Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

In Blogi By Lainaanyt.fi 1.9.2021

lainaa ulkomailta

Lainaa Ulkomailta – Lue Mistä Kannattaa Hakea

Oletko aikeissa hakea lainaa ulkomailta vaikkapa siitä syystä että Suomalaiset lainapalvelut eivät myönnä sinulle lainaa? Tästä artikkelista löydät hyödyllistä tietoa siitä mistä lainaa kannattaa lähteä hakemaan ja mitä sudenkuoppia sinun tulee välttää asioidessasi ulkomaisten lainapalveluiden kanssa.

Jos haluat löytää itsellesi sopivimman lainapalvelun todella helposti ja nopeasti, niin tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat ulkomaiset pankit, joiden kautta voit hakea lainaa myös Suomessa asuvana.

Lainaa kannattaa aina hakea luotettavalta taholta. Jos sinulle tarjotaan lainaa yksityishenkilön toimesta tai esim. pyydetään jonkinlaista ennakkomaksua lainan maksamiseen, niin tälläisten tahojen kanssa ei missään nimessä kannata asioida.

Kaikki tällä sivustolla mainitut ulkomaiset lainantarjoajat ovat luotettavia lainapalveluita, joten voit huoletta hakea lainaa minkä tahansa pankin kautta.

Ulkomaiset Lainapalvelut

Alta voit vertailla kaikki suosituimmat ulkomaiset ja kotimaiset lainapalvelut:

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Ole Varovainen Epäilyttävien Lainapalveluiden Kanssa

Yhteiskunnan digitalisoitumisen myötä ihmisille on erittäin helppoa sekä tarjota lainaa mistä päin maailmaa tahansa että ohjata heitä mainonnan avulla hakemaan lainaa tietyistä paikoista.

Usea meistä törmää tänä päivänä esim. Facebookissa tai sähköpostissa erilaisiin ulkomaisten yritysten lainamainoksiin. Mainoksista suurin osa on toki ihan luotettavien yritysten lanseeraamia mutta joukkoon mahtuu myös hyvin epäilyttäviä virityksiä.

Epäilyttävät lainaviritykset tunnistaa yleensä seuraavista asioista:

 • Mainosteksti on kirjoitettu huonolla Suomen kielellä
 • Mainoksessa luvataan lainaa joko ilman luottotietoja tai tulotietojen tarkistusta
 • Lainan tarjoaja on yksityishenkilö
 • Lainanhakijan henkilötietoja kalastellaan ilman turvallista pankkitunnistautumista
 • Lainan vakuudeksi pyydetään ennakkomaksu

Kun olet hakemassa lainaa ulkomailta, niin vältä yrityksiä/yksityishenkilöitä jos joku ylläolevista osuu kohdalleen. Jos etenet lainaprosessissa tälläisen lainapalvelun kanssa, niin suurella todennäköisyydellä joudut jonkin tasoisen huijauksen kohteeksi.

Tietojemme mukaan ainakin nimillä Bia Bank ja Credits-projects Bank toimivat”pankit” tekevät tälläisiä huijauksia. Jos siis törmäät kyseisiin lainantarjoajiin, niin emme misssään nimessä suosittele lainan hakemista kyseisten viritysten kautta!

Liikkeellä on tällä hetkellä todella paljon eri nimillä toimivia huijausyrityksiä, jotka saattavat vaikuttaa todella aidoilta ja näin ollen saada ihmisiä lankaan. Jos lainanmyöntäjä esim. pyytää ennakkomaksua lainalle, niin yhteydenpito kannattaa katkaista välittömästi.

Luotettavat lainanmyöntäjät vähentävät aina lainaan liittyvät kustannukset, kuten esim. avausmaksun myönnettävästä lainasummasta eivätkä koskaan vaadi asiakkaalta maksua etukäteen!

Pääsääntönä voidaan pitää sitä että aina ennen lainan hakemista tulisi hieman tutustua kyseisen yrityksen luotettavuuteen. Tämä pätee niin kotimaisiin lainantarjoajiin mutta erityisesti ulkomaisiin lainantarjoajiin.

Kilpailuta Ulkomaiset Lainantarjoajat

Jos haluat säästää aikaan, niin kannattaa antaa lainanvälityspalvelun hoitaa lainan kilpailutus puolestasi. Sivustomme kautta voit kätevästi kilpailuttaa lainat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella..

Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia. Hakemuksesi välitetään jopa yli 23 eri pankille, joiden joukossa on myös ulkomaisia lainantarjoajia.

Siirry kilpailuttamaan lainat alta:

Kilpailuta Lainat Tästä!

Mistä Lainaa Turvallisesti?

Mistä sitten kannattaa lähteä liikkeelle kun haluat hakea lainaa ulkomailta? Olemme arvostelleet sivustollamme lukuisia ulkomaisia pankkeja, joiden kautta voit hakea lainaa turvallisin mielin.

Alla listattuna näistä tällä hetkellä suosituimmat. Klikkaamalla haluamasi lainapalvelun nimeä pääset lukemaan kattavan esittelyn kyseisestä palvelusta.

Norja
Viro
Ruotsi
Espanja

Kaikki yllämainitut palvelut ovat luotettavia lainantarjoajia ja noudattavat tietoturvassaan samanlaista systeemiä kuin kaikki suurimmat Suomalaiset pankit. Lisäksi lainanhakua helpottaa se että palvelut tarjoavat verkkosivunsa myös suomenkielisinä.

Voimme myös suositella Bank Norwegianin tarjoamaa luottokorttia, jolle saat monipuoliset edut ja jopa 10.000 euron luottorajan.

Voiko Lainaa Saada Ulkomailta Ilman Luottotietoja?

Lainan saaminen ilman luottotietoja ulkomaiselta taholta on lähtökohtaisesti yhtä hankalaa kuin Suomestakin. Koska ulkomaiset pankit myöntävät lainaa Suomessa ja Suomalaisille, niin niiden täytyy noudattaa toiminnassaan Suomen lainsäädäntöä.

Luottotiedot pitää siis olla kunnossa lainan saamiseksi.

Jos olet kuitenkin menettänyt luottotietosi mutta asiasi ovat nyt sillä mallilla että rahkeita lainan takaisinmaksuun löytyy, niin markkinoilta löytyy yksi lainapalvelu, joka myöntää lainaa myös luottotiedottomille.

Tandon tarjoama takaajalaina on uusi lainamalli Suomessa. Sen kautta voit hakea lainaa myös luottotiedottomana. Vaatimuksena lainan saamiselle on kuitenkin se että hankit lainalle takaajan, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Toinen vaihtoehto on neuvotella asiasta oman pankkisi kanssa. Joskus harvoin pitkä asiakkuus ja hyvä toimeentulo saattavat tukea lainan saamista.

Muut Ehdot Lainan Saamiseksi

Jos luottotietosi ovat kunnossa, niin mahdollisuudet lainan saamiseksi luonnollisesti paranevat huomattavasti. Luottotietojen lisäksi sinun tulee kuitenkin täyttää myös muutama muu ehto, jotta voit hakea lainaa ulkomaalaiselta pankilta.

Yleisimmät ehdot ovat seuraavat:

 • Olet täysi-ikäinen henkilö(Yleensä ikäraja on kuitenkin 20-23- vuotta)
 • Sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot(Pienemmissä lainasummissa näitä ei aina vaadita)
 • Asut vakituisesti Suomessa(Joissain tapauksissa vaaditaan ainoastaan Suomen kansalaisuus)

Nämä ovat siis yleisimmät ehdot lainan saamiseksi. Ehdot kuitenkin vaihtelevat jonkin verran eri pankkien välillä, joten ainoa tapa tietää saatko lainaa on hakea sitä mahdollisimman monesta eri paikasta.

Näin kannattaakin toimia, sillä lainan hakeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Toimimalla näin löydät myös suurella todennäköisyydellä itsellesi parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon.

Lainahakemuksesi saatetaan myös hylätä ja usein pankki ei kerro sinulle syytä hylkäämiseen. Hylkäämisen syitä voivat olla mm. Liian suuri lainasumma, riittämättömät tulot, merkintä luottotiedoissa tai aiempi maksuhistoria.

Pankki tarkastelee lainahakemuksissa aina kokonaisuutta ja arvioi tämän perusteella että onko sen mahdollista myöntää sinulle lainaa.

Ulkomaisten Lainojen Hinnat

Lähtökohtaisesti ulkomaisten lainantarjoajien lainahinnat kulkevat aikalailla käsikädessä Suomalaisten vastaavien kanssa. Esim. Suosittu Norjalainen pankki Bank Norwegian tarjoaa lainoilleen todellista vuosikorkoa välille 6,99 % – 19,99 %.

Lainan lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisesti pankin tekemän riskiarvioinnin perusteella.

Hyvä asia ulkomaisten pankkien rantautumisessa Suomen markkinoille on se että se tulee ja on jo kiristänyt kilpailua lainamarkkinoilla. Tämä tarkoittaa sitä että netin kautta voi nyt ja tulevaisuudessa hakea jo suhteellisen edullista vakuudetonta lainaa.

Löydä Itsellesi Edullisin Laina

Kannattaako Enää Suosia Suomalaista Pankkia?

Onko tilanne huolestuttava kun Suomeen valuu ulkomaalaisia rahoituslaitoksia ja lainojen korot valuvat ulkomaille? Kannattaako Suomalaisen edelleen suosia ainoastaan sitä omaa kivijalkapankkia?

Tottakai on aina parempi jos raha pysyy Suomessa. Siitä on yhteiskunnalle monenlaista hyötyä. Totuus on kuitenkin se että maailman digitalisoitumisen myötä on väistämätöntä että myös pankkien osalta maiden rajat eivät enää päde.

Yksittäisen kuluttajan kannalta katsottuna emme näe tässä juuri mitään negatiivista. Kilpailun kiristyessä lainojen hinnat putoavat ja lainaa voi saada ulkomaiselta pankilta huomattavasti edullisemmin kuin Suomalaiselta vastaavalta. Myös lainojen muut ehdot saattavat olla inhimillisempiä.

Tämä pakottaa myös Suomalaiset pankit tarkastamaan lainahinnoitteluaan.

Myös itse lainasopimuksien teko onnistuu tänä päivänä täysin sähköisesti. Hakeaksesi lainaa esim. Ruotsalaiselta pankilta sinun ei tarvitse matkustaa Tukholmaan lainaneuvotteluihin, vaan voit solmia sopimuksen kotisohvaltasi käsin.

Kilpailu vaikuttaa lainaamisen lisäksi olennaisesti myös säästämiseen. Jo nyt ulkomaiset pankit tarjoavat pääsääntöisesti säästötileilleen parempaa korkoa kuin Suomalaiset pankit.

Voit lukea asiasta lisää: Mikä on paras säästötili – Säästötilien korot vertailussa

Onko Sinulla Kokemuksia Ulkomaisista Pankeista?

Oletko hakenut lainaa ulkomailta?

Kommentoi alle kokemuksistasi asioinnista ulkomaisen pankin kanssa. Näin autat muita kanssakulkijoita löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainapalvelun.

Napsauta myös tähdet tälle artikkelille.

Kiitämme palautteesta!

HUOM! Älkää lisätkö kommentteihin ihmisten tilinumeroita, kaikki tälläiset kommentit tullaan jatkossa poistamaan. Nämä ovat huijatuiksi joutuneiden ihmisten tilinumeroita, joita rikolliset hyvin suurella todennäköisyydellä käyttävät ennakkomaksuihin. Toisin sanoen siis näille tileille suoritetaan ennakkomaksuja uusilta huijatuilta ja näin vakuutetaan vanhat huijatut että laina olisi muka oikeasti tulossa tilille.

Vielä kerran! Älkää koskaan missään tapauksessa maksako lainasta mitään ennakkomaksua mihinkään. Yksikään legitisti toimiva ulkomaalainen pankki ei pyydä lainasta ennakkomaksua! Jos maksatte ennakkomaksun, niin tulette joutumaan huijatuksi 99,99% varmuudella.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
3.78 (18 ääntä)
Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

47 Kommenttia “Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?”

 1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Eikö suomalaisilta nettipankeilta lopu kohta asiakkaat, koska suurin osa lainanhakijoista ovat menettäneet luottotiedot.
  Vaikka olisi todella suuri hätä saada rahaa näiltä pankeilta, et saa!
  Pakko on yrittää hakea vaikka mistä ulkomailta, koska nämä torvelot eivät jousta yhtään. Löysätkää jo nyörejänne tai alkaa lähikaupasta loppua köysi!!!

 2. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  [email protected], tästä osoitteesta pyysin lainaa. Kun tiedustelin ennakkomaksuista, hän ei vastannut kunnolla, vaan kehoitti minua hakemaan muualta lainaa. Halusin vain tietää, onko maksuja ja hän ei halunnut vastata, joten erittäin epärehellinen tämä herra. Samanlaisia huijareita nämä on kaikki, älkää luottako yhteenkään,
  koskaan et saa lainaa tiillesi, olen sen sen kokenut lukemattomia kertoja.

 3. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei. Huijatuksi tulin 2.4.2021.
  Pankki tai yksityishenkilö
  Ranska Cofine Group.com.
  Täys huijari. Menetin 5000 €.
  Luulin saavani yrityslainan.
  Ei tullut. Vielä pyysivät 1300.00€ vakuus maksua. En maksa.
  Vaikka olin jo kertaalleen maksanut 1200 €
  vakuus msksua.
  En saa rahoja takaisin.mutta teen rikos ilmoituksen.
  Tälläki on hyvät nettisivut. Varmalta näyttävät.
  Huijareita ovat.

 4. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Minuakin on huijattu
  Olin niin sinisilmäinen ,minulta vietiin 1400 euroa, ikinä en saanut lainaa,nyt ois pitänyt maksaa 900 ,mistä ihmeestä sellaset rahat saisin.
  Nyt oon aikas kusessa kun täytyy jotenkin pärjätä velkojeni kanssa

 5. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Thomas Plechinger, nopealuotto, huijaus?? Kun saati ikänkuin lainahakemukset lopoun ja tuli kuittaus että siirtyis seuravana päivänä, ei mennyt kuin muutama tunti ja tuli viesti et pitöis maksa 96 e jt pankki maksui, en aikonut maksa, eniten huoletta kun piti laitta kuvalisesta henkilökortista kuva, siinä on sotu, nyt pitä toivo ettei enne tietty päivää käytä väärin, asetsn luottokielen , heti kun saan 20 jostai… Täysin aiton oloinen sivu kaikinpuolin….

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Sama juttu ,minulta pyydettiin kuva henkilökortista

 6. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hain lainaa info.gredit lainapalvelu.
  Onneksi ehdin lukea sivustolta.
  En maksanut.pyysivät moneen kertaan 300 euroa että laina etenee ja rahat saat 24 tunnin sisällä.

 7. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Onko mitään tietoa Bio Bank in. Toiminnasta. https://bio-bk.com/
  Onko luotettava vaiko ei.
  Jokin vakuutus on otettava ennen rahojen siirtoa. Nyt rahat ovat jo.pankissa minun tililläni . Mutta enne isoa maksua en voi niitä siirtää itselleni.

 8. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Itse hain 5000 euron lainaa ue-bank.comilta ja sähköpostia on tullut mm. tämä;

  Re: Vs: Vs: Formulaire de demande
  Hello,

  Here are the parameters of the loan of 5,000€ to a 5 years period of
  repayment which follow.

  Cost of registration to pay the bank: 298€

  Amount of the loan: 5,000€

  Duration of the loan: 60 months

  The annual rate of the credit: 2 %

  The beginning of the credit: 30/04/2021

  End of the credit: 30/03/2026

  Monthly payment of the credit: 87.64€

  Total interest: 258.33€

  Total monthly payment with interest: 5258.33€

  NB: you have to pay 298€ right after signing the loan agreement for
  legal formalities (cost of legalization of the loan agreement in court,
  stamp cost, lawyer’s fee) it is these expenses that cost 298€.

  Thank you for understanding and tell me if the conditions are right for
  you.

  UEBANK

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Eli tässä vielä s.posti minkä sain käännettynä;

   Re: Vs: Vs: Formulaire de demande
   Hei,

   Tässä ovat 5000 euron lainan parametrit 5 vuoden jaksolle
   seuraavat takaisinmaksut.

   Rekisteröinnin kustannukset pankille: 298 €

   Lainan määrä: 5000 €
   Lainan kesto: 60 kuukautta
   Luoton vuosikorko: 2%
   Luoton alku: 30.4.2021
   Luotto päättyy: 30.3.2016
   Luoton kuukausimaksu: 87,64 €

   Korot yhteensä: 258,33 €
   Kuukausimaksu yhteensä korkoineen: 5258,33 €

   HUOM: joudut maksamaan 298 € heti allekirjoittamalla lainasopimuksen
   oikeudelliset muodollisuudet (lainasopimuksen laillistamisesta oikeudessa aiheutuvat kustannukset,
   postimaksu, lakimiespalkkio) juuri nämä kulut maksavat 298 €.
   Kiitos ymmärtäväisyydestäsi ja kerro minulle olosuhteet
   sinä.

   UEBANK

 9. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hyvä että tulin googletettua tämä meinasin mennä lankaan pyysivät ennakkomaksuja mitä en ole onneksi maksanut. Ainoa huoleni on henkilötiedot esim passi kun pyysivät henkilötodistusta
  Onko muilla sama tilanne ollut? Yksityis henkilöitä ollut muutama ja vakuutus turvaa tarjottu

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hienoa?.. Laita vaan tilinumeroa mihin olisivat pyytäneet maksua ja mikä firma on kyseessä..

 10. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Ilmoittakaa pankille heti tilinumero, mihin pyytävät maksuja, pyrkikää välttämään maksua ulkomaille.

  Heidän tapana on saada suomalainen tili välittämään maksu, siis älkää missään tapauksessa lähtekö siihen. Välittäjä osallistuu petos nimikkeelle.

  Homma täytyy saada poikki.

 11. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Vertaislaina-fi.com ja sieltä kautta kaikki on ,myös huijausta. PNP Banque (bank) on järjestämässä tätä ja heidän kautta siirtomaksu olisi ollut yli 400e. Vertaislaina ssivulla luoton antajana olisi ollut CHEVALLIER DENIS JEAN. Jonkin ranskalaisen miehen kautta yrittivät järjestelylainaa minulle tarjota ja sitten olisi pitänyt pankkisiirtomaksua maksaa 426e jotta summa olisi minun suomen tilille tulossa. En maksanut.

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Tämä käyttää myös BDF pankki. Siirtodocumentti aika uskottava, kun siinä on Didier talousjohtajan allekirjoitus.. mutta tämä allekirjoitus on väärennös.. Laitoin viestiä dokumentteineen Didierille. Meni 3h pankin turvallisuuspäällikkö otti yhteyttä. Myös CHEVALLIER DENIS JEAN tekee töitä rahoitusalalla, niin hänenkin allekirjoitus väärennetty.

 12. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Olen hakenut varmaan n. 20 ulkomaalaisesta paikasta, jotka eivät ole blogissa mainittuja tunnetuimpia toimijoita. Fast finance pyysi etukäteismaksua ja sitten etsi minulle sopivan vakuutustahon, joka sekin pyysi vakuutusetukäteismaksua (Royal Bank). Osuuspankki soitti ja sanoi että Royal bank tai sillä nimellä tehty pyyntö ei ole laillinen, koska etukäteismaksua ei saa pyytää. Fast financen olin ensin hyväksynyt koska lakimies sanoi että yksityinen voi pyytää. He olivat kuulemma joukko yksityishenkilöitä. Nämä n. 20 ovat pyytäneet kaikki etukäteismaksua paitsi parilta on vielä tulematta vastaukset.

  Mikä on Fingate, mikä on verkkopankkiluotto.com ja mikä on Kredit Finance?

  Solidate Oy olisi varmaan pelastanut minun tilanteen jos olisin tuollaisen tiennyt olevan. Mulla on luottotiedot kunnossa enkä ole menettämässä niitä, velkaa vain on yli 50000, paikkoihin n. 14 ja ainut joka ehkä yhdistäisi on Santander tai siis siltä en ole kysynyt ,olen ainakin hakenut yhdistämistä vähintään 10 paikkaa tunnettuja blogissakin mainituista kaikkiin ja yhdistäminen ei onnistu. Solidate vaikuttaa Takuusäätiön tapaiselta mutta raja on isompi, 40000 jopa joskus 45000. Sopii niillekin joilla on luottotiedot menneet. Minun harvoja kaukaa haettuja keinoja ulkomaan lainan kysymisen lisäksi on mennä velkaantuneiden sivuille ja pyytää yhteishakija asuntoon ja sitten myydään se asunto. Tai löytää joku joka lainaa 50000 e 3-30 päivää jolloin haen asunnon ja sitten myyn sen? Ilman velkoja mulle myönnettäisiin 100000 e asuntolainaa ja minun unelma-asunto maksaa(elementti) tontteineen vain 50 000. Voisin siis helposti velkojen maksamisen lisäksi ostaa asunnon jos mulla ensin olis asuntolaina 100000. Jos olen ymmärtänyt että asunnon saa myydä ennen asuntolainan poismaksua. Oishan se ehkä epäreilua asuntolainan antajalle(jää lopuksi 50000 vakuudetonta osuutta), että ehkä pitäisi etsiä se tuntematon, velkaantunut yhteishakija. Ja varmaan tuollainen porsaanreikä on suljettu muutenkin. En ole ikinä pelannut enkä ees kuluttanut rahaa muuten kuin lähinnä maksamalla eräpäivän siirtoja turhaan kun en ole taloudesta ymmärtänyt ennen mitään ja luullut että maksuhäiriömerkintä tulee heti kun luotto on 1 pv myöhässä. Perinnästäkin olen oppinut että se on hyvä, alkaa velat pienentyä ja kk maksukin on pienempi yleensä kuin lainan alkuperäisellä antajalla.

 13. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  GABA LOAN SERVICES. Välttäkää! Huijasivat 500€ minulta!

 14. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Onko kenelekään kokemuksia tämä laina-palvelu;
  World of Finance
  Hüttisstrasse 8
  CH 8050 Zürich

  Tel : 0041 44 552 2583
  Fax: 0041 43 811 4007

  Monday-Thursday 09.00-12.00
  and 13.00-16.00
  Friday 08.00-11.00 (GMT)
  Tästä minä sain tarjous, ja tulee paperin pyyntö maksan 906 euro lainaan vakutukset. Onko kokemuksia? Kiitos!

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Heillä on täsmälleen sama teksti muistaakseni kuin Simple Moneyllä, tulee postissa kirjeenä. Lukee että etukäteismaksua ei tarvita no payment in advance boldattuna ja sitten lukee muistaakseni myöhemmin(samassa paperissa) mikä etukäteismaksu tarvitaan. Jos ymmärsin.

   Kuten tekstissä tai kommenteissa jo on, etukäteismaksua ei kannata laittaa; erääseen paikkaan kun olin laittamassa vakuutusmaksua niin Osuuspankki soitti ja sanoi että edes vakuutuksiin ei saa pyytää etukäteismaksua ja pyysi tekemään poliisille rikosilmoituksen.

 15. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Tällaista postia https://caciline.com/index.php
  Hei;
  Olemme vastaanottaneet lähettämäsi tiedot. Olemme juuri laatineet laina-asiakirjan sinun eduksesi. Löydät laina-asiakirjan liitteenä. Sinun on tulostettava ja allekirjoitettava laina-asiakirja. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, otat kuvan allekirjoitetusta sopimuksesta ja lähetä se asianajajallemme tällä sähköpostiosoitteella: [email protected]
  Siksi kehotan sinua lähettämään sopimuksen lakimiehelleni mahdollisimman pian, jotta lainan siirto tilillesi olisi tehokasta.
  Kiitos.
  Olen lakimies M. ANTONIO LEONE. Olen oikeudellinen neuvonantaja lähellä sijaitsevassa Ranskan suurlähetystössä. Olen vastuussa myös kaikista jäsen Mr. HOHEN STEIN ja sinun välisen lainan hallinnollisista muodollisuuksista.
  Yksityishenkilöiden välisen lainan myöntämistä koskevien voimassa olevien säännösten mukaisesti on tehty lainasopimus, jonka mukaan sinun on maksettava 255 € leimavero, joka tarvitaan sopimuksen laillistamiseen ja lainan vahvistamiseen.

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hohen stein tuli minulle myös laina-asiakirjassa ([email protected], Stein Finance). En maksanut etukäteismaksua 355 koska vakuutusmaksustakin Osuuspankki soitti ja sanoi että ei ole laillista pyytää etukäteismaksua ja pyysi tekemään poliisille rikosilmoituksen.

 16. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hyperluotolle minä menetin 310e
  Seuraavaksi olisi pitänyt maksaa yli 600e jotka olisin saanutSyyskuussa takasin
  Hyperluotto on kokkolassa mut kuitenkin rahat saksassa
  Onko muille tuttu tuo?

 17. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei, onko kellään kokemusta EXPERTS CONSULTS – lta

 18. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Otin kans ulkomaalaiselta lainaa ja hän lupas että saan heti kun olen maksanut 150 egee.No mä maksoin sen ja sit tuli toinen ilmoutus että kun maksan 355 niin sitten on vasta laina tililläsi.No mä menetin sen 150 euroa enkä oo sen jälkeen maksanut mitään

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Oliko periaattees suomesta mut kuitenkin saksasta kirjoiteltiin?

  2. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei ,tuliko sinulle mitään hankaluuksia kun et maksanut ,onko kenellekään tullut.minuq niin harmittaa ja hävettää ,en uskalla puhua kellekkää

 19. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Moi en tiedä mut aatteoin kysyä täältä sain kans lainan ulkomailta ja rahat on siä tilillä mihkä piti rekosteröityä ja nyt pitää ottaa joku vakuutus et saa vakuutus koodin ja maksaa ekaks se ??

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Satu,

   Emme missään nimessä suosittele että maksat mitään vakuusmaksuja lainastasi. Tämä kuulostaa vahvasti perinteiseltä huijausyritykseltä.

   Timo
   Lainaanyt.fi

   1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

    Tietääkö kukaan tällaisesta yrityksestä kuin Solte ltd ruotsissa.Pyytää myös etumaksun 188€

  2. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Olen kaksi kertaa kieltäytynyt maksamasta palkkioita ja just eilen viimeksi.Sit minulta kysyttiin että onko minulla Facebook ja sanoin että on.Niin sitten tuli viesti Wahtsapissa että jos annat Face käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niin saat sen lainan ilman mitään maksuja.Kerron sen takia tätä että älkää missään nimessä sortuko tähän.Minä en oo kummallakaan kertaa antanut facen tietoja ha enkä tuu jatkossakaan antamaan,niin älkää myös tekään antako.

 20. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Minua kiinnostaisi onko maksamatta jättämisen jälkeen tullut hankaluuksia?

 21. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Minullekin tarjottiin lainaa kun on luottotiedot menneet ja vaaditaan 107 vakuus maksua.. ?? Olemme erittäin vakava ja ammattitaitoinen rakenne rahoituksen ja lainojen hallinnassa.

  Sitten lainanottolaitoksen nimi on SKANDINVEST Financial.
  Yhteistyökumppani on belgialainen pankki BUNQ.

  Sinulla ei ole katumusta, jos luotat meihin. Teemme erikoistarjouksia ja olemme hyvin erilaisia ​​kaikista olemassa olevista väärennöksistä. Anna meidän näyttää sinulle osaamisemme ja luotettavuutemme luotonhallinnassa.
  Luottamus ja lupaan sinulle 100-prosenttisen tyytyväisyyden.

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Erja,

   Tässä on hyvä esimerkki hyvin todennäköisestä huijauksesta, jossa mainitaan täysin legitti pankki(Bunq) yhteistyökumppanina. Jos haluat todentaa huijauksen, niin kannattaa mennä Bunq pankin sivuille(https://lainaanyt.fi/go/bunq) ja kysyä heidän asiakaspalvelustaan että tarjoavatko he tälläistä lainaa ja tekevätkö yhteistyötä kyseisen lainantarjoajan kanssa.

   Kannattaa myös olla varuillaan jos lainantarjoaja viestissään yrittää todistella että kyseessä ei ole huijaus. Tällöin kyseessä on vielä suuremmalla todennäköisyydellä huijausyritys.

   Timo
   Lainaanyt.fi

 22. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Sama täällä. Ensin muka vain 380 € ja rahat tulevat heti tilille. Maksoin ja sitten olisi pitänyt maksaa jotain veroa 1800 euroa. Enpä maksanut.

  1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Moi. Onko kellään kokemusta Oliver Raymond rahoituksesta? Ja Bio-BK pankista? Ois nimittäin laina tilillä jos maksaisin 775€ vakuutuksen ? en maksa taitaa olla huijaus

   1. Post
    Author
    Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

    Hei Mika,

    Emme suosittele että maksat lainastasi minkäänlaista vakuutusmaksua epäilyttäviin paikkoihin. Tämä on suurella todennäköisyydellä huijausyritys.

    Timo
    Lainaanyt.fi

    1. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

     Joo varsinkin kun löysin toisen samanlaisen sivun eri nimellä ?

 23. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei,

  Tajusin myös nyt että olin liian sinisilmäinen. Olen maksanut pienissä erissä yhteensä jo yli 3000 euroa suomalaiselle tilille jotta laina voitaisiin siirtää Suomalaiselle pankkitililleni OnlineBank Nord:n tililtä. Hienot on pankin sivut netissä mutta ei sieltä kyllä mitään siirry. Yhteyshenkilönä on ollut Marc Danzinelli niminen henkilö ja viestit tulevat whatsupin kautta numerosta +22961685004. Suunta viittaa Beniniin, Afrikkaan. Miten voinnkin olla niin tyhmä että uskoin tähän ?. Nyt palkka hävisi niihin maksuihin…millään nyt maksan laskut ?

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Kirsi,

   Erittäin ikävä kuulla että sinulle on käynyt näin. Kiitoksia kuitenkin että kommentoit tänne esimerkillä, jotta muut ihmiset osaavat varoa kyseistä palvelua!

   Ystävällisin terveisin,

   Timo
   Lainaanyt.fi

 24. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei! Samanlainen tapaus minulla kuin edellisillä. Tosin lopetin ensimmäisen maksun jälkeen,kun aloin jo epäillä koko hommaa. Hienot pankin sivut netissä,tosin pääsin sinne vasta osoitteesta,joka annettiin sähköpostissa.
  Mittel Bernrad/ General Invest Bk

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Sirpa,

   Kiitos tiedosta, lisäämme tämän artikkeliimme varoittavaksi esimerkiksi.

   Timo
   Ylläpito

 25. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Samoin tulin huijatuksi kuin edellisetkin. Laina hyväksyttiin mutta sitten rupesi tulemaan maksuja maksun perään eikä ne olleet pieniä summia vaan satoja euroja. Lainaa ei tullut tilille koskaan. Laina haettiin Ollaan-onnellisia.com sivustolta ja lainaa tarjosi Regina Jensen, sähköposti [email protected]

 26. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei
  Meille kävi juuri myös noin, että huijattiin. Mieheni haki ensiksi lainaa joka oli aika suuri. Laina ehdot tulivat nopeasti ja pienellä korolla. Tuntui jo siinä vaiheessa, että miten näin edullisesti voi saada lainaa. Ei tarkistettu luottotietoja eikä tulojen todellisuutta. Hyväksyttiin ehdot ja sitten lainanantaja lähetti pankille lainanmaksun ja pankkiin täytyi rekisteröityä jne. Rahasumma näkyi heidän pankin tilillä ja sitten sitä olisi päässyt nostamaan. Tarvittiin erilaisia koodeja. Kaksi koodia sai ilmaiseksi ja sitten täytyi alkaa maksamaan. Ja ne summat ei olleet pieniä. Ajateltiin, jo silloin että tämä ei voi olla totta.
  Tehtiinkin niin, että minä hain pienempää lainaa ja samanlailla laina eteni. Kahdesta koodista maksettiin( summat olivat pienempiä, kuin mieheni hakemassa) ja sen jälkeen luki, että rahat saapuvat tilillesi 24 tunnin kuluttua. Aikaa kului n .20 h ja sitten pyydettiin maksu jolla piti vahvistaa jotain euroopan pankin juttua ja sitten lainan antajan valtuutusta jne… näiden jälkeen piti rahat saapua tilille, mutta kuinka ollakkaan taas pyydettiin maksua ( aina sanottiin, että tämä on viimeinen maksu), että rahat saadaan siirrettyä suomalaiselle tilille, kun tuo oli maksettu niin sen jälkeen ei enää vastattu sähköposteihin eikä rahat tulleet tililleni.
  Mieheni hakemasta lainasta ei maksettu pyydettyjä maksuja, kun olivat tosi suuret. Sieltä pommittivat koko ajan, että milloin maksat, että pääsee etenemään siirrossa. Onneksi emme sinne maksaneet.
  Kysyin heiltä aiemmissa viesteissä näistä maksuissa en saanut kunnollisia vastauksia, kysyin onko tämä huijausta, eivät tietenkään myöntäneet. En ole enää löytänyt netistä tuota linkkiä mistä lähdin lainaa hakemaan. Laitoin heille viestiä, että jos rahat eivät saavu tililleni niin annan heidän tietonsa julkisuuteen, että kukaan muu ei tällaiseen haksahda.
  Meillä molemmilla oli ns. sama lainan antaja Herve Granger ja toinen oli M. Herve Granger luultavasti sama henkilö kuitenkin. Tämä kyseinen henkilö lähetti myös henkilökortista kuvan ja kyllä oli tämän niminen, mutta oliko kortti varastettu tältä henkilöltä vai kuinka. Ns. pankit näissä oli Bia bank ja Credits-projets bank.

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei,

   Kiitoksia kommentistasi ja ikävää kuulla että teille on käynyt näin. Lisäämme nuo mainitsemasi pankit varoittaviksi esimerkeiksi tälle sivustolle.

   Jyri
   Ylläpito

 27. Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

  Hei!
  Nyt kun luin huijari lainan antavista niin kaikki täsmälleen tapahtui minulle.Sitä mä ihmettelin että ne sanoivat että maksaa tämä maksu niin saat laina ja niin on ollut joo kuukauden enkä ole vieläkään saanut laina.Tämä summa mitä olen maksanut on tosi paljon.

  1. Post
   Author
   Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

   Hei Maarja,

   Ikävä kuulla että sinulle on käynyt näin!

   Voisitko vielä kertoa että minkä niminen lainapalvelu tässä on ollut kyseessä, niin voimme tehdä siitä varoittavan esimerkin tälle sivustolle.

   Jyri
   Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.