Eurolimiitti kokemuksia – Joustavaa luottoa 3000 € asti

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Eurolimiitti
 • Lainatuote: Tililuotto
 • Jatkuva luotto
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Luottoa 10-3000 euroa

HAE Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

(Eurolimiitti on lopettanut toimintansa 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia luottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Kuka Voi Hakea Lainaa Eurolimiitiltä?

Voit hakea tililuottoa eurolimiitiltä, jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Sinulta tulee myös löytyä sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset.

Lainaa voit hakea eurolimiitin sivuilta löytyvän ilmaisen nettihakemuksen avulla. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi, voit alkaa tekemään nostoja luottotililtäsi valitsemasi luottorajan puitteissa.

Eurolimiitin luotto kannattaa hakea vaikka vararahastoksi pahan päivän varalle, sillä alat maksamaan kuluja luotostasi vasta siinä vaiheessa kun nostat sitä tilillesi.

Milloin Voin Hakea Lainaa?

Ihan milloin vain!

Lainaa voit hakea verkkohakemuksella tai tekstiviestillä kellon ympäri. Hakemuksesi kuitenkin käsitellään vasta palvelun aukioloaikoina, joten luoton voit saada käyttöösi vain tällöin.

Luoton Korot Ja Kulut

Eurolimiitti on useaan muuhun vastaavanlaiseen tililuottoon verrattuna suhteellisen edullinen. Siinä ei ole minkäänlaisia kiinteitä maksuja tai muitakaan piilokuluja. Maksat siis ainoastaan nostopalkkioita sekä korkoja.

Alla vertailussa muutama netissä tililuottoja myöntävä paikka:

Maksuvapaat Kuukaudet

Moni netin lainapaikka myöntää maksuvapaita kuukausia asiakkailleen tänä päivänä. Yleensä maksuvapaita kuukausia on mahdollista hakea 1-2 kertaa vuodessa.

Eurolimiitti pistää tässäkin paremmaksi, sillä sen kautta voit hakea jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Joustavuutta siis löytyy tarvittaessa. Maksuvapaita kuukausia voit hakea kirjautumalla palveluun tai soittamalla Eurolimiitin asiakaspalveluun.

Luoton Takaisinmaksu

Eurolimiitin luottoa lyhennetään kuukausittain. Eurolimiitti lähettää sinulle kuukausittain laskun joko paperilaskuna tai sähköpostitse.

Laskusta löytyy ohjeet luoton maksamiseen. Luoton minimilyhennys on 10 % avoimesta summasta mutta voit toki halutessasi maksaa luottoa takaisin enemmänkin kerralla.

VIP-Jäsenyys

Eurolimiitti myöntää tililuottoa 3000 euroon saakka, mutta jos hoidat asiasi hyvin palvelun kanssa, niin sinulla on mahdollisuus saavuttaa VIP-jäsenyys.

VIP-jäsenyys tarkoittaa sitä että voit nostaa luottorajasi jopa 4000 euroon asti. Tämä on yksi lainamarkkinoiden suurimmista luottolimiiteistä.

Lainaa Tekstiviestillä

Eurolimiitin kautta voit hakea lainaa kätevästi myös tekstiviestillä:

Yrityksestä

Eurolimiitin omistaa J.W-Yhtiöt Oy, joka jo vuodesta 2006 lähtien on tarjonnut lainapalveluita yli 100 000 Suomalaiselle asiakkaalle. Kyseessä on siis pitkään alalla toiminut luotettava lainapalvelu.

Kokemuksia Eurolimiitistä

Eurolimiitin kautta kannattaa ehdottomasti hakea tililuotto käyttöön muutamasta syystä. Palvelu on edullinen verrattuna moneen muuhun netissä tililuottoa tarjoavaan palveluun, sen kautta saat ilmaista ensilainaa 500 euroon asti ja sinulla on mahdollisuus jopa 3 maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Eurolimiitti on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista lainaa netissä myöntävistä palveluista. Sen asiakastyytyväisyys on tutkitusti huippuluokkaa ja ovat erityisesti tyytyväisiä palvelun nopeuteen.

Plussana pitää mainita myös se että maksat luotostasi kuluja vasta siinä vaiheessa, kun nostat sitä tilillesi. Voit siis tehdä luottotilin valmiiksi tilanteita varten, joissa tarvitset ylimääräistä rahaa.

Jos et nosta rahaa tilillesi, niin et maksa luotosta mitään kuluja!

Alla vielä listattuna muutama pointti, minkä takia Eurolimiitti voisi olla myös sinulle sopiva lainaratkaisu:

 • Ensimmäinen 500 euron laina täysin ilmaiseksi!
 • Luottoraja jopa 3000 euroa(VIP-jäsenillä 4000 euroa)
 • Lainan hakeminen aina ilmaista
 • Maksat kuluja vasta, kun nostat luottoa tilillesi
 • Jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Luottoa voi nostaa myös tekstiviestillä
 • 14 vuorokauden lakisääteinen peruutusoikeus lainalla

Jos kiinnostuit Eurolimiitistä, niin klikkaa ”Hae Lainaa” painiketta alta ja hae 3000 euron suuruinen tililuotto käyttöösi jo tänään!

Yhteystiedot

Klikkaa alta itsesi Eurolimiitin lainahakemukseen ja hae edullinen tililuotto tilillesi jo tänään!

HAE Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

(Eurolimiitti on lopettanut toimintansa 1.9.2019 voimaan tulleen lainojen korkokaton johdosta. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavia luottoja myöntävän palvelun sivustolle)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää