Vippi.fi – Lainaa heti 100-10.000 euroa

In Lainapaikat By Jyri Hagman syyskuu 12, 2019

Vippi.fi
 • Lainatuote: Tililuotto/Kulutusluotto
 • Maksuaika: Jatkuva luotto/12-88 kk
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa: 100-10.000 euroa

HAE Vippi.fi Lainaa Klikkaamalla Tästä

* Lainaesimerkki: 2000 euron lainan todellinen vuosikorko on 29,60 % jos maksat lainan takaisin 12 kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksettava summa on tällöin 2295 euroa.

Uudistunut Vippi.fi

Alunperin jo vuodesta 2006 Suomessa toiminut Vippi.fi on tehnyt paluun lainamarkkinoille. Ennen pikavippeihin erikoistunut palvelu tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden hakea joustavaa tililuottoa joko 500 tai 2000 euroa.

Vippi.fi on todella tervetullut lisä Suomen lainamarkkinoille sillä se on tunnetusti todella luotettava ja edullinen palvelu. Lainojen kuukausikorot ovat alkaen ainoastaan 1,99 %.

HUOM! Maaliskuusta 2018 alkaen Vippi.fi tarjoaa tililuoton lisäksi myös 100-10.000 euron suuruisia perinteisiä kulutusluottoja.

Kuka Voi Hakea Tililuottoa?

Jotta voit hakea joustoluottoa palvelun kautta, tulee sinun täyttää muutama ehto.

Palvelun ikäraja on 20-vuotta ja hakijalla pitää luonnollisesti olla myös puhtaat luottotiedot. Luoton saamiseen vaaditaan myös vakituiset palkka- tai eläketulot.

Jos täytät nämä ehdot, niin voit hakea luottoa Vippi.fi sivuston kautta täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Jos siis taritset edullista lainaa netistä, niin tämä tililuotto voi olla sinulle hyvä ratkaisu.

Kuinka Suuri On Vippi.fi Tililuotto?

Palvelun  lainatuote on joko 500 tai 2000 euron suuruinen tililuotto, jolta voit nostaa luottorajasi puitteissa rahaa omalle tilillesi aina kun haluat.

Se myönnetäänkö sinulle luottoa 500 vai 2000 euroa, määräytyy tulojesi mukaan. Täyttämällä lainahakemuksen saat selville minkälainen luottoraja sinulle voidaan myöntää.

Voit myös myöhemmin korottaa luottorajaasi 2000 euroon, jos Vippi.fi ei sitä juuri tällä hetkellä myönnä.

Miksi Valita Vippi.fi?

Olemme listaneet alle muutaman pointin, minkä takia Vippi.fi voisi olla juuri sinulle sopiva paikka hakea luottoa heti tilillesi.

 • Maksat kuluja ainoastaan kun teet nostoja luottotililtäsi
 • Maksuaikaa saat jopa 30 kuukautta
 • Lainan korot alkaen ainoastaan 1,99%
 • Nosta lainaa tilillesi minä kellon aikana tahansa
 • Lainapäätös välittömästi ja rahat käyttöösi heti
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • 14 päivän peruutusoikeus
 • Aina ilmainen lainahakemus

Lainan Takaisinmaksu

Tililuoton maksuaika määräytyy sen mukaan, paljonko olet nostanut luottoa tilillesi. Maksuaika on aina minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 30 kuukautta.

Maksu suoritetaan kuukausittain sinulle lähetettävällä laskulla tai voit käydä suorittamassa maksun myös omien sivujen kautta. Saat tunnukset omille sivuille lainahakemuksen yhteydessä. Voit valita joko sähköpostilaskun, joka on ilmainen tai paperilaskun, mistä veloitetaan 1,90 € maksu per lasku.

Voit myös aina maksaa lainasi takaisin kerralla ilman mitään ylimääräisiä kuluja.

Lainan Kulut Ja Korot

Lainan kulut ovat todella läpinäkyvät, eli niihin ei ole lisätty mitään ikäviä piilokuluja. Maksat kuluja lainastasi ainoastaan silloin, kun nostat lainaa tilillesi.

Kulut muodostuvat nostopalkkiosta, joka on alkaen 9,90 € + 5 % noston määrästä. Tämän lisäksi maksat korkoa nostetusta luotosta, joka on alkaen 1,99 %.

Alla esimerkki lainan korosta:

“2000 euron lainan todellinen vuosikorko on 29,60 % jos maksat lainan takaisin 12 kuukaudessa. Arvioitu takaisinmaksettava summa on tällöin 2295 euroa.”

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33 kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Miten Nostan Luottoa tililleni?

Kaksi tapaa nostaa luottoa tilillesi.

Voit nostaa luottoa kirjautumalla omille sivuille ja tehdä haluamasi noston sitä kautta tai vaihtoehtoisesti voit nostaa lainaa tilillesi myös kätevästi tekstiviestillä.

Ensimmäinen nosto tulee tehdä klo 7-23 välisenä aikana ja tämän jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi 24/7.

Tarkemmat ohjeet luoton nostamiseen tilille löydät Vippi.fi verkkosivuston kautta.

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Et tarvitse!

Palvelun lainatuote on täysin vakuudeton joustoluotto, joten et tarvitse lainallesi minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia. Tämä osaltaan mahdollistaa sen, että lainanhakuprosessi on todella nopea ja saat rahat käyttöösi erittäin nopealla aikataululla.

Yhteenveto

Vippi.fi on todella luotettava ja pitkään Suomen lainamarkkinoilla tominut palvelu. Sen uudistunut lainatuote on 500 tai 2000 euron suuruinen tililuotto, jonka hakeminen on tehty todella helpoksi ja nopeaksi.

Et maksa tililuotostasi mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi, joten tililuotto sopii mainiosti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Voimme suositella tätä lainaa erityisesti silloin, jos tarvitset joustavan luoton käyttöösi todella nopeasti.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vippi.fi
 • Asiakaspalvelu: 010 219 5500
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi
 • Osoite: Vippi.fi – Tact Finance Oyj, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

HAE Vippi.fi Lainaa Klikkaamalla Tästä

Jyri Hagman

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *