Käyttöehdot

Lainaanyt.fi haluaa antaa vierailijoilleen todenmukaisen tiedon siitä mitä tämä sivusto tarjoaa ja mikä on sivuston vastuu näistä palveluista.

Kun käytät lainaanyt.fi sivuston palveluita, niin hyväksyt nämä ehdot.

1 § Yleistä käyttöehdoista

Nämä käyttöehdot (“Ehdot”) ohjaavat Lainaanyt.fi (“Lainaanyt.fi” tai “Me”) ylläpitämää kuluttajien lainavertailupalvelua sekä Lainaanyt.fi verkkosivua (sekä verkkosivu että itse palvelu Lainaanyt.fi.fi).

Käyttämällä palvelua ja vierailemalla Lainaanyt.fi sivustolla sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “lainanhakija”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

Lainaanyt.fi on itsenäinen lainavertailuihin erikoistunut sivusto. Sivustoa ei ole valtuutettu hyväksymään lainasopimuksia luotontarjoajien puolesta. Huomioi, että Lainaanyt.fi ei itse myönnä lainaa eikä tee mitään päätöksiä lainan myöntämisen suhteen.

Käyttämällä Lainaanyt.fi sivustoa hyväksyt ainoastaan tämän sivuston käyttöehdot.

2 § Lainaanyt.fi:n käyttö

Käyttääksesi Lainaanyt.fi:n palveluja sinun tulee olla vähintään 18 vuotta vanha. Lainaanyt.fi:n käyttäminen on täysin ilmaista käyttäjille.

3 § Lainaanyt.fi:n luvallisuus ja toiminta

Lainaanyt.fi sivuston toiminnassa saattaa esiintyä katkoksia johtuen esim. internetyhteyden katkeamisen tai muun teknisen syyn seurauksena.

Lainaanyt.fi:n palveluja ei ole lupaa käyttää rikolliseen toimintaan.

Lainaanyt.fi voi tarpeen vaatiessa estää käyttäjän pääsyn Lainaanyt.fi sivulle ilman erillistä varoitusta, jos Lainaanyt.fi epäilee käyttäjän käyttävän Lainaanyt.fi:n palveluja tällä sivulla kerrottujen ehtojen vastaisesti.

4 § Aineettomat oikeudet

Kaikki Lainaanyt.fi:n kuuluvat aineettomat oikeudet ovat ainoastaan Lainaanyt.fi:n omaisuutta. Näihin oikeuksiin kuuluvat tekijänoikeussuoja, patentit, kuvat, tuotemerkit, tieto-taito sekä kaikki muut muodot aineettomista oikeuksista.

Et ole oikeutettu näillä käyttöehdoilla Lainaanyt.fi:n omaisuuteen aineettomien oikeuksien osalta. Kaikki oikeudet, joita ei hakijalle erikseen myönnetä, ovat ainoastaan Lainaanyt.fi: omaisuutta.

6 § Vastuuvapaus

Lainaanyt.fi:n käyttö on täysin ilmaista.Lainaanyt.fi voi milloin tahansa keskeyttää sivuston toiminnan ja se voi myös vapaasti muokata sivustoa ja palvelua. Tälläisistä tilanteista mahdollisesti aiheutuvat haitat eivä kuulu vastuullemme.

Lainaanyt.fi toimii lainavertailuihin erikoistuneena sivustona eikä ole vastuussa sinun ja luotonantajan välille mahdollisesti syntyneistä erimielisyyksistä, haitoista tai vahingoista.

7 § Irtisanominen

Käyttäjävoi milloin tahansa irtisanoa käyttöehtosopimuksen lähettämällä tästä ilmoituksen Lainaanyt.fi:n asiakaspalveluun (yhteystiedot alhaalla).

Mainittakoon vielä selkeyden vuoksi, että irtisanominen koskee ainoastaan käyttöehtoja. Kaikki muut sopimukset kuten lainasopimukset, tulee irtisanoa itse luotontarjoajien käyttöehtojen perusteella.

Jos haluat muuttaa tai perua lainasopimuksesi, niin ota ystävällisesti yhteyttä luotonantajaan.

8 § Muita ehtoja

Muutokset

Lainaanyt.fi:llä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja vähintään 30 vuorokauden varoitusajalla. Tästä muutoksesta tulee ilmoittaa käyttäjille joko sähköpostin välityksellä tai tällä verkkosivustolla. Jos käyttäjä jatkaa palvelun käyttöä muutoksen jälkeen, niin tarkoittaa se uusien käyttöehtojen hyväksymistä.

Toimeksianto

Jos Lainaanyt.fi liiketoiminta ostetaan, niin meillä on oikeus siirtää käyttöoikeudet uudelle toimijalle ilman käyttäjien aikaisempaa suostumusta.

Ylivoimaiset esteet

Ylivoimaisten esteisen osalta me tai käyttäjä eivät ole vastuussa mahdollisista haitoista. Ylivoimaisiin esteisiin kuuluu. Sota, kansannousu, kapina, ulkopuolisen organisaation työriita, toimitusten epäonnistuminen tai viivästyminen, onnettomuus, maanjäristys, tulva, myrsky tai lakisääteiset seikat.

Erimielisyydet ja soveltuva laki

Suomen valtion lakeja on noudatettu laadittaessa näitä käyttöehtoja. Mahdolliset erimielisyydet näistä käyttöehdoista käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa, tai käyttäjän vakituisella asuinpaikalla.

Lisätietoa saat Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastosta. Sivut kuluttajaneuvonta.fi ja kuluttajariita.fi antavat ohjeita mahdollisissa erimielisyystilanteissa.

Lainaanyt.fi
69/1 Moo 1 Mae Hia Muang
50100 Chiang Mai, Thailand
Asiakaspalvelu: info@lainaanyt.fi
Toiminnan kenttä: Lainavertailuihin erikoistunut sivusto

Päivitetty 28.7.2019