Kaarna laina kokemuksia – Kulutusluottoa 2000 – 40 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Kaarna laina
Kaarna Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Kaarna laina on globaalisti toimivan Santander pankin lainatuote. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 2000-40 000 euroa nopeasti tilillesi. Maksuaikaa lainalle on tarjolla aina 15 vuoteen asti.

Kaarna laina on yksi edullisimmista tarjolla olevista kulutusluotoista. Sen todellinen vuosikorko liikkuu välillä 5,07 % – 13,01 %, mikä on todella kilpailukykyinen korkotaso vakuudettomissa lainoissa.

Kaarna lainaa voit hakea, jos olet 24-vuotias henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja vähintään 1500 euron suuruiset kuukausittaiset bruttotulot.

Lainaesimerkki: 10 000 euron suuruinen laina 6 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 9,52 %. Lainakustannukset 2978,72 €. Maksat takaisin yhteensä 12 978,72 €.

Hyvää

Todella kilpailukykyiset korot

Lainaa jopa 40 000 euroa

Joustavasti maksuaikaa

Luotettava globaali toimija

Ei vaadi takaajia tai vakuuksia

Huonoa

Korkeahko ikäraja 24-vuotta

Vaatii suhteellisen korkeat vakituiset kuukausittaiset tulot(1500 €)

Kaarna Laina Arvostelu & Kokemuksia

Kaarna logoKaarna laina on globaalisti toimivan Santander pankin lainatuote, jolta voit hakea kätevästi suoraan verkosta 2000-40 000 euroa todella joustavilla maksuajoilla.

Kaarnan tarjoamien kulutusluottojen korot ovat todella kilpailukykyisiä. Todellinen vuosikorko on alkaen ainoastaan 5,07 %

Olemme koonneet tähän artikkeliin kattavasti tietoa Kaarnan tarjoamista lainoista. Tutustu Kaarnaan ja hae lainaa tilillesi jo tänään.

Kaarnan Lainatuote

Kaarnan tarjoama lainatuote on perinteinen kerralla tilille maksettava kulutusluotto. Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia Kaarnan kautta 2000-40 000 euroa.

Kulutusluottoa voit hakea mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Yleisimpiä käyttötarkoituksia voivat olla mm. Auton osto, remontti tai vaikkapa lomamatka.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen tapahtuu täysin digitaalisesti ja on nopea prosessi. Voit hakea lainaa joko suoraan Kaarnan verkkosivustolta tai vaihtoehtoisesti kilpailuttaa Kaarnan ja yli 20 muuta lainapalvelua kauttamme. Kilpailuttamalla lainat varmistat että saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Kaarna käsittelee lainahakemuksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä sen saapumisesta. Jos saat hyväksytyn lainapäätöksen, niin tämän jälkeen sinun tulee lähettää vaaditut liitteet(dokumentti ansiotuloistasi) Kaarnalle sekä tunnistautua sähköisesti.

Kun lähettämäsi liitteet on tarkistettu, niin lainasumma maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Kaarnalta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on vähintään 1500 € suuruiset kuukausittaiset bruttotulot

HUOM! Yli 20 000 euron lainasummissa hakijalta vaaditaan omistusasunto ja vakaa tulotaso. Omistusasuntoa ei kuitenkaan käytetä lainan vakuutena.

Lainapäätös tehdään aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Lainan Korot & Kulut

Kuten jo yllä mainitsimme, niin Kaarna laina on hinnoiteltu todella kilpailukykyisesti. Todellinen vuosikorko lainoissa on 5,07 % – 13,01 %. Tämä on yksi markkinoiden edullisimmista korkotasoista tämän suuruisissa vakuudettomissa kulutusluotoissa.

Todelliseen vuosikorkoon sisältyy koron lisäksi lainan avausmaksu, joka on lainasummasta riippuen 0-49 € sekä kuukausittainen 8 € tilinhoitomaksu.

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Sinulle määräytyvät maksuerät näet lainasopimuksesta. Voit halutessasi myös lyhentää lainaa kuukausierääsi suuremman erän tai maksaa lainasi pois kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Tarjolla on myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin, jos jostain syystä et pysty/halua lyhentää lainaerää jonain kuukautena.

Mihin Tarkoituksiin Kaarna Lainaa Voi Hakea?

Voit käyttää hakemasi lainan mihin tahansa käyttötarkoitukseen haluat. Lainasummat ovat 2000-40 000 euroa, joten laina soveltuu todella moneen eri käyttötarkoitukseen.

Suosittuja käyttötarkoituksia voivat olla esim. lomamatka, remontti tai auton osto. Koska Kaarnan tarjoamien lainojen korkotaso on todella kilpailukykyinen, niin ne soveltuvat mainiosti myös lainojen yhdistämiseen.

Yhdistämällä kalliskorkoiset lainasi yhden järkevämmän kokonaisuuden alle, voit säästää sievoisen summan rahaa lainan kuluissa.

Miksi Minulle Ei Myönnetty Lainaa?

Oletko saanut kielteisen lainapäätöksen Kaarnalta? Hakemuksen hylkäämiseen voi olla monia syitä ja valitettavasti usein pankki ei kerro näitä hylkäämiseen johtavia syitä.

Kielteisen lainapäätöksen jälkeen ei kannata kuitenkaan luovuttaa. Jokainen lainapalvelu tekee lainapäätöksen henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella.

Lainaa kannattaa siis hakea mahdollisimman monesta eri paikasta. Esim. kilpailuttamalla lainat tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 30 luotontarjoajaa.

Kaarna Asiakaspalvelu

Kaarna on Santander pankin tarjoama lainatuote, joten myös asiakaspalvelu toimii Santanderin kautta.

Saat yhteyden Santanderin asiakaspalveluun joko puhelimitse tai verkkopalvelun kautta. Verkkopalvelun saat käyttöösi kun olet tunnistautunut sähköisesti.

Verkkopalvelusta löytyy myös kätevä chat-ominaisuus, eli saat tarvittaessa yhteyden asiakaspalveluun myös chatin välityksellä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat löydät tämän sivun alalaidasta.

Kaarna Kokemuksia

Kaarna laina on todella varteenotettava vaihtoehto erityisesti silloin jos olet suuremman kulutusluoton tarpeessa. Lainan korot ovat todella kilpailukykyiset, itseasiassa kyseessä on tietojemme mukaan Bank Norwegianin kanssa yksi edullisimmista lainantarjoajista.

Kyseessä on luotettava toimija, joka on osa globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Voit siis hakea lainaa Kaarnan kautta huoletta ja turvallisesti.

Kaarnasta on todella vaikeaa löytää negatiivista sanottavaa. Alhaisten korkojen lisäksi myös maksuajat ovat todella joustavia(2-15 vuotta). Tämän lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Jos kuitenkin jotain negatiivista halutaan löytää, niin lainan saamiseksi vaadittava 24-vuoden ikä on suhteellisen korkea. Tämän lisäksi vaadittavat 1500 eruon suuruiset kuukausittaiset tulot saattavat rajoittaa lainan saamista joidenkin osalta.

Kaiken kaikkiaan voimme lämpimästi suositella Kaarnaa, jos olet hieman suuremman vakuudettoman kulutusluoton tarpeessa.

Alla Kaarna lainan tärkeimmät pointit:

 • Lainaa 2000-40 000 euroa
 • Maksuaikaa 2-15 vuotta
 • Ikäraja 24-vuotta
 • Vaivaton lainanhakuprosessi
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Todellinen vuosikorko alk. 5,07 %
 • Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin
 • Laina maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.kaarnalaina.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 8564 5250(ti-pe 12-16)
 • Sähköposti: Yhteydenotot verkkopalvelun kautta
 • Osoite: Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki
Kilpailuta Kaarna Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksia Kaarnasta

Oletko hakenut lainaa Kaarnan kautta? Myönnettiinkö sinulle lainaa ja minkälaisilla ehdoilla? Oletko ollut tyytyväinen lainaan tai saamaasi palveluun?

Kommentoi alle kokemuksistasi tämän lainapalvelun kanssa tai esitä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää