Vertaa Pankkilainat Ja Löydä Itsellesi Paras Lainatarjous Nopeasti

Pankkilainat kannattaa aina vertailla ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Tältä sivulta löydät vertailusta kaikki suosituimmat pankkilainat.

Etsi itsellesi paras vaihtoehto ja hae vakuudetonta pankkilainaa kätevästi suoraan verkosta.

Omalaina logo

  Korko alk.: 4,19 %

  Lainasumma: 100-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 18 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu
Bank Norwegian logo

  Korko alk.: 6,99 %

  Lainasumma: 1000-60.000 €

  Laina-aika: 1-15 vuotta

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Ei

  Luottokortti: Kyllä


Hae Lainaa
Arvostelu
Komplett Bank logo

  Korko alk.: 4,99 %

  Lainasumma: 1000-50.000 €

  Laina-aika: Jatkuva luotto

  Ikäraja: 23 vuotta

  Heti tilille: Ei

  Vakituiset tulot: Kyllä

  Mobiiliystävällinen: Kyllä

  Joustoluotto: Kyllä

  Luottokortti: Ei


Hae Lainaa
Arvostelu

* Esimerkki lainakustannuksista: 10 000 euron laina kahden vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko 13,80 % ja lainan kokonaiskustannukset 11 709 euroa. Kuukausierä lainalle 487,88 euroa.

Pankkilainat Vertailussa

pankkilaina

Tiesitkö että netin kautta voit tänä päivänä hakea todella edullista ja vakuudetonta lainaa pankista jopa 70 000 euroon asti? Mistä siis edullinen ja luotettava pankkilaina?

Meille on tullut paljon palautteita, joissa toivotaan että vertailisimme sivustollamme pikaluottojen lisäksi myös perinteistä pankkilainaa tarjoavat palvelut. Siispä otimme vertailuun kaikki tämän hetken suosituimmat pankkilainat. Listaamme lainat mahdollisimman puolueettomasti ja löydät vertailusta myös kaikki perinteiset Suomalaiset kivijalkapankit.

Jos sinulla on hakusessa vakuudeton pankkilaina, niin uskomme että löydät tältä sivustolta juuri sinulle sopivan paikan hakea edullista lainaa suoraan netistä.

Etsi Paras Pankkilaina

Aseta alla olevaan vertailuun haluamasi lainasumma ja ikäsi, niin hakukoneemme etsii sinulle parhaiten sopivat pankkilainat.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Suosituimmat Pankkilainat

Alta löydät listattuna kaikki suosituimmat pankkilainat ja perustiedot näiden tarjoamista lainoista:

Bank Norwegian Pankkilaina

bank norwegianBank Norwegian on uusi lainapalvelu, joka on saapunut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2016. Se on Norjalainen pankki, jonka kautta voit hakea edullista lainaa pankista 1000-50 000 euroa todella joustavalla jopa 15-vuoden maksuajalla.

Et tarvitse Bank Norwegianin pankkilainalle lainkaan vakuuksia tai takaajia ja lainapäätöksen saat todella nopeasti heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Bank Norwegianin lainojen ikäraja on 23-vuotta ja saadaksesi lainaa tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kulutusluoton lisäksi myös luottokorttia. Luottokorttia voit hakea myös Bank Norwegianin sivujen kautta ja siihen saat jopa 10 000 euron suuruisen luottorajan + paljon muita etuja. Luottokortin saamiseen vaadittava ikä on ainoastaan 18-vuotta!

Lue Lisää Bank Norwegianin Kulutusluotosta

Nordea Joustoluotto

NordeaTarvitsetko joustavaa rahoitusta esim. auton remonttiin, lomamatkaan tai vaikkapa huonekaluihin? Nordean tarjoama joustoluotto on suuruudeltaan 2000-50 000 euroa ja voit hakea sitä, jos olet 18-vuotta täyttänyt Säännölliset tulot omaava henkilö.

Joustoluottoa voit hakea joko verkkopankissa tai soittamalla Nordean asiakaspalveluun. Luottoa voit hakea minkä pankin asiakkaana tahansa. Jos haet pankkilainaa Nordean verkkopalvelussa, niin saat luottopäätöksen välittömästi täytettyäsi hakemuksen.

Jos päätös on myönteinen, niin rahat maksetaan sinulle heti ma-su klo 7-22.30 välisenä aikana. Luoton takaisinmaksu räätälöidään aina asiakkaan maksukyvyn ja tarpeiden mukaan. Saat tarkemmat tiedot takaisinmaksusta kun olet hakenut luottoa.

Lue Lisää Nordean Joustoluotosta

Santander Pankkilaina

SantanderSantander myöntää kuluttajille perinteistä kulutusluottoa, joka on suuruudeltaan 2000-50 000 euroa. Lainaa voit hakea täysin sähköisesti ja maksuaikaa saat todella joustavasti, jopa 10 vuotta! Santander tarjoaa lainaa todella edullisesti!

Sen lainojen korot liikkuvat välillä 3,66-9,66 %. Vakuudeton laina ei siis välttämättä aina ole kallista! Vaikka Santanderin myöntämä laina on kertaluontoinen kulutusluotto, niin se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden lainan korottamiseen. Jos siis olet pitänyt maksusi ajantasalla, niin voit jatkossa korottaa nykyistä lainaasi Santanderin kanssa.

Santander soveltuu erinomaisesti esim. autolainaan, sillä sen All in one palvelun avulla saat samaan kuukausierään autorahoituksen lisäksi kaikki huollot, vakuutukset, rengaspalvelut ja muut haluamasi lisäpalvelut.

Santander on joustava lainapalvelu, sillä sen kautta voit saada lainallesi aina 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa ilman mitään lisäkuluja.

Lue Lisää Santanderin Pankkilainasta

POP Pankki Pikalaina

POP pankkiJos olet koroiltaan kilpailukykyisen vakuudettoman kulutusluoton tarpeessa, niin POP pankin pikalaina on tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Voit hakea lainaa POP pankilta 2000-20 000 euroa joustavilla maksuajoilla.

Lainatuote on perinteinen kerralla tilille maksettava kulutusluotto ja sitä voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet henkilöt. Vaatimuksena lainan saamiselle on myös se että omaat vähintään 12 000 euron suuruiset vuosittaiset bruttotulot.

POP pankin lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopea. Tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lue Lisää POP Pankin Pikalainasta

BRAbank Kulutusluotto

BRAbank logoBRAbank on täysin digitaalisesti toimiva Norjalainen pankki, joka on myöntänyt kulutusluottoja myös Suomen kansalaisille vuodesta 2017 alkaen. BRAbankin kautta voit hakea lainaa 1000-50 000 euroa erittäin kilpailukykyisillä koroilla.

Lainatuotteena BRAbankilla on perinteinen kerralla tilille maksettava kulutusluotto. Luottojen nimelliskorot liikkuvat välillä 7,62 % - 19,62 % ja lainaa voit hakea jos olet 23 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen BRAbankilta on erittäin vaivatonta ja nopeaa. Koska pankki toimii täysin digitaalisesti Suomessa, niin myös lainan hakeminen onnistuu täysin sähköisesti. Lainahakemuksen täyttäminen vie n. 5 minuuttia, jonka jälkeen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Lue Lisää BRAbankin Kulutusluotosta

Collector Bank Joustolaina

Collector Bank logoCollector Bank on alunperin Ruotsalainen pankki, joka myöntää nyt pankkilainoja myös Suomalaisille kuluttajille. Pankin kautta voit hakea lainaa 2000-25000 euroa todella joustavilla maksuajoilla. Maksuaikaa voit hakea lainalle jopa 18-vuotta.

Collectorin lainatuote on perinteinen kulutusluotto, jonka nimelliskorko liikkuu välillä 9,90 % - 19,90 %. Voit hakea lainaa Collectorilta, jos olet 20-vuotias henkilö jolla on vakituiset kuukausittaiset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Täytät ainoastaan vaaditut tiedot lainahakemukseen ja saat lainapäätöksen välittömästi. Tämän jälkeen lähetät vaaditut liitteet Collectorille ja laina maksetaan tilillesi 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lue Lisää Collector Bankin Joustolainasta

Resurs Bank Kulutusluotto

Resurs Bank logoResurs Bank on Ruotsalainen pankki, joka on myöntänyt kulutusluottoja kaikkialla pohjoismaissa jo vuodesta 2002 alkaen. Resurs Bank tarjoaa kuluttajille vakuudettomia 1000-50 000 euron suuruisia kulutusluottoja kilpailukykyisillä koroilla.

Voit hakea lainaa Resurs Bankin kautta, jos olet 23-vuotias henkilö, jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituiset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.

Lainojen nimelliskorko Resurs Bankilla liikkuu välillä 7,48 % – 19,55 %. Tämän lisäksi lainasta veloitetaan avausmaksu(kork. 95 €) ja 3-5 € suurinen kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Lue Lisää Resurs Bankin Kulutusluotosta

Nordax Bank Laina

Nordax Bank logoNordax Bank on pohjoismaalainen pankki, joka on myöntänyt vakuudettomia kulutusluottoja jo yli 150 000 asiakkaalle vuodesta 2004 lähtien. Voit hakea pankin kautta kulutusluottoa 3000-60 000 euroa 1-15 vuoden joustavilla maksuajoilla.

Lainaa voit hakea, jos olet 23 vuotta täyttänyt henkilö ja olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään 3 vuotta. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 16 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot ja puhdas luottorekisteri.

Korot ovat todella kilpailukykyiset. Lainan nimelliskorko liikkuu välillä 7,90 % - 19,90 %, jonka lisäksi lainasta veloitetaan 0-85 euron suuruinen avausmaksu sekä  tilinhoitomaksua 5 €/kk.

Lue Lisää Nordax Bankin Lainasta

Instabank Kulutusluotto

InstabankInstabank on Bank Norwegianin tapaan Norjalainen pankki joka tarjoaa kulutusluottoa myös Suomessa. Voit hakea Instabankin kautta pankkilainaa 500-50 000 euroa todella joustavilla maksuajoilla.

Instabankin tarjoaman kulutusluoton nimelliskorko liikkuu välillä 7,99 %-19,99 % ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 3-15 vuotta.

Voit hakea lainaa Instabankin kautta, jos olet 23-vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö. Lisäksi sinulla tulee olla vakituiset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot ja luonnollisesti puhtaat luottotiedot.

Lue Lisää Instabankin Kulutusluotosta

Komplett Bank Joustoluotto

komplett bankMyös Komplett Bank on Bank Norwegianin ja Instabankin tapaan Norjalainen pankki, joka on vasta saapunut Suomen lainamarkkinoille. Erona Komplett Bankissa verrattuna Bank Norwegianiin ja Instabankiin on se, että sen lainatuote on kulutusluoton sijaan joustoluotto.

Komplett Bankin joustoluotto on yksi markkinoiden edullisimmista, sillä sen lainojen nimelliskorko on alkaen ainoastaan 4,99 %. Joustoluottoa voit hakea 1000-50 000 euroa ja lainalle ei ole määritelty takaisinmaksuaikaa.

Voit siis maksaa lainaa takaisin todella joustavasti. Komplett Bank veloittaa lainasta ainoastaan korot ja kulut. Joustoluotto sopii erinomaisesti esim. vararahastoksi koska et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat lainaa tilillesi.

Voit myös käyttää luottoa luottorajasi puitteissa aina uudelleen ja uudelleen. Voit hakea joustoluottoa Komplett Bankin kautta, jos olet vähintään 23-vuotias ja olet asunut Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Tämän lisäksi sinulla ei luonnollisesti saa olla tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Komplett Bankin Joustoluotosta

Osuuspankki Täsmäluotto

OsuuspankkiOsuuspankin täsmäluottoa voit hakea, jos olet Osuuspankin asiakas ja 23-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö. Tämän lisäksi sinulla tulee olla säännölliset ja riittävät palkka- tai eläketulot sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Voit saada täsmäluottoa 1000-15 000 euroa etkä tarvitse luotolle lainkaan takaajia tai vakuuksia. Täsmäluoton takaisinmaksu on hyvin joustava ja se räätälöidään aina mahdollisimman pitkälle asiakkaan toiveiden mukaan. Luottoa voit hakea kirjautumalla omaan OP-verkkopalveluusi tai soittamalla numeroon 0100 0500.

Saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen!

Lue Lisää Osuuspankin Täsmäluotosta

Handelsbanken TosiKätevä

HandelsbankenHandelsbankin tarjoama TosiKätevä on jatkuva 2000-20 000 euron suuruinen luotto, jota voivat hakea kaikki Handelsbankin asiakkaat joilla on säännölliset kuukausittaiset palkka-tai eläketulot. Jatkuva luotto tarkoittaa sitä, että se on käytettävissä luottorajasi puitteissa aina uudestaan.

Voit siis nostaa sitä tilillesi milloin haluat, kunhan et ylitä luottorajaasi. TosiKätevää voit hakea Handelsbankin verkkosivustolta kirjautumalla sisään verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksen saat useimmiten heti ja rahat käyttöösi jopa vuorokauden sisällä.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Maksujen suuruuteen vaikuttaa tilille nostetun luoton määrä.

Lue Lisää Handelsbankenin TosiKätevästä

Aktia Käyttölaina

AktiaAktian käyttölaina on 2000-20 000 euron suuruinen perinteinen kerralla maksettava kulutusluotto, joka myönnetään hakijalle ilman takaajia tai vakuuksia.

Aktian Käyttölainan avulla voit esimerkiksi kätevästi yhdistää sinulle kertyneet kalliit pienlainat yhden suuremman ja edullisemman luoton alle. Lainan hakeminen on todella vaivatonta ja nopeaa. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi viimeistään seuraavan pankkipäivän kuluessa.

Voit hakea Käyttölainan Aktialta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 20-vuotta täyttänyt ja sinulla on Suomalainen henkilötunnus
 • Asut pysyvästi Suomessa
 • Luottotietosi ovat puhtaat
 • Omaat vähintään 20 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot

Käyttölaina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteissä tasaerissä. Maksuerien suuruus on alkaen 50 euroa ja takaisinmaksuaikaa saat 12-60 kuukautta.

Lue Lisää Aktian Käyttölainasta

Svea Ekonomi Kulutusluotto

Svea EkonomiSvea Ekonomi on luotettava rahoitusyhtiö, joka on myöntänyt kulutusluottoja Suomessa jo yli 15 vuoden ajan.

Svean kautta voit hakea kulutusluottoa tai järjestelylainaa jopa 60 000 € ilman vakuuksia. Lainoilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä että jos löydät paremman lainatarjouksen jostain muualta, niin Svea sitoutuu tarjoamaan sinulle lainaa samoilla ehdoilla.

Voit hakea kulutusluottoa Svealta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Olet asunut Suomessa pysyvästi viimeiset 3 vuotta
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omaat vähintään 18 000 euron suuruiset vuosittaiset tulot

Lue Lisää Svea Ekonomin Kulutusluotosta

S-Pankki Vakuudeton S-Laina

S-pankkiS-Pankin vakuudeton S-Laina on suuruudeltaan 5000-50 000 euroa. Se soveltuu siis loistavasti suurempiin hankintoihin tai vaikkapa kalliiden pienlainojen yhdistämiseen. Laina-ajat ovat todella joustavat, sillä voit saada maksuaikaa lainalle jopa 12-vuotta!

S-Pankki tarjoaa lainaa edullisilla koroilla sekä läpinäkyvällä hinnoittelulla. Tämä tarkkoittaa sitä että lainaasi ei lisätä mitään ikäviä piilokuluja, vaan hinnoittelu on alusta loppuun asti hyvin selkeää. Voit hakea vakuudettoman S-Lainan tilillesi, jos olet 25-vuotta täyttänyt Suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö.

Tämän lisäksi sinulla tulee olla säännölliset vähintään 24 000 euron suuruiset vuositulot ja ei luottohäiriömerkintöjä.

Lue Lisää S-Pankin S-Lainasta

Lainojen Ominaisuudet Tiivistettyinä

Alla olevan taulukon avulla voit vertailla yllä mainittujen pankkilainojen korkoja ja kuluja. Ota huomioon että usein lopulliset kulut määräytyvät jokaiselle henkilökohtaisesti. Tarkasta siis aina lainasi lopulliset kulut lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista

Pankki Lainasummat Maksuaika Korko Avausmaksu Tilinhoitomaksu
1000-50 000 € 1-15 v 6,99-19,99 % 0-160 € 0 €
POP pankki 2000-20 000 € 1-10 v Marginaali alk. 6,90 % 12-85€ 5 €/kk
BRAbank logo 1000-50 000 € 1-15 v 7,62-19,62 % 45-90 € 5 €/kk
Collector Bank logo 2000-25 000 € 2-18 v 9,90-19,90 % 0-60 € 3 €/kk
Resurs Bank logo 1000-50 000 € 1-12 v 7,48-19,55 % 0-95 € 3-5 €/kk
Nordax Bank logo 3000-60 000 € 1-15 v 7,90-19,90 % 0-85 € 5 €/kk
Instabank 500-50 000 € 3-15 v 7,99-19,99 % 0-160 € 5 €/kk
1000-15 000 € 3-72 kk Euribor 3 kk + 6,5 % 150 € 5 €/kk
2000-50 000 € Jatkuva Luotto Euribor 3 kk + 8 % 125-200 € 4,5 €/kk
1000-50 000 € Jatkuva Luotto 4,9-19,9 % 95 € 5 €/kk
2000-20 000 € Jatkuva Luotto Prime + 5 % 100 € 5 €/kk
1000-20 000 € 12-60 kk Euribor 3 kk + 8,5 % 60 € 3,9 €/kk
2000-50 000 € 2-10 v 5,04-17,08 % 0-49 € 6 €/kk
5000-50 000 € 1-12 v Euribor 3 kk + 5-10 % 150-400 € 7 €/kk

Vinkkejä Oikean Lainapalvelun Löytämiseksi

Kun lähdet hakemaan pankkilainaa, niin on syytä muistaa muutama asia:

 • Kilpailuta pankkilaina aina ja erityisesti silloin, kun olet hakemassa isompaa lainaa! Lainojen kuluissa voi olla huomattaviakin eroja.
 • Jos sinun ei ole aivan pakko ottaa lainaa, niin älä myöskään tee sitä. Mieti tarkkaan että tarvitsetko todella lainaa vai et.
 • Mieti lainan takaisinmaksuaikataulu tarkkaan ja maksa laina pois mahdollisimman nopeasti. Pitkät maksuajat voivat jopa tuplata lainan kulut!

Näillä vinkeillä pääset hyvin alkuun!

Lainanvälityspalvelut

Jos et itse halua kilpailuttaa pankkilainoja, niin netistä löytyy kasa lainanvälityspalveluita, jotka tekevät tämän puolestasi! Lainanvälityspalvelun avulla saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia eri pankeilta.

Lainanvälityspalveluiden yhteistyökumppaneina on niin pikalainaa kuin pankkilainaa myöntäviä palveluita. Kun haet lainaa lainanvälityspalvelun kautta, niin voit olla jokseenkin varma siitä että löydät juuri itsellesi sopivimman lainaratkaisun.

Lainanvälityspalveluita on useita mutta niistä ehkä suosituimmat ovat Omalaina, Lendo ja Rahalaitos.

Kuka Voi Hakea Pankkilainaa?

Pääsääntöisesti voit hakea pankkilainaa jos olet 18-vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö ja sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot. Mitä isompi laina on kyseessä, niin sitä suurempi ikä ja tulot yleensä vaaditaan.

Ehdot kuitenkin eroavat jonkin verran eri pankkien välillä ja saattavat riippua myös esim. haettavasta lainasummasta tai tuotteesta. Jokaisella pankilla on myös omat kriteerinsä asiakkaalle tehtävälle luottoriskikartoitukselle.

Jos et siis saa pankkilainaa jostain pankista, niin kannattaa yrittää toisen pankin kautta. Toisella pankilla saattaa olla löyhemmät ehdot lainan myöntämiselle.

Miten Lainanhakuprosessi Toimii?

Vielä noin. 10 vuotta sitten pankkilainan saaminen saattoi olla todella hikinen ja aikaavievä prosessi. Tänä päivänä asiat ovat toisin. Kaikki vakuudettomat lainat myönnetään automatisoitujen prosessien kautta eikä hikisiä neuvotteluita pankissa paikan päällä enää vaadita.

Tämä nopeuttaa myös itse lainan myöntämistä. Saat yleensä lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja rahat tilillesi 1-3 arkipäivän sisällä.

Nettilaina Vs Pankkilaina

Netissä on tänä päivänä jo kymmeniä ellei jopa satoja paikkoja, mistä voi saada pikaluottoa tililleen todella nopeasti ja helposti. Yleinen käsitys on että nämä lainat ovat kuitenkin huomattavasti kalliimpia kuin ns. "kivijalkapankkien" myöntämät lainat.

Tämä pitää edelleen paikkaansa usean lainapaikan osalta mutta ei kuitenkaan enää kaikkien! Voit nimittäin saada lainaa todella edullisesti netistä jo muualtakin kuin omasta pankistasi. Esim. Bank Norwegianin lainojen kulut ovat täysin kilpailukykyisiä kivijalkapankkien vastaaviin verrattuna.

Etuna netin kautta haettavissa lainoissa on myös se että sinulla ei tarvitse olla valmista asiakkuutta valitsemasi lainapaikan kanssa, vaan voit hakea lainaa suoraan verkkopankkitunnuksien avulla. Jos taas haet lainaa kivijalkapankista, niin he yleensä aina vaativat että sinulla on jo valmiiksi asiakkuus heidän kanssaan.

Netistä lainaamisessa on siis järkeä tänä päivänä eikä se ole enää niin kallista kuin yleisesti luullaan.
Lisää tietoa artikkelissa: Lainaa pankista velkojen maksuun.

Mihin Tarkoituksiin Pankkilainaa Voi Hakea?

Ennen vanhaan pankkilainaa haettaessa oli aina todisteltava todella tarkasti että mihin tarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa. Tänä päivänä asiat ovat toisin. Lainatarkoitusta saatetaan vielä joissain paikoissa kysellä, mutta tosiasiassa pankkeja ei enää kiinnosta että mihinkä lainasi käytät.

Voit siis hakea lainaa oikeastaan mihin käyttötarkoitukseen tahansa ja sitä ei sinulta sen kummemmin kysellä. Sinulta ei todellakaan tulla jälkikäteen utelemaan että oletko nyt käyttänyt lainasi varmasti siihen tarkoitukseen, mihin sitä hait.

Kaikki lainat myös myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Toivottavasti löysit tältä sivulta itsellesi parhaan paikan hakea pankkilainaa nopeasti tilillesi.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
4.5 (2 ääntä)

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Usein Kysyttyä Pankkilainoista

Kilpailuta Pankkilainat

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi mieleistä pankkilainaa, niin voit myös kilpailuttaa pankkilainat kauttamme. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella reilusti 20 lainantarjoajaa.

Kilpailuta Pankkiainat

Jaa Tämä