pankkilaina

Pankkilainat Vertailussa

Tiesitkö että netin kautta voit tänä päivänä hakea todella edullista ja vakuudetonta pankkilainaa jopa 70 000 euroon asti?

Mistä siis edullinen ja luotettava pankkilaina?

Meille on tullut paljon palautteita, joissa toivotaan että vertailisimme sivustollamme pikaluottojen lisäksi myös perinteistä pankkilainaa tarjoavat palvelut.

Siispä otimme vertailuun kaikki tämän hetken suosituimmat pankkilainat.

Alla näet pienen esittelyn näistä pankeista ja selaamalla sivustoa alaspäin, näet vertailun eri lainojen kuluista ja koroista. Jos sinulla on hakusessa vakuudeton pankkilaina, niin uskomme että löydät tältä sivustolta juuri sinulle sopivan paikan hakea edullista lainaa suoraan netistä.

Bank Norwegian Pankkilaina

Bank Norwegian on uusi lainapalvelu, joka on saapunut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2016. Se on Norjalainen pankki, jonka kautta voit hakea edullista pankkilainaa 1000-50 000 euroa todella joustavalla jopa 15-vuoden maksuajalla.

Et tarvitse Bank Norwegianin pankkilainalle lainkaan vakuuksia tai takaajia ja lainapäätöksen saat todella nopeasti heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Bank Norwegianin lainojen ikäraja on 23-vuotta ja saadaksesi lainaa tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kulutusluoton lisäksi myös luottokorttia. Luottokorttia voit hakea myös Bank Norwegianin sivujen kautta ja siihen saat jopa 10 000 euron suuruisen luottorajan + paljon muita etuja. Luottokortin saamiseen vaadittava ikä on ainoastaan 18-vuotta!

Lue Lisää Bank Norwegianin Kulutusluotosta

Komplett Bank Joustoluotto

Komplett Bank on Bank Norwegianin tapaan Norjalainen pankki, joka on vasta saapunut Suomen lainamarkkinoille. Erona Komplett Bankissa verrattuna Bank Norwegianiin on se, että sen lainatuote on kulutusluoton sijaan joustoluotto. Komplett Bankin joustoluotto on yksi markkinoiden edullisimmista, sillä sen lainojen nimelliskorko on alkaen ainoastaan 4,99 %.

Joustoluottoa voit hakea 1000-50 000 euroa ja lainalle ei ole määritelty takaisinmaksuaikaa. Voit siis maksaa lainaa takaisin todella joustavasti. Komplett Bank veloittaa lainasta ainoastaan korot ja kulut. Joustoluotto sopii erinomaisesti esim. vararahastoksi koska et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat lainaa tilillesi.

Voit myös käyttää luottoa luottorajasi puitteissa aina uudelleen ja uudelleen. Voit hakea joustoluottoa Komplett Bankin kautta, jos olet vähintään 23-vuotias ja olet asunut Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Tämän lisäksi sinulla ei luonnollisesti saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Komplett Bankin Joustoluotosta

Osuuspankki Täsmäluotto

Osuuspankin täsmäluottoa voit hakea, jos olet Osuuspankin asiakas ja 23-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö. Tämän lisäksi sinulla tulee olla säännölliset ja riittävät palkka- tai eläketulot sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Voit saada täsmäluottoa 1000-15 000 euroa etkä tarvitse luotolle lainkaan takaajia tai vakuuksia. Täsmäluoton takaisinmaksu on hyvin joustava ja se räätälöidään aina mahdollisimman pitkälle asiakkaan toiveiden mukaan. Luottoa voit hakea kirjautumalla omaan OP-verkkopalveluusi tai soittamalla numeroon 0100 0500.

Saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen!

Lue Lisää Osuuspankin Täsmäluotosta

Nordea Joustoluotto

Tarvitsetko joustavaa rahoitusta esim. auton remonttiin, lomamatkaan tai vaikkapa huonekaluihin? Nordean tarjoama joustoluotto on suuruudeltaan 2000-25 000 euroa ja voit hakea sitä, jos olet 18-vuotta täyttänyt Säännölliset tulot omaava henkilö. Joustoluottoa voit hakea joko verkkopankissa tai soittamalla Nordean asiakaspalveluun. Luottoa saadaksesi sinun tulee olla Nordean asiakas.

Jos haet pankkilainaa Nordean verkkopalvelussa, niin saat luottopäätöksen välittömästi täytettyäsi hakemuksen. Jos päätös on myönteinen, niin rahat maksetaan sinulle heti ma-su klo 7-22.30 välisenä aikana.

Luoton takaisinmaksu räätälöidään aina asiakkaan maksukyvyn ja tarpeiden mukaan. Saat tarkemmat tiedot takaisinmaksusta kun olet hakenut luottoa.

Lue Lisää Nordean Joustoluotosta

Handelsbanken TosiKätevä

Handelsbankin tarjoama TosiKätevä on jatkuva 2000-20 000 euron suuruinen luotto, jota voivat hakea kaikki Handelsbankin asiakkaat joilla on säännölliset kuukausittaiset palkka-tai eläketulot. Jatkuva luotto tarkoittaa sitä, että se on käytettävissä luottorajasi puitteissa aina uudestaan. Voit siis nostaa sitä tilillesi milloin haluat, kunhan et ylitä luottorajaasi.

TosiKätevää voit hakea Handelsbankin verkkosivustolta kirjautumalla sisään verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksen saat useimmiten heti ja rahat käyttöösi jopa vuorokauden sisällä.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Maksujen suuruuteen vaikuttaa tilille nostetun luoton määrä.

Lue Lisää Handelsbankenin TosiKätevästä

Aktia Käyttölaina

Aktian käyttölaina on 1000-20 000 euron suuruinen perinteinen kerralla maksettava kulutusluotto, joka myönnetään hakijalle ilman takaajia tai vakuuksia.

Aktian Käyttölainan avulla voit esimerkiksi kätevästi yhdistää sinulle kertyneet kalliit pienlainat yhden suuremman ja edullisemman luoton alle. Lainan hakeminen on todella vaivatonta ja nopeaa. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi viimeistään seuraavan pankkipäivän kuluessa.

Voit hakea Käyttölainan Aktialta, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet 20-vuotta täyttänyt ja sinulla on Suomalainen henkilötunnus
  • Asut pysyvästi Suomessa
  • Luottotietosi ovat puhtaat
  • Omaat vähintään 20 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot

Käyttölaina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteissä tasaerissä. Maksuerien suuruus on alkaen 50 euroa ja takaisinmaksuaikaa saat 12-60 kuukautta.

Lue Lisää Aktian Käyttölainasta

Santander Pankkilaina

Santander myöntää kuluttajille perinteistä kulutusluottoa, joka on suuruudeltaan 2000-50 000 euroa. Lainaa voit hakea täysin sähköisesti ja maksuaikaa saat todella joustavasti, jopa 10 vuotta!

Santander tarjoaa lainaa todella edullisesti! Sen lainojen korot liikkuvat välillä 3,66-9,66 %. Vakuudeton laina ei siis välttämättä aina ole kallista!

Vaikka Santanderin myöntämä laina on kertaluontoinen kulutusluotto, niin se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden lainan korottamiseen. Jos siis olet pitänyt maksusi ajantasalla, niin voit jatkossa korottaa nykyistä lainaasi Santanderin kanssa.

Santander soveltuu erinomaisesti esim. autolainaan, sillä sen All in one palvelun avulla saat samaan kuukausierään autorahoituksen lisäksi kaikki huollot, vakuutukset, rengaspalvelut ja muut haluamasi lisäpalvelut.

Santander on joustava lainapalvelu, sillä sen kautta voit saada lainallesi aina 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa ilman mitään lisäkuluja.

Lue Lisää Santanderin Pankkilainasta

S-Pankki Vakuudeton S-Laina

S-Pankin vakuudeton S-Laina on suuruudeltaan 5000-50 000 euroa. Se soveltuu siis loistavasti suurempiin hankintoihin tai vaikkapa kalliiden pienlainojen yhdistämiseen. Laina-ajat ovat todella joustavat, sillä voit saada maksuaikaa lainalle jopa 12-vuotta!

S-Pankki tarjoaa lainaa edullisilla koroilla sekä läpinäkyvällä hinnoittelulla. Tämä tarkkoittaa sitä että lainaasi ei lisätä mitään ikäviä piilokuluja, vaan hinnoittelu on alusta loppuun asti hyvin selkeää. Voit hakea vakuudettoman S-Lainan tilillesi, jos olet 25-vuotta täyttänyt Suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö.

Tämän lisäksi sinulla tulee olla säännölliset vähintään 24 000 euron suuruiset vuositulot ja ei luottohäiriömerkintöjä.

Lue Lisää S-Pankin S-Lainasta

Pankkilaina Vertailu

Alla olevan taulukon avulla voit vertailla yllä mainittujen pankkilainojen korkoja ja kuluja. Ota huomioon että usein lopulliset kulut määräytyvät jokaiselle henkilökohtaisesti. Tarkasta siis aina lainasi lopulliset kulut lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista

PankkiLainasummatMaksuaikaKorkoAvausmaksuTilinhoitomaksu
1000-50 000 €1-15 v8,99-24,99 %0 €0 €
1000-15 000 €3-72 kkEuribor 3 kk + 6,5 %150 €5 €/kk
2000-25 000 €Jatkuva LuottoEuribor 3 kk + 8 %125-200 €4,5 €/kk
1000-50 000 €Jatkuva Luotto4,9-19,9 %95 €5 €/kk
2000-20 000 €Jatkuva LuottoPrime + 5 %100 €5 €/kk
1000-20 000 €12-60 kkEuribor 3 kk + 8,5 %60 €3,9 €/kk
2000-50 000 €2-10 v3,66-9,66 %149 €8 €/kk
5000-50 000 €1-12 vEuribor 3 kk + 5-10 %150-400 €7 €/kk

Vinkkejä Oikean Lainapalvelun Löytämiseksi

Kun lähdet hakemaan pankkilainaa, niin on syytä muistaa muutama asia:

  • Kilpailuta pankkilaina aina ja erityisesti silloin, kun olet hakemassa isompaa lainaa! Lainojen kuluissa voi olla huomattaviakin eroja.
  • Jos sinun ei ole aivan pakko ottaa lainaa, niin älä myöskään tee sitä. Mieti tarkkaan että tarvitsetko todella lainaa vai et.
  • Mieti lainan takaisinmaksuaikataulu tarkkaan ja maksa laina pois mahdollisimman nopeasti. Pitkät maksuajat voivat jopa tuplata lainan kulut!

Näillä vinkeillä pääset hyvin alkuun!

Lainanvälityspalvelut

Jos et itse halua kilpailuttaa pankkilainoja, niin netistä löytyy kasa lainanvälityspalveluita, jotka tekevät tämän puolestasi! Lainanvälityspalvelun avulla saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia eri pankeilta. Lainanvälityspalveluiden yhteistyökumppaneina on niin pikalainaa kuin pankkilainaa myöntäviä palveluita.

Kun haet lainaa lainanvälityspalvelun kautta, niin voit olla jokseenkin varma siitä että löydät juuri itsellesi sopivimman lainaratkaisun.

Lainanvälityspalveluita on useita mutta niistä ehkä suosituimmat ovat Freedom Rahoitus, Lendo ja Rahalaitos.

Nettilaina vs Pankkilaina

Netissä on tänä päivänä jo kymmeniä ellei jopa satoja paikkoja, mistä voi saada pikalainaa tililleen todella nopeasti ja helposti. Yleinen käsitys on että nämä lainat ovat kuitenkin huomattavasti kalliimpia kuin ns. “kivijalkapankkien” myöntämät lainat. Tämä pitää edelleen paikkaansa usean lainapaikan osalta mutta ei kuitenkaan enää kaikkien!

Voit nimittäin saada lainaa todella edullisesti netistä jo muualtakin kuin omasta pankistasi. Esim. Bank Norwegianin lainojen kulut ovat täysin kilpailukykyisiä kivijalkapankkien vastaaviin verrattuna. Etuna netin kautta haettavissa lainoissa on myös se että sinulla ei tarvitse olla valmista asiakkuutta valitsemasi lainapaikan kanssa, vaan voit hakea lainaa suoraan verkkopankkitunnuksien avulla.

Jos taas haet lainaa kivijalkapankista, niin he yleensä aina vaativat että sinulla on jo valmiiksi asiakkuus heidän kanssaan. Netistä lainaamisessa on siis järkeä tänä päivänä eikä se ole enää niin kallista kuin yleisesti luullaan. Lisää tietoa artikkelissa: Lainaa pankista velkojen maksuun.

Mihin Tarkoitukseen Lainaa Voi Hakea?

Ennen vanhaan pankkilainaa haettaessa oli aina todisteltava todella tarkasti että mihin tarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Tänä päivänä asiat ovat toisin. Lainatarkoitusta saatetaan vielä joissain paikoissa kysellä, mutta tosiasiassa pankkeja ei enää kiinnosta että mihinkä lainasi käytät.

Voit siis hakea lainaa oikeastaan mihin käyttötarkoitukseen tahansa ja sitä ei sinulta sen kummemmin kysellä. Sinulta ei todellakaan tulla jälkikäteen utelemaan että oletko nyt käyttänyt lainasi varmasti siihen tarkoitukseen, mihin sitä hait.

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Oletko Hakenut Pankkilainaa?

Oletko hakenut lainaa esim. jonkin tällä sivulla esitellyn paikan kautta? Jos olet, niin kommentoi ihmeessä alle kokemuksiasi kyseisestä paikasta.

Miten on homma toiminut ja oletko ollut tyytyväinen esim. lainan hinnoitteluun tai vaikkapa asiakaspalveluun. Näin autat sekä meitä pitämään tämän sivuston tiedot ajan tasalla sekä muita kanssalainaajia löytämään itselleen sopivimman lainapalvelun.

Toivottavasti tämän sivuston pankkilainojen esittelystä oli sinulle hyötyä ja löysit itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Päivitetty: Syyskuu 16, 2019

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *