Vertaaensin.fi kokemuksia – Kilpailuta yli 60 lainapalvelua

In Lainapaikat By Jyri Hagman elokuu 12, 2019

Vertaaensin.fi
 • Lainatuote: Kulutusluotto/Joustoluotto/Pikaluotto
 • Maksuaika: 1-15 v
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Lainaa 100-60.000 euroa

Hae Lainaa Klikkaamalla Tästä

Vertaaensin.fi Kilpailuttaa Lainat

Vertaaensin.fi on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu. Palvelun kautta voit yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 60 eri rahoituslaitoksen kautta.

Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit sitten valita itsellesi sopivimman. Lainaa voit hakea Vertaaensin.fi palvelun kautta jopa 60.000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään! Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, niin sinun ei tarvitse hyväksyä niitä.

Miten Lainaa Haetaan?

Lainan hakeminen palvelun kautta on yksinkertainen ja nopea prosessi:

 1. Siirry palvelun sivustolle tämän linkin kautta
 2. Valitse haluamasi lainasumma, maksuaika sekä lainan käyttötarkoitus
 3. Täytä lomakkeelle vaaditut tiedot
 4. Lähetä hakemus
 5. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi usein jo saman päivän aikana

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa palvelun kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omaat vakituiset kuukausittaiset tulot

Lainan Kulut

Koska Vertaaensin.fi vertailee lainatarjoukset yli 60 palvelun kautta, niin myös lainojen kulut vaihtelevat laajasti. On kuitenkin todennäköistä että löydät itsellesi edullisen lainan koska vertailu on niin kattava.

Vertaaensin.fi antaa sivustollaan seuraavan esimerkin lainan kuluista:

5000 euron laina 24 kuukauden maksuajalla ja 10 % todellisella vuosikorolla. Kuukausierä 229,74 € ja takaisinmaksettava summa 5513,76 €.

Vakuudetonta lainaa voit siis saada todella edullisesti palvelun kautta. Lopullinen korko lainalle määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Vinkki: Kun katsot lainasi kuluja, niin kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Tämä pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut, joten yllätyksiä ei tule eteen enää lainan ottamisen jälkeen.

Yhdistä Lainasi Palvelun Avulla

Koska Vertaaensin.fi tarjoaa lainaa jopa 60.000 euroon asti, niin se sopii erittäin hyvin myös lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita esim. siinä vaiheessa, jos sinulle on kertynyt paljon kalliita pikavippejä. Yhdistämällä pikavipit yhden suuremman kokonaisuuden alle säästät usein sievoisen summan lainan koroissa ja kuluissa.

Vertaaensin.fi kokemuksia

Suomessa toimii kymmeniä tämän kaltaisia lainanvälityspalveluita, joten siinä mielessä tässä palvelussa ei ole mitään erikoista. Se mikä erottaa palvelun muista on se että sen kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 60 palvelun kautta. Tietääksemme mikään muu lainanvälityspalvelu Suomessa ei tarjoa yhtä kattavaa yhteistyöverkostoa.

Lainan kilpailutus Vertaaensin.fi kautta on todella helppo ja nopea prosessi. Itse lainahakemuksen täyttäminen vie noin. 5 minuuttia ja tarjouksia alat saamaan usein jo saman päivän aikana.

Palvelu on myös luotettava ja turvallinen. Se käyttää salauksessaan SSL-tekniikkaa, mikä takaa sen että henkilötietosi ovat turvassa.

Vertaaensin.fi ei myöskään yritä houkutella sinua hakemaan kallista lainaa, vaan kaikki kilpailutukset sen kautta tehdään puolueettomasti ja ennen kaikkea ilmaiseksi.

Suosittelemme kaikille lainanhakijoille lainavertailun tekemistä erityisesti silloin, kun kyseessä on suurempi lainasumma. Vertaaensin.fi sopii tähän erittäin mainiosti ja voimmekin varauksetta suositella palvelua kaikille vakuudettoman lainan tarpeessa oleville.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vertaaensin.fi
 • Asiakaspalvelu: 0102717291 (ma-pe 10-17)
 • Osoite: Vertaa Ensin Suomi Oy, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki

Hae Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kommentoi Tai Kysy Meiltä

Onko sinulla kokemuksia Vertaaensin.fi palvelusta tai haluaisitko tietää siitä lisää?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai kysy mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Jyri Hagman

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *