Lainaa pankista velkojen maksuun – Katso mistä kannattaa hakea

In Blogi By Lainaanyt.fi 1.9.2021

lainaa pankista velkojen maksuun

Lainaa Pankista Velkojen Maksuun

Tarvitsetko lainaa pankista velkojen maksuun? Tässä artikkelissa keskitymme siihen että mistä lainaa kannattaa hakea.

Usein esim. netin keskustelupalstoilta saa sen kuvan että lainaa kannattaa ehdottomasti hakea oman kivijalkapankin kautta koska kaikki lainaa netissä myöntävät yritykset ovat koroiltaan ja kuluiltaan todella kalliita.

Onkin totta että näin oli menneinä vuosina kun netti oli pullollaan törkeitä korkoja vedättäviä pikavippiyrityksiä. Tarkemmin katsottuna tilanne on kuitenkin tänä päivänä toisin.

Erityisesti vuonna 2019 lainoille määrätyn 20% korkokaton myötä vakuudettomat luotot eivät ole enää törkeän kalliita. Korkokattoa on nyt myös kiristetty väliaikaisesti 10%:iin syyskuun 2021 loppuun asti.

Nyt on siis oiva hetki hakea uutta lainaa tai vaikkapa kilpailuttaa vanhat kalliskorkoiset lainat.

Kilpailuta kauttamme 20+ pankkia

Vertailussa Perinteiset Pankit Vs Nettipankit

Alla muutama vertailu perinteisten kivijalkapankkien tarjoamista luotoista verrattuna netissä toimivien palveluiden vastaaviin.

Ensimmäisessä vertailussa on käytetty lainasummana 5000 euroa ja maksuaikana 2 vuotta. Netissä toimiva Rahalaitos lainanvälityspalvelu on tällä vertailulla hieman edullisempi kuin Osuuspankin tarjoama täsmäluotto.

Toisessa vertailussa 10.000 euron lainan 5 vuoden maksuajalla saa Bank Norwegianin kautta jo huomattavasti edullisemmin kuin Aktiasta.

Rahalaitos

 • Lainaa 5000 €
 • Maksuaikaa 2 vuotta
 • Kuukausierä 230 €
 • Maksat takaisin 5520 €

OP Täsmäluotto

 • Lainaa 5000 €
 • Maksuaikaa 2 vuotta
 • Kuukausierä 234 €
 • Maksat takaisin 5617 €

Bank Norwegian

 • Lainaa 10.000 €
 • Maksuaikaa 5 vuotta
 • Kuukausierä 199 €
 • Maksat takaisin 11.945 €

Aktia Käyttölaina

 • Lainaa 10.000 €
 • Maksuaikaa 5 vuotta
 • Kuukausierä 208 €
 • Maksat takaisin 12.480 €

* Vertailussa esitetyt summat ovat lainapalveluiden omilla sivuillaan ilmoittamia. Tarkasta aina lainasi lopulliset kulut lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista.

Tämän pienen vertailun tuloksena voidaankin siis todeta että netin kautta lainaaminen ei enää tänä päivänä ole enää törkeän kallista verrattuna omasta kivijalkapankista lainaamiseen.

Jos haluat tutustua tarkemmin eri pankkien tarjoamiin lainavaihtoehtoihin, niin lue myös tämä pankkilainavertailu.

Velkojen Yhdistely Isomman Lainan Alle

Jos sinulle on kertynyt paljon velkaa ja haluat hakea lainaa näiden maksuun, niin kannattaa harkita yhdistelylainaa.

Yhdistelylainan avulla saat maksettua kerralla pois kaikki pienet velkasi ja uuden lainan kuukausierät ovat huomattavasti pienemmät kuin esim. monen kalliin pikaluoton.

Yhdistelylainan tarve on yleensä kohtuullisen suuri, joten sen hakemista kannattaa harkita jonkin netin kautta lainaa myöntävän palvelun kautta.

Syy tähän on se että netistä voit saada vakuudetonta lainaa jopa 50.000 euroon asti. Kivijalkapankit alkavat taas vaatia vakuuksia yleensä jo yli 15.000 euron suuruisiin lainoihin.

Toki jos sinulla on mahdollisuus hankkia vakuus tai takaaja lainallesi, niin silloin vakuudellinen laina omasta pankista on aina edulliempi kuin vakuudeton nettilaina.

Jos haluat tutustua tarkemmin yhdistelylainoja tarjoaviin palveluihin, niin suosittelemme Bank Norwegiania, Rahalaitosta tai Zmartaa.

Kaikkien näiden palveluiden kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 50.000 euroon asti. Myös maksuaikaa lainoille myönnetään todella joustavasti.

Takuusäätiön sivuilta löydät hyvin lisää tietoa velkojen yhdistelemisestä.

Miten Haen Lainaa Velkojen Maksuun?

Lainan hakeminen on tänä päivänä todella helppoa ja nopeaa. Kaukana ovat ne ajat kun jouduit menemään kivijalkapankkiisi henkilökohtaiselle käynnille ja hikoilemaan äreän pankkisedän edessä.

Lähes kaikki vakuudettomat lainat ovat tänä päivänä haettavissa suoraan kotisohvalta käsin. Sinun ei tarvitse muuta kuin päättää haluamasi lainapalvelu ja täyttää lainahakemus heidän sivustollaan.

Yleisimmät ehdot lainan saamiseen ovat seuraavat:

 • Täysi-ikäisyys
 • Luottokelpoisuus
 • Vakituiset tulot varsinkin suuremmissa lainasummissa
 • Verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoite

Lainan hakeminen ei yleensä vie 10-minuuttia kauempaa ja tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnusten avulla. Myös kaikki mahdolliset liitteet voi lähettää tänä päivänä sähköisesti.

Lainapäätöksen saat usein välittömästi ja rahatkin tilillesi jopa saman päivän kuluessa.

Miten Löydän Sopivan Lainapalvelun?

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina lainasummasta riippumatta. Verkossa lainaa tarjoavat palvelut eroavat kuluiltaan ja koroiltaan toisistaan huomattavasti jo pienissäkin lainasummissa.

Jos et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa lainapalvelua ja et jaksa itse selata lukuisia vaihtoehtoja, niin voit käyttää hyväksesi lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat sinulle parhaan lainavaihtoehdon usean eri tarjoajan joukosta.

Näin säästät aikaasi ja löydät itsellesi varmasti sopivimman lainapalvelun juuri haluamallasi lainasummalla ja maksuajalla.

Voit myös tutustua sivustomme lainavertailuun, joka antaa sinulle parhaat vaihtoehdot lähes sadan lainapalvelun joukosta haluamillasi kriteereillä.

Oletko Hakenut Lainaa Pankista Velkojen Maksuun?

Jos olet näin tehnyt, niin auta muita ”kanssalainaajia” löytämään itselleen sopiva vaihtoehto kommentoimalla alle.

Voit myös halutessasi esittää meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä esim. lainapalvelun valinnan suhteen.

Arvostamme palautettasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.