Rahoitu.fi kokemuksia – Lainaa talouden pulmatilanteisiin

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Rahoitu.fi Arvostelu
Arvio
4.4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Rahoitu.fi:n avulla voit kilpailuttaa yhdellä ilmaisella lainahakemuksella reilusti yli 20 pankkia. Palveun kautta löydät siis helposti ja nopeasti itsellesi parhaan lainatarjouksen.

Lainaa voit hakea vakuudetta jopa 60 000 euroon asti, joten palvelu soveltuu suurempienkin lainojen kilpailuttamiseen. Voit käyttää Rahoitu.fi palvelua lainojen yhdistämiseen, jos sinulle on esim. kertynyt paljon pieniä ja kalliskorkoisia lainoja.

Rahoitu.fi:n kautta voivat hakea lainaa kaikki 20-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi vaaditaan vakituiset kuukausittaiset tulot.

Lainaesimerkki: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4.5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4.76 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.

Hyvää

Kilpailuttaa yli 20 pankkia yhdellä hakemuksella

Vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa

Soveltuu lainojen yhdistämiseen

Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen

Luotettava lainanvälityspalvelu

Aina ilmainen lainahakemus

Huonoa

Ei tarjoa alle 2000 euron suuruisia lainoja

Asiakaspalvelu ei auki 24/7

Rahoitu.fi Esittelyssä

rahoitu.fiJoskus tulee eteen tilanne, jolloin lisärahoitukselle on tarve. Olipa rahan käyttötarkoitus sitten jokin suurempi investointi, tai vaikkapa arjen kulujen kattaminen, ei äkillistä kassavajetta tule hävetä.

Rahoitu.fi on lainapalvelu, joka auttaa ihmistä löytämään parhaan mahdollisen lainan. Lainan kilpailutus kannattaa aina, ja lainapalvelun avulla se onnistuu muutamalla klikkauksella.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä Rahoitu.fi –niminen lainapalvelu ja sen toimintaperiaatteet. Lisäksi tarjoamme vastauksen tärkeään kysymykseen: ”Onko Rahoitu.fi luotettava palvelu?”

Rahoitu.fi Sopii Lähes Kaikille

Rahoitu.fi on palvelu, joka välittää eri rahoitusyhtiöiden lainoja ja tekeekin asiakkaan tietojen perusteella useamman tarjouksen, ohjaten asiakkaan näin sopivimman lainanantajan luokse. Rahoitu.fi sopiikin lähes kaikille ja sen valikoimissa on useampia eri lainatyyppejä, joista asiakas voi valita itselleen mieluisan.

Muutamia perusvaatimuksia lainoihin kuitenkin liittyy.

 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla tulee olla säännölliset tulot

Mikäli täytät nämä vaatimukset, on sinulla hyvä mahdollisuus saada jokin lainatuotteista. Luottopäätös on kuitenkin aina loppupeleissä pankin tai rahoituslaitoksen harkinnan varassa ja sitä varten he tekevät oman, kattavan analyysinsa maksukyvystäsi.

Kuinka Kilpailuttaa Lainat

Kuten jo kerroimme, lainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Eikä tämä koske ainoastaan asuntolainoja tai autoleasing-sopimuksia, vaan kaikkia lainoja. Kilpailuttaminen on asiakkaan oikeus ja etu, sillä sen avulla saattaa säästää pitkän pennin. Kuinka sitten kilpailuttaa laina?

Vastaus kysymykseen on Rahoitu.fi! Seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita ja palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi:

 • Mene Rahoitu.fi sivustolle ja löydät etusivulta lainalaskurin.
 • Valitse haluamasi lainasumma.
 • Täytä hakemustiedot, merkkaa tulot ja velat ja toimita mahdolliset liitteet.
 • Sinut siirretään OmaRahoitus –sivustollesi. Etsi sopivin lainatarjous pankkien ja muiden rahalaitosten tarjousten joukosta. Lue ehdot huolella!
 • Hyväksy sopiva lainatarjous. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi samana päivänä.

Yksinkertaista, eikö vain? Rahoitu.fi varmistaa, että saat parhaan lainatarjouksen sen luotettavien yhteistyökumppanien tuotevalikoimasta. Keitä nuo yhteistyökumppanit sitten ovat? Jatka lukemista ja selvitä asia seuraavasta kappaleesta.

Rahoitu.fi Yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit

Rahoitu.fi on rakentanut kattavan verkoston yhteistyökumppaneista, joiden lainoja se tarjoaa. Yhteistyökumppaneita on yli 20 ja niistä voidaan mainita mm:

Yhteistyökumppaneiden lista on pitkä ja vaikuttava. Mukana ovat muutamat viime vuosien nousijapankit, kuten Bank Norwegian ja Bigbank. Myös suomalaiset rahoituslaitokset ovat hyvin edustettuina yhteistyökumppaneiden listalla.

Lainaa Eri Tilanteisiin

Rahoitu.fi tarjoaa lainaa elämän eri tilanteisiin. Euromääräisesti rahaa voi saada tarpeen mukaan 2000 – 60 000 euroa, ja laina-ajat vaihtelevat 1 – 15 vuoden välillä. Lainan voi halutessaan maksaa pois myös ennalta sovittua nopeammin, eikä siitä tule lisäkuluja.

Lainan suuruus ja maksuehdot riippuvat hyvin paljon siitä, millaiseen tarpeeseen lainaa haetaan. Olipa kyseessä sitten autolaina, remontti tai vaikkapa äkillinen tarve käteiselle, löytyy Rahoitu.fi:n yhteistyökumppaneiden sivustolta todennäköisesti tähän ratkaisu.

Luotot, joita Rahoitu.fi suosittelee, ovat niin sanottuja vakuudettomia lainoja. Niiden hakemista ei ole sidottu pankin aukioloaikoihin, sillä lainasopimuksen saa tehtyä kätevästi netissä.

Rahat tulevat tilille jopa saman päivän aikana, eikä vakuutta tai takauksia tarvitse. Lainan hakemisen syitä ei useinkaan tarvitse selitellä, sillä pankkia kiinnostaa ainoastaan asiakkaan maksukyky.

Vakuudettomat lainat ovat hiukkasen kalliimpia, kuin vakuudelliset lainat tai vaikkapa ne lainat, joihin liittyy henkilötakaus tai valtiontakaus.

Näin ollen lainaa ei kannata ottaa turhan takia. Lue aina lainan ehdot huolella ja perehdy etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää varsinaisen koron lisäksi myös muut lainan kulut.

Vinkki! Lisäämällä lainahakemukseen yhteishakijan, eli rinnakkaishakijan parannat mahdollisuuksiasi saada suurempi laina ja pienemmät kulut. Yhteishakija on yhtä lailla vastuussa lainan takaisinmaksusta, kuin ensisijainen hakijakin.

Lainojen Yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen onnistuu näppärästi Rahoitu.fi –sivuston avulla. Mutta mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa ja miksi se kannattaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että useammat pikkulainat maksetaan pois yhdellä suuremmalla lainalla. Näin päästään jatkuvasta paperisodasta ja jokaisen pikkulainan erillisistä koroista ja kuluista, joiden yhteissumma ylittää usein yhden lainan kulut reilusti.

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta saat siitä varmasti parhaan mahdollisen hyödyn. Kilpailutus ja lainan yhdistely onnistuvat molemmat Rahoitu.fi –palvelun avulla.

Yhdistele kalliit lainasi näin:

 • Aloita hakuprosessi täyttämällä etusivun hakukaavake.
 • Vertaile lainatarjouksia.
 • Hyväksy haluamasi tarjous.
 • Rahat saapuvat tilillesi. Maksa vanhat lainat korkoineen pois ja mikäli rahaa jää, voit käyttää sen johonkin mielekkääseen.

Lainojen yhdistely kannattaa aina! Miksipä maksaisit pankkien kuluja tuplana tai triplana, kun voi hoitaa asian kunnolla maaliin myös yhden lainan avulla.

Luottojen Korot Ja Kulut

Rahoitu.fi on lainojen välityspalvelu. Todellisen koron ja muut luoton ehdot määrää siis loppupeleissä pankki tai rahoituslaitos, jonka kansa lainasopimus tehdään.

Näin ollen Rahoitu.fi –sivuston antamat korot ja kulut ovat vain esimerkkejä perustuen tämän hetkiseen markkinatilanteeseen ja keskiarvoihin.

Rahoitu.fi –sivusto ilmoittaa, että kaikkien uusien lainojen nimelliskorko on 4,5 – 10,0 % vuoden 2020 loppuun saakka. Vuoden 2021 korot määräytyvät lainasopimusten mukaan, maksimi nimelliskorko on kuitenkin 1.9.2019 tulleen lainojen korkokaton myötä 20 %.

Koron määräytyminen kyseisen asteikon sisällä on pankin päätös, johon vaikuttavat pankin omien säännösten lisäksi muun muassa asiakkaan maksukyky ja lainan määrä, sekä takaisinmaksuaika.

Huomaathan, että Rahoitu.fi –palvelun käyttäminen on asiakkaalle täysin maksutonta, sillä sivusto saa palkkionsa rahoituslaitoksilta.

Rahoitu.fi Kokemuksia

Parhaan kuvan yhtiöstä osaavat antaa tietenkin sen asiakkaat! Rehellisiä asiakaskokemuksia varten suuntasimme Trustpilot -sivustolle lukemaan oikeiden asiakkaiden todellisia käyttäjäkokemuksia.

Rahoitu.fi saa asiakkailtaan kiitosta nopeudesta, joustavuudesta ja luotettavuudesta. Yhtiön arvosanaksi sivustolla onkin muodostunut huikeat 4,5 tähteä viidestä.

Muutamat negatiiviset kommentit koskevat lähinnä sitä, että sivusto lähettää muistutuksia ja vinkkejä asiakkaidensa sähköpostiin jopa hiukan liian tiheästi.

Kaikkiaan vaikuttaa kuitenkin siltä, että asiakkaat ovat melko tyytyväisiä yhtiöön ja sen toimintaan.

Alla vielä muutama tärkeä pointti Rahoitu.fi:stä tiivistettynä:

 • Lainaa 2000-60 000 euroa
 • Maksuaikaa 2-15 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Luotettava Suomalainen lainanvälitys
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen
 • Lainatarjouksia minuuteissa
 • Aina ilmainen lainahakemus

Rahoitu.fi Asiakaspalvelu Ja Yhteystiedot

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, on asiakaspalvelu oikea paikka esittää mahdolliset lisäkysymykset ja huolet. Rahoitu.fi asiakaspalveluun saa yhteyden arkisin 09 – 16 puhelimitse soittamalla numeroon 03 410 92000 tai kirjoittamalla sivuston chattipalstalle.

Myös yhteydenottolomakkeella ja sähköpostilla on mahdollista saada apua ja vastauksia kysymyksiin. Kyseessä on suomalainen yritys, joten asiakaspalvelu puhuu suomea!

Rahoitu.fi toimii Oy Salus Group AB nimisen, suomalaisen yrityksen alla. Sen y-tunnus on 2765805-6 ja postiosoite on Runeberginkatu 5B, 00100, Helsinki.

 • WWW-osoite: www.rahoitu.fi
 • Asiakaspalvelu: 03 410 92000(ma-pe 9-16)
 • Sähköposti:  [email protected]
 • Osoite: Salus Group AB, Runeberginkatu 5B, 00100, Helsinki

Hae Lainaa Rahoitu.fi:ltä

Yhteenveto – Onko Kyseessä Luotettava Lainapalvelu?

Rahoitu.fi vaikuttaa olevan kaikin puolin hyvä ja luotettava yhtiö. Yhtiö toimii Suomessa ja sen yhteistyökumppaneita valvoo finanssiviranomainen. Palvelu on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriin. Myös asiakkaiden tietosuoja on otettu hyvin huomioon.

Rahoitu.fi on kätevä apulainen luottojen yhdistelyyn, sekä kilpailutukseen. Se ohjaa asiakkaat eteenpäin varsinaisen luotonantajan lainanhakuprosessiin, joten raha ei kierrä Rahoitu.fi –sivuston kautta.

Yhteistyökumppaneita on reilusti, joten lainatarjonta on laajaa. Palvelu on maksuton asiakkaalle, emmekä keksi mitään syytä, miksi sitä ei kannattaisi käyttää!

Oletko sinä kokeillut Rahoitu.fi –palvelua? Piditkö siitä, vai oliko lainanhakuprosessisi täysi floppi?

Kerro kommenttisi ja arvioi palvelu. Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää