Nordax laina kokemuksia – Lainaa 3000-60 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Nordax Bank
Nordax Bank Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Nordax Bank on myöntänyt vakuudettomia kulutusluottoja pohjoismaissa jo vuodesta 2004 lähtien. Sen lainatuote on 3000-60 000 euron suuruinen kulutusluotto, jota voit hakea tilillesi joustavalla 1-15 vuoden maksuajalla. Lainaa voit saada, jos olet 23-vuotias maksuhäiriötön henkilö ja olet asunut Suomessa vakituiseti vähintään 3 vuotta. Lisäksi vaaditaan vähintään 16 000 euron vuosittaiset tulot. Lainan korot ovat erittäin kilpailukykyiset, nimelliskorko liikkuu välillä 7,90 % – 18, 90 %.

Lainaesimerkki: 10 000 € laina 5 vuoden maksuajalla. Avausmaksu 89 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja nimelliskorko 15,90 %. Todellinen vuosikorko lainalle 18,74 %, kuukausierä 250 € ja takaisinmaksettava summa 15 000 €.

Hyvää

Lainaa vakuudetta jopa 60 000 euroa

Joustavat lainaehdot ja maksuajat

Erittäin kilpailukykyiset korot

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Lainaturva tuo turvaa luoton takaisinmaksuun

Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa

Mahdollisuus lainan korotukseen

Huonoa

Suhteellisen korkea 23-vuoden ikäraja

Ei chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Nordax Bank Laina

Nordax Bank logoNordax Bank on pohjoismaalainen pankki, joka on jo vuodesta 2004 lähtien tarjonnut 3000-60 000 euron suuruisia kulutusluottoja asiakkailleen. Pankilla on yli 150 000 asiakasta pohjoismaissa ja Saksassa.

Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia Nordaxin kautta nopeasti ja vaivatta, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Pankin tarjoama korkotaso kulutusluotoilleen on erittäin kilpailukykyinen ja pärjää hyvin vertailussa pahimmille kilpailijoille.

Tutustuimme Nordax Bank:iin ja arvostelimme sen lainatuotteen. Jatka lukemista ja katso olisiko tämä sinulle järkevä ratkaisu lainan hankkimiseen.

Nordax Lainaehdot

Kuten muillakin pankeilla, niin myös Nordaxilla on tietyt perusedellytykset lainan saamiselle. Voit hakea lainaa, jos täytät vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Vuositulot vähintään 16 000 euroa
 • Olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot

Tämän lisäksi jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen riskiluokitus, joka vaikuttaa lainan saantiin. Tässä otetaan huomioon mm. taloudellinen tilanne, asumismuoto, työsuhteen laatu etc.

Paljonko Voin Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Nordaxin kautta 3000-60 000 euroa. Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto, mikä maksetaan kerralla tilillesi.

Lainaa voit hakea mihin tarpeeseen ikinä haluat, sillä käyttötarkoitusta ei sen kummemmin kysellä lainan hakemisen yhteydessä. Nordaxin kulutusluotto sopii mainiosti myös lainojen yhdistämiseen.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Kaikki tapahtuu alusta loppuun sähköisesti omalta sohvalta ja tästä syystä myös koko prosessi on todella nopea.

Täytät vain lainahakemukseen halutut tiedot ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla. Saat lainapäätöksen nopeasti sähköpostiisi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Tämän jälkeen voit päättää että hyväksytkö lainasopimuksen vai et. Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Laina maksetaan tilillesi 1-3 arkipäivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, niin suosittelemme että kilpailutat Nordax Bankin ja yli 20 muuta pankkia kauttamme yhdellä hakemuksella.

Näin varmistat että löydät takuuvarmasti juuri itsellesi parhaiten soveltuvan lainan.

Nordax Lainan Korko Ja Kulut

Onko Nordax sitten edullinen ja järkevä paikka hakea lainaa?

Otimme vertailuun pankin tarjoamien lainojen korot ja kulut:

 • Nimelliskorko on 7,9 % – 18, 9 %
 • Lainan avausmaku on 89 € yli 4100 € lainoissa ja pienemmissä lainoissa 0 €
 • Tilinhoitomaksu on 5 €/kk

Kun kuluja vertaillaan pahimpiin kilpailijoihin, kuten vaikkapa Bank Norwegianiin, niin voidaan todeta että kulut ovat varsin kilpailukykyisiä.

Lainaa kannattaa siis ainakin hakea Nordax Bankilta ja katsoa että minkälainen korko tämän pankin kautta sinulle määräytyy.

Lainan Takaisinmaksu

Maksuaikaa saat lainallesi 1-15 vuotta(korkeintaan 8 vuotta alle 3000 euron lainoille). Kyseessä on ns. annuiteetti laina, mikä tarkoittaa sitä että lyhennät lainaasi takaisin kuukausittain tasaerissä.

Lainan voit toki maksaa takaisin myös lyhyemmässä ajassa tai vaikkapa kerralla niin halutessasi ilman lisäkustannuksia.

Kannattaa muistaa aina että mitä pidempi maksuaika, niin sitä enemmän lainalle kertyy kuluja. Laina kannattaa siis maksaa takaisin aina niin nopeasti kuin mahdollista.

Nordax Bankin Kätevä Lainalaskuri

Nordax lainalaskuri

Nordax Bankin verkkosivustolta löytyy kätevä lainalaskuri jonka avulla voit alustavasti vertailla haluamasi lainan kuukausieriä eri maksuajoilla.

Muista kuitenkin että lainalaskurin antamat vaihtoehdot ovat vasta alustavia laskelmia. Lopullinen korko määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Onko Lainan Korotus Mahdollista?

Kyllä on!

Voit hakea korotusta lainallesi siinä vaiheessa kun olet ollut asiakkaan 3 kuukautta ja suoriutunut kaikista kuukusieristäsi mallikkaasti.

Korotusta lainaasi voit hakea täyttämällä lainahakemuksen uudestaan ja mainitsemalla että haluat korottaa nykyistä lainaasi.

Lainaa Kannattaa Hakea Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti silloin kun olet hakemassa suurempaa lainaa, niin kannattaa harkita mahdollisuuksien mukaan lainan hakemista yhteishakijan kanssa.

Luonnollisesti lainan saamisen edellytykset ovat paremmat, kun lainalla on 2 hakijaa. Yhteishakijaksi sopii esim. aviopuoliso tai joku muu samassa taloudessa asuva henkilö.

Kannattaa muistaa että jos haet lainaa yhdessä toisen ihmisen kanssa, niin olette molemmat 100 % vastuussa koko lainasummasta. Jos siis jompi kumpi hakijoista ei pysty suoriutumaan kuukausieristään, niin koko lainasumma siirtyy maksettavaksi toiselle osapuolelle.

Onko Vakuudeton Laina Hyvä Idea?

Tämä riippuu tilanteesta. Pääasia on se että ennen lainan hakemista on hyvin harkittu että onko lainalle todella tarvetta vai ei. Lainaa ei kannata normaalisti hakea jos muita rahoitusvaihtoehtoja löytyy.

Vakuudettomien lainojen korot ovat luonnollisesti korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa mutta erityisesti syyskuussa 2019 voimaan tulleen lainoja koskevan korkokaton myötä ne eivät enää ole järjettömällä tasolla.

Vakuudetonta lainaa voi siis tänä päivänä saada jo suhteellisen järkevällä korkotasolla vs ennen korkokattoa kun lainoista saatettiin periä tähtitieteellisiä korkoja.

Lainaturvalla Turvaa Lainan Takaisinmaksuun

Vapaaehtoisena lisäpalveluna voit ottaa lainallesi lainaturvan. Jos kohtaat jotain odottamatonta, kuten vaikkapa sairastut tai joudut työttömäksi niin lainaturvavakuutus turvaa lainasi takaisinmaksun.

Kyseessä on maksullinen lisäpalvelu ja voit valita haluatko ottaa sen lainahakemuksen yhteydessä.

Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka voi lisätä taloudellista turvaasi odottamattomissa tilanteissa. Jos sairastut tai joudut työttömäksi, lainaturvavakuutus voi vastata lainasi takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa vakuutus voi maksaa jäljellä olevan lainan 40 000 € asti.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tästä alta, niin ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme.

Nordax Bank Kokemuksia

Omien kokemuksiemme perusteella meillä ei ole Nordax Bankista hirveästi negatiivista sanottavaa.

Pankki on luotettava, sen korot ovat kilpailukykyiset ja lainaehdot ovat joustavat. Pankki tarjoaa myös mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen, mikä on aina plussaa.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 9-17 ja sähköpostitse. Miinuksena voidaan mainita se että pankilla ei ole tarjota live chat-ominaisuutta verkkosivustollaan.

Muuten verkkosivusto on eritäin selkeä ja kaikki tarvittava löytyy muutamalla napnpainalluksella.

Kaiken kaikkiaan pidämme Nordax Bankia varteenotettavana vaihtoehtona erityisesti silloin, jos sinulla on tarvetta suuremmalle vakuudettomalle kulutusluotolle.

Alla vielä pääpointit Nordax Bankin tarjoamista lainoista:

 • Lainaa 3000-60 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Kilpailukykyiset korot
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Nimelliskorko 7,90 % – 18,90 %
 • Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa
 • Lainaturva tuo lisäturvaa takaisinmaksuun

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.nordax.fi
 • Asiakaspalvelu: 030 603 6060(ma-pe 9-17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Nordax Bank AB, Gävlegatan 22, 11330 Tukholma, Ruotsi
Kilpailuta Nordax Bank Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Kommentoi Ja Arvostele

Oletko hakenut lainaa Nordax Bankilta? Minkälaisia kokemuksia sinulle jäi käteen? Saitko lainaa minkälaisella korolla?

Jaa alle kokemuksesi ja auta muita lainanhakijoita päättämään onko Nordax Bank hyvä vaihtoehto. Voit myös esittää meille kysymyksiä jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tässä pankissa.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Nordax Bankille.

Kiitämme palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää