Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10 000 euroon asti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

bank norwegian luottokortti
Bank Norwegian Visa Arvostelu
Arvio
4.3
 • Korko Ja Kulut
 • Lisäpalvelut
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu
Käyttäjien Arvio 4.67 (3 Arvostelua)

Yhteenveto

Bank Norwegianin tarjoama Visa kortti on todella monipuolinen vuosimaksuton luottokortti. Sen luottoraja on jopa 10.000 euroa ja muita etuisuuksia mm. ilmainen matkavakuutus, Cash Points- pisteet ja ilmaiset automaattinostot ympäri maailman. Ikäraja kortin saamiseksi on 23-vuotta ja saat ostoksillesi korotonta maksuaikaa jopa 45 vuorokautta.

Korkoesimerkki: Maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod. vuosikorko 21,92 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 168 €, yhteensä 1668 €.

Hyvää

Ei vuosimaksua

Luottoraja jopa 10 000 euroa

Ilmainen matkavakuutus

Jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Ilmaiset käteisnostot ympäri maailman

Cash Points-pisteet

Ei kuluja tavaraostoista Suomessa tai maailmalla

Huonoa

Korkeahko ikäraja 23-vuotta

Asiakaspalvelu ei auki viikonloppuisin(Kortin sulkupalvelu avoinna aina)

(HUOM! Bank Norwegian ei tällä hetkellä markkinoi luottokortteja uusille asiakkaille. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin tutustumaan saman tyyppiseen Komplett Bankin tarjoamaan luottokorttiin)

Bank Norwegian Visa Perustiedot

bank norwegian luottokorttiBank Norwegian tarjoaa asiakkailleen nyt kulutusluottojen lisäksi myös luottokorttia. Luottokorttia voit hakea 500-10 000 euron luottorajalla ja sitä voit hakea netin kautta 24 tuntia vuorokaudessa.

Hakemuksen täytettyäsi luottokortti lähetetään sinulle postitse. Luottokorttia voit hakea itsellesi, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö.

Luottokortin käyttökulut ovat usein pienemmät verrattuna pikalainojen tai joustoluottojen vastaaviin ja siksi se onkin erittäin järkevä vaihtoehto.

Saat kortillesi jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa sekä kerrytät CashPoint-pisteitäsi. Tämän lisäksi korttiin kuuluu myös ilmainen matkavakuutus!

Jos tarvitset edullista luottoa, niin lainaanyt.fi voi lämpimästi suositella Bank Norwegianin luottokorttia.

Luottokortin Edut

Bank Norwegianin kortti on erittäin kattava paketti. Kerrytät esim. jokaisesta ostoksestasi CashPoints-pisteitä, joita voit hyödyntää matkustaessasi lentoyhtiö Norwegianin lennoilla.

Säästät siis ostoksillasi kätevästi selvää rahaa seuraavaa lomaasi varten. Tämän lisäksi luottokortin ominaisuuksiin kuuluu ilmainen AIG-vakuutusyhtiön matkavakuutus ja peruutussuoja.

Bank Norwegianin luottokortilla teet ostoksesi ilman lisäkuluja ja matkustaessasi et joudu maksamaan automaattinostoista. Kortilla ei myöskään ole minkäänlaista vuosimaksua.

Luottokortin Kulut

Kuten yllä mainittiin, niin saat aina luotollesi aina 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Jos et kuitenkaan maksa luottoa takaisin aina kerralla, niin tällöin luoton todellinen vuosikorko on 21,92 %.

Esim. Luottosi on 1500 euroa ja maksat sen takaisin 12 kuukaudessa, niin tällöin takaisin maksettavaa kertyy yhteensä 1667 euroa.

Alla vielä listattuna Bank Norwegian luottokortin tärkeimmät kulut:

 • Vuosimaksu: 0 €
 • Kortin uusinta: 0 €
 • E-lasku: 0 €
 • Paperilasku 4 €
 • Vuotuinen nimelliskorko: 19,99 %
 • Kuukausittainen nimelliskorko: 1,67 %
 • Todellinen vuosikorko: 21,92 %

Yleisesti voidaan todeta että luottokortti on aina pikaluottoa tai kulutusluottoa edullisempi vaihtoehto. Voit esim. tutustua 10 000 euron lainaa myöntävien palveluiden vertailuumme ja todeta luottokortin edullisuuden itse.

Kuka Voi Hakea Luottokorttia?

Voit hakea luottokorttia Bank Norwegianin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet täyttänyt 23-vuotta
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään 36 kuukauden ajan
 • Sinulta löytyy verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite
 • Sinulla on riittävät tulot korttilyhennyksien hoitamiseen ajallaan

Miten Bank Norwegian Visaa Haetaan

Voit hakea korttia vaikka heti Bank Norwegianin sivujen kautta. Hakemus on aina sinulle ilmainen eikä luottokortin hakeminen vaadi takaajia tai vakuuksia.

Kun olet täyttänyt hakemuksesi ja saanut myönteisen luottopäätöksen, lähetetään kortti postitse sinulle muutaman arkipäivän kuluessa. Saat siis kortin todella nopeasti käyttöösi!

Kun saat kortin kotiisi, on se täysin käyttövalmis eli voit alkaa tehdä ostoja kortillasi heti.

Luoton Takaisinmaksu

Jos et maksa luottoa takaisin korottoman maksuajan kuluessa(keskimäärin 6 viikkoa), niin tällöin luotolle alkaa luonnollisesti kertyä korkoa. Todellinen vuosikorko on esim. 1500 euron luotolle joka maksetaan takaisin 12 kuukaudessa 21,92 %.

Voit siis lyhentää luottoa kuukausittain niin halutessasi. Minimilyhennys on 3 % luoton avoimesta saldosta tai vähintään 30 euroa. Voit aina halutessasi maksaa luoton pois myös kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Mitä Ovat Cash Points- Pisteet?

Tehdyistä luottokorteista saat bonuksia Cash Points- pisteitä. Osalle varmasti tuttu asia mutta avataanpa vähän että mitä Cash Points- pisteet oikein ovat.

Cash Points- pisteet ovat Norwegian lentoyhtiön bonuspisteitä ja niitä voi käyttää seuraaviin asioihin:

 • Lentolippujen maksu
 • Ylimääräiset matkatavarat
 • Peruutusvakuutus
 • Istumapaikkavaraus
 • Lippujen muutokset

Tienaat Cash Points- piesteitä luottokorttiostoksistasi 1 %:n 10 000 euroon asti ja sen jälkeen 0,5 %. Jos taas lennät Norwegian lentoyhtiöllä, niin näistä ostoksista tienaat Cah Points- pisteitä aina 10 %:iin asti.

Omat Sivut

Kun haet luottokortin käyttöösi Bank Norwegianilta, niin saat tunnukset palvelun ”omille sivuille”. Tämän portaalin kautta näet kaikki laskusi, ostotapahtumat ja pystyt myös joko korottamaan tai laskemaan luottorajaasi.

Palvelu toimii siis samaan tyyliin kuin oma verkkopankkisi eli pystyt hallinnoimaan kaikki luottokorttiisi liittyvät asiat sivuston kautta.

Yrityksestä

Bank Norwegian on aloittanut lainapalveluiden tarjoamisen Suomessa vuonna 2015 ja se myöntää luottokortin lisäksi myös 1000-60 000 euron suuruisia kulutusluottoja asiakkailleen.

Vaikka pankki on toiminut Suomen markkinoilla vasta vähän aikaa, niin Ruotsissa ja Norjassa sillä on jo pitkä ja menestyksekäs historia lainamarkkinoilla.

Yritys keskittyy erityisesti netin kautta myönnettäviin rahoitusratkaisuihin ja toimii verkkolainaamisen edelläkävijänä pohjoismaissa.

Bank Norwegianin omistaa Bank Norwegian AS, joka on Norwegian Finans ASA:n omistama tytäryhtiö.

Yhteenveto

Jos tarvitset joustavuutta talouteesi, niin Bank Norwegianin luottokortti on loistava vaihtoehto. Kortin kulut ovat kohtuulliset ja siihen kuuluu paljon mahtavia etuja.

Saat aina tehdyille ostoksille n. 6 viikkoa korotonta maksuaikaa etkä tarvitse kortin hakemiseen takaajia tai vakuuksia.

Kortin ikäraja on 23-vuotta ja sitä voivat hakea kaikki vähintään viimeiset 36 kuukautta Suomessa asuneet henkilöt, joilla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä.

Myös 10 000 euron luottoraja on niin suuri, että se antaa mahdollisuuden tarvittaessa isompiinkin hankintoihin.

Bank Norwegianin luottokortti on kaikin puolin todella hyvä, joten voimme lämpimästi suositella sen hankkimista.

Jos haluat vielä kuitenkin harkita, niin tutustu myös luottokorttivertailuumme.

Alla vielä Bank Norwegian Visan ominaisuudet tiivistettynä:

 • Luottoraja jopa 10 000 euroa
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Ei kuluja käteisnostoista missään päin maailmaa
 • Cash Points-pisteitä ostoksista
 • Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja
 • Ei kuluja tavaraostoista Suomessa tai ulkomailla
 • Ei vuosimaksua
 • Jopa 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Yhteystiedot

Klikkaa itsesi alta luottohakemukseen ja hae luottokorttia itsellesi!

Hae Bank Norwegian Visaa

(HUOM! Bank Norwegian ei tällä hetkellä markkinoi luottokortteja uusille asiakkaille. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin tutustumaan saman tyyppiseen Komplett Bankin tarjoamaan luottokorttiin)

Bank Norwegian Luottokortti Kokemuksia

Oletko hakenut luottokortin Bank Norwegianilta tai onko sinulla kysymyksiä korttiin liittyen?

Kommentoi alle kokemuksistasi kyseisen kortin kanssa tai kysy meiltä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Napsauta myös tähtiarvio Bank Norwegianin luottokortille.

Kiitämme palautteestasi!

Lähteet: Bank Norwegian

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

3 Kommenttia “Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10 000 euroon asti”

 1. Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10 000 euroon asti

  Toimiva peruskortti

  Täytyy sanoa että olen olen ollut erittäin tyytyväinen Bank Norwegianin luottokorttiin. Ei vuosimaksua ja kattavat ominaisuudet. Erityisesti minulle kelpaa Cash Points- pisteet kun tulee Norwegianilla lenneltyä melko paljon.

  Myös asiakaspalvelu on toiminut moitteettomasti ja nopeasti silloin kun olen apuja tarvinnut.

  Miinusta ainoastaan siitä että kortilla ei ole pääsyä lentokenttäloungeihin.

 2. Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10 000 euroon asti

  Kortin hankkiminen ja saaminen oli erittäin helppoa. Kortti tuli postissa viikon sisällä. Tyytyväinen olen ollut korttiin. Paljon etuja ja luottoraja jopa 10000 euroa.

 3. Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10 000 euroon asti

  Paljon matkustavalle

  Erittäin kätevä luottokortti erityisesti paljon matkustavalle. Ilmainen matkavakuutus, bonuspisteet Norwegianille ja ilmaiset käteisnostot ulkomailla plussaa.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää