Credigo kokemuksia – Kannattaako luottoa hakea Credigolta?

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Credigo
Credigo Arvostelu
Arvio
4
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Credigo on myöntänyt pikaluottoja luotettavasti ja nopeasti jo vuodesta 2006 alkaen ja sillä on reilusti yli 200 000 asiakasta pohjoismaissa. Suomalaiset voivat hakea Credigon kautta 500-5000 euron suuruisia pikaluottoja helposti, nopeasti ja selkeillä lainaehdoilla.

Lainan nimelliskorko Credigolla on lainasummasta riippumatta aina 19,95 %, joten lainojen hinnoittelu on tehty erittäin selkeäksi. Voit hakea lainaa Credigon kautta jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaesimerkki: 1000 euron laina 2 vuoden maksuajalla. Nimelliskorko 19,95 % ja lainan todellinen vuosikorko 29,07 %.  Lainan kokonaiskustannus 1296 euroa.

Hyvää

Nopea ja helppo lainahakemus

Lainapäätös välittömästi

Selkeä lainahinnoittelu

Joustavat maksuajat

Chat ominaisuus verkkosivustolla

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Kilpailukykyinen korkotaso pienemmissä lainasummissa

Huonoa

19,95 % Nimelliskorko on kohtuullisen korkea erityisesti yli 2000 euron lainoille

Credigo – Lainaa Heti Tilille

credigoCredigo on vihdoin saapunut Suomen markkinoille! Jo vuodesta 2006 asti toiminut Credigo on tähän asti rajoittanut toimintansa muihin pohjoismaihin mutta nyt tämän suositun lainapalvelun kautta voi hakea lainaa netistä myös Suomessa.

Credigon kautta voit hakea 500-5000 euron suuruista lainaa heti tilillesi turvallisesti ja edullisesti. Lainat on hinnoiteltu erittäin selkeästi, nimelliskoron ollessa aina 19,95 % lainasummasta riippumatta.

Tästä artikkelista löydät tuhdin tietopaketin Credigon tarjoamista kulutusluotoista. Lue arvostelu ja selvitä onko Credigo sinulle sopiva paikka hakea lainaa.

Selkeä Lainahinnoittelu

Credigo on hinnoitellut lainatuotteensa todella selkeästi. Sen tarjoamien lainojen nimelliskorko on nimittäin aina 19,95 % lainasummasta tai maksuajasta riippumatta. Nimelliskoron lisäksi veloitetaan 1,5 – 9 € suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Tämä tekee lainoista kuluttajan kannalta todella selkeitä mutta onko Credigo hinnoittelultaan edullinen vaihtoehto?

Vastaus on että kyllä ja ei. 19,95 % nimelliskorko on kilpailukykyinen alle 2000 euron lainoissa jos sitä verrataan samantyyppisiä lainoja tarjoaviin palveluihin.

Yli 2000 euron lainoissa taas tämä sama korko on suhteellisen korkea. Esim. Bank Norwegianin kautta on mahdollista saada 2000-5000 euron suuruisiin lainoihin huomattavasti paremmat ehdot.

Voimme siis suositella Credigoa jos olet alle 2000 euron pikaluoton tarpeessa ja pystyt maksamaan luoton pois suhteellisen nopealla aikataululla.

Tätä suuremmissa lainoissa suosittelemme kuitenkin muita lainapalveluita. Voit esim. kilpailuttaa kauttamme yli 2000 euron suuruiset lainat usean eri pankin välillä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea pikalainaa suoraan netistä Credigon kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Sinulla ei ole luottotiedoissa merkintöjä
 • Omistat verkkopankkitunnukset

Miten Lainaa Haetaan?

Credigo lainahakemus

Lainan hakeminen Credigon kautta ei voisi olla helpompaa! Ensinnäkin lainahakemuksen täyttö on täysin ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

Lainahakemus täytetään Credigon verkkosivuilla ja tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla.

Hakemuksen täyttö vien n. 5 minuuttia ja lainapäätöksen saat välittömästi. Jos päätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi heti Credigon aukioloaikojen puitteissa.

Lainaa voit hakea Credigon kautta 500-5000 euroa ja maksuajan voit valita 2-10 vuoden väliltä.

Milloin Laina Maksetaan Tilille?

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen ja jos se on myönteinen, niin laina maksetaan tilillesi Credigon asiakaspalvelun aukioloaikoina(ma-pe 9-20, la 10-18).

Rahat siirtyvät heti tilillesi jos olet Nordean, Danskebankin, Säästöpankin, Osuuspankin tai Aktian asiakas. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät muutamassa tunnissa tai viimeistään seuraavana arkiaamuna.

Credigon Lainatuote

Credigon lainatuote on perinteinen pikalaina/kulutusluotto. Kulutusluotto on kerralla tilillesi maksettava laina, jota lyhennät kuukausittain tasaerissä.

Kulutusluottoa et voi nostaa tilillesi luottorajasi puitteissa, vaan se maksetaan aina kerralla tilillesi.

Kulutusluotto on lainatuotteista kaikista yksinkertaisin ja selkein.

Jos haluat tutustua nykyaikaisempaa joustoluottoa tarjoaviin palveluihin sivustollamme, niin esimerkiksi Ferratum ja Saldolimiitti ovat hyviä vaihtoehtoja.

Pikalainan Takaisinmaksu

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen Credigolta, he pitävät huolen siitä että lainan takaisinmaksu sujuu jouhevasti.

Saat heti lainan myöntämisen jälkeen käyttöösi tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan Credigon palveluun. Palvelusta näet kaikki lainaasi liittyvät asiat ja voit myös maksaa laskut tätä kautta kätevästi.

Lasku toki lähetetään sinulle myös kuukausittain. Saat laskun oletuksena sähköpostiisi tai halutessasi myös perinteisesti paperiversiona.

Monesta muusta lainapalvelusta poiketen Credigo ei peri ylimääräistä maksua paperilaskusta.

Vastuullista Luotonantoa

Kyseessä on vastuullinen luotonantaja. Se pyrkii aina huolehtimaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan yksityisyydestä ja turvallisuudesta.

Yritys panostaa todella paljon asiakaspalveluun ja asiakastyytyväisyyteen. Tämä näkyy mm. siinä että verkkosivuilta löytyy kätevä chat ominaisuus, joten saat apua heti esim. lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Lainoihin ei koskaan lisätä minkäänlaisia piilokuluja ja hinnoittelu on todella läpinäkyvää. Credigon asiakkaana saat hyvän kokonaiskuvan lainan kuluista jo ennen hakemuksen täyttämistä.

Kokemuksia Palvelusta

Jos tarvitset pienen pikaluoton tarpeessa, niin voimme ehdottomasti suositella Credigoa. Kyseessä on yksi markkinoiden edullisimmista ja suosituimmista lainapalveluista erityisesti pienempien lainasummien osalta.

Palvelu on myöntänyt lainaa jo yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle pohjoismaissa ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Saat lainapäätöksen välittömästi täytettyäsi hakemuksen.

Asiakaspalvelu on toimiva ja verkkosivustoilta löytyy myös chat ominaisuus, jonka avulla saat heti apuja jos kohtaat ongelmia esim. lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Emme kuitenkaan voi suositella Credigoa suuremmissa yli 2000 euron lainasummissa. Koska nimelliskorko on aina kiinteä 19,95 %, niin yli 2000 euron lainoissa tämä korkotaso alkaa olla jo melko korkea ja edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy.

Kaiken kaikkiaan voimme todeta että Credigo on varteenotettava vaihtoehto jos olet pienen pikaluoton tarpeessa ja pystyt maksamaan luoton takaisin nopealla aikataululla.

Alla vielä muutama tärkeä asia, mikä tekee Credigosta houkuttelevan lainavaihtoehdon:

 • Lainaa heti tilille 500-5000 euroa
 • Todella selkeä hinnoittelu
 • Ikäraja vain 20-vuotta
 • Joustavat maksuajat
 • Chat-mahdollisuus asiakaspalvelun kanssa
 • Nimelliskorko aina 19,95 %!
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Siirry täyttämään lainahakemus klikkaamalla alta ja hae lainaa tilillesi jo tänään!

Yritys

Palvelu on toiminut laina-alalla jo todella pitkään. Se on myöntänyt rahoitustuotteita jo vuodesta 2006 alkaen.

Suomessa sen tavoitteena on tarjota todella selkeitä pikalainoja kuluttajille. Credigo panostaa todella paljon asiakastyytyväisyyteen ja se onkin saavuttanut tukevan jalansijan Suomen lainamarkkinoilla.

Palvelu toimii Northmill OY:n alla. Kyseessä on suomalainen yritys, jonka taas omistaa Ruotsalainen Northmill Bank Ab. Northmill Oy on rekisteröity Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin mikä tarkoittaa sitä että se noudattaa luotonannossa vastuullista toimintatapaa.

Yhteystiedot

Kilpailuta Credigo Ja 30+ Muuta Lainapalvelua

Jaa Kokemuksesi Credigosta

Onko sinulla kokemuksia Credigon lainoista tai haluaisitko esittää meille kysymyksiä Credigoon liittyen?

Kommetoi alle kokemuksistasi tai kysy kysymyksiä. Näin autat muita lainan tarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Kiitos palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää