Vertaaensin.fi kokemuksia – Kilpailuta yli 20 lainapalvelua

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

vertaaensin.fi
Vertaaensin.fi Arvostelu
Arvio
4.5
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Vertaaensin.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit yhdellä ilmaisella hakemuksella kilpailuttaa useita eri rahoituslaitoksia. Lainaa voit hakea 500-60 000 euroa jopa 15-vuoden maksuajalla. Ikäraja palveluun on ainoastaan 18-vuotta.

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko 5000 euron suuruiselle lainalle 3 vuoden maksuajalla on 10,45 %. Haettava lainasumma 500-60 000 euroa ja todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 6,58 % – 29,35 %.

Hyvää

Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous nopeasti ja helposti

Vaihtoehtoja todella paljon 500-60 000 € välillä

Joustavasti maksuaikaa

Edullinen korkotaso

Ikäraja ainoastaan 18-vuotta

Huonoa

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin

Verkkosivusto voisi olla hieman selkeämpi

Vertaaensin.fi Kilpailuttaa Lainat

vertaaensin.fiVertaaensin.fi on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu. Palvelun kautta voit yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kilpailuttaa lainatarjoukset yli 20 eri rahoituslaitoksen kautta.

Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit sitten valita itsellesi sopivimman. Lainaa voit hakea Vertaaensin.fi palvelun kautta jopa 60.000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään! Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, niin sinun ei tarvitse hyväksyä niitä.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen palvelun kautta on yksinkertainen ja nopea prosessi:

 1. Siirry palvelun sivustolle tämän linkin kautta
 2. Valitse haluamasi lainasumma, maksuaika sekä lainan käyttötarkoitus
 3. Täytä lomakkeelle vaaditut tiedot
 4. Lähetä hakemus
 5. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi usein jo saman päivän aikana

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa palvelun kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omaat vakituiset kuukausittaiset tulot

Lainan Kulut?

Koska Vertaaensin.fi vertailee lainatarjoukset yli 20 palvelun kautta, niin myös lainojen kulut vaihtelevat laajasti. On kuitenkin todennäköistä että löydät itsellesi edullisen lainan koska vertailu on niin kattava.

Vertaaensin.fi antaa sivustollaan seuraavan esimerkin lainan kuluista:

*  Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko 5000 euron suuruiselle lainalle 3 vuoden maksuajalla on 10,45 %. Haettava lainasumma 500-60 000 euroa ja todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 6,58 % – 29,35 %.

Vakuudetonta lainaa voit siis saada todella edullisesti palvelun kautta. Lopullinen korko lainalle määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Vinkki: Kun katsot lainasi kuluja, niin kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Tämä pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut, joten yllätyksiä ei tule eteen enää lainan ottamisen jälkeen.

Yhdistä Lainasi Palvelun Avulla

Koska Vertaaensin.fi tarjoaa lainaa jopa 50.000 euroon asti, niin se sopii erittäin hyvin myös lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita esim. siinä vaiheessa, jos sinulle on kertynyt paljon kalliita pikavippejä. Yhdistämällä pikavipit yhden suuremman kokonaisuuden alle säästät usein sievoisen summan lainan koroissa ja kuluissa.

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Kaikki Vertaaensin.fi yhteistyökumppanit myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Et siis tarvitse lainalle minkäänlaisia vakuuksia.

Tämä takaa myös sen että itse lainanhakuprosessi on todella nopea ja vaivaton. Voit myös allekirjoittaa kaikki tarvittavat sopimukset verkossa turvallisen tunnistautumisen avulla.

Kuinka Nopeasti Saan Lainan Tililleni?

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia usein jo minuuteissa. Näistä tarjouksista voit valita itsellesi parhaiten sopivimman.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, niin voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Laina maksetaan summasta ja valitsemastasi pankista riippuen 1-3 arkipäivän sisällä.

Mihin Tarkoituksiin Lainaa Voi Hakea?

Voit hakea lainaa Vertaaensin.fi palvelun kautta lähes mihin tarkoitukseen tahansa. Kun alat täyttämään lainahakemusta palvelun sivustolla, niin sinulle annetaan seuraavat vaihtoehdot lainan käyttötarkoitukseen:

 • Kulutusluotto
 • Lainojen yhdistäminen
 • Remontti
 • Auto/vene/moottoripyörä
 • Yllättävien menojen varalle
 • Lomamatka
 • Laskujen maksu
 • Kodinkoneet/elektroniikka

Valitse listasta lähimmäksi omaa käyttötarkoitustasi osuva, niin Vertaaensin.fi osaa kohdistaa lainahakemuksesi parhaille mahdollisille tahoille.

Vertaaensin.fi Kokemuksia

Suomessa toimii kymmeniä tämän kaltaisia lainanvälityspalveluita, joten siinä mielessä tässä palvelussa ei ole mitään erikoista. Se mikä erottaa palvelun muista on se että sen kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 20 palvelun kautta. Tietääksemme mikään muu lainanvälityspalvelu Suomessa ei tarjoa yhtä kattavaa yhteistyöverkostoa.

Lainan kilpailutus Vertaaensin.fi kautta on todella helppo ja nopea prosessi. Itse lainahakemuksen täyttäminen vie noin. 5 minuuttia ja tarjouksia alat saamaan usein jo saman päivän aikana.

Palvelu on myös luotettava ja turvallinen. Se käyttää salauksessaan SSL-tekniikkaa, mikä takaa sen että henkilötietosi ovat turvassa.

Vertaaensin.fi ei myöskään yritä houkutella sinua hakemaan kallista lainaa, vaan kaikki kilpailutukset sen kautta tehdään puolueettomasti ja ennen kaikkea ilmaiseksi.

Suosittelemme kaikille lainanhakijoille lainavertailun tekemistä erityisesti silloin, kun kyseessä on suurempi lainasumma. Vertaaensin.fi sopii tähän erittäin mainiosti ja voimmekin varauksetta suositella palvelua kaikille vakuudettoman lainan tarpeessa oleville.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vertaaensin.fi
 • Asiakaspalvelu: 0102717291 (ma-pe 10-17)
 • Osoite: Vertaa Ensin Suomi Oy, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki

Hae Lainaa Vertaaensin.fi:ltä

Kommentoi Tai Kysy Meiltä

Onko sinulla kokemuksia Vertaaensin.fi palvelusta tai haluaisitko tietää siitä lisää?

Kommentoi alle kokemuksistasi ja napsauta tähtiarvio palvelusta.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää