Lainaamo kokemuksia – Luottoa 500-20 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Lainaamo
  • Lainatuote: Kulutusluotto
  • Maksuaika: 2-10 vuotta
  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainaa: 500-20 000 euroa

HAE  Lainaamo Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: Avauspalkkio 50€, Todellinen vuosikorko 23%, Tilinhoitopalkkio 5€ / kk, lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Miksi Lainaamo?

Luottoa jopa 20 000 euroa

Lainaamosta voit saada kulutusluottoa jopa 20 000 euroon asti. Lainat myönnetään aina ilman takaajia tai vakuuksia. Maksuaikaa saat lainalle summasta riippuen jopa 10 vuotta, eli Lainaamo tarjoaa todella joustavasti maksuaikaa ja voit valita juuri itsellesi sopivan kuukausierän.

Lainan haku tapahtuu helposti ja nopeasti verkkohakemuksella Lainaamon kotisivuilla.Lainapäätöksen saat verkkopalveluun ja myös sähköpostitse.

Nopea luottopäätös

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen, niin saat alustavan lainapäätöksen saman tien. Saat sähköpostiisi viestin, jossa on lainasopimus ja -ehdot sekä tiedot mm. lainan koroista ja kuluista.

Tämän jälkeen vain allekirjoitat sopimuksen ja lähetät tarvittavat liitteet Lainaamolle.

Joustava palvelu

Lainaamo on erittäin joustava lainantarjoaja ja sen tehtävänä on auttaa kotitalouksia päivittäisissä raha-asioissa. Jos sinulle tulee tarve esim. muuttaa lainan kuukausierää tai lyhentää lainaa enemmän kerralla, niin voit aina olla yhteydessä Lainaamon asiakaspalveluun.

Voit myös hakea korotusta alkuperäiseen lainaan edellyttäen tietenkin sitä, että olet hoitanut aiemmat kuukausierät tunnollisesti.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Lainaamon kautta voivat hakea lainaa henkilöt, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Ikää vähintään 20-vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Riippuen lainasummasta saatat myös joutu todistamaan että omaat vakituiset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot. Tarkemmat tiedot lainaehdoista löydät Lainaamon kotisivustolta.

Miten Lainaa Haetaan?

Luoton hakeminen Lainaamon kautta on todella yksinkertaista ja nopeaa. Voit jättää lainahakemuksen milloin tahansa Lainaamon sivuilla ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi!

Itse lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa n. 5 minuuttia ja jos hakemus hyväksytään, niin Lainaamo maksaa lainarahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Lainan Kulut Ja Korot

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja on alkaen 5 % vuodessa. Korkotaso Lainaamolla on toella edullinen ja kilpailukykyinen.

Alla esimerkki lainan kuluista:

* Lainaesimerkki: Avauspalkkio 50€, Todellinen vuosikorko 23%, Tilinhoitopalkkio 5€ / kk, lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.

Onko Palvelu Luotettava?

Kyllä on!

Lainaamo käyttää yhtyeksissään suojattua ja luotettavaa https-yhteyttä ja on tunnetusti erittäin luotettava ja turvallinen lainantarjoaja.

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Et tarvitse!

Kaikki Lainaamon kautta haetut lainat myönnetään summasta riippumatta ilman takaajia tai vakuuksia. Lainaprosessi on siis tässäkin suhteessa todella nopea ja mutkaton.

Lainaamon Lainatuote

Lainaamon lainatuote on perinteinen kulutusluotto, jota voit hakea aina 20 000 euroon asti. Kulutusluotto on esim. pikavippeihin verrattuna erittäin edullinen ja joustava rahoitusmuoto.

Maksuaikaa Lainaamon kulutusluotolle voit halutessasi saada jopa 10-vuotta, joten lainasi kuukausierät eivät kasva mahdottoman suuriksi suuremmissakaan lainasummissa.

Yrityksestä

Lainaamo on kotimainen erityisrahoitusyhtiö ja se tarjoaa kuluttajille sekä sijoittajille suunnattuja lainoja. Lainaamon tuotteet ovat kohdistettuja laajalle asiakaskunnalle kuluttajista yrityksiin.

Lainaamolla on vuosien kokemus rahoitusalalla toimimisesta ja yrityksen tavoitteena on palvella asiakkaita rautaisella ammattitaidolla. Yrityksen arvoja ovat asiakaslähtöisyys, yrittäjyys ja ammattitaito

Lainaamon päätuote on vakuudeton kulutusluotto, jota se tarjoaa 20 000 euroon asti. Maksuajat ovat joustavia aina 10 vuoteen saakka. Lainaamo toimii vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti ja varmistaa jokaisen asiakkaan maksukyvyn ennen luoton myöntämistä.

Vakuudetonta lainaa voit hakea mm. remonttiin, lomamatkaan, auton ostoon tai voit vaikkapa yhdistää nykyiset lainasi. Lainaamon tavoitteena on löytää sopiva ratkaisu jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Yhteystiedot

HAE  Lainaamo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Onko Sinulla Kokemuksia Lainaamosta?

Oletko hakenut kulutusluottoa Lainaamon kautta? Minkälaisia kokemuksia sinulle jäi palvelusta?

Kommentoi alle kokemuksistasi jotta muut lainanhakijat saavat lisää tietoa tästä lainapalvelusta. Voit myös esittää meille kysymyksiä Lainaamoon liittyen.

Kiitos palautteetasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Lainaamo kokemuksia – Luottoa 500-20 000 euroa”

  1. Lainaamo kokemuksia – Luottoa 500-20 000 euroa

    Onko kenelläkään kokemuksia Lainaamosta? Kiinnostaisi tietää mitä muut ovat mieltä palvelun toiminnasta. Vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta…

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää