Resurs Bank kokemuksia – Kannattaako lainaa hakea Resurs Bankilta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Resurs Bank
Resurs Bank Arvostelu
Arvio
3.8
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Resurs Bank on jo pitkään Suomessa vakuudettomia lainoja myöntänyt pankki. Sen kautta on jo vuodesta 2002 lähtien voinut hakea 1000-50 000 euron suuruisia kulutusluottoja käyttöönsä todella vaivattomasti ja nopeasti. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1-12 vuotta ja sitä voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet raha-asiansa mallikkaasti hoitaneet henkilöt. Resurs Bankin tarjoamien lainojen nimelliskorko on alkaen 7,48 %.

Lainaesimerkki: 10 000 € laina 8 vuoden maksuajalla, 96 maksuerää, 167,46 €/kk. Todellinen vuosikorko 13,48 %. Vuosikorko 11,90 %. Avausmaksu 95 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk. Maksettava yht. 16 074,76 €.

Hyvää

Lainaa laajalla skaalalla 1000-50 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa 1-12 vuotta

Kilpailukykyiset korot erityisesti yli 5100 euron lainoissa

Ei vaadi takaajia tai vakuuksia

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen

Lainan korottaminen mahdollista

Lainalle on mahdollista ottaa maksuvakuutus

Huonoa

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Korkea 23-vuoden ikäraja

Suhteellisen korkea korko alle 5100 euron lainoissa

Asiakaspalvelu saanut jonkin verran moitteita eri kanavissa

Resurs Bank Laina

Resurs Bank logoResurs Bank toimii kaikissa pohjoismaissa ja Suomessa se on myöntänyt lainoja jo vuodesta 2002 alkaen. Kyseessä on luotettava ja vakavarainen pankki, jolla on pelkästään Suomessa yli 100 000 asiakasta.

Pankin kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 1000-50 000 euroa 1-12 vuoden maksuajoilla. Lainaa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt.

Tässä artikkelissa pureudumme Resurs Bankin hyviin ja huonoihin puoliin. Jatka siis lukemista ja päätä onko Resurs Bank sinulle sopiva paikka hakea lainaa.

Kenelle Resurs Bank Myöntää Lainaa?

Lopullinen lainapäätös tehdään aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella, jossa huomioidaan esim. hakijan tulot, asumismuoto, siviilisääty ja yleinen taloudellinen tilanne.

On kuitenkin muutama perusehto, jotka jokaisen hakijan tulee täyttää saadakseen lainaa Resurs Bankilta:

 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Kuinka Paljon Lainaa Voi Hakea?

Resurs Bank myöntää vakuudetonta lainaa todella laajalla skaalalla. Voit hakea lainaa sen kautta 1000-50 000 euroa ja maksuaikaa voit saada lainalle todella joustavasti jopa 12-vuotta.

Jos otat lainan Resurs Bankilta, niin sinulla on myös mahdollisuus korottaa lainaasi myöhemmin. Jos haluat korottaa nykyistä lainaasi, niin sinun tulee vain täyttää uusi lainahakemus Resurs Bankin sivustolla.

Resurs Bank Korko Ja Kulut

Lähtökohtaisesti Resurs Bankin trajoama korkotaso lainoille ei juurikaan eroa muista pankkilainaa netissä tarjoavista palveluista. Sen lainojen nimelliskorko liikkuu välillä 7,48 % – 19,55 %.

Tämän lisäksi lainaan tulee avausmaksu, minkä suuruus riippuu lainasummasta(kork. 95 €) sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu lainasummasta riippuen 3-5 €.

Lainojen korkotaso vaihtelee lainasummien mukaan seuraavasti:

 • 1000-5099 € suuruisissa lainoissa nimelliskorko on aina 19,55 %
 • 5100-50 000 € suuruisissa lainoissa nimelliskorko vaihtelee välillä 7,90 % – 19,90 %

Lainan Takaisinmaksu

Resurs Bankin tarjoama laina on tyypiltään perinteinen kulutusluotto, joka maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä.

Kun olet solminut lainasopimuksen, niin sinulle lähetetään jokaisen kuukauden lopussa lasku josta näet maksettavan kuukausierän ja muut tiedot maksua varten.

Jos jostain syystä käy niin että et jonain kuukautena pysty suoriutumaan erästäsi, niin kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun ja sopia esim. maksuvapaista kuukausista tai muusta maksusopimuksesta.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Lainaa haetaan suoraan verkossa ja sen käsittely on täysin automatisoitu. Tämä tarkoittaa sitä että saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jos lainapäätös on myönteinen, niin voit allekirjoittaa lainasopimuksen sekä lähettää mahdolliset liitteet sähköisesti.

Itse laina maksetaan tilillesi 1-3 arkipäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoituksesta.

Resurs Bank Lainalaskuri

Resurs Bank lainalaskuri

Resurs Banin verkkosivustolta löytyy kätevä lainalaskuri, jonka avulla voit alustavasti tarkastella lainan kuluja haluamasi lainasumman ja maksuajan perusteella.

Muista kuitenkin että lainalaskurin antamat luvut ovat vasta alustavia ja lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisen lainatarjouksen perusteella.

Lue siis lainasopimus huolella ennen sen allekirjoittamista.

Mihin Tarkoitukseen Voin Hakea Lainaa

Resurs Bank ei utele lainanhaun yhteydessä sen kummemmin lainan käyttötarkoitusta. Voit siis hakea lainaa juuri siihen tarkoitukseen mihin itse haluat.

Maksuvakuutus Lainalle

Resurs Bank tarjoaa lisäpalveluna maksuvakuutusta lainalle. Maksuvakuutuksella suojaat lainasi yllättävissä tilanteissa kuten työttömäksi joutuessa.

Maksuvakuutuksella korvaat lainan kuukausikustannukset jopa 12 kuukauden ajan.

Maksuvakuutus on maksullinen lisäpalvelu lainalle ja sen kustannus on 9 % lainan kuukausierästä ja minimissään 3 €/kk. Voit valita maksuvakuutuksen lainallesi lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Lainaa Rinnakkaishakijan Kanssa

Resurs Bank suosittelee lainan hakemista yhteishakijan kanssa.

Kun mukana on rinnakkaishakija, niin sinulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada lainaa sekä myös paremmat ehdot lainalle. Rinnakkaiishakija on hyvä olla erityisesti silloin, kun haet suurempaa lainaa.

Voinko Yhdistää Lainat?

Kyllä voit!

Reaurs Bank tarjoaa lainaa 50 000 euroon asti, joten se soveltuu mainiosti pienten ja kalliiden pikavippien yhdistämiseen yhden järkevämmän kokonaisuuden alle.

Jos haluat yhdistää lainasi, niin toimi seuraavasti:

 1. Hae lainaa normaalisti Resurs Bankin Kautta
 2. Tarkasta lainatarjouksesta että ovatko lainaehdot paremmat kuin nykyisissä lainoissasi
 3. Nosta laina
 4. Maksa lainalla vanhat lainasi pois

Yhdistämällä lainat voit säästää sievoisen summan rahaa lainan kokonaiskustannuksissa. Myös kuukausierä laskee järkevämmälle tasolle.

Resurs Bank Kokemuksia

Resurs Bank on pitkään markkinoilla toiminut pankki, joten se on varmasti luotettava taho hakea vakuudetonta lainaa nopeasti tilille. Mutta kannattaako lainaa hakea Resurs Bankilta.

Jos tarkastellaan lainojen korkotasoa, niin suuremmissa yli 5100 euron kulutusluotoissa Resurs Bankin korot ovat hyvinkin kilpailukykyisiä. Jos siis olet vähän suuremman kulutusluoton tarpeessa, niin Resurs Bank on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Alle 5100 euron lainoissa emme taas voi suositella Resurs Bankia. Alle 5100 euron lainojenkorko on kiinteä 19,90 %, mikä on kohtuullisen korkea verratuuna useisiin muihin kilpailijoihin. Erityisesti 2000-5100 euron suuruisia lainoja on mahdollista saada tätä edullisemmin.

Jos siis olet hakemassa pienempää lainaa, niin etsi lainavertailustamme parempi vaihtoehto tai kilpailuta yli 20 pankkia suoraan kauttamme.

Muut kokemukset Resurs Bankista ovat pääosin positiivisia. Lainaa voi hakea todella laajalla skaalalla ilman vakuuksia ja maksuajat ovat joustavia.

Negatiivisina puolina näemme ainoastaan sen että palvelun ikäraja on suhteellisen korkea. Myös asiakaspalvelu on saanut moitteita joissain keskustelukanavissa.

Kaiken kaikkiaan Resurs Bank on hyvä vaihtoehto kulutusluotolle erityisesti suuremmissa lainasummissa.

Alla vielä Resurs Bankin tarjoamien lainojen pääpointit:

 • Lainaa 1000-50 000 euroa
 • Maksuaikaa 1-12 vuotta
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Kilpailukykyiset korot erityisesti suuremmissa lainasummissa
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Nimelliskorko 7,48 % – 19,55 %
 • Maksuvakuutus lisäpalvelu
 • Saat itse päättää lainan käyttötarkoituksen

Yhteystiedot

Kilpailuta Resurs Bank Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Kerro Kokemuksistasi

Onko sinulla kokemuksia Resurs Bankin kanssa asioimisesta?

Jaa meille ja muille lainan tarpeessa oleville ihmisille kokemuksesi kommentoimalla alle. Voit myös esittää kysymyksiä meille koskien Resurs Bankin lainoja.

Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio Resurs Bankille

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää