Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 10.5.2022

tando takaajalaina
Tando Arvostelu
Arvio
4.1
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 2.5 (2 Arvostelua)

Yhteenveto

Tandon takaajalaina on täysin uniikki lainatuote Suomessa. Takaajalaina mahdollistaa lainan hakemisen myös esim. luottotiedottomana tai työttömänä henkilönä. Lainatuote on kulutusluotto, jota voit hakea Tandolta 1000-6000 euroa 24-60 kuukauden maksuajoilla. Ikäraja lainan hakemiseen on 18-vuotta. Todellinen vuosikorko Tandon lainoissa on maksimissaan 26,30 %.

Lainaesimerkki: Lainasumma 3 800 € 60 kk laina-ajalla. Todellinen vuosikorko on 25.31%, ja nimelliskorko on 20.0%. Virallinen kuukausierä on 112,24 €, johon sisältyy kuukausikulut 11,56 €. Lopullinen hinta luotolle on siis 2 934,4 €.

Hyvää

Voit hakea lainaa myös luottotiedottomana tai työttömänä

Selkeä ja nopea lainanhakuprosessi

Helppokäyttöiset verkkosivut

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Huonoa

Keskimääräistä hieman korkeampi korko kulutusluotolle

Tarvitset takaajan lainalle

HUOM! Tando ei myönnä enää lainaa Suomessa. Yläpuolelta pääset kuitenkin kilpailuttamaan 30 muuta lainapalvelua niin halutessasi. Jos sinulla on kysyttävää Tando lainasta, niin voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa [email protected]

Mikä On Tando Laina?

Tando lainaTando laina on uusi lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa 1000-6000 euroa täysin eri tavalla kuin perinteiset lainapalvelut. Tandon lainamalli perustuu luottamukseen mikä tarkoittaa sitä että pystyt hakemaan lainaa vaikka sinulla ei olisi vakituisia tuloja tai olisit menettänyt luottotietosi joskus menneisyydessä.

Tando ei siis katso esim. maksuhistoriaasi lainanmyöntämisen yhteydessä. Voit hakea Tando lainaa jos sinulla on näyttää lainallesi takaaja. Takaajan avulla lainaa voivat hakea myös ne joille perinteiset rahoituslaitokset eivät suostu myöntämään lainaa.

Tando voi siis olla sinulle sopiva lainavaihtoehto jos hylätty lainapäätös on osunut kohdalle perinteisiltä rahoituslaitoksilta. Tandon toimintamalli perustuu siihen että luottamus on tärkeää nykyhetkessä eikä menneisyyden tapahtumia tarkastella.

(Huom! Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja vakituiset tulot, niin Tandon lisäksi kannattaa vertailla myös muita lainoja)

Tandon Lainatuote

Tandon lainatuote on perinteinen kerralla tilille maksettava kulutusluotto. Kulutusluottoa voit hakea Tandon kautta 1000-6000 euroa ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 24-60 kuukautta.

Lainan Kulut

Tando lainan nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja todellinen vuosikorko 26,30 %. Kulut ovat aikalailla linjassa saman suuruisia kulutusluottoja markkinoilla myöntävien palvelujen kanssa. Toki täytyy todeta että kaikista edullisin lainavaihtoehto Tando ei ole.

Lainaesimerkki:

Lainasumma 3 800 € 60 kk laina-ajalla. Todellinen vuosikorko on 25.31%, ja nimelliskorko on 20.0%. Virallinen kuukausierä on 112,24 €, johon sisältyy kuukausikulut 11,56 €. Lopullinen hinta luotolle on siis 2 934,4 €.

Miksi Takaaja Vaaditaan?

Suomessa on paljon ihmisiä, joiden menneisyydessä on mennyt jotain pieleen raha-asioiden kanssa. Tästä syystä nämä ihmiset kärsivät tilanteesta edelleen vaikka ovatkin jo hoitaneet raha-asiansa kuntoon.

Tando haluaa tarjota tähän ratkaisun tarjoamalla lainaa myös näille ihmisille. Kun hankit lainallesi takaajan, niin sinun on mahdollista hakea lainaa Tandon kautta vaikka tililläsi olisi maksuhäiriömerkintöjä tai sinulla ei olisi juuri tällä hetkellä vakituisia tuloja.

Ysäväsi ja perheesi tietävät parhaiten oletko luotettava vai et. Pankit katsovat ainoastaan maksuhistoriaasi.

Mitä Takaajalta Vaaditaan?

Kun hankit takaajan Tando lainalle, niin hänen tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Ikää 18-80 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Takaajan vastuulla on suorittaa lainan takaisinmaksu, jos itse hakija ei siihen kykene. Takaajan on siis tärkeää tietää oma vastuunsa lainasta ennen kuin hän ryhtyy lainan takaajaksi.

Miten Takaaja Hankitaan Ja Rekisteröidään?

Kun hakija on hankkinut lainalleen takaajan, niin hän käy syöttämässä sekä omat että takaajan tiedot Tandon sivuilla lainahakemukseen.

Tämän jälkeen Tando lähettää sähköpostiin linkin, jonka avulla takaaja käy rekisteröitymässä ja tunnistautumassa lainan takaajaksi Tandon verkkosivustolla.

Prosessi on siis hyvin yksinkertainen ja nopea eikä mitään henkilökohtaisia neuvotteluita tarvita paikan päällä.

Onko Tando Turvallinen Lainapalvelu?

Tando on turvallinen lainapalvelu, sillä se suojaa asiakkaidensa tiedot asianmukaisesti SSL-salauksella ja tunnistautumiset tapahtuvat turvallisesti esim. verkkopankkitunnuksilla.

Tandon vastuullisuudesta lainan antajana voidaan taas olla montaa eri mieltä. Tässä nimittäin myönnetään lainaa luottotiedottomille henkilöille. Toki takaajalta vaaditaan puhtaat luottotiedot ja takaaja onkin loppupeleissä vastuussa lainan takaisinmaksusta, joten sinällään toiminta on vastuullista.

Kuitenkin aina kun luottotiedottomille myönnetään lainaa, niin mahdollisuudet väärinkäytöksiin kasvavat. Normaalisti toimivilla pankeilla on painavat syyt siihen miksi luottotiedottomille ei myönnetä lainaa. Itsensä lisäksi luottotiedoton saattaa nyt aiheuttaa vaikeuksia myös häneen uskovalle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Toisaalta taas Suomessa on todella paljon sellaisia ihmisiä, jotka ovat joskus menneisyydessä menettäneet luottotietonsa jonkin asian takia millä ei ole minkäänlaista vaikutusta enää tänä päivänä. Onko siis oikein että myös tälläiset ihmiset edelleen kärsivät tilanteestaan eivätkä saa esim. lainaa?

Jokainen voi siis tehdä oman päätelmänsä siitä että miten vastuullista tai vastuutonta Tandon toiminta on.

Tando Kokemuksia

Tandon tarjoama lainamalli on täysin poikkeuksellinen Suomessa. Tiedossamme ei ole yhtään toista lainapalvelua, joka tarjoaisi vastaavia takaajalainoja. Kyseessä on siis mielenkiintoinen tapaus ja jännityksellä odotamme että minkälaisen vastaanoton tando saa lainamarkkinoilla.

Korot ja kulut Tandon lainoissa ovat suhteellisen kilpailukykyisiä. Se ei ole markkinoiden halvin kulutusluotto mutta korot ovat täysin vertailukelpoisia esim. joustoluottoa tarjoavien palvelujen kanssa.

Lainaa voi hakea suhteellisen laajalla skaalalla 1000-6000 euroa ja maksuaikaakin myönnetään joustavasti 24-60 kuukautta.

Voimme suositella Tando lainaa sellaisille henkilöille, joiden talous on tällä hetkellä kunnossa ja he pystyvät hoitamaan raha-asiansa mallikkaasti. Emme taas suosittele Tando lainaa henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä ja talousasiat edelleen huonolla tolalla.

Alla vielä Tando laina tiivistettynä:

 • Lainaa 1000-6000 euroa
 • Maksuaikaa 24-60 kuukautta
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Lainatuote kulutusluotto
 • Vaatii takaajan lainalle
 • Nimelliskorko maksimissaan 20 %
 • Lainaa myös luottotiedottomille
 • Uusi lainamalli Suomessa

Yhteystiedot

Kilpailuta Tando Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

HUOM! Tando ei myönnä enää lainaa Suomessa. Yläpuolelta pääset kuitenkin kilpailuttamaan 30 muuta lainapalvelua niin halutessasi. Jos sinulla on kysyttävää Tando lainasta, niin voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa [email protected]

Jaa Kokemuksesi Tandosta

Onko sinulla kokemuksia Tandosta? Onko mielestäsi hyvä että myös luottotiedottomilla on mahdollisuus saada lainaa?

Jaa alle kokemuksesi ja napsauta myös tähtiarvio Tandolle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

9 Kommenttia “Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja”

 1. Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

  Kohtuuton!

  Kohtuuton laina korkoineen, en saa alennettua korkoani, joka on ainakin 40%!!
  Vaikea olla yhteydessä, muuttavat tietojaan jatkuvasti, muistutus tulee myös takaajalle, jos et oo maksanut klo 8 eräpäivänä tulee varoitus että veloitetaan takaajalta jne.
  Huono asiakaspalvelu kaiken lisäksi. Ihan järjetön!!! En suosittele

 2. Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

  Olisin kysynyt voinko saada e-lasku suoraan antamalleni panķkitilille jonka voisin siten hyväksyä pankkitunnuksin, tai ottaisitte suoraan tililtäni jonka annoin, olisin kiitollinen jos saisit jonkun selvennyksen.

  1. Post
   Author
   Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

   Hei Toivo,

   Lainaanyt.fi on lainavertailuihin erikoistunut sivusto, joten meillä ei ole valitettavasti pääsyä lainasi tietoihin. Jos olet hakenut lainan Tandolta, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan Tandon asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot sivustolta https://tandolaina.fi/fi/

   Ystävällisin terveisin,

   Timo
   Lainaanyt.fi

  1. Post
   Author
 3. Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

  minulle on myönnetty tonnin laina ajat sitten en saa takaajaa mistään tuli viesti on tehty uusi tarjous en vaan tiedä minkälainen sain n. vuosi sitten soiton puhelin operaattorilta pyydettiin ottaisitko puhelin liittymän sanoin heti sain myös tonnin luoton 3 vuodeksi sain tv ja tietokoneen ja näytön maksan niistä 26e/kk ei siellä kyselty menneisyydestä jos olisi laskut maksamatta ei pelaisi puhelin ei tietokone eikä näyttö tämä puhelin operaattori firma teki minulle joulun toivon myös teiltä luottamusta että saisin oman lainan jonka hoidan pois suoravelotuksena ystävällisin terveisin ms-tautia sairastava poikamies pieksämäeltä

  1. Post
   Author
   Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

   Hei Jouni,

   Lainaanyt.fi ei ole lainanmyöntäjä vaan ainoastaan vertailee ja kilpailuttaa lainoja. Emme siis voi tehdä päätöstä lainan myöntämisestä. Sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan Tandon asiakaspalveluun asiasta. Yhteystiedot löydät https://tandolaina.fi/fi/ sivustolta.

   Ystävällisen terveisin,

   Timo
   Lainaanyt.fi

 4. Tando laina – Lainaa myös ilman vakituisia tuloja

  Tarpeellinen minulle

  Itse olen aikoinaan menettänyt luottotietoni hölmöilyjen takia mutta nykyään asiat kunnossa. En kuitenkaan saa lainaa mistään vaikka kuinka olisi tuloja nykyään… Tämä oli siis minulle hyvä ratkaisu koska pienelle lainalle on nyt tarvetta ja perhe pystyy toimimaan takaajana. Ainoastaan lainan korko on hieman korkeahko mutta tyytyväinen olen että sain tämän kautta haettua tarvitsemani lainan.

  1. Post
   Author

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää