Vivus.fi kokemuksia – Pikalainaa 10-2010 Euroa

In Lainapaikat By Jyri Hagman syyskuu 12, 2019

Vivus
 • Lainatuote: Pikalaina
 • Maksuaikaa 3-61 vrk
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainaa 10-2010 euroa

HAE Vivus Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Vivus.fi lainatuote on jäänyt tauolle 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia joustoluottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja

Uutena Vivuksen asiakkaana saat ensimmäisen lainan 400 euroon asti ilman korkoja ja kuluja. Tällä tarjouksella houkutellaan tehokkaasti uusia asiakkaita, mutta onhan tarjous oikeastikin todella hyvä.

Muutama muukin lainapaikka tarjoaa ensilainaa ilman kuluja ja korkoja, mutta Vivuksen näistä erottaa edukseen se, että saat valita lainan maksuajan 3-61 vrk väliltä. Kaikki muut korotonta lainaa myöntävät palvelut vaativat maksun pääsääntöisesti 7 vrk kuluessa lainan nostosta.

Miten Vivus voi myöntää ilmaista lainaa ja onko se oikeasti mahdollista? Laina-alalla on kova kilpailu asiakkaista ja myös tälle alalle on rantautunut muilta aloilta tuttu “ilmaisnäyte” ajattelu. Ilmaisnäytteillä saadaan tehokkaasti uusia asiakkaita ja toivotaan että he käyttävät palvelua myös jatkossa, kun se muuttuu maksulliseksi.

Suosittelemme ehdottomasti Vivusta ensilainan ottamiseen erityisesti siksi, että se tarjoaa joustavan maksuajan verrattuna muihin korotonta lainaa tarjoaviin palveluihin. Vivus soveltuu siis loistavasti pienen lyhytaikaisen vipin ottamiseen. Jos aiot käyttää Vivuksen palveluita myös jatkossa ja hakea korollista lainaa, niin todettakoon että Vivus lainan korot ovat myös kilpailukykyisiä muiden vastaavia lainoja tarjoavien palveluiden kanssa.

Miten Haen Vivus Lainaa?

Luoton hakeminen onnistuu helposti netin kautta. Uutena asiakkaana sinun tulee luoda asiakasprofiili itsellesi, jonka jälkeen pystyt täyttämään lainahakemuksen netissä. Luottoa sinulla on mahdollisuus saada, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää 20 vuotta
 • Osoite Suomessa
 • Ei luottotietomerkintöjä

Lisäksi sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut asiakasprofiilin luonnin yhteydessä.

Nykyiset Asiakkaat

Kuten yllä todettiin, niin uutena asiakkaana sinulla on mahdollisuus 400 euron suuruiseen vippiin. Jos haluat käyttää Vivuksen palveluita uudestaan, niin nykyisenä asiakkaana saat käyttöösi monipuolisemmat luottomahdollisuudet.

Nykyasiakkaana voit saada lainaa 2010 euroon asti. Miinuksena todettakoon se, että 2010 euron lainoille ei Vivukselta heru 61 vrk enempää maksuaikaa. Jos siis olet isomman lainan tarpeessa ja tarvitset enemmän maksuaikaa, niin esim. Bank Norwegian on oiva vaihtoehto.

Nykyisenä asiakkaana luoton hakeminen onnistuu helposti palveluun jo luodun asiakasprofiilin kautta. Voit hakea lainoja netistä ympäri vuorokauden ja lainan saat tilillesi klo 7-23 välisenä aikana.

Luotuasi asiakkuusprofiilin lainan haku onnistuu myös puhelimitse. Voit hakea lainaa asiakaspalvelun palvelunumerosta, joka on auki arkisin klo 8-17.

Jos tarvitset rahaa heti pienen määrän, niin Vivus on erittäin hyvä vaihtoehto.

HUOM! Vivus on avannut uuden joustoluottoja tarjoavan palvelun. Lue lisää Vivus Joustosta.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vivus.fi
 • Asiakaspalvelu: 0600 550 750 (ma-pe 7-23, la 10-18, su 10-14)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi
 • Osoite: 4finance Oy, Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki.

 HAE Vivus Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Vivus.fi lainatuote on jäänyt tauolle 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia joustoluottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Jyri Hagman

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Vivus.fi kokemuksia – Pikalainaa 10-2010 Euroa”

 1. Vivus.fi kokemuksia – Pikalainaa 10-2010 Euroa

  Tuo Vivuksen ilmainen ensilaina on kyllä todella kätevä, jos pystyy sen maksamaan takaisin nopealla aikataululla. Itsellä oli pakollinen hankinta ja sain vipin Vivukselta 5 minuutissa tililleni. Problem Solved!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *