Lainavertailu - Vertaa Vuoden 2022 Parhaat Lainapalvelut

Oletko etsimässä itsellesi edullista lainaa? Lainavertailumme avulla löydät helposti ja nopeasti itsellesi sopivan lainapalvelun. Aloita vertailu alta valitsemalla haluamasi lainasumma sekä ikäsi, niin vertailumme näyttää sinulle valintasi mukaan joko suosituimmat vaihtoehdot tai lainapalvelut korkotason perusteella.

Voit myös etsiä lainapalveluita haluamasi lainatuotteen perusteella, olit sitten etsimässä kulutusluottoa, joustoluottoa tai pikaluottoa. Vertailusta löydät myös kaikki lainanvälitykseen erikoistuneet palvelut.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Lainavertailustamme Löydät Sopivan Lainan Hetkessä

lainavertailu

Kätevän lainavertailumme avulla löydät itsellesi sopivan lainapalvelun hetkessä. Kaikki esittelemämme lainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja voit hakea niiden kautta lainaa tilillesi kellon ympäri helpolla nettihakemuksella.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin saat lainan tilillesi yleensä jo saman päivän aikana. Lainavalikoima on todella laaja sillä voit hakea esittelemiemme palveluiden kautta lainaa 100-70 000 euroa. Myös maksuajat ovat todella joustavia etenkin suuremmissa lainasummissa.

Muista että lainavertailussa näkyvät korkotiedot ovat viitteellisiä. Lopullinen korko lainallesi määräytyy henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella ja näet sen lainasopimuksestasi. Kannattaa siis hakea lainaa mahdollisimman monen palvelun kautta jotta näet mistä saat parhaat ehdot lainallesi.

Miksi Kannattaa Vertailla Lainat?

Lainavertailun tekeminen kannattaa aina jos haluat säästää lainakuluissa. Erot eri lainojen koroissa ja kuluissa saattavat olla merkittäviä. Erityisesti suuremmissa lainasummissa pitkillä maksuajoilla kannattaa olla todella tarkkana kulujen kanssa. Jo muutaman prosenttiyksikön ero korkokuluissa voi tarkoittaa tuhansia euroja pitkällä aikavälillä.

Vertaile siis huolella eri lainoja ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä!

Mitä Tulee Ottaa Huomioon Lainavertailuissa?

Kun alat tekemään lainavertailuja, niin kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Olemme listanneet näistä asioista mielestämme tärkeimmät alle:

1. Mieti paljonko tarvitset lainaa ja päätä lainatuote sen perusteella

Ennen lainojen vertaamista kannattaa miettiä tarkasti lainasumma minkä tarpeessa olet ja valita sopiva lainatuote sen perusteella. Jos tarvitset pienen alle 1000 euron suuruisen lainan ja pystyt maksamaan sen takaisin nopealla aikataululla, niin tällöin kannattaa hakea pikaluottoa.

Pienissä lainasummissa takaisinmakuun ei kannata käyttää liikaa aikaa sillä korot saattavat nousta näissä lainoissa pilviin. Jos pystyt maksamaan pikaluoton nopeasti takaisin, niin voit saada sen jopa ilmaiseksi.

Jos olet joustavan lainan tarpeessa tai tarvitset vaikkapa vararahastoa pahan päivän varalle, niin kannattaa harkita joustoluottoa. Joustoluottoa kannattaa harkita jos lainan tarve on 1000-4000 euroa. Joustoluoton kanssa pätee sama asia kuin pikaluoton kanssa, nostettu luotto kannattaa aina maksaa takaisin korottoman maksuajan puitteissa sillä korot ovat tämän jälkeen todella korkeita.

Suuremmissa lainoissa kannattaa aina hakea kulutusluottoa. Jos lainatarpeesi on yli 5000 euroa, niin kulutusluotto on lähes poikkeuksetta paras ratkaisu. Kulutusluottojen korkotaso on pikaluottoja ja joustoluottoja matalampi, joten pitkäkään maksuaika ei aiheuta ylitsepääsemättömiä kuluja.

2. Tutustu lainahinnastoihin tarkasti

Lainapalvelut ilmoittavat lainalaskureissaan aina pienimmän mahdollisen koron, joten tämä ei aina välttämättä anna oikeaa kuvaa lainan kuluista. Näet lainasi lopulliset kulut vasta lainasopimuksesta. Tarkista siis sopimus huolella ennen sen allekirjoittamista.

Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta sillä se on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Näin löydät itsellesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Kätevä tapa on esim. kilpailuttaa lainat lainanvälityspalvelun kautta. Tällä tavalla saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit valita niistä itsellesi parhaan.

Lainan kuluissa kannattaa aina huomioida todellinen vuosikorko, sillä se pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut. Lainan nimelliskorko voi olla todella pieni ja houkutteleva mutta yllättävät piilokulut kuten avausmaksut tai kuukausimaksut saattavat nostaa todellisen vuosikoron pilviin.

Käytä siis aina todellista vuosikorkoa mittarina lainan kokonaiskuluissa!

3. Maksa laina aina pois mahdollisimman nopeasti

Kun mietit minkälaisen maksuajan haluat lainallesi, niin sitä ei kannata juuri koskaan ylimitoittaa esim. sen takia että haluat pitää kuukausierän mahdollisimman pienenä. Lainapalvelut tarjoavat todella pitkiä maksuaikoja yksinkertaisesti siitä syystä että se on heille todella tuottoisaa.

Pidempi maksuaika tarkoittaa aina suurempia kokonaiskuluja lainalle!

Mieti siis tarkasti että kuinka paljon maksimissaan pystyt lyhentämään lainaa pois kuukausitasolla ja päätä maksuaika tämän perusteella. Lyhennä lainaa aina niin paljon kuin pystyt kuukaudessa. Menettelemällä tällä tavoin säästät pitkän pennin lainan kokonaiskuluissa.

Lainavertailumme Suosituimmat Lainat

Jos et vielä ole löytänyt itsellesi sopivaa lainaa vertailustamme, niin olemme listanneet alle top 5 suosituimmat lainat vertailussamme. Tutustu haluamaasi lainapalveluun tarkemmin lue lisää painikkeesta:

1. Omalaina

Omalaina logoOmalaina on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankkia. Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen ja voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti.

Lue Lisää Omalainasta

2. Blue Finance

blue finance logoJos olet pienemmän pikalainan tarpeessa, niin Blue Finance on erinomainen vaihtoehto. Voit hakea Blue Financelta 300 euron suuruisen arkilainan 4 kuukauden maksuajalla nopeasti tilillesi. Arkilainan lisäksi Blue Financen valikoimaan kuuluu 5000 euron suuruinen joustoluotto.

Lue Lisää Blue Financesta

3. Zmarta

Zmarta logoZmartan avulla löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainaratkaisun nopeasti ja helposti. Voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa yli 25 lainapalvelua. Zmartan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti.

Lue Lisää Zmartasta

4. Saldo

Saldo logoSaldo on monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea käyttöösi joko 2000 euron suuruisen luottolimiitin tai vaihtoehtoisesti kulutusluottoa jopa 10 000 euroon asti.  Saldolainojen ikäraja on ainoastaan 18 vuotta.

Lue Lisää Saldosta

5. Bank Norwegian

Bank Norwegian on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomessa mutta todella suosittu sellainen. Pankin kautta voit hakea jopa 60 000 euron suuruisen lainan ilman vakuuksia. Korot ja kulut ovat todella kilpailukykyisiä ja maksuajat joustavia.

Lue Lisää Bank Norwegianista

6. Vertaaensin.fi

Vertaaensin.fi on erittäin suosittu lainanvälityspalvelu, jonka tarjoamat lainasummat ovat 100-60 000 euroa. Käyttämällä Vertaaensin.fi palvelua saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan.

Lue Lisää Vertaaensin.fi:stä

7. Ferratum

Ferratumin päälainatuote on 2000 euron suuruinen joustoluotto. Joustoluottoa voit hakea, jos olet 21-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Joustoluoton lisäksi Ferratumin valikoimaan kuuluu 3000-20 000 euron suuruinen Prime-laina.

Lue Lisää Ferratumista

8. Rahalaitos

rahalaitosRahalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi! Tavoitat yhdellä hakemuksella useita eri pankkeja ja löydät nopeasti itsellesi mieluisimman lainaratkaisun. Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat aina 70 000 euroon asti Rahalaitoksen avulla.

Lue Lisää Rahalaitoksesta

9. Bondora

bondoraBondora on 500-10 000 euron suuruista vertaislainaa tarjoava palvelu. Vertaislaina tarkoittaa sitä että lainanmyöntäjinä toimivat pankin sijasta sijoittajat. Vertaislainaa voit usein saada todella kilpailukykyisllä koroilla verrattuna kulutusluottoihin.

Lue Lisää Bondorasta

10. Ostosraha

Perinteistä kulutusluottoa tarjoava Ostosraha on jo pitkään ollut yksi suosituimmista ja luotetuimmista lainapalveluista Suomessa. Voit hakea kulutusluottoa Ostosrahalta 400- 10 000 euroa jos olet 21-vuotta täyttänyt henkilö.

Lue Lisää Ostosrahasta

Vertaile Paras Lainatarjous Ilmaiseksi

Lainaanyt.fi tarjoaa tämän lainavertailun sinulle täysin ilmaiseksi. Tämän lisäksi myöskään itse lainan hakeminen valitsemasi lainapalvelun kautta ei maksa sinulle mitään. Voit hakea lainaa niin monen palvelun kautta kuin haluat ja sitoudut lainaan vasta siinä vaiheessa kun allekirjoitat lainasopimuksen.

Voit siis huoletta vertailla lainoja ja täyttää lainahakemuksia niin moneen paikkaan kuin haluat. Tämä myös kannattaa sillä harvemmin se ensimmäinen lainatarjous on paras mahdollinen.

Toivottavasti sait tästä artikkelista apua lainavertailujen tekemiseen ja löysit itsellesi parhaan mahdollisen paikan hakea lainaa. Jos artikkeli oli hyödyllinen, niin napsauta alta myös tähtiarvio sille.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
4 (1 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä