Credento – Lainaa 1500-10.000 Euroa – Kokemuksia palvelusta

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Credento
 • Lainatuote: Kulutusluotto
 • Maksuaika: 2-8 vuotta
 • Ikäraja: 22 vuotta
 • Lainaa: 1500-10.000 euroa

Kilpailuta Credento Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

* Lainaesimerkki: Esimerkkilaskelma 5000 euron lainalle neljän vuoden maksuajalla. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 20,70% kun nimelliskorko on 16,28%, nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 6,99 euroa/kk. Lainan kokonaiskulut 2172 €.

Huom! Credento on vaihtanut nimensä TF Bankiksi. Voit luke kattavan arvostelun TF Bankista täällä.

Credento Lainan Perustiedot

Credento lainaa voit hakea 1500-10.000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista saada jopa 8 vuotta, joten lainan kuukausierän voi helposti räätälöidä omalle kukkarolle sopivaksi.

Tarvittaessa saat myös joustoa talouteen koska voit pitää halutessasi 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Credento laina on myös erittäin turvallinen vaihtoehto. Saat liitettyä lainaasi edullisen lainaturvan niin halutessasi ikävien yllätysten varalle.

Lainan Hakeminen

Credento lainaa voit hakea kun täytät seuraavat perusehdot:

 • 22 vuoden ikä
 • Säännölliset palkkatulot
 • Puhdas luottotietorekisteri
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Oma matkapuhelinliittymä

Lainan hakeminen tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella. Täytettyäsi hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Jos lainapäätös on myönteinen, niin pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Rahat maksetaan tilillesi heti kun Credenton lainakäsittelijä on tehnyt lopulliset tarkistukset.

Paljonko Lainan Hakeminen Maksaa?

Ei mitään!

Kun täytät hakemuksen Credenton verkkosivustolla, niin se on aina sinulle täysin ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Itse lainahakemuksen täyttö vie aikaasi korkeintaan 10-minuuttia.

Credento Lainan Kulut

Alla esimerkki Credento lainan kuluista:

* Lainaesimerkki: Esimerkkilaskelma 5000 euron lainalle neljän vuoden maksuajalla. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 20,70% kun nimelliskorko on 16,28%, nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 6,99 euroa/kk. Lainan kokonaiskulut 2172 €.

Jos haluat vertailla lainojen kuluja alustavasti eri summilla ja maksuajoilla, niin voit tehdä sen Credenton sivuilta löytyvän kätevän lainalaskurin avulla.

Lainan Takaisinmaksu

Credento lainaa lyhennetään takaisin tasaerissä kuukausittain. Saat Credentolta kuukausittain laskun, jossa on tarkat ohjeet lainan takaisinmaksuun.

Lainan korko on aina vaihtuva mutta se ei kuitenkaan vaikuta lainasi kuukausieriin. Jos korko muuttuu, niin kuukausierä pysyy samana mutta lanan takaisinmaksuaika saattaa muuttua.

Voit myös lyhentää lainaasi kerralla enemmän niin halutessasi. Jos haluat tehdä näin, niin ole yhteydessä Credenton asiakaspalveluun tarkempia ohjeita varten.

Tarvitsenko Takaajia?

Et tarvitse!

Kaikki Credenton myöntämät luotot ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Sinun ei siis tarvitse kuluttaa ylimääräistä aikaa etsimällä takaajia lainallesi.

Tämä nopeuttaa lainanhakuprosessia huomattavasti!

Yrityksestä

Credento lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja se on toiminut finanssialalla vuodesta 1987 alkaen. Suomessa pankilla on ollut toimintaa vuodesta 1999 asti.

Pankki tarjoaa kuluttajille läpinäkyvästi hinnoiteltuja kulutusluottoja ja se palvelee tällä hetkellä yli 70 000 asiakasta. TF Bank kuuluu Ruotsin kaupparekisteriin ja sillä on näin ollen lupa harjoittaa pankkiliiketoimintaa. Pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta.

Kokemuksia Credentosta

Jos tarvitset luotettavaa ja edullista pikaluottoa nopeasti netistä, niin Credento saattaa olla sinulle oikea ratkaisu.

Credento myöntää lainaa suhteellisen laajalla skaalalla aina 1000 eurosta 6000 euroon asti. Maksuaikaa saat myös joustavasti jopa 7 vuotta, joten suuremmankaan lainan kuukausierät eivät ole mahdottoman suuria.

Credentolta saat lisäksi 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa niin halutessasi. Joustoa siis löytyy yllättävien tilanteiden varalle.

Credento lainatuote on hyvin selkeästi hinnoiteltu kulutusluotto. Lainaa maksat takaisin tasaerissä kuukausittain eikä siihen ole lisätty mitään yllättäviä piilokuluja.

Credenton verkkosivusto on erittäin käyttäjäystävällinen ja lainahakemuksen täyttö onnistuu käden käänteessä.

Lainan hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Lainaa kannattaa siis hakea vaikkei olisi täysin varma että ottaako lainan vai ei.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.credento.fi
 • Asiakaspalvelu: 0206 90681 (ma-pe 8-16)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki

Kilpailuta Credento Ja 20+ Muuta Lainapalvelua

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää