Vippi.fi kokemuksia – Joustoluotto tai kulutusluotto heti tilille

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

vippi.fi
Vippi.fi Arvostelu
Arvio
3.9
 • Korko Ja Kulut
 • Lainaehdot
 • Verkkosivusto
 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Vippi.fi on jo pitkään lainoja myöntänyt palvelu ja se on uudistanut lainatuotteensa vuonna 2019. Tällä hetkellä voit hakea sen kautta joko 100-2000 euron suuruista joustoluottoa tai kulutusluottoa aina 10 000 euroon asti. Lainaa voit hakea, jos olet 20-vuotias ja raha-asiansa mallikkaasti hoitanut henkilö.

Vuotuinen nimelliskorko Vippi.fi:n joustoluotossa on 19,90 % ja kulutusluotossa 13,90 %-19,90 %.

Lainaesimerkki: Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

 

Hyvää

Erittäin selkeä verkkosivusto

Voit hakea valintasi mukaan joko joustoluottoa tai kulutusluotto

Lainapäätös heti

14 vuorokauden peruutusoikeus

Asiakaspalvelu auki 24/7

Huonoa

Kulutusluoton korkotaso keskimääräistä korkeampi

Maksullinen puhelinasiakaspalvelu

Uudistunut Vippi.fi

vippi.fiAlunperin jo vuodesta 2006 Suomessa toiminut Vippi.fi on tehnyt paluun lainamarkkinoille. Ennen pikavippeihin erikoistunut palvelu tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden hakea joustavaa tililuottoa joko 100-2000 euroa sekä kulutusluottoa aina 10 000 euroon asti.

Vippi.fi on todella tervetullut lisä Suomen lainamarkkinoille sillä se on tunnetusti todella luotettava ja edullinen palvelu. Lainojen kuukausikorot ovat alkaen ainoastaan 1,99 %.

Täytyy kuitenkin todeta että kulutusluoton vuosittainen minimikorko, joka on 13,90 % on suhteellisen korkea verrattuna esim. Bank Norwegianin vastaavaan. Joustoluoton osalta korot ovat vertailukelpoisia kilpailijoihin nähden.

Tästä artikkelista löydät tuhdin tietopaketin Vippi.fi:n tarjoamista lainoista.

Kuka Voi Hakea Joustoluottoa?

Jotta voit hakea joustoluottoa palvelun kautta, tulee sinun täyttää muutama ehto.

Palvelun ikäraja on 20-vuotta ja hakijalla pitää luonnollisesti olla myös puhtaat luottotiedot. Luoton saamiseen vaaditaan myös vakituiset palkka- tai eläketulot.

Jos täytät nämä ehdot, niin voit hakea luottoa Vippi.fi sivuston kautta täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Jos siis taritset edullista lainaa netistä, niin tämä joustoluotto voi olla sinulle hyvä ratkaisu.

Kuinka Suuri On Vippi.fi Joustoluotto?

Palvelun  päälainatuote on 100-2000 euron suuruinen joustoluotto, jolta voit nostaa luottorajasi puitteissa rahaa omalle tilillesi aina kun haluat.

Joustoluotto on käytössäsi jatkuvasti luottorajasi puitteissa. Voit siis nostaa sitä tilillesi aina kun luottorajasi antaa myöden. Maksat korkoa luotosta vasta siinä vaiheessa kun nostat sitä tilillesi.

Vippi.fi Kulutusluotto

Joustoluoton lisäksi Vippi.fi on lisännyt laina-arsenaaliinsa myös kulutusluoton. Kulutusluottoa voit hakea aina 10 000 euroon asti 12-88 kuukauden maksuajalla.

Kulutusluoton ikäraja on joustoluoton tapaan 20-vuotta ja lisäksi vaaditaan vakituiset kuukausittaiset tulot sekä puhdas luottorekisteri.

Vippi.fi Korko

Vippi.fi tarjoaa siis kahta erilaista lainatuotetta ja myös korot ovat erilaiset näiden tuotteiden välillä.

Joustoluotossa vuotuinen nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 29,60 %. Joustoluoton korko on vertailukelpoinen vastaavia luottoja tarjoavien palvelujen kanssa.

Kulutusluotossa vuotuinen nimelliskorko on 13,90 %-19,90 % ja todellinen vuosikorko 21,30 %-29,50 %. Pidämme kulutusluoton minimikorkoa suhteellisen korkeana, joten jos olet hakemassa edullista kulutusluottoa niin Vippi.fi ei ole mielestämme paras ratkaisu.

Alla esimerkki lainan korosta:

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33 kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Miksi Valita Vippi.fi?

vippi.fi info

Olemme listaneet alle muutaman pointin, minkä takia Vippi.fi voisi olla juuri sinulle sopiva paikka hakea luottoa heti tilillesi. Erityisesti joustoluoton osalta voimme suositella palvelua.

 • Maksat kuluja ainoastaan kun teet nostoja luottotililtäsi
 • Maksuaikaa saat jopa 30 kuukautta
 • Joustoluoton korot kilpailukykyiset
 • Nosta lainaa tilillesi minä kellon aikana tahansa
 • Lainapäätös välittömästi ja rahat käyttöösi heti
 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • 14 päivän peruutusoikeus
 • Aina ilmainen lainahakemus

Lainan Takaisinmaksu

Joustoluoton maksuaika määräytyy sen mukaan, paljonko olet nostanut luottoa tilillesi. Maksuaika on aina minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 33 kuukautta.

Maksu suoritetaan kuukausittain sinulle lähetettävällä laskulla tai voit käydä suorittamassa maksun myös omien sivujen kautta. Saat tunnukset omille sivuille lainahakemuksen yhteydessä. Voit valita joko sähköpostilaskun, joka on ilmainen tai paperilaskun, mistä veloitetaan 1,90 € maksu per lasku.

Kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu samalla periaatteella mutta maksuaika voi vaihdella 12-88 kuukauden välillä.

Voit myös aina maksaa lainasi takaisin kerralla ilman mitään ylimääräisiä kuluja.

Miten Haen Lainaa?

Hae vippi.fi

Vippi.fi:n kautta lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa:

 1. Valitse kumpaa haluat hakea, joustoluottoa vai kulutusluottoa
 2. Täytä lainahakemus 5 minuutissa ja saat lainapäätöksen heti
 3. Jos lainapäätös on myönteinen, niin laina on heti käytössäsi

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Et tarvitse!

Palvelun lainatuote on täysin vakuudeton joustoluotto, joten et tarvitse lainallesi minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia. Tämä osaltaan mahdollistaa sen, että lainanhakuprosessi on todella nopea ja saat rahat käyttöösi erittäin nopealla aikataululla.

Yhteenveto

Vippi.fi on todella luotettava ja pitkään Suomen lainamarkkinoilla tominut palvelu. Sen uudistunut lainatuote on 100-2000 euron suuruinen joustoluotto, jonka hakeminen on tehty todella helpoksi ja nopeaksi.

Joustoluoton lisäksi voit hakea Vippi.fi:ltä myös kulutusluottoa 1000-10 000 euroa. Kulutusluottoa emme voi kuitenkaan suositella, koska sen minimikorko on suhteellisen korkea.

Et maksa joustoluotosta mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi, joten luotto sopii mainiosti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Voimme suositella tätä lainaa erityisesti silloin, jos tarvitset joustavan luoton käyttöösi todella nopeasti. Tämä onkin Vippi.fi lainapalvelun suurin plussa. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja luoton käyttöösi välittömästi jos hakemuksesi hyväksytään.

Plussaa annamme Vippi.fi:lle myös siitä että palvelun puhelinasiakaspalvelu on auki 24/7. Tavoitat siis asiakaspalvelun vaikka keskellä yötä jos tarvetta ilmenee.

Myös verkkosivusto on todella selkeä ja huomaa että helppokäyttöisyyteen on panostettu. Kaikenkaikkiaan voimme suositella Vippi.fi:ä joustoluoton hankkimiseen mutta kulutusluoton osalta suosittelemme tutustumaan myös muihin vaihtoehtoihin.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.vippi.fi
 • Asiakaspalvelu: 010 219 5500
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Vippi.fi – Tact Finance Oyj, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

HAE Lainaa Vippi.fi:ltä

Vippi.fi Kokemuksia

Oletko hakenut joustoluottoa tai kulutusluottoa Vippi.fi:ltä? Oletko ollut tyytyväinen?

Kommentoi alle kokemuksistasi tai esitä meille kysymyksiä. Napsauta myös tähtiarvio palvelulle kommentoinnin yhteydessä.

Kiitämme palautteesta!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää