Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

In Blogi By Jyri Hagman lokakuu 7, 2019

lainaa ulkomailta

Lainaa Ulkomailta – Lue Mistä Kannattaa Hakea

Oletko aikeissa hakea lainaa ulkomailta vaikkapa siitä syystä että Suomalaiset lainapalvelut eivät myönnä sinulle lainaa? Tästä artikkelista löydät hyödyllistä tietoa siitä mistä lainaa kannattaa lähteä hakemaan ja mitä sudenkuoppia sinun tulee välttää asioidessasi ulkomaisten lainapalveluiden kanssa.

Jos haluat löytää itsellesi sopivimman lainapalvelun todella helposti ja nopeasti, niin tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat ulkomaiset pankit, joiden kautta voit hakea lainaa myös Suomessa asuvana.

Alta voit vertailla kaikki suosituimmat ulkomaiset lainapalvelut:

Valitse Lainasumma Valitse Maksuaika Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Maksuaika:
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Ole Varovainen Epäilyttävien Lainapalveluiden Kanssa

Yhteiskunnan digitalisoitumisen myötä ihmisille on erittäin helppoa sekä tarjota lainaa mistä päin maailmaa tahansa että ohjata heitä mainonnan avulla hakemaan lainaa tietyistä paikoista.

Usea meistä törmää tänä päivänä esim. Facebookissa tai sähköpostissa erilaisiin ulkomaisten yritysten lainamainoksiin. Mainoksista suurin osa on toki ihan luotettavien yritysten lanseeraamia mutta joukkoon mahtuu myös hyvin epäilyttäviä virityksiä.

Epäilyttävät lainaviritykset tunnistaa yleensä seuraavista asioista:

 • Mainosteksti on kirjoitettu huonolla Suomen kielellä
 • Mainoksessa luvataan lainaa joko ilman luottotietoja tai tulotietojen tarkistusta
 • Lainan tarjoaja on yksityishenkilö
 • Lainanhakijan henkilötietoja kalastellaan ilman turvallista pankkitunnistautumista
 • Lainan vakuudeksi pyydetään ennakkomaksu

Kun olet hakemassa lainaa ulkomailta, niin vältä yrityksiä/yksityishenkilöitä jos joku ylläolevista osuu kohdalleen. Jos etenet lainaprosessissa tälläisen lainapalvelun kanssa, niin suurella todennäköisyydellä joudut jonkin tasoisen huijauksen kohteeksi.

Tietojemme mukaan ainakin nimillä Bia Bank ja Credits-projects Bank toimivat”pankit” tekevät tälläisiä huijauksia. Jos siis törmäät kyseisiin lainantarjoajiin, niin emme misssään nimessä suosittele lainan hakemista kyseisten viritysten kautta!

Pääsääntönä voidaan pitää sitä että aina ennen lainan hakemista tulisi hieman tutustua kyseisen yrityksen luotettavuuteen. Tämä pätee niin kotimaisiin lainantarjoajiin mutta erityisesti ulkomaisiin lainantarjoajiin.

Kilpailuta Ulkomaiset Lainantarjoajat

Jos haluat säästää aikaan, niin kannattaa antaa lananvälityspalveluiden hoitaa lainan kilpailutus puolestasi. Löydät sivustoltamme kymmeniä lainanvälityspalveluita, joiden valikoimissa on runsaasti myös ulkomaisia pankkeja.

Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Hakemuksesi välitetään jopa yli 25 eri pankille.

Tutustu lainanvälityspalveluihin alta:

Tutustu Lainanvälityspalveluihin Tästä!

Mistä Lainaa Turvallisesti?

Mistä sitten kannattaa lähteä liikkeelle kun haluat hakea lainaa ulkomailta? Olemme arvostelleet sivustollamme lukuisia ulkomaisia pankkeja, joiden kautta voit hakea lainaa turvallisin mielin.

Alla listattuna näistä tällä hetkellä suosituimmat. Klikkaamalla haluamasi lainapalvelun nimeä pääset lukemaan kattavan esittelyn kyseisestä palvelusta.

Norja
Viro
Ruotsi

Kaikki yllämainitut palvelut ovat luotettavia lainantarjoajia ja noudattavat tietoturvassaan samanlaista systeemiä kuin kaikki suurimmat Suomalaiset pankit. Lisäksi lainanhakua helpottaa se että palvelut tarjoavat verkkosivunsa myös suomenkielisinä.

Voimme myös suositella Bank Norwegianin tarjoamaa luottokorttia, jolle saat monipuoliset edut ja jopa 10.000 euron luottorajan.

Voiko Lainaa Saada Ulkomailta Ilman Luottotietoja?

Lainan saaminen ulkomailta ilman luottotietoja on lähtökohtaisesti yhtä vaikeaa kuin se on kotimaassa. Ja kuten yllä todettiin jos ulkomainen lainapalvelu tarjoaa lainojansa ilman luottotietoja, niin ainakaan me emme pitäisi kyseistä palvelua kovin luotettavana.

Jos olet menettänyt luottotietosi, niin oikeastaan ainoa tapa saada lainaa on neuvotella asiasta oman pankkisi kanssa. Joskus harvoin pitkä asiakkuus ja hyvä toimeentulo saattavat tukea lainan saamista.

Ulkomaisten Lainojen Hinnat

Lähtökohtaisesti ulkomaisten lainantarjoajien lainahinnat kulkevat aikalailla käsikädessä Suomalaisten vastaavien kanssa. Esim. Suosittu Norjalainen pankki Bank Norwegian tarjoaa lainoilleen todellista vuosikorkoa välille 8,99 % – 22,49 %.

Lainan lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisesti pankin tekemän riskiarvioinnin perusteella.

Hyvä asia ulkomaisten pankkien rantautumisessa Suomen markkinoille on se että se tulee ja on jo kiristänyt kilpailua lainamarkkinoilla. Tämä tarkoittaa sitä että netin kautta voi nyt ja tulevaisuudessa hakea jo suhteellisen edullista vakuudetonta lainaa.

Löydä Itsellesi Edullisin Laina

Kannattaako Enää Suosia Suomalaista Pankkia?

Onko tilanne huolestuttava kun Suomeen valuu ulkomaalaisia rahoituslaitoksia ja lainojen korot valuvat ulkomaille? Kannattaako Suomalaisen edelleen suosia ainoastaan sitä omaa kivijalkapankkia?

Tottakai on aina parempi jos raha pysyy Suomessa. Siitä on yhteiskunnalle monenlaista hyötyä. Totuus on kuitenkin se että maailman digitalisoitumisen myötä on väistämätöntä että myös pankkien osalta maiden rajat eivät enää päde.

Yksittäisen kuluttajan kannalta katsottuna emme näe tässä juuri mitään negatiivista. Kilpailun kiristyessä lainojen hinnat putoavat ja lainaa voi saada ulkomaiselta pankilta huomattavasti edullisemmin kuin Suomalaiselta vastaavalta. Myös lainojen muut ehdot saattavat olla inhimillisempiä.

Tämä pakottaa myös Suomalaiset pankit tarkastamaan lainahinnoitteluaan.

Myös itse lainasopimuksien teko onnistuu tänä päivänä täysin sähköisesti. Hakeaksesi lainaa esim. Ruotsalaiselta pankilta sinun ei tarvitse matkustaa Tukholmaan lainaneuvotteluihin, vaan voit solmia sopimuksen kotisohvaltasi käsin.

Kilpailu vaikuttaa lainaamisen lisäksi olennaisesti myös säästämiseen. Jo nyt ulkomaiset pankit tarjoavat pääsääntöisesti säästötileilleen parempaa korkoa kuin Suomalaiset pankit.

Voit lukea asiasta lisää: Mikä on paras säästötili – Säästötilien korot vertailussa

Onko Sinulla Kokemuksia Ulkomaisista Pankeista?

Oletko hakenut lainaa ulkomailta?

Kommentoi alle kokemuksistasi asioinnista ulkomaisen pankin kanssa. Näin autat muita kanssakulkijoita löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainapalvelun

Kiitämme palautteesta!

Jyri Hagman

Jaa Tämä

5 Kommenttia “Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?”

 1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei!
  Nyt kun luin huijari lainan antavista niin kaikki täsmälleen tapahtui minulle.Sitä mä ihmettelin että ne sanoivat että maksaa tämä maksu niin saat laina ja niin on ollut joo kuukauden enkä ole vieläkään saanut laina.Tämä summa mitä olen maksanut on tosi paljon.

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Maarja,

   Ikävä kuulla että sinulle on käynyt näin!

   Voisitko vielä kertoa että minkä niminen lainapalvelu tässä on ollut kyseessä, niin voimme tehdä siitä varoittavan esimerkin tälle sivustolle.

   Jyri
   Ylläpito

 2. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei
  Meille kävi juuri myös noin, että huijattiin. Mieheni haki ensiksi lainaa joka oli aika suuri. Laina ehdot tulivat nopeasti ja pienellä korolla. Tuntui jo siinä vaiheessa, että miten näin edullisesti voi saada lainaa. Ei tarkistettu luottotietoja eikä tulojen todellisuutta. Hyväksyttiin ehdot ja sitten lainanantaja lähetti pankille lainanmaksun ja pankkiin täytyi rekisteröityä jne. Rahasumma näkyi heidän pankin tilillä ja sitten sitä olisi päässyt nostamaan. Tarvittiin erilaisia koodeja. Kaksi koodia sai ilmaiseksi ja sitten täytyi alkaa maksamaan. Ja ne summat ei olleet pieniä. Ajateltiin, jo silloin että tämä ei voi olla totta.
  Tehtiinkin niin, että minä hain pienempää lainaa ja samanlailla laina eteni. Kahdesta koodista maksettiin( summat olivat pienempiä, kuin mieheni hakemassa) ja sen jälkeen luki, että rahat saapuvat tilillesi 24 tunnin kuluttua. Aikaa kului n .20 h ja sitten pyydettiin maksu jolla piti vahvistaa jotain euroopan pankin juttua ja sitten lainan antajan valtuutusta jne… näiden jälkeen piti rahat saapua tilille, mutta kuinka ollakkaan taas pyydettiin maksua ( aina sanottiin, että tämä on viimeinen maksu), että rahat saadaan siirrettyä suomalaiselle tilille, kun tuo oli maksettu niin sen jälkeen ei enää vastattu sähköposteihin eikä rahat tulleet tililleni.
  Mieheni hakemasta lainasta ei maksettu pyydettyjä maksuja, kun olivat tosi suuret. Sieltä pommittivat koko ajan, että milloin maksat, että pääsee etenemään siirrossa. Onneksi emme sinne maksaneet.
  Kysyin heiltä aiemmissa viesteissä näistä maksuissa en saanut kunnollisia vastauksia, kysyin onko tämä huijausta, eivät tietenkään myöntäneet. En ole enää löytänyt netistä tuota linkkiä mistä lähdin lainaa hakemaan. Laitoin heille viestiä, että jos rahat eivät saavu tililleni niin annan heidän tietonsa julkisuuteen, että kukaan muu ei tällaiseen haksahda.
  Meillä molemmilla oli ns. sama lainan antaja Herve Granger ja toinen oli M. Herve Granger luultavasti sama henkilö kuitenkin. Tämä kyseinen henkilö lähetti myös henkilökortista kuvan ja kyllä oli tämän niminen, mutta oliko kortti varastettu tältä henkilöltä vai kuinka. Ns. pankit näissä oli Bia bank ja Credits-projets bank.

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei,

   Kiitoksia kommentistasi ja ikävää kuulla että teille on käynyt näin. Lisäämme nuo mainitsemasi pankit varoittaviksi esimerkeiksi tälle sivustolle.

   Jyri
   Ylläpito

 3. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Samoin tulin huijatuksi kuin edellisetkin. Laina hyväksyttiin mutta sitten rupesi tulemaan maksuja maksun perään eikä ne olleet pieniä summia vaan satoja euroja. Lainaa ei tullut tilille koskaan. Laina haettiin Ollaan-onnellisia.com sivustolta ja lainaa tarjosi Regina Jensen, sähköposti jensenreginafinance@gmail.com

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää