Vivus.fi kokemuksia – Pikaluottoa heti 300-600 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Vivus
Vivus Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Vivus on uusinut lainatuotteensa lainojen korkokaton myötä ja tarjoaa nyt 300-600 euron suuruisia pikaluottoja todella kilpailukykyisillä koroilla. Vuosikorko lainoissa on 20 % ja maksuaikaa saat 4 kuukautta. Voit hakea pikaluottoa Vivukselta jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö ja luottotietosi ovat kunnossa.

Lainaesimerkki: 300 euron suuruinen pikaluotto 4 kuukauden maksuajalla. Vuosikorko 20 % + lainan avausmaksu 5 euroa. Maksat takaisin 4 erässä yhteensä 319,96 euroa.

Hyvää

Pikaluotto heti tilille

Joustava 4 kuukauden maksuaika pikavipille

Suosittu ja luotettava lainapalvelu

Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu

Erittäin selkeä ja helppokäyttöinen verkkosivusto

Huonoa

Asiakaspalvelupuhelut maksullisia

Ei chat- ominaisuutta verkkosivustolla

Vivus On Uudistanut Lainatuotteensa

VivusSyyskuussa 2019 voimaan astuneen pikavippien korkokaton myötä myös Vivus on uudistanut lainatuotteensa. Voit nyt hakea palvelun kautta käyttöösi 300-600 euron suuruisen pikaluoton 4 kuukauden maksuajalla.

Luoton vuosikorko on 20 %, mikä on todella edullinen jos sitä verrataan Vivuksen ennen syyskuuta 2019 tarjoamiin lainoihin. Pikavippiä kannattaa siis nyt hakea Vivuksen kautta jos yllättävä rahantarve iskee.

Tästä artikkelista löydät kattavasti tietoa Vivuksen tarjoamista pikaluotoista.

Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja

Uutena Vivuksen asiakkaana saat ensimmäisen lainan 400 euroon asti ilman korkoja ja kuluja. Tällä tarjouksella houkutellaan tehokkaasti uusia asiakkaita, mutta onhan tarjous oikeastikin todella hyvä.

Muutama muukin lainapaikka tarjoaa ensilainaa ilman kuluja ja korkoja, mutta Vivuksen näistä erottaa edukseen se, että saat valita lainan maksuajan 3-61 vrk väliltä. Kaikki muut korotonta lainaa myöntävät palvelut vaativat maksun pääsääntöisesti 7 vrk kuluessa lainan nostosta.

Miten Vivus voi myöntää ilmaista lainaa ja onko se oikeasti mahdollista? Laina-alalla on kova kilpailu asiakkaista ja myös tälle alalle on rantautunut muilta aloilta tuttu ”ilmaisnäyte” ajattelu. Ilmaisnäytteillä saadaan tehokkaasti uusia asiakkaita ja toivotaan että he käyttävät palvelua myös jatkossa, kun se muuttuu maksulliseksi.

Suosittelemme ehdottomasti Vivusta ensilainan ottamiseen erityisesti siksi, että se tarjoaa joustavan maksuajan verrattuna muihin korotonta lainaa tarjoaviin palveluihin. Vivus soveltuu siis loistavasti pienen lyhytaikaisen vipin ottamiseen. Jos aiot käyttää Vivuksen palveluita myös jatkossa ja hakea korollista lainaa, niin todettakoon että Vivus lainan korot ovat myös kilpailukykyisiä muiden vastaavia lainoja tarjoavien palveluiden kanssa.

(Päivitys 1.9.2019: Uuden lainojen korkokaton myötä Vivus ei enää tarjoa ilmaista ensilainaa asiakkailleen. Sen sijaan lainojen korot ovat nyt todella edulliset verrattuna entiseen)

Miten Haen Vivus Lainaa?

Luoton hakeminen onnistuu helposti netin kautta. Uutena asiakkaana sinun tulee luoda asiakasprofiili itsellesi, jonka jälkeen pystyt täyttämään lainahakemuksen netissä. Luottoa sinulla on mahdollisuus saada, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää 20 vuotta
 • Osoite Suomessa
 • Ei luottotietomerkintöjä

Lisäksi sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut asiakasprofiilin luonnin yhteydessä.

Luotettava Lainapalvelu

Vivus on yksi suosituimmista pikalainapalveluista markkinoilla ja se on myöntänyt lainoja kuluttajille jo useita vuosia. Palvelun takana on yritys nimeltä 4finance Oy, jolla on toimintaa 17 eri maassa.

Yritys on perustettu vuonna 2008 ja se on myöntänyt eri maissa tähän mennessä yhteensä yli 11 miljoonaa lainaa. Kyseessä on siis jo pitkään laina-alalla toiminut luotettava yritys.

Kenelle Vivus Sopii?

Jos harkitset lainan hakemista Vivuksen kautta, niin se soveltuu sinulle jos:

Tarvitset pienen luoton ja palkkapäiväsi on lähellä
Jokin yllättävä menoerä tulee eteen
Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot ja pystyt suoriutumaan lainan maksueristä.

Vivus taas ei sovellu sinulle seuraavissa tilanteissa:

Muiden pikavippien lyhentämiseen
Ratkaisuksi pahoihin rahaongelmiin
Vastuuttomiin hankintoihin

Jos käy niin että joudut vaikeuksiin lainan takaisinmaksun kanssa, niin älä missään tapauksessa lykkää ongelman ratkaisua vaan ota rohkeasti yhteyttä Vivuksen asiakaspalveluun ja sovi maksusuunnitelmasta.

Nykyiset Asiakkaat

Kuten yllä todettiin, niin uutena asiakkaana sinulla on mahdollisuus 400 euron suuruiseen vippiin. Jos haluat käyttää Vivuksen palveluita uudestaan, niin nykyisenä asiakkaana saat käyttöösi monipuolisemmat luottomahdollisuudet.

Nykyasiakkaana voit saada lainaa 2010 euroon asti. Miinuksena todettakoon se, että 2010 euron lainoille ei Vivukselta heru 61 vrk enempää maksuaikaa. Jos siis olet isomman lainan tarpeessa ja tarvitset enemmän maksuaikaa, niin esim. Bank Norwegian on oiva vaihtoehto.

Nykyisenä asiakkaana luoton hakeminen onnistuu helposti palveluun jo luodun asiakasprofiilin kautta. Voit hakea lainoja netistä ympäri vuorokauden ja lainan saat tilillesi klo 7-23 välisenä aikana.

Luotuasi asiakkuusprofiilin lainan haku onnistuu myös puhelimitse. Voit hakea lainaa myös asiakaspalvelun palvelunumerosta, joka on auki arkisin klo 9-17.

Jos tarvitset rahaa heti pienen määrän, niin Vivus on erittäin hyvä vaihtoehto.

HUOM! Vivus on avannut uuden joustoluottoja tarjoavan palvelun. Lue lisää Vivus Joustosta.

(Päivitys 1.9.2019: Vivus on uusinut lainatuotteensa ja tarjoaa nyt 300-600 euron suuruisia pikaluottoja 4 kuukauden maksuajalla)

Yhteenveto Vivuksesta

Vivus on tunnettu ja luotettava pikalainapalvelu. Joten jos sinulla on tarve lyhyelle ja pienelle pikavipille niin voimme suositella Vivusta tähän tarpeeseen.

Pikavippien korkokaton myötä myös Vivus on huomattavasti alentanut lainansa korkoja. Nykyinen vuosittainen korko on 20 %, mikä on näin pienissä lainoissa todella kilpailukykyinen verrattuna vastaavia pikaluottoja tarjoaviin palveluihin.

Ainoana miinuksena Vivuksesta voidaan todeta se että sen asiakaspalvelun puhelinnumero on maksullinen. Lisäksi jäimme kaipaamaan chat-ominaisuutta verkkosivustolle.

Kaiken kaikkiaan Vivus on erinomainen vaihtoehto pienen ja yllättävän rahapulan paikkaamiseen. Luottoa on erittäin helppoa hakea ja saat sen myös tilillesi todella nopeasti.

Alla vielä Vivus lainapalvelun tärkeimmät pointit:

 • Pikavippiä 300-600 euroa
 • Maksuaikaa 4 kuukautta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Vuosikorko 20 %
 • Luotettava lainapalvelu
 • Luotto nopeasti tilille
 • Joustava takaisinmaksu
 • Selkeät lainaehdot

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vivus.fi
 • Asiakaspalvelu: 0600 550 750 (ma-pe 7-23, la 10-18, su 10-14)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: 4finance Oy, Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki.

 Kilpailuta Vivus Ja +30 Muuta Lainapalvelua

Vivus Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Vivuksen pikaluotoista? Kommentoi alle kokemuksistasi ja napsauta myös tähtiarvio Vivukselle.

Voit myös esittää meille kysymyksiä jos Vivuksen tarjoamissa lainoissa on jotain mieltä askarruttavaa.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Vivus.fi kokemuksia – Pikaluottoa heti 300-600 euroa”

 1. Vivus.fi kokemuksia – Pikaluottoa heti 300-600 euroa

  Voiko saada lainan kun veronpalautus tulee elokuussa.saan siis 500 euroo.

  1. Post
   Author
   Vivus.fi kokemuksia – Pikaluottoa heti 300-600 euroa

   Hei Kirsi,

   Voit kilpailuttaa lainat ja katsoa että mistä saat parhaan lainatarjouksen tuolle 500 eurolle. Suosittelemme lainan kilpailutukseen Omalainaa, sillä sen kautta voit kilpailuttaa myös alle 1000 euron suuruiset lainat(Vivus mukaanluettuna). Pääset lainahakemukseen tästä: https://lainaanyt.fi/go/omalaina

 2. Vivus.fi kokemuksia – Pikaluottoa heti 300-600 euroa

  Tuo Vivuksen ilmainen ensilaina on kyllä todella kätevä, jos pystyy sen maksamaan takaisin nopealla aikataululla. Itsellä oli pakollinen hankinta ja sain vipin Vivukselta 5 minuutissa tililleni. Problem Solved!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää