Bank Norwegian kokemuksia – Edullista lainaa jopa 60 000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 2.3.2022

Bank Norwegian
Bank Norwegian Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 5 (1 Arvostelu)

Yhteenveto

Bank Norwegian on Norjalainen pankki, joka on tarjonnut kulutusluottoja myös Suomalaisille vuodesta 2016 alkaen. Lainaa voit hakea 1000-60 000 euroa jopa 15-vuoden maksuajalla. Lainaa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, joiden tilillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Korkotaso kulutusluotolle on todella kilpailukykyinen 6,99 % – 19,99 %. Bank Norwegian on nopeasti noussut Suomalaisten suosioon juuri edullisen korkotason takia ja on tällä hetkellä lainavertailujemme TOP 5 suosituimpien pankkien joukossa.

Lainaesimerkki: Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Hyvää

Lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia

Todella kilpailukykyiset korot

Luotettava pankki

Mahdollisuus myös luottokorttiin

Maksuaikaa 1-15 vuotta

Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen tai lainan korottamiseen

Nopea ja helppo lainanhakuprosessi

Huonoa

Korkea ikäraja 23-vuotta

Ei chat-ominaisuutta verkkosivustolla

Verkkosivusto olisi päivityksen tarpeessa

Bank Norwegian Laina

bank norwegian logoBank Norwegian on norjalainen pankki ja vihdoin myös Suomessa!

Pankki myöntää kuluiltaan ja koroiltaan erittäin kilpailukykyistä lainaa netissä ja se tuleekin varmasti haastamaan tosissaan monet jo Suomessa toimivat lainapalvelut. Palvelun kautta voit hakea lainaa 1000-60 000 euroa ja maksuaikaa myönnetään 1-15 vuotta.

Pankki on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion Suomalaisten kuluttajien keskuudessa erityisesti siksi että sen tarjoamien lainojen korkotaso on todella kilpailukykyinen verrattuna vastaavia kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin.

Bank Norwegianin lainatuote on perinteinen kertaluontoinen kulutusluotto, jonka korko liikkuu 6,99-19,99 % välillä. Monet netissä toimivat palvelut perivät lainoistaan huomattavasti suurempaa korkoa, joten kannattaa ehdottomasti harkita Bank Norwegiania, jos olet todella edullisen lainan tarpeessa!

Tästä artikkelista löydät kattavan tietopaketin Bank Norwegianin tarjoamista lainoista.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea pankkilainaa Bank Norwegianin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi yli 23-vuotias
 • Olet Suomen kansalainen ja olet ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on säännölliset ja riittävät kuukausittaiset tulot

Miten Lainaa Haetaan?

Bank Norwegian lainahakemus

Lainan hakeminen palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa!

Yksinkertaisen nettihakemuksen täyttämiseen tarvitset seuraavat tiedot:

 • Haluamasi lainasumma
 • Nimesi
 • Sähköpostisi
 • Puhelinnumerosi

Lisäksi sinun tulee täyttää talouttasi koskevat tiedot, lasten lukumäärä, muut lainasi ja asumismuotosi.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, niin voit lähettää sen eteenpäin käsiteltäväksi. Jos lainahakemus hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi sen jälkeen, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet(Yleensä tulotodistus) asiakaspalveluun.

Tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti pankkitunnuksilla.

Bank Norwegian Korko

Lainojen korko on 6,99-19,99 %, mikä on todella edullinen verrattuna moniin muihin netissä lainaa myöntäviin palveluihin.

Lainan lopulliseen korkoon vaikuttaa mm. seuraavat asiat: Omat tulosi, asumismuoto, lasten lukumäärä, työsuhteen muoto, mahdollisen rinnakkaishakijan tulot etc.

Koron lisäksi lainaa tulee avausmaksu, joka on 45-95 € riippuen lainasummasta sekä kuukausittainen 5 € suuruinen tilinhoitomaksu.

Saat tietää omalle lainallesi muodostuvan koron lopullisesta lainasopimuksesta. Muista aina tarkistaa koron määrä ennen lainasopimuksen allekirjoitusta.

Korko määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

 • Palkka- tai eläketulot
 • Asumismuoto
 • Muut velat ja lainat
 • Työsuhde

Bank Norwegian Lainasuoja

Jos täytät tietyt kriteerit, niin sinun on mahdollista saada lainasuoja käyttöösi Bank Norwegianin kautta haetulle lainalle. Kriteerit ovat seuraavat:

 • Olet työkykyinen
 • Kuulut Kelan sosiaaliturvan piiriin
 • Asut vakituisesti Suomessa

Voit halutessasi valita lainasuojan lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä lisäpalveluna. Lainasuoja maksaa 7,9 % lainan kuukausierästä. Jos harkitset lainasuojan ottamista, niin löydät tarkempaa infoa siitä Bank Norwegianin sivustolta.

Suomen Suosituin Nettipankki

Bank Norwegian on tutkimusten mukaan tänä vuonna Suomen suosituin vakuudetonta lainaa myöntävä ”nettipankki”. Vaikka pankki on toiminut Suomessa vasta muutaman vuoden, niin silti sen suosio ei tule yllätyksenä sillä se on erittäin suosittu myös muissa pohjoismaissa.

Edulliset korot, mutkaton lainanhakuprosessi ja luotettavuus ovat tekijöitä, jotka nostavat Bank Norwegianin usean kilpailijan yläpuolelle. Myös tarjolla oleva luottokortti on omiaan lisäämään pankin suosiota.

Syyskuussa 2019 Suomessa astui voimaan laki, joka rajoittaa pankkien tarjoamien laainojen nimelliskoron maksimissaan 20 %:iin. Bank Norwegian on tarjonnut lainoja jo aiemmin tällä korolla, joten on mielenkiintoista nähdä että miten uusi laki tulee vaikuttamaan kilpailuasetelmiin, sillä jatkossa myös kaikki muut toimintaansa jatkavat lainapalvelut joutuvat tarjoamaan lainoja samaisilla koroilla.

Uskomme kuitenkin että Bank Norwegian tulee säilyttämään suosionsa myös jatkossa ja toivon mukaan se kilpailun kiristyessä edelleen tiputtaa lainojensa krkotasoa.

Lainojen Yhdistäminen

Koska pankki myöntää lainaa todella edullisesti ja jopa 60.000 euroa, niin se sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on kertynyt monta pienempää kulutusluottoa tai pikavippiä, niin kannattaa ehdottomasti harkita näiden kalliiden lainojen yhdistämistä yhden isomman lainan alle.

Yhdistämällä lainat pääset alkuun matkalla kohti velatonta elämää.

Hae Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Jos olet hakemassa lainaa Bank Norwegianilta, niin mahdollisuuksien mukaan sitä kannattaa aina hakea yhteishakijan kautta.

Tämä siitä syystä että erityisesti suuremmissa lainasummissa mahdollisuutesi saada lainaa paranevat huomattavasti, jos mukana on rinnakkaishakija. Myös lainaehdot ovat suurella todennäköisyydellä sinulle paremmat.

Rinnakkaishakija voi olla yleensä samassa taloudessa asuva henkilö, kuten esim. avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijaksi kelpaa kuitenkin myös vaikkapa ystävä tai perheenjäsen.

Bank Norwegian Lainalaskuri

Bank Norwegianin sivuilta löytyy pienen etsimisen jälkeen lainalaskuri, josta voit nähdä muutaman esimerkin lainojen kuukausieristä eri lainasummilla ja maksuajoilla.

Lainalaskuri on kuitenkin hyvin alkeellinen, joten tässä mielessä pankilla olisi parantamisen varaa. Verkkosivusto on muutenkin hyvin vanhanaikainen, joten se olisi ehdottomasti päivityksen tarpeessa.

Itse lainan hakeminen on kuitenkin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään, joten näet lainallesi muodostuvan korkotason sen jälkeen kun olet hakenut lainaa.

Bank Norwegian Luottokortti

Perinteisen kulutusluoton lisäksi voit hakea Bank Norwegianilta myös luottokorttia käyttöösi. Luottokortin tärkeimmät ominaisuudet lueteltuna alla:

 • Bank Norwegian visaLuottoraja jopa 10 000 euroa
 • Korotonta maksuaikaa jopa 6 viikkoa
 • Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja
 • Ei käteisnostomaksua
 • Ei kuluja tavaraostoista Suomessa tai ulkomailla

Hae Luottokortti Käyttöösi Klikkaamalla Tästä

Miksi Bank Norwegian

Pankki on erittäin varteenotettava vaihtoehto lainan hankkimiseen ja sitä kannattaa harkita mm. seuraavista syistä:

 • Yksi netin edullisimmista kulutusluotoista
 • Lainaa todella laajalla skaalalla 1000-60 000 euroa
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta
 • Mahdollisuus myös luottokorttiin
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ilmainen hakemus joka ei sido sinua mihinkään
 • Erittäin suosittu ja luotettava pankki
 • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Yrityksestä

Kun olet hakemassa lainaa netin kautta, niin on aina järkevää selvittää onko kyseessä luotettava lainapalvelu.

Jos haet lainaa Bank Norwegianin kautta, niin voit olla varma että olet tekemisissä luotettavan rahoituspalvelun kanssa. Pankki ei nimittäin ole pelkästään netissä toimiva lainapalvelu, vaan yksi Norjan suosituimmista pankeista.

Turvallisuus on pankilla samalla tasolla kuin kaikilla suurimmilla Suomalaisilla pankeilla. Voit siis huoletta hakea lainaa Bank Norwegianin kautta.

Kilpailuta Myös Muut Pankit

Vaikka Bank Norwegian on yksi edullisimmista kulutusluottoa tarjoavista palveluista Suomessa, niin kannattaa tästäkin huolimatta kilpailuttaa myös muut pankit.

Bank Norwegian on yksi yhteistyöpankkimme yli 20 pankin joukossa, jotka voit kilpailuttaa kätevästi yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kilpailuttamalla lainat varmistut siitä että löydät takuuvarmasti itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Yhteenveto

Pankki on todella edullinen ”nettilainaa” myöntävä palvelu ja ehdottoman tervetullut Suomen lainamarkkinoille. Juuri lainan edullisuuden takia se on nopealla tahdilla noussut yhdeksi suosituimmista vakuudetonta lainaa tarjoavista palveluista Suomessa..

On mukavaa nähdä että netistä voi hakeaa nyt myös edullista pankkilainaa kalliiden pikavippien ja korkeakorkoisten kulutusluottojen sijaan. Pankki on ennen Suomeen tuloaan toiminut Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa ja saavuttanut suuren suosion kyseisissä maissa.

Negatiivisia puolia Bank Norwegianin lainoista on todella vaikeaa löytää. Sanottakoon kuitenkin että palvelun verkkosivusto on jäänyt pahasti viime vuosikymmenelle ja olisi ehdottomasti päivityksen tarpeessa erityisesti visuaalisilta ominaisuuksiltaan.

Myös verkkosivustolta uupuva chat-ominaisuus on miinus. Jos sinulla on esim. lainahakemuksen yhteydessä kysyttävää niin et saa asiakaspalveluun yhteyttä chatin välityksellä.

Positiiviset puolet kuitenkin peittoavat negatiiviset kevyesti Bank Norwegianin osalta. Jos olet hakemassa lainaa ulkomaiselta pankilta, niin voimme ehdottomasti suositella Bank Norwegiania.

Yhteystiedot

Jos tarvitset edullista lainaa nopeasti, niin voimme vilpittömästi suositella Bank Norwegiania! Lainan hakeminen on aina maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.

Kilpailuta Bank Norwegian Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Bank Norwegian Kokemuksia

Oletko hakenut lainaa Bank Norwegianilta? Minkälaisen lainatarjouksen sait? Olitko tyytyväinen lainatarjoukseen ja yleisesti saamaasi palveluun?

Kommentoi alle kokemuksistasi Bank Norwegianin kanssa tai esitä meille kysymyksiä pankkiin liittyen. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös tähtiarvio tälle pankille.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Bank Norwegian kokemuksia – Edullista lainaa jopa 60 000 euroa”

 1. Bank Norwegian kokemuksia – Edullista lainaa jopa 60 000 euroa

  Loistavat korot

  Kiitoksia kattavasta arvostelusta! Päädyin kilpailuttamaan lainat kauttanne ja parhaan lainatarjouksen(johon olin erittäin tyytyväinen) sain Bank Norwegianilta. Eipä ole pankista mitään muuta kuin hyvää sanottavaa!

 2. Bank Norwegian kokemuksia – Edullista lainaa jopa 60 000 euroa

  Olen samaa mieltä kuin yllä kirjoittanut. Hain kymppitonnin ja sen myös sain. Lainan korko on jopa alhaisempi kuin olisin saanut omalta pankiltani, joten olen erittäin tyytyväinen!

 3. Bank Norwegian kokemuksia – Edullista lainaa jopa 60 000 euroa

  Bank Norwegianin kautta sain itselleni todella hyvän lainan. Hain 5000 euron lainaa ja sen myös sain todella kilpailukykyisellä korolla. Suosittelen kyllä tätä palvelua myös muille!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää