosikorko 2000 euron joustoluotolle on 21,94 %

Lue Lisää Ferratumista

2. Ainalaina

Ainalaina logoAinalaina on tarjonnut joustoluottoja Suomalaisille jo vuodesta 2006 alkaen, joten kyseessä on pitkään alalla toiminut luotettava lainapalvelu.

Luoton hakeminen on todella kivuton prosessi. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla ja laina maksetaan tilillesi 10 minuutissa.

Todellinen vuosikorko Ainalainan joustoluotossa on 29,6 % ja luottorajaksi on mahdollista saada 2000 euroa.

Lue Lisää Ainalainasta

3. Vippi.fi

vippi.fiVippi.fi on monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea 2000 euron suuruisen joustoluoton lisäksi kulutusluottoa aina 10 000 euroon asti.

Lainahakemuksen täyttäminen vie noin. 5 minuuttia ja saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Todellinen vuosikorko Vippi.fi:n tarjoamissa joustoluotoissa on 29,6 %

Lue Lisää Vippi.fi:stä

4. Komplett Bank

komplett bankKomplett Bank tarjoaa asiakkailleen ns. maksuvapaata joustoluottoa jopa 50.000 euroon asti! Tämä tarkoittaa sitä että et halutessasi maksa luotosta mitään muuta kuin korkoa.

Luottoa voivat hakea, jos olet 23 vuotias raha-asiansa mallikkaasti hoitanut henkilö.

Komplett Bankin luottojen korot alkaen ainoastaan 4,99 %.

Lue Lisää Komplett Bankista

5. Saldolimiitti

saldolimiittiOnko sinulla tarvetta joustavalle 500-2000 euron tililuotolle? Jos on, niin klikkaa alta ja tutustu Saldolimiitti palveluun.

Voit hakea joustoluoton tilillesi Limiitin kautta jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa.

Todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko 2000 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on Limiitillä 29,60 %.

Lue Lisää Saldolimiitistä

6. Credit24

Credit24 on toiminut lainamarkkinoilla jo todella pitkään ja sen kautta voit hakea käyttöösi joustoluoton 4000 euron luottorajalla.

Voit hakea joustoluottoa Credit24:n kautta, jos olet 19-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron suuruiselle luotolle on 29,97 %

Lue Lisää Credit24:stä

7. Blue Finance

blue finance logoBlue Finance on monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea tilillesi joustoluottoa minuuteissa.

Joustoluottoa Blue Finance tarjoaa aina 5000 euron luottorajaan asti ja sitä voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt.

Todellinen vuosikorko tyypillisesti 5000 euron suuruiselle joustoluotolle on 21,90 %.

Lue Lisää Blue Financesta

8. Käyttöraha.fi

Käyttöraha.fi on uusi lainapalvelu, joka tarjoaa kuluttajille 1000-50.000 euron suuruisia joustoluottoja.

Erikoista Käyttörahan lainatuotteessa on se että et halutessasi maksa siitä lyhennystä ollenkaan, vaan ainoastaan lainasta kertyviä korkoja.

Esim. Jos otat 10.000 euron suuruisen lainan viiden vuoden maksuajalla, niin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 14,9 %.

Lue Lisää Käyttörahasta

9. Euro24

Jos tarvitset jatkuvaa 100-2000 euron suuruista tililuottoa, niin Euro24 saattaa olla sinulle oikea ratkaisu.

Täytä ilmainen lainahakemus Euro24:n sivuilla ja saat lainapäätöksen välittömästi. Jos päätös on myönteinen, niin myös rahat siirretään tilillesi heti.

Lue Lisää Euro24:stä

10. Eurolimiitti

Tarvitsetko ensilainaa korottomasti jopa 500 euroon asti? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Eurolimiittiin!

Saat aina uutena asiakkaana ensimmäisen noston 500 euroon ilmaiseksi kuukauden maksuajalla avatessasi 3000 euron suuruisen joustoluoton.

Lue Lisää Eurolimiitistä

11. Ekstraluotto

ekstraluottoEkstraluotto on jo vuodesta 2006 lähtien toiminut lainapalvelu, jonka kautta voit hakea kätevän joustoluoton tilillesi nopeasti ja luotettavasti.

Joustoluottoa voit hakea aina 2100 euroon asti markkinoiden pienimmällä 10 % minimilyhennyksellä.

Lue Lisää Ekstraluotosta

12. Euroloan

Euroloan tarjoaa joustoluottoa asiakkailleen jopa 10.000 euroon asti. Tasapainota taluottasi turvallisesti ja edullisesti Euroloanin avulla.

Ikäraja palveluun on ainoastaan 18-vuotta ja voit hakea joustoluoton lisäksi myös pikaluottoa tai kulutusluottoa.

Lue Lisää Euroloanista

13. Vivus Jousto

Vivus Jouston kautta voit hakea käyttöösi ilmaisella nettihakemuksella 2000 tai 3000 euron suuruisen joustoluoton.

Vivus Jousto erottuu edukseen mm. kotimaisuuden takia. Palvelu ei myöskään peri asiakkailtaan lainkaan nostokuluja!

Lue Lisää Vivus Joustosta

14. Suomilimiitti

Suomilimiitti on suhteellisen uusi joustoluottoja tarjoava palvelu mutta todella suosittu sellainen. Voit hakea sen kautta joustoluoton 50-2000 euron luottorajalla heti tilillesi.

HUOM! Saat joustoluotolle kulutonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta! Luottoa voivat hakea kaikki 21-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Joustoluottovertailu Todellakin Kannattaa

Tehdessämme tätä vertailua meitä hämmästytti todella pajon, että miten merkittävästi todelliset vuosikorot(sisältää lainan kaikki kulut) eroavat toisistaan eri lainapalveluiden välillä.

Esim. Euroloan ilmoittaa että heidän todellinen vuosikorko on minimissään 4,9 % ja maksimissaan 50 %, kun taas Blue Finance perii joustoluotostaan todella typerryttävää 255,40 % todellista vuosikorkoa.

Toki nämä korot saattavat olla laskettuina hieman eri lainasummille ja maksuajoille palveluiden välillä, mutta silti ero on todella merkittävä! Tästä syystä joustoluottojen tai yleensäkin lainojen vertailu kannattaa aina, eikä aina kannata valita sitä ensimmäisenä eteen tulevaa vaihtoehtoa.

Jokainen järkevä ihminen ymmärtää kyllä, että lainaa on järkevämpi ottaa 4,9 % korolla kuin 255,4 % korolla.

Päivitys 1.9.2019: Uusi lainojen korkokatto on astunut voimaan syyskuussa 2019, joten joustoluottoa saa nyt huomattavasti edullisemmin kuin aikaisemmin. Korkokaton myötä lainojen nimelliskorko saa olla maksimissaan 20 %. Joustoluottoihin kannattaa siis tutustua nyt koska niitä saa tililleen huomattavasti aikaisempaa edullisemmin.

Lue Myös:

Lainaa 2000 euroa - Löydä edullisin 2000 € laina

Joustoluotto Heti Tilille

Jos tarvitset joustoluoton heti tilillesi, niin ei hätää. Tänä päivänä joustoluoton hakeminen on täysin automatisoitu prosessi, joten jos edellytykset luoton saamiselle täyttyvät, niin saat joustoluoton välittömästi käyttöösi.

Joustoluoton hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Et myöskään joudu maksamaan kuluja joustoluotosta ennen kuin nostat sitä tilillesi. Rahat ovat siis käytössäsi heti mutta maksat luotosta korkoa ja kuluja vasta kun nostat sitä tilillesi.

Joustoluotto sopii siis myös esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Kuinka Paljon Joustoluottoa Voi Hakea?

Yleisin summa joustoluotolle on 2000 €, mutta useat palvelut tarjoavat myös suurempaa luottorajaa joustoluotoille. Esim. Komplett Bankin kautta voit hakea jopa 50 000 euron luottorajan joustoluotolle.

Luottoraja on hyvä olla mahdollisimman suuri erityisesti silloin, jos sinulla riittää likviditeettiä maksaa takaisin suuremmatkin nostot. Luottoraja ei toki pakota sinua nostamaan tilillesi maksimisummaa, vaan voit nostaa joustoluottoa esim. 500 euroa.

Maksat kuluja ainoastaan nostamastasi summasta!

Laske Luoton Kulut Joustoluottolaskurilla

Kun olet hakemassa joustoluottoa ja olet tehnyt alustavan vertailun sinulle sopivimmista paikoista, niin tämän jälkeen voit vertailla joustoluoton kuluja lainapalveluiden sivuilta löytyvien joustoluottolaskureiden avulla.

Lähes kaikki joustoluottoja myöntävät lainapalvelut tarjoavat sivustoillaan laskurin, jonka avulla voit kätevästi katsoa esim. paljonko joudut lyhentämään luottoa kuukaudessa sekä laskea luoton kokonaiskustannukset.

Joustoluotto Kokemuksia

Kokemuksiemme perusteella joustoluotto on tällä hetkellä jo ihan järkevä tapa hakea lainaa. Lainapalvelut pystyivät vielä vuoden 2019 alkupuolella perimään joustoluotoistaan todella typerryttäviä korkoja. Syyskuussa 2019 voimaan astuneen lakimuutoksen myötä korot kuitenkin rajoittuvat 20 %:iin myös joustoluottojen osalta.

Joustoluottoa voi siis hakea tilille jo ihan suhteellisen järkevällä korkotasolla. Itseasiassa joustoluottojen korkotaso on tänä päivänä hyvin vertailukelpoinen luottokorttien vastaaviin.

Lisää Joustoluotoista

Joustoluotto Vai Luottokortti?

Katso kumman hankinta on järkevämpää tänä päivänä, joustoluoton vai luottokortin. Vertaile suosituimpien joustoluottojen ja luottokorttien hinnat sekä lue perusinfoa näistä lainamuodoista.

Lue Lisää

Joustoluotto Vai Kertaluotto?

Oletko miettinyt että kumpi tulee pidemmän päälle edullisemmaksi ja paremmaksi vaihtoehdoksi - Kertaluotto vai joustoluotto? Tästä artikkelista löydät tietoa joustoluottojen ja kertaluottojen eroista.

Lue Lisää

Halvimmat Joustoluotot

Mistä löytyy Suomen halvimmat joustoluotot? Katso vertailustamme että mistä joustoluottoa kannattaa lähteä hakemaan ja minkälaisilla hinnoilla.

Lue Lisää

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Käyttäjien Arvio
5 (1 ääntä)

Päivitetty: Joulukuu 31, 2019

Usein Kysyttyä Joustoluotoista

Vertaa Myös Luottokortit

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa joustoluottoa tältä sivustolta, niin tutustu myös kattavaan luottokorttivertailuumme.

Vertaa Luottokortit

Jaa Tämä